Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy remélem a tökutolsó Budafokot csak bedaráljuk valahogy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tatabánya
"Hazaiak":
Dombai, Szigeti, Nagy A., Hacker, Kõvári, Lázár P., Schmatovich, Füzi K., Rétsági, Ujhegyi, Sipos Á.
Fradika:
Kemenes - Bognár, Nagy J. , Dragóner, Buz - Bartha, Nagy S., Lipcsei, Laczkó - Tököli, Horváth.
Remélem a mérkõzés után nem csak ideiglenesen kerülünk az elsõ helyre.
KÜZDJETEK ÉRTÜNK MOST!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
viszont a mai kiírásokat adom:
"1: "HISZEK EGY HAZÁBAN, HISZEK EGY ISTENBEN, HISZEK EGY ISTENI ÖRÖK IGAZSÁGBAN, HISZEK MAGYARORSZÁG FELTÁMADÁSÁBAN! ÁMEN!
2: IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK! NEM FELEJTÜNK! (lehet nem szószerint így van..)
3: INÁBB ÉVEKIG TISZTESSÉGBEN NB2, MINT BECSTELENÜL ELSÕOSZTÁLY! MEGVÁSÁROLT NB1 SOHA!!!"
és azt is adom, hogy a Simon Tibor díjat senki nem kapta meg idén a felnõtt csapatból.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
csak a nyíregy végre x eljen egyet :SSS
ON
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lipcsei Péter végzett el szabadrúgást a bal oldalról, középre ívelését követõen Horváth Dávid hat méterrõl csúsztatott a kapu jobb oldalába. 1-0
GÓÓL! 😊<#eljen>#eljen>
HAJRÁ FRADI!
Hongkongi kézbe kerülhet a klub
2007. május 31. 17:16
MNO
Közgyûlés tartott ma a Ferencváros. Ezen a klub elnöke, Dámosy Zsolt beszámolója után nyilvánossára került, hogy három céggel áll kapcsolatban a vezetés, mindegyik komoly érdeklõdõnek tûnik. Ebbõl egyiket, egy hongkongi céget az FTC Zrt. megvásárlása érdekelné.
• Dámosynak nem tetszik az FTC új vezetése
Dámosy hozzátette, õ elvileg megállapodott arról a céggel, hogy azok megvásárolnák a zrt. részvényeinek 80%-át, és rendeznék az adósságot, természetesen ezt jóvá kellene hagynia a klubnak is.
Azt a jelenlegi elnök nem mondta ki egyértelmûen, melyik földrajzi területrõl érkezne ez a vállalat, de a jól értesültek szerint ez lehet a korábban már rebesgetett hongkongi cég.
Az elnök megemlítette a másik két céget is, akik - beszámolója szerint - csak az ingatlantenderben vennének részt. Egy hazai cég az elsõszámú jelölt, amely az FTC-vel karöltve indulna el a pályázaton és szó van egy angol érdeklõdõrõl is. - zárta szûkszavú mondanivalóját Dámosy Zsolt.
Megválasztották az új elnökséget
Az közgyûlés vége fele megválasztották az egyesület új elnökségét is.
Az elnökség névsora:
Balogh Ákos, Dámosy Zsolt, Hermány Csaba, Jakabházy László, Kassai György, Kruj Iván, Rieb György, Sipos Jenõ, Takács Tibor, Maglódi Lajos, Sike András (utóbbi két személyt a Sportigazgatóság delegálta), Albert Flórián (tiszteletbeli elnök).
Valószínûleg hétfõn dõl el, hogy ki lesz a klub elnöke.
Lezajlott az FTC elsõ közgyûlése, amelyen a klub tagjai döntöttek az elnökség összetételérõl. Az új elnököt az elnökségbe bekerült tizenkét tag közül választja majd ki a testület hétfõn.
Az eddigi elnök, Dámosy Zsolt is tagja az új elnökségnek, de elmondása szerint nem biztos, hogy a továbbiakban is elnök akar lenni.
- Tiszteletben tartom a szavazás végeredményét, de ez nem jelenti azt, hogy elégedett is vagyok azzal - mondta az elnök a 100%Fradinak. - Azért vagyok csalódott, mert nem úgy alakult az elnökség összetétele, ahogyan én azt a leghatékonyabbnak láttam volna. Bekerültek olyan tagok, akik az elmúlt hónapokban nem dolgoztak eleget a Ferencvárosért, nem kerültek viszont be olyanok, akik az elmúlt hónapokban részt vettek a közös munkában. Saját szerepemrõl elöljáróban annyit, hogy a negyedik legtöbb szavazatot kapva kerültem be az elnökségbe, ami körülbelül megfelel annak, amit vártam. Bár tagja vagyok az elnökségnek, de egyáltalán nem biztos, hogy a továbbiakban is elnök akarok lenni. Még alszok rá egyet, hogy van-e értelme így elvállalni a feladatot, ha engem kérnek fel, de a fentebb elmondott okok miatt egyelõre közelebb állok ahhoz, hogy nincs.
mi történt ma amirõl lemaradtam?
Bõvebben:www.nso.hu
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Szép Volt Fiúk!
az elsõ félidõ az nájszos volt a 2.al ellentétben, de lényeg a nagy gól arányú gyõzelem 😊
ennek ellenére persze nem védeni akarom a bírokat...
ahol sokan látják mit mûvelnek a magyar bírók!! 😞
GGMU
HAJRÁ FRADI! MERT TI VAGYTOK A LEGJOBBAK...!
ui: a szomorú az egészben hogy az elsõ félidõ végéig van gépterembe helyem :C
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GGMU
Remélem igaz, és legalább fele Fradista 😛
Gyerünk srácok, Küzdjetek értünk most!
BARTHA 😛
Hajrá Fradi, MINDENT BELE! GYÕZNI KELL!
Hajrá FRADI!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nyiregyháza hoz legalább egy X-et mi meg ynerjük emccseinket azonos pontszám.. ugye egymás elleni eredmény (0-0,1-1) nem dönt igy utánna a gólkölünbséget nézik,amiben kellene azért javitanunk és megsziorni elelnfeleinket !!
1.|||BÉKÉSCSABA(16)-FTC||| - az elmaradt meccs
2.FTC-KAZINCBARCIKA(11)
3.BUDAFOK(15)-FTC
4.FTC-BAKTALÓRÁNTHÁZA(12)
Nyíregy:
1.NYÍREGYHÁZA-SZOLNOK(3)
2.MAKÓ(10)-NYÍREGYHÁZA
3.NYÍREGYHÁZA-VECSÉS(8)
*gyengébbek kedvéért a zárójeles számok azok az ellenfelek bajnoki helyezései
Tabella:
1. Nyíregyháza 27 18 8 1 64 - 23 62
2. Ferencváros 26 16 9 1 60 - 19 57
mivel én most nagyon optimista vagyok (ennyire nem nagyon szoktam lenni) ezért ez alapján én bízom abban, hogy mivel a Nyírségi csapat ugymond jobb csapatokkal játszik, egyszer sztem megbotlik és akkor nekünk csak az ugymond gyengébb csapatok ellen kéne hoznunk a kötelezõt
bízom abban, hogy a Szolnok megszivatja majd a Nyíregyházát hazai pályán...
jah meg annyi kérdésem lenne, hogy itt azonos pontszámnál és gólkülönbségnél az egymás elleni eredmény vagy esetleg a több lõtt gól számít?
én még mondjuk attól tartok, hogy esetleg a vidéki csapatok összefognak a nagy pesti csapat ellen és így a nyíregy ellenfelei esetleg leadják a meccseket :S