Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi VB elõdöntõt ért az a kezes, Kunta Kintéék se panaszkodhatnak, mert kaptak érte egy tizit. 😊
Zenszkij
A végén sztem becseréli Diallot Böde helyett és nyerünk.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Ghana ellen, mikor kezezett, nekem ott lépett be a Hall of Fame-be 😄

Suarezel emberileg nincs semmi baj, az igaz hogy a pályán minden eszközt bevet, de azt kívánom bárcsak lenne ilyen minden magyar spílör.
Ezt a gyökér boudaldalalala faszom köcsögöt kiállíthatná már...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Csavard be, mint Beckham után mi is csinálunk egy jó magyar filmet, címe: Bikázd középre, mint Dani. 😄 Amúgy emberileg nincs vele bajom, de inkább lenne egy bunkó Suarez....

Ne ragozzuk, mert csak belémbaszod az ideget! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
"az a térd...keményebb volt mint amire rátérdelt" 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Mindegyiket? Egyiket se rúgja be. Volt pár mákja, pl a Pécs ellen, meg a törökök ellen, na és. Mikor volt az? Akkor se istenítettem. Nem a Real Madridnak talált be, mint Albert Flóri. Engem is leigazolhatnak, ezt a szintet hozom csatárként, orvosként, mérnökként. Lehet ballagnia NB2-be, oda való.

Nem kapta meg a kellõ támogatást és a bizalmat. 😄
Na ne röhögtess! 😄

www.smart-bus.hu

Majd, ha lehiggadtál, akkor emlékezz vissza rá, hogy milyen gólokat szerzett már! Nálam az nem mûködik, hogy amikor megy valakinek, akkor istenítem, amikor meg nem megy neki, akkor elküldöm a picsába!

Ha minden helyzetét berúgná, akkor valószínûleg nem nálunk focizna.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
2011–2012 Ferencváros 16 mérkõzés (2 gól). Micsoda teljesítmény.

Becsültétek volna meg Oláh Lórántot!
Zenszkij
A te Ferencvárosodban látom elfér ez a botlábú, elfogadom. Az enyémben nem. 10 éve várok egy bajnoki címre azt ez a nyomorék már nem elõször 5 méterrõl nem tud helyezni. Ez a dolga, semmi más dolga nincs az életben. Azért ennyire ne legyél már elfogult egy ilyen gólképtelen csatárral, aki halomra keresi magát és amit nyújt egy nagy nulla. Szegényke, sajnáljuk mert nincs szerencséje, de micsoda szív viszi, hagyjuk már. Középre bebikázza istenem, esze annyi van, mint egy talicska apró majomnak. Mi kell ennek, hogy berúgja? Nem kell itt finomkodni, mehet a bús picsába, nagy kár, hogy anno nem adtuk el bárhova.

Ne már!!

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Böde takarodj.

Jól játszunk, de nagyon nincs szerencsénk... :S Elsõ helyzetbõl megint gólt kaptunk... 😞

www.smart-bus.hu

Mor3llo
azért nézd meg kinek címeztem 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
Eltévedtél...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
hajrá Loki!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Félek a Lokitól.Szerintem legjobb esetben is egy x-et tudunk kihozni max.Ennyit tudunk sajnos.
Az a baj,hogy a fradit az ilyen jennerfélékkel azonosítják.
Na igen, Kubatov nem következetes, amúgy meg kellenek a pontrúgásai.

JimKirk
Elkuldik, ez biztos?
mondjon le <#kocsog>
...azt hogy 7en voltunk a pályán és gólt kaptunk továbbra se értem...
#22030 -G 😊

Meggoldódott a Jenner hosszabbít e kérdés.
holnaptól mehet ahova akar...tuti a szerzõdésbontás

amúgy meg meccses eltiltás kb...

Én az ilyen bunkó jennerféléket eltiltanám.
Eddig jó... 😄

www.smart-bus.hu

Én is szeretném, hogy maradjon, de akkor küzdjön mindig így, mert amit az õsszel mûvelt az kriminális volt! 😊

A Németh Márió is inkább belsõ középpályás...

www.smart-bus.hu

Én jobban szeretném ha maradna, mert magyar fiatalként nem hinném hogy jönne egy Németh Márió pl. Márkvárt meg nem a szélen mozog 😊

Ja-ja...

www.smart-bus.hu

Szerzõdés hosszabbítást szeretne vagy új klubot szeretne.

A Jenner gyanús nekem... nagyon hajt, biztos figyelik a játékát.

www.smart-bus.hu

Üzenem,hogy ezen javítani kellene
A második játékrész elment,de az idétlen sárga lapok kiakasztottak.
Szerintem Besics jó volt, és a nagyon gyatra tizenegyest a berohanás miatt meg kellett volna ismételni. Igazságos az X tulajdonképpen, attól függetlenül hogy nekünk nem jó.

Ami mezzel ment siralmas volt.

Kaplan
De, én is néztem, hogy miért nem fújta le. Csak aztán ahogy kihagyta Böde már csak arra tudtam koncentrálni, hogy mindjárt agyfaszt kapok. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
egyébként nem szokták megismételni a tizenegyest, ha beszaladnak a 16-oson belülre?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem Böde úrral van a baj,hanem az egész csapattal
Sok minden nem változott... megint össze-vissza vannak keverve a posztok. Besic jobbhátvéd, az Ugrai szélsõ, a Busai szervezõ, a Laczkó védekezõ középpályás... Lesz valaha olyan edzõnk aki a posztján játszatja a játékosokat?

A döntetlen sajnos igazságos... ha az elsõ félidõben vezet a Gyõr 2:0-ra, akkor egy szót nem szólhatunk. A meccset tekintve legalább 4 ziccerük volt, szerencsénk van, hogy csak egy gólt kaptunk. Az meg kifejezetten ciki, hogy 10 emberrel beszorítanak minket a kapunk elé, majd gólt is lõnek belõle...

Ettõl függetlenül, ha a Dani nem buzizza el, akkor meglett volna a meccs még ilyen fos védekezéssel is... pöcsök voltunk megint.

A Bödét meg ne szidjuk már ilyen minõsíthetetlen stílusban... 😞 Sok meccset hozott már nekünk. Nincs formában, és ez sajnos eléggé látszik rajta.

www.smart-bus.hu

banok
😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Itt miért kapott bárki is lapot?! Pavlovic színészkedett, semmi nem történt. Faszom, ostobáskodunk folyamat...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Böde te állat bazd meg az anyádat! el kellett volna adni mikor még lehetett ezt a gólképtelen hülyét.

Zenszkij
Ezt a Bödét is úgy el kell takarítani, hogy a büdös életbe ne lássam többet. Hogy rohadna meg! A töketlen balfasz hulladék tetû lassú, körülményes anyját...

Jakuza1
Milyen buzerans idiota majmok ezek. Nem is ertem miert nezek en ilyen hulladek magyar labdarugast.

Kaplan
Istenem... BALFASZKODÁS!

Zenszkij
Mért nem Leandro rúgja? Mért ez a teszetosza fax Böde?