Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cirkusz után én is így voltam vele! 😄

Viszont a játékunk egy határ szar...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
én biztosra vettem hogy akárki lövi, ki fogja hagyni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Miért nem engedik, hogy a Leo lõje?

www.smart-bus.hu

Elképesztõen statikus a játékunk... egy cselez, a többi nézi... ez eddig elég fos.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
érdekes lenne ha tényleg így állnának ki a csapatok 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
ez nagyon tetszett 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sippie
és hosszabbítottak már vele? Vagy nyáron lelép?

<#boxer>
<#worship>

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
privát.

A Magyar Foci topikot már töröltem... megteszed, hogy rákérdezel ott erre a scriptre? Úgy emlékszem ott alkalmaztuk elõször.

www.smart-bus.hu

Solt ellen panaszt teszek.
<#eljen>

Urak!

Script ügyben tud valaki valamit? Anno már sikeresen kigyomláltuk innen (is) ezt a marharépát, de nem tudom, hogy miképpen.

Ha elküldenénk Cseszának a scriptet, akkor megszabadulnánk barnuskától...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
T-Systems Aréna

Új stadion új neve?

Mivel az edzõközpont Albert Flóriánról lett elnevezve, korábbi terve Kubatovnak, hogy az Üllõi út 129 része lesz majd a leendõ Albert Flórián útnak közigazgatásilag.

Mondjuk mindentõl függetlenül lehetne az új stadion is Alber Flórián Stadion.

Zenszkij
Szabó Barna, szóval ez a neved 😄 és 22 éves vagy.

ReszegKoldus

Azért vagyok loki szurkoló mert te úgy döntöttél?Nem képzelsz te sokat magadról?
Mor3llo
te nem az õszinte véleményedért kapod az ívet. hanem mert loki szurkoló létedre jössz ide trollkodni

valaki oldja meg a kitiltását

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ha Csesza nem reagál, akkor kéne szavazni másik HG-t, aztán kirakni innen ezt az evolúciós zsákutcát.

www.smart-bus.hu

Látom az õszinte véleményért kapom az ívet.Szerintem nézzetek tükörbe,és gondolkodjatok el...már ha van mivel..
ReszegKoldus
lehet a többirõl már kibannolták 😊

Mor3llo
tûnj már el, ezernyi más fradista fórum van, ahol trollkodni tudsz, miért pont ezt nézted ki?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Igenis elmondom a véleményemet.Az õszinte véleményemet.Mert nem vagyok elfogult!
Az ute ellen is gyengék voltunk,csak a véletlenen múlt az egész gyõzelem.Milyen dobogós helyezést akarunk mi elérni?Ugyan már!Vicc az egész, a sok külföldivel együtt.
Mert ki vagy te?Aki nem tetszik ,azt eltávolíttatod?Bármit szólok neked semmi nem tetszik.Lehet téged kellene pihentetni.Vagy a fórum netalán csak neked készült?Aki nem szimpi neked,az ne is szólhasson hozzá?
Ezt mondom én is... már írtam a HG-nek, de válaszra sem méltatott...

www.smart-bus.hu

Láma!
valaki tegye már be azt a scriptet ami kiszûri innen ezt...

nb1 kisfiam
Ebbõl csak a "kötelezõ" gyõzelmeket meg pár x-et hozva lehetne csinálni 15 pontot. Amivel szerintem jó esély lenne a 3. helyre.
Csak hát ebben az MB1-en, bárki bármikor bárkit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
egyetértek, ahelyett hogy a rendõrök bûnözõket keresnének, feleslegesen focimeccsekre küldik õket...

Fölháborító,hogy a rendõri erõket a csürhékre kell pazarolni.Szerintem a fele bagázs csak a balhé miatt jár meccsekre.
ReszegKoldus
kemény az a két madár 9 percnél ahogy bemutatnak aztán elsétálnak 😊

Hát hogy még Doll tolmácsa is "Dózsának" nevezi az Újpestet... <#hehe>

Amúgy nem volt egy jó meccs. Rengeteg hiba, kevés helyzet. Na de ezeket megverni, az mindig jó, mindenhogy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
o. puskás
i. honvéd
o. kaposvár
i.mezõkövesd
o.dvtk
i.szombathely
o.paks

nem vészes
mindet meglehetne nyerni😄

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <#taps><#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

Effe88
böde elsutázta volna tuti😄😄

Zenszkij
Na ez a futballista, egy vérbeli támadó nem tökölt, nem cselezett, nem passzolt, behelyezte. Ezt Böde fölé lõtte volna. De még nincs vége a sok balfasz hátul még elbaszhatja.

Effe88
Leonardooooooooooooooooooo

ReszegKoldus
Nem! 😄

Borzalmasan gyengék vagyunk... 😞

www.smart-bus.hu

Mighty
Ugyanez volt nekünk is. Aki vidékrõl jött vonattal mondjuk a keletibe, jöhetett elõbb Újpestre, és mehetett a különbuszokkal a Puskásba.

Érelme semmi... Idióta mlsz...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ReszegKoldus
errõl mondjuk az tehet, akinek annyi esze volt, hogy nem szombatra tette a meccset...

és miért csak azzal a busszal lehet odamenni?
mert ugyanígy pénteken délután 4 körül (meg máskor se) nem biztos, hogy mindenkinek jobban útba esik a népliget, mintha egyenesen a megyeri útra menne

Mighty
Pénteken délután 4 körül nem éppen ideális 1400 embert különmetróztatni a csúcsforgalomban...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ReszegKoldus
csak azért kell buszozni, mert tavaly nekik is kellett, vagy van erre valami értelmes indok is? mivel õk ugyanabban a stadionban játszanak, mint eddig, így simán lehetne különmetró...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rég volt amikor idegenben bevállaltam 😊A látnok szerint....

Ma is izgi lesz a buszos-kubatovos-nem buszozunk-aki nem busszal jön nem engedjük be hiába van jegye történet....

sb1
Ma este derbi, és pang a topic, azét ez is jelent valamit...<#szomoru1>
Jön valaki a meccsre este innen?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Egy kis nyilatkozatmorzsa Újpestrõl, egyenesen az edzõ, Nebojsa Vignjevics szájából:
"Jean-Marc Makusu Mundele például csak szuahéli nyelven beszél, így már ezt is elkezdtem tanulni. "