Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tavalyi leírás:
http://www.nb1.hu/hirek/igy-indulhatnak-magyar-csapatok-bl-ben-es-az-el-ben
Láma!
és ha az én verzióm van akkor ki menne? nincs kupában harmadik hely...

Azért annyira ne szaladjunk elõre!!
Nem. Pont úgy kellene, hogy olyannal játsszon a késõbbi bajnok, aki a bajnokságban is megszerzi az indulási jogot, és akkor a bajnoki 4. indulhat.
Láma!
Kis szerencsével nem kell a dobogó EL-hez... csak az újpestnek kéne MK-ban lokival döntõzni😊 mivel a lilák nem indulhatnak nemzetközi kupában, loki meg bajnok lesz, gondolom a bajnoki 4. lesz felkérve.

DaemoonHunter
Igazából a sok gólos sikernél jobban lehet örülni annak, hogy a leonardo böde páros kezd összeszokni, nemrég volt egy interjú ahol elhangzott ennek fontossága. Ha így folytatódik tovább, nem lesz probléma jobb csapatok ellen sem.

Nem akarom ma Bödét szidni, mert nagy része van a 4 gólos sikerben, de olyan suta dolgai vannak amúgy hogy hihetetlen...
Egy nagyon szerény képességû ellenfelet sikerült legyõzni, de hát az eddigiek után már ez is valami.
Sajnos a dobogó nagyon távol van egyelõre, az elõzõ 4 fordulóban elszórt pontokból nagyon kéne legalább kettõ hogy azt mondjam még van reális esély odaérni. De hát ebben a csodás NB1-ben minden megtörténhet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jakuza1
Böde hahaha, már megint kihagyja 2rõl

Jakuza1
Hat ehhez se kellett sok hogy Szucs leszedje a labarol, pedig zsenialis labdat kapott egen foldon nem volt vedo.

ReszegKoldus
na végre sikerült gólt is rúgnia ennek a szerencsétlennek...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Böde. kacckacc

<#vigyor2>
Mor3llo
óó, hát mindegy az
lényeg, hogy a Loki nyerjen, nem? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A Pápa ellen remélem egy x legalább összejön.
Besicet még mindig nem vitte el a Tottenham??????
na
Megköszönöm az áldásos tevékenységed.

www.smart-bus.hu

JimKirk
troll alert!
Láma!
tudom, ne etessem...

de ebben a csapatban jelenleg csak a külföldiek érnek valamit... csak náluk fellelhetõ értékelhetõ teljesítmény... Leonardo, Somalia, Besic, Mateos...

A jó Isten óvjon attól, hogy egyszer a kezeim közé kerülj...

www.smart-bus.hu

Narxis
A lilák most az életükért küzdenek. Nehéz lesz. Am. meg ez a tavasz elmegy csapatépítésre, sztem Doll-t hagyni kellene télig minimum.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tök egyszerû, ha nem verjük meg a lilákat mindenki mehet a p*csába, Dollal az élen.

Zenszkij
Ha egy csapat beáll védekezni, akkor nem tudunk mit kezdeni velük. Lassú a játék, még egy kiba háromszögezés se megy a fiúknak. Van lejjebb??

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sb1
Azért az elmúlt 6 fordulóban ez a 6 pont elég szánalmas teljesítmény.
Már a lesajnált lilák is feljöttek mögénk 2 pontra (mondjuk õk majdnem dupla ennyit pontot szereztek, 11-et..)

Remélem azért a Pápa ellen behúzzuk most..sajnos amíg ilyenekben kell reménykedni, addig a dobogóban nem kell.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mezõnyben amúgy nem vagyunk rosszak, de a befejezésnél, az ellenfél 16-osa körül teljesen nullák vagyunk. Ez így pont arra elég ahol tartunk: középmezõny.

Mor3llo
Hangzatos nyilatkozatok ide, jól fésült Doll oda, ez a 4 meccs/3 pont kurva gyenge.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Egyszer úgy meg szeretném tudni, hogy mi tart minket a tévé, lelátó mellett. Egészen elképesztõen színvonaltalan ez a meccs is. Két értelmes passzt, kényszerítõt, kiugratást nem láttam ma.

Sajnos ez így nagyon gyenge. De továbbra is hajrá Fradi!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Holman is mehet vissza az MTK-hoz. Egy értelmes szöktetése, passza, megmozdulása nem volt.

Zenszkij
Amíg ilyen Bödék vannak a csapat körül nem kell dobogóért harcolni.

Hát ma nem játszunk valami jól. Helyzet is talán egy volt. Az hogy Böde a pályán van, arra a 38. percben jöttem rá, egy ellenfél szögletnél...

bubu13
Azóta már változott a helyzet. Az mlsz mégis nemet mondott. a Vagyonfelügyelõ fogja kimondani a végsõ szót.

EEE 1899

Zenszkij
Vicc...

sb1
Fordított helyzetben mi már jövõhéten az nb3-ban tolnánk, nem kicst van kettõs mérce..na mind1, legalább lesz rangadó 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jobban vág az eszem mint sok felnõtt játékosnak! 😊 Szimpatikus... libakupában kipróbálhatnánk.

www.smart-bus.hu

Második félidõben csak kapirgáltunk.
Böde nem volt nõvel régóta? Neki minden meccsen a minimum egy gól/gólpassz lenne az alap de csak kóvályog mint gólyafos a levegõben.
abszolút igaz eme erõs szolidaritás

Nem volt ez rossz szerintem. Benne volt a gyõzelem a bajnoki cím egyértelmû várományosa ellen. Kis szerencse kellett volna, na meg hogy a Buadla-t egy óra után már kb. 3 sárgával kellett volna jutalmazni.
De a meccs nagy részében jó volt az iram, és voltak lehetõségek.
Meg az se árt hogy végre valami kapus forma ember áll a gólvonalunkon.

Bízom benne, hogy ez nem csak fellángolás... pontosabban felparázslás! 😊) Jó lenne, ha nekünk lenne igazunk! 😊

www.smart-bus.hu

DaemoonHunter
Kb leírtad amit akartam, valóban látszik Doll munkája, bár még mindig elõfordul pár ostoba berögzõdés(pl random ívelés), de pl a 16 os mögé bejátszások javultak, kreatívabban mozog somalia és a leonardo is(bár hiányolom a moniz féle színházat, ahol mindenkinek volt valami szerepköre😊), és mintha rögtönzések helyett már látszódna az elõre gondolkodás is(2. félidõben volt egy nagyon szépen felépített támadás ez mutatta a legjobban, egyébként gundel furcsa mód csak a fradi akcióira mondta hogy jó foci, mert valóban látszik hogy ez valódi foci akar lenni). Szerintem szép lassan kezd átlendülni a csapat a holtponton, és jönni fognak az eredmények.

Elsõ félidõ nagyon jó volt... Zártan védekeztünk, agresszíven letámadtunk, jól zárkóztak fel a szélsõ védõk, a lehetõségeink is megvoltak, csak nem rúgtuk be, és ahogy mostanában lenni szokott, gyakorlatilag az ellenfél elsõ helyzetébõl gólt lõtt.

A második félidõben jól reagált a konda a játékunkra, a félidõ közepétõl meg már benne volt a játékunkban, hogy ne kapjunk ki.

Szerintem kezd látszani a német keze munkája, de egyelõre a szerencsével nagyon hadilábon állunk. Én nagyon szerettem a Moniz-t, de most szerintem jobban játszunk.

www.smart-bus.hu

Kaplan
Én tényleg nem láttam, és nem gecizni akarok. Szóval kérlek, vázold nekem! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaemoonHunter
A fradinál látszott pedig, a debrecennél pedig még az edzõ se tudja 😄😄

Kaplan
Ami pedig a mérkõzést illeti, rettenetesen színvonaltalan. Egyik csapatnál sem látom, hogy mit is akarnak játszani. Bálnafos.

Kaplan
Soha nem fogom megérteni ezt az öndobálást. Ha felrúgnak és már tényleg nem bírok továbbmenni úgy is befújják. Akkor is ha oda rakom a lábam és emiatt buktatnak. De ez, hogy ez legyen a cél, már célzottan, hogy akkor én most homorítok egyet. Botrány. Én ezt jobban, mondjuk perc alapú kiállítással büntetném.

Zenszkij
Somalia édes jóistenem...

Zenszkij
De ezt a Budadualuát már valóban ki kellett volna zavarni.

pontosabban a tehetség hiányával
Zenszkij
Nem a Fradi szívvel, a tehetséggel van a gond.

Ezeknek semmi közük a fradihoz.Nincs bennük fradi szív
Zenszkij
Errõl van szó!