Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kacsa lesz....

amúgy se érdemelnénk meg

gercse
valahogy fel kell tornászni a fradit 😄
nem igaz hogy erõbõl nem ment..., nem hiszem el...
ha feljutunk akkor a fél ország minket fog utálni

keresem ezerrel a híreket egyelõre semmi, csak a myvip

lehte h kacsa....

pedig....acasdfasdf

PONTOT VONHATNAK LE A SZPARITÓL A MAKÓI BALHÉ MIATT!!!

Rádió mondta ma dönthet az MLSZ.

Oncsi
<#gun><#gun> pontosan

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gabber_saviola
<#worship><#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

lehet nézni bárhonnan is, megvette a Szpari vagy nem vette meg, de ezt a zöld-fehérben játszó játékosok k'ták el, nem is kicsit...

Ha meghal a Fradi foci (ha egy idõre is) akkor azt nem a Szpari nyírta ki...

hanem:
- furulyás
- ináncsy
- Cashteleki
- mészöly család

és az ezekhez tartozó slepppppp

Zenszkij
2-2.......Rohadt maffia. Mekkora bunda volt az egész. Szemétládák, az osztrákoknál mér nem lehet fogadni magyar meccsre, vajh miért? Egy két játékos tuti bundázik, Buz elsõ góljánál csak Buz örült....Ez olyan mintha a Ferencváros lenne az egyik legszebb korsó a világon, amibe mondjuk Heineken lenne való, de most csak poshadt víz van benne. Ki kéne önteni és beletölteni valami értékeset. Megtisztulást, takarodjanak a bundázók stb szmét senkiháziak, akik tönkretették és teszik a klubot még ma is !! Azt hallottam Buztól meg akar szabadulni a klub, az egyetlen aki még hajtott is. Szegény Lipcsei, hogy ezt meg kellett érnie. Hajrá Fradi, történjen már csoda, rohadt piócákat kéne végre lerázni, kirúgni (sajnos alig maradna valaki)!! Elnézést, ha egy kicsit elragadtattam magam.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Megnyugodtam 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vannak olyan megnyilvánulásai ami számomra sem szimpatikus, de Fradinak szüksége volt rá, van rá, és lesz is rá...

sejtettem, hogy ha nem jut fel a csapat akkor a "húzóemberek" 90% elmegy majd, és gondoltam, hogy Lipcsei nem bír ki még 2évet, hogy megvárja míg felkerûl a csapat az nb1-be :S

Kaplan
Értem. Hát ez van.. Úgy sem volt szimpatikus, de ha az egész csapat elmegy, akkor abból nagyon nagy bajok lesznek... BuZ-t nem értem miért küldik el, az utóbbi meccseken rajta láttam a küzdeni akarást egyedûl. Nem az én tisztem eldönteni ki megy, és ki marad, de nagy butaságot csináltak az elküldésével.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Paks

Kaplan
Ki az a 'hozzánk'?

McFrost
Tököli valszeg hozzánk fog jönni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Balog sérûlt volt...

Az uccsóra kimegyek, de nem józanul. Csak úgy röhögni a szemeten.... Aztán egy darabig én se járok majd focira... majd mittomén alapon vmi lesz...

Tatabányán egyedül a Nagy fivérek meg Buz volt jó (érdekes, hogy Buz-nak miért nem hosszabítják meg a szerzõdését).

Nem értem Balog és Lazic mellõzését sem. Ok-ok fiatalítás, de ha nincs fiatal, akkor jó az a rutin is, ha már egy nb3-as budafok ellen sem megy. Mindenesetre Kunticot sem értem...

Azt sem értem hogy miért vádolja bundával a Szparit, hiszen a szpari 1-1-et nyomott a makóval... (lehet hogy csak így áláczza?? 😛 )

Azt pedig hogy a vasárnapi pihenõ nap után miért nincs hétfõn edzés legfõképpen nem értem...

De egyszer majd úgy is edzenetek kell mosolygós, beintegetõs kisfiúk....

sajtó: Laczkó Zsolt,Bartha László,Jovánczai Zoltán,Tököli Attila,Balog Zoltán,Bognár Zsolt távozhat

Lipcsei valeszeg visszavonul....

HOL A CSAPAT ????????????????????

,,de ha ne adj Isten véletlenül megnyerjük ezt a bajnokságot, akkor sem fogom megünnepelni az tuti."

Remélem ezt mindenki tényként könyvelte el magában.
Ezek a játékosok (?) nem érdemelnek egyetlen jóindulatú tapsot sem (tisztelet a kivételnek!), nemhogy ünneplést.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mukika
szánalmas volt a tegnapi nap... mindent megtettem, hogy láthassam a meccset, hogy szurkolhassak, erre (ismét) ezt kapom/juk meg a játékosoktól. erõsen gondolkoztam, hogy egy jó darabig nem megyek meccsre ezek után, de ezt gyorsan ki is vertem a fejembõl. lesz ami lesz, én ott leszek. de ha ne adj isten véletlenül megnyerjük ezt a bajnokságot, akkor sem fogom megünnepelni az tuti.

Én ott leszek, szívesen összefutnék veletek ha úgy gondoljátok...
Peti te is jelezz valahogy, mert akkor megkéne beszélni hol találkozzunk.

KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
na most komolyan!😄
én kimegyek! legalább élöben látjuk a dolgokat, meg érdekelnek milyen rigmusok, meg feliratok lesznek....😞(

gabber_saviola
ezekért? ki persze 😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
kimegyünk az uccso fordulora?

gabber_saviola
szép lesz jövõre is az NB II 😞

a Fradi meccs vége elõtt mondtam fateromnak, hogy figyeld meg, most a nyíregy is x-elni, és lõõõn...

:SSS

gabber_saviola
va**anculo
nem igaz, hogy egy Budafokot nem lehet elverni 😞

gercse
az..., ilyenkor robbannék

Vége is 1-1...Ha ma nyertünk volna,a kezünkben lenne a feljutás.Igy most marad a csodában bizás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Közben Makó-Nyir 1-1 ,5 percel a vége elõtt...

Én egyet tudok biztosan: nyáron elmegyek dolgozni, befizetem a tagságit, és amint tehetem elmegyek a mérkõzésekre, a FERENCVÁROSért, nem ezekért.

Két szót ismerek, mindig és soha: KÜZDENI MINDIG, FELADNI SOHA!

Két szót ismerek, mindig és soha: FRADISTA MINDIG, újpesti SOHA!

Kíváncsi vagyok jövõre mi lesz.
Mert a nagyszerû "sztár" játékosainknak biztos nem lesz kedve még egy év NB2-höz.
És bár ezek is annyit tudnak amennyit,nem tudom jövõre honnan varázsolunk össze egy olyan csapatot ami esélyes lesz a feljutásra.
Azt kár is elkezdeni hogy "majd jönnek a lelkes fiatalok" ,mert azok is olyanok amilyenek.

<#pardon1><#szomoru1><#gun><#violent><#boxer>

Ennyi.
Nagyon jól jellemezhetõ a csapat az utolsó percekben elhangzott rigmussal:
egyszerûen senkik vagytok.

És nem itt buktuk el a bajnoki címet, az egész tavaszra jellemzõ hozzáállással, a fejekben veszítettünk. Nem tudom miért kell nagyobb motiváció annál hogy megmutassuk ország/világ elõtt helyünk van az nb1ben, nem tudom miért kell nagyobb motiváció mint 15ezer ember, zsúfolásig megtelt vendégszektorok melyekben a Tábor hazai hangulatot teremt.

Sajnos ennyit tudunk mentálisan, a válogatottnak ugyanez a nyûgje... fosnak, hogy nem sikerül, ez jár folyamatosan a fejükben, és addig gondolnak rá, míg a gondolat teremtõ ereje meghozza az eredményét...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Hát fiúk, ez annyira, de annyira szánalmas volt. Hogy... most megyek és focizok 6-8ig... És kiteszem a lelkem az ideiglenesen összeválogatott csapatért, ti meg senkiházik menjetek számolgatni a pénzeteket!

de legalább izgalmas volt

gercse
marad a másodosztály....

Kaplan
Az NBII tökutolsó csapatával ilyen meccset játszani.. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem még az SG összeválogatott csapata is megverné õket...

banok
HAJRÁ FRADI!!!!!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
5 a rendes játékidõbõl😊

Yo, Bitch!

Kaplan
Aki látja a meccset... Hány perc van még? Nem tudom NSO mennyivel van lemaradva.

ForzaInter
eza Lipcsei😄

Yo, Bitch!

2-2...
Hát ez kész.Ezek ahányszor eljönnek a kapiug az mind ziccer...

ForzaInter
2-2

Yo, Bitch!

Ezeken már nem tudom ki fog segiteni.Vicc hogy a védöként felfutkosó Buz a legveszélyesebb emberünk.

Na gól....
Végre.Tököli.

Kaplan
Na már most, ha Budafokon (vagyis Tatabányán) vesztjük el ezt a csatát az elsõ helyért, akkor Isten segítsen a csapaton...

ForzaInter
1-1

Yo, Bitch!

42. perc 1-0 ide Buz szöglet utáni fejesébõl.

Egy 6os jól mutatna (kedvenc számom 😊)
Makó pedig x-elni fog ha Isten is úgy akarja!