23418
-
IXEMGabeo #22413 +1 grat a bronzhoz szép győzelmi sorozat -
#22412 +1 -
#22411 Nagyon korrektül nyilatkozott Doll. Rettentő szimpatikus, az edzői felfogása is, magam részéről konstans, felfelé ívelő fejlődést látok a csapatnál.
Remélem, hogy jelentős erősítések érkeznek és megyünk pár kört az Európa Ligában, a legjobb persze a csoportkör lenne de ez talán még irreális. -
Zenszkij #22410 Hehe behúztuk! -
Zenszkij #22409 Ez igaz, de azért évi 400 milla jól fog esni a klubnak is. -
Grenzjager #22408 -
Grenzjager #22407 4 milliárd HUF a stadion nevéért
Bárban egy szmokingos, deresedő férfi megszólít egy nőt...
- Hölgyem, ágyba bújna velem egymillió forintért?
- Hm... mehetünk!
- Egy pillanat! És egy százasért?
- Miii? Minek néz maga engem?!
- Azt már megbeszéltük, most alkudozunk! -
Coral Springs #22406 A tetőt nem fejezték be ? Hogy néz ki az úgy ? Amúgy összességében baromi jól néz ki.
Mellette azt a gyárterületet még le kéne dózerolni, és egy nagy zöldterületet, parkot létrehozni a helyén, úgy lenne teljes az összkép. -
#22405 kész
-
#22404 Ezt az új sz.kártyát mikortól lehet kiváltani? A régi gondolom akkor max emléknek lesz jó.. :) -
Grenzjager #22403 új bérlet árak -
Zenszkij #22402 Végleges. Besic utazik Brazíliába. -
Grenzjager #22401 Dortmundnak örülnék, de az angolok közül a WestHamot leszámítva a londoniakat nem komálom. Bízom azért a német vonalban. -
Zenszkij #22400 Jah én a Dortmundot tudtam. Kamu ez a Chelsea hír szerintem. -
#22399 Úgy néz ki, jön a Chelsea.
Lehet, Lipcsei keze benne van, hiszen jó régóta ismerősök Mourinho-val :D
Mindenesre annak örülök, hogy nem egy osztrák vagy kisebb bajnokságból jön valaki, még-ha így a félpályán át sem jutunk majd valszeg :D
-
Rasztiman #22398 Nagy Dánielt leigazoltuk. -
Zenszkij #22397 Busai, Cukic és Bönig is hosszabbított. Ralf Zumdick másodedző is marad. Továbbá két albán rongylábú gyereket tesztelünk :D. -
Solt #22396 Doll az új szerzeményről... -
#22395 nekem már nagyon régen írt :( -
Zenszkij #22394 Egy újabb gyöngyszem :
Feladó:
nb2fradista
Elküldve:
2014. 05. 26. 15:57
Tárgy: Nincs tárgy
te majomparádé kiscsicska
-
Solt #22393 Jennernek sincs jobb mutatója szerintem. :) Egyébként egy támadó középpályástól ( főleg, ha szélső ) ez nem olyan rossz. Két lábas, kifejezetten gyors játékos... Én kiváncsi vagyok rá, szerintem nem rossz fogás, főleg, ha ingyen volt. -
Grenzjager #22392 Mindig és Soha írta találóan:
"Pali-mosoly: erősödik a délszláv vonal, ezúttal egy horvát élvonalbeli klub játékosát szereztük meg. Két szezon alatt 54 meccs, azokon 9 gól: a hivatalos honlap szerint "a remek teljesítmény felkeltette a Thomas Doll vezette szakmai stáb figyelmét is". Hát, ha ez a remek...
Mindenesetre Isten hozott a csapatban, Havojic!"
Dinamóban azért csak egyszer fért be. -
Zenszkij #22391 szerintem jó húzás, a horvát játékosokat mindig kedveltem -
Grenzjager #22390 új igazolása: TOMISLAV HAVOJIC -
Solt #22389 Ismert húzás a politikából, anno ezt csinálták az áfa emelésénél... -
Grenzjager #22388 fradimob szerint a cél így hogy a szurkolók maguk akarják a +60%-os áremelést (a beharangozott min+120%-os helyett) -
Solt #22387 A jegyárakat a kereslet fogja megszabni... ha ilyen áron is lesz érdeklődés ( márpedig a divat drukkerek megjelenésével ez várható ), akkor pont leszarják, hogy a stadionban lévő 20000 ember az új arc, vagy ott van köztük az az 5-6000 is, aki eddig is kijárt.
A legdrágább bérlet esetén is 10000.-Ft alatt van a havi költség... Pár jó igazolás, új stadion... simán eladják a bérleteket. Meglepne, ha nem...
Sajnos ne várjatok drasztikus csökkentést. :( -
Zenszkij #22386 korrekt -
Grenzjager #22385 Ferencvárosi kisfrancia
1. A szurkolókártya-csere legyen díjmentes (ha már kitalálták ezt a hülye vénaszkennert, és lám-lám, még ezt a baromságot is sikerült überelni az új árakkal)
2. Maximum 20%-kal emeljenek az árakon a "normál" ülőhelyek esetén. (ha szerintük piacképes 900 euró+áfáért a VIP bronz, akkor azt hagyják meg, majd lehet árulni nyolcadennyiért is 4 hazai meccs után)
3. Legyenek félszezonos bérletek. (Nem is értem, ez hogy maradhatott ki)
4. Legyen meg a lehetőség: marad ez a méregdrága bérletár, de aki ennyiért vesz, az kapjon mellé eredeti mezt, posztert, telefontokot, ülőpárnát és guminőt (bármit, csak legyen értéke a csomagnak)
5. Aki bérletet hosszabbít, mert visszakereshetően bérletes a kártya bevezetése óta, az kapjon KOMOLY kedvezményt
6. Aki bérletet vált az új stadionba, az kapjon kedvezményt a partnereknél (Nike, Seat, Groupama stb) -
Grenzjager #22384 Ez volt korábban is téma. A mindenkori jelöltre voksolok, én mondjuk "szétszórt" vagyok néha :) -
Zenszkij #22383 Tisztelt Solt, Láma, Grenz, Reszegkoldus!
Valamelyikőtök nem vállalná el Csesza engedélyével természetesen az új HG szerepét? Ideje lenne kicsit gyomlálni a fórumban, már ami ezt a barnuska effektust illeti. Rövid időn belül ismét regisztrálni fog. Továbbá jó lenne ismét felvirágoztatnia Fradi fórumot, gyűlölködés és haragmentesen, ha már szép új stadionunk épült és esélyünk van az EL szereplésre is. Mit gondoltok? Tarthatnánk egy szavazást ezügyben. -
nb2fradista #22382 na -
#22381 -
Zenszkij #22380 Meg hangulatot kelt. Senki se irigykedik a h(l)okira, meg arra, hogy majd egy kört se mennek a bl selejtezőben, és még az EL is ugrik :D. -
Gabe18 #22379 Barnuska fantasztikus...
Csinál egy új regisztrációt, és gyakorlatilag az első hozzászólással leleplezi magát. -
#22378 ebből eddig csak egy másik verziót láttam :D -
Zenszkij #22377 Látom mozgalmas volt nálatok a hétvége te szerencsétlen :D. -
Zenszkij #22376 :D ő hát -
sempronius18 #22375 Barnuska te vagy az? -
#22374 ő lokista