23418
-
Zenszkij #22330 Jövőhéten remélem a Paks se fog megszakadni és megszívatják a Vidit. Kint lesz vagy 10 e ember. Hajrá fiúk! -
#22329 URISTEN!8-) -
#22328 Alap :)
Én idén a dobógót vártam,még a szar ősz után is, úgy néz ki meglehet még :)
Most ez a Vidi X csak annyiban számít, hogy 2 hét múlva nyernünk kell itthon a Paks ellen, saját kezünkben van a sorsunk! :) -
#22327 bassza meg 1-1
-
Grenzjager #22326 Most is kimondták párszor. Alaptalanul, illetve a maximális cél érdekében. -
#22325 Gyerunk Kovesd!!!! -
#22324 Ami még ennél is durvább, hogy egy tökéletesen elbaszott ősz után mindössze 5 pontra vagyunk az első helytől. Elgondolkodtató, a következő idényben ki kell mondani, hogy cél a bajnoki cím. -
#22323 Itt már nem fog kettőt rúgni a vidi szerintem, szal nekünk áll a zászló most már :) -
#22322 Kap-e tizenegyest a fidi az utolsó 10 percben? Nagy kérdések. -
Grenzjager #22321 és amit Véber is mondott, hogy Harsányi hova a p--ba rúgja.....
-
Grenzjager #22320 -
Takezó #22319 na, és vezet a Mezőkövesd :) -
Zenszkij #22318 Szép volt fiúk! Zsinórban 8 győzelem, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen. -
Grenzjager #22317 Ha más országba igazol, megértem, légiós, 28 éves, 3 éve van itt, kell még egy új bajnokság, új impulzus. -
#22316 Doll rendkívül szimpatikus edző, higgadt, árad belőle a profizmus. Moniz-ban a fanatizmus volt meg, de a munkássága is pontosan ilyen csapzott volt.
Kellett ez az időszak, nagyon jó lenne megszerezni a harmadik helyet. Hamarabb léphetnénk egy-két lépcsőfokot mert rá lennénk kényszerítve az erősítésre. -
Solt #22315 Valamiért rá van cuppanva a kondásokra... sajnálom én is, de, ha nem akar maradni, akkor menjen dolgára.
Ez a győzelem meg nagyon kellett, végre szerencsénk is van, no meg a Dibusz ma megdolgozott az áráért.
Csak azt bánom, hogy az a genygóc halmosi nem volt részese a szopásuknak... :D -
Zenszkij #22314 nem baj a piros lap, meg a kakaskodás a végén, lényeg az a három kiba... pont! :D -
#22313 Nem szabadna elengedni Jovanovicot, bár sajnos ez már utópia csak.. -
Zenszkij #22312 ebben bízok, csak akkor nehogy lekontrázzanak, utolsó 20 perc a miénk lehet -
#22311 hadd hajtsanak, ilyen talajon ez öngyilkosság... utolsó 30 percre lépni se bírnak majd -
Zenszkij #22310 Hova hajt ez a Haladás is? Hajtottak volna a Loki ellen. -
Grenzjager #22309 :("Nem jutottunk el a tárgyalásokig, mert -ha jól értem- nem kíván velünk szerződni. Rendes srác, jó társ volt idáig…"
Kubatov
sajnálom, de el tudom fogadni döntését -
#22308 állítólag Jovanovicnak adtak, de nem akart maradni. -
Grenzjager #22307 Dibusz – Jovanovic, Mateos, Besic, Bönig – Busai, Cukic – Jenner, Leonardo, Ugrai - Böde
Cs.: Jova, Hidvegi, Ionescu, Diallo, Nagy, Péter, Laczkó
Ugrai kezdő a Hali ellen, pikáns.
Nem tudom milyen csapatunk lesz jövőre, de szerintem luxus hogy Jovanovicsnak és Jennernek nem adtak eddig hosszabbítást. -
Gabe18 #22306 Szerintem ma van az utolsó esély Video pontvesztésre. Mivel még van esély a bent maradásra, talán a Mezőkövesd megpróbálja a "lehetetlent" . Jövő héten a Diósgyőr idegenben már nem fog nagyon erőlködni.
De mindegy is, ha mi hozzuk a 6 pontot, a két meccsen, akkor megtettük amit lehetett. A többi nem rajtunk múlik. -
Grenzjager #22305 benéztem az ETO-val a táblázaton -
#22304 mi a Pakssal játszunk -
Grenzjager #22303 és hát sajnos nem nekünk áll a zászló, mert majd mi játszunk Kövesddel, ők meg otthon a diókkal. -
#22302 Ma akármilyen játékkal is, de 3 pont kell a Hali ellen, mert a Vidi tuti hozza a Mezőkövesd ellen.
És ha most mindketten nyerünk, akkor az utcsó fordulóban dől el, ki lesz a 3... -
#22301 Imadom a sracot! 8-) -
Solt #22300 FTC: "Németországban az emberek azt mondják, hogy amilyen gyorsan csak lehet, menjek el innen, mert az a bajnokság gyenge. Engem viszont ezek a vélemények nem érdekelnek. Járom a saját utamat és nem leszek csalódott, ha Magyarországon folytatom. Szeretnek a szurkolók, mindjárt elkészül az új stadion és minden feltétel adott. Emellett az ember egy ilyen klubot nem hagy csak úgy ott" - mondta Muhamed Besic az MTVA kamerái előtt. -
#22299 De jo ez a video! -
Grenzjager #22298 ultras-tifo.net : Ferencváros-Diósgyőr -
Grenzjager #22297 -
Zenszkij #22296 milyen csendes lett a forum a balfék nélkül :D -
#22295 Meghalt Orosz Pál -
#22294 Mondjuk en el sem olvasom a hozzaszoalsait, privatjait!:)
Szoval keszuljunk fel! -
Zenszkij #22293 Ez szép! A nap híre, máris jókedvem lett :D -
#22292 Varom a kovetkezo accountjat!:)
-
Monoton #22291 Csesza már nem aktív a fórumon, így ha valaki elvállalná, hogy házigazda lesz a témában (és a többiek is támogatják), írjon egy levelet ez ügyben [email protected] címre.