Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.nb1.hu/hirek/igy-indulhatnak-magyar-csapatok-bl-ben-es-az-el-ben
Egy nagyon szerény képességû ellenfelet sikerült legyõzni, de hát az eddigiek után már ez is valami.
Sajnos a dobogó nagyon távol van egyelõre, az elõzõ 4 fordulóban elszórt pontokból nagyon kéne legalább kettõ hogy azt mondjam még van reális esély odaérni. De hát ebben a csodás NB1-ben minden megtörténhet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
lényeg, hogy a Loki nyerjen, nem? 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
de ebben a csapatban jelenleg csak a külföldiek érnek valamit... csak náluk fellelhetõ értékelhetõ teljesítmény... Leonardo, Somalia, Besic, Mateos...
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Már a lesajnált lilák is feljöttek mögénk 2 pontra (mondjuk õk majdnem dupla ennyit pontot szereztek, 11-et..)
Remélem azért a Pápa ellen behúzzuk most..sajnos amíg ilyenekben kell reménykedni, addig a dobogóban nem kell.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sajnos ez így nagyon gyenge. De továbbra is hajrá Fradi!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
EEE 1899
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
Böde nem volt nõvel régóta? Neki minden meccsen a minimum egy gól/gólpassz lenne az alap de csak kóvályog mint gólyafos a levegõben.
abszolút igaz eme erõs szolidaritás
De a meccs nagy részében jó volt az iram, és voltak lehetõségek.
Meg az se árt hogy végre valami kapus forma ember áll a gólvonalunkon.
www.smart-bus.hu
A második félidõben jól reagált a konda a játékunkra, a félidõ közepétõl meg már benne volt a játékunkban, hogy ne kapjunk ki.
Szerintem kezd látszani a német keze munkája, de egyelõre a szerencsével nagyon hadilábon állunk. Én nagyon szerettem a Moniz-t, de most szerintem jobban játszunk.
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!