Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy se érdemelnénk meg
nem igaz hogy erõbõl nem ment..., nem hiszem el...
ha feljutunk akkor a fél ország minket fog utálni
lehte h kacsa....
pedig....acasdfasdf
Rádió mondta ma dönthet az MLSZ.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha meghal a Fradi foci (ha egy idõre is) akkor azt nem a Szpari nyírta ki...
hanem:
- furulyás
- ináncsy
- Cashteleki
- mészöly család
és az ezekhez tartozó slepppppp
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sejtettem, hogy ha nem jut fel a csapat akkor a "húzóemberek" 90% elmegy majd, és gondoltam, hogy Lipcsei nem bír ki még 2évet, hogy megvárja míg felkerûl a csapat az nb1-be :S
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tatabányán egyedül a Nagy fivérek meg Buz volt jó (érdekes, hogy Buz-nak miért nem hosszabítják meg a szerzõdését).
Nem értem Balog és Lazic mellõzését sem. Ok-ok fiatalítás, de ha nincs fiatal, akkor jó az a rutin is, ha már egy nb3-as budafok ellen sem megy. Mindenesetre Kunticot sem értem...
Azt sem értem hogy miért vádolja bundával a Szparit, hiszen a szpari 1-1-et nyomott a makóval... (lehet hogy csak így áláczza?? 😛 )
Azt pedig hogy a vasárnapi pihenõ nap után miért nincs hétfõn edzés legfõképpen nem értem...
De egyszer majd úgy is edzenetek kell mosolygós, beintegetõs kisfiúk....
sajtó: Laczkó Zsolt,Bartha László,Jovánczai Zoltán,Tököli Attila,Balog Zoltán,Bognár Zsolt távozhat
Lipcsei valeszeg visszavonul....
HOL A CSAPAT ????????????????????
Remélem ezt mindenki tényként könyvelte el magában.
Ezek a játékosok (?) nem érdemelnek egyetlen jóindulatú tapsot sem (tisztelet a kivételnek!), nemhogy ünneplést.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Peti te is jelezz valahogy, mert akkor megkéne beszélni hol találkozzunk.
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én kimegyek! legalább élöben látjuk a dolgokat, meg érdekelnek milyen rigmusok, meg feliratok lesznek....😞(
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
:SSS
nem igaz, hogy egy Budafokot nem lehet elverni 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Két szót ismerek, mindig és soha: KÜZDENI MINDIG, FELADNI SOHA!
Két szót ismerek, mindig és soha: FRADISTA MINDIG, újpesti SOHA!
Mert a nagyszerû "sztár" játékosainknak biztos nem lesz kedve még egy év NB2-höz.
És bár ezek is annyit tudnak amennyit,nem tudom jövõre honnan varázsolunk össze egy olyan csapatot ami esélyes lesz a feljutásra.
Azt kár is elkezdeni hogy "majd jönnek a lelkes fiatalok" ,mert azok is olyanok amilyenek.
Nagyon jól jellemezhetõ a csapat az utolsó percekben elhangzott rigmussal:
egyszerûen senkik vagytok.
És nem itt buktuk el a bajnoki címet, az egész tavaszra jellemzõ hozzáállással, a fejekben veszítettünk. Nem tudom miért kell nagyobb motiváció annál hogy megmutassuk ország/világ elõtt helyünk van az nb1ben, nem tudom miért kell nagyobb motiváció mint 15ezer ember, zsúfolásig megtelt vendégszektorok melyekben a Tábor hazai hangulatot teremt.
www.smart-bus.hu
Hát ez kész.Ezek ahányszor eljönnek a kapiug az mind ziccer...
Na gól....
Végre.Tököli.
Makó pedig x-elni fog ha Isten is úgy akarja!