Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várjuk a "Makói csodát"...
Amugy remélem a tökutolsó Budafokot csak bedaráljuk valahogy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Budafok - FERENCVÁROS
Tatabánya

"Hazaiak":
Dombai, Szigeti, Nagy A., Hacker, Kõvári, Lázár P., Schmatovich, Füzi K., Rétsági, Ujhegyi, Sipos Á.

Fradika:
Kemenes - Bognár, Nagy J. , Dragóner, Buz - Bartha, Nagy S., Lipcsei, Laczkó - Tököli, Horváth.

Remélem a mérkõzés után nem csak ideiglenesen kerülünk az elsõ helyre.
KÜZDJETEK ÉRTÜNK MOST!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

banok
Rieb György lett a Fradi elnöke.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Jah, egyébként annak tényleg semmi értelme nincs, hogy feljutunk és 12. lenne a csapat, de ne felejtsük el, hogy becstelenül ejtettek ki minket az nb 1-bõl. Retves Kisteleki mega a maffiabandája.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mukika
miért ilyen késõn ébrednek fel a srácok??? õsszel ezzel a barcikával is ikszeltünk... egy szar orosháza 4et rúg a bõcsnek... sorolhatnám tovább. valahogy nem tudok örülni.

viszont a mai kiírásokat adom:

"1: "HISZEK EGY HAZÁBAN, HISZEK EGY ISTENBEN, HISZEK EGY ISTENI ÖRÖK IGAZSÁGBAN, HISZEK MAGYARORSZÁG FELTÁMADÁSÁBAN! ÁMEN!

2: IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK! NEM FELEJTÜNK! (lehet nem szószerint így van..)

3: INÁBB ÉVEKIG TISZTESSÉGBEN NB2, MINT BECSTELENÜL ELSÕOSZTÁLY! MEGVÁSÁROLT NB1 SOHA!!!"

és azt is adom, hogy a Simon Tibor díjat senki nem kapta meg idén a felnõtt csapatból.

bmffm856
az nem is kell de elhúzhatnál innét a kékeres (értsd: kékvizû patak) Tirpákiába...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

csak a nyíregy végre x eljen egyet :SSS

Kaplan
Nem szorulok rád, srác. 😉

ON

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
Nah nyertünk gyönyörûen, habár a második félidõben leült a meccs. Remélem a Nyíregyháza megbotlik Makón, kint leszek, szurkolok helyben helyettetek is !!!!!!! Hajrá Fradi, megtisztulást!!!

nem ismerem az elõzményeket, de azért a humora jó a srácnak! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Kaplan
Elég higgadtan, és inteligensen mondták el neked, hogy mit szeretnénk a jövõben veled kapcsolatban ebbe a topikban, nem? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

4:0 egyenlõre
Azt sajnálom viszont hogy egy bõcs ellen (elnézést a bõcsiektõl) miért nem lehetett kihasználni az efajta szabadrúgás kombinációkat 😞

Vezet a Ferencváros!
Lipcsei Péter végzett el szabadrúgást a bal oldalról, középre ívelését követõen Horváth Dávid hat méterrõl csúsztatott a kapu jobb oldalába. 1-0

GÓÓL! 😊<#eljen>
HAJRÁ FRADI!

a vidéki csapatok ugyis leadják a meccseket, ugyse engedik, hogy egy fõvárosi csapat legyen a bajnok...

Zenszkij
Ezekbõl az emberekbõl a felének semmi köze a focihoz, takarodjanak már a hozzá nem értõ más szakosztálybeliek. Ennyi erõvel én is lehetnék az új elnök. Hajrá Fradi, megtisztulást!!!!!!!

Zenszkij
Makón az a hír járja, hogy a Fradi 3 millát ad, ha elkapják a Nyíregyházát 😄. Az várható volt, hogy a Szolnok leadja....Nagy bunda itt már minden, higyjétek el, ha a Juve bundázik, sztetek ezen a szinten mi mehet? 😄DDD LOL Hajrá Makó, ide süllyedtünk, szurkolunk a Makónak HAHAHA, szegedi vagyok, kimegyek a meccsre kolomppal.

Kaplan
Nyíregy Szolnok ellen hozta... Egyre csökken az esély, viszont a remény hal meg utoljára.

mukika
csak a makó, csak a vecsés. makón mindenki fradista, vecsés pedig 7 meccs óta veretelen... különben jön a halál.

Megválasztották a Ferencváros új elnökségét
Hongkongi kézbe kerülhet a klub
2007. május 31. 17:16

MNO
Közgyûlés tartott ma a Ferencváros. Ezen a klub elnöke, Dámosy Zsolt beszámolója után nyilvánossára került, hogy három céggel áll kapcsolatban a vezetés, mindegyik komoly érdeklõdõnek tûnik. Ebbõl egyiket, egy hongkongi céget az FTC Zrt. megvásárlása érdekelné.
• Dámosynak nem tetszik az FTC új vezetése

Dámosy hozzátette, õ elvileg megállapodott arról a céggel, hogy azok megvásárolnák a zrt. részvényeinek 80%-át, és rendeznék az adósságot, természetesen ezt jóvá kellene hagynia a klubnak is.

Azt a jelenlegi elnök nem mondta ki egyértelmûen, melyik földrajzi területrõl érkezne ez a vállalat, de a jól értesültek szerint ez lehet a korábban már rebesgetett hongkongi cég.

Az elnök megemlítette a másik két céget is, akik - beszámolója szerint - csak az ingatlantenderben vennének részt. Egy hazai cég az elsõszámú jelölt, amely az FTC-vel karöltve indulna el a pályázaton és szó van egy angol érdeklõdõrõl is. - zárta szûkszavú mondanivalóját Dámosy Zsolt.

Megválasztották az új elnökséget

Az közgyûlés vége fele megválasztották az egyesület új elnökségét is.

Az elnökség névsora:
Balogh Ákos, Dámosy Zsolt, Hermány Csaba, Jakabházy László, Kassai György, Kruj Iván, Rieb György, Sipos Jenõ, Takács Tibor, Maglódi Lajos, Sike András (utóbbi két személyt a Sportigazgatóság delegálta), Albert Flórián (tiszteletbeli elnök).

Valószínûleg hétfõn dõl el, hogy ki lesz a klub elnöke.

Lezajlott az FTC elsõ közgyûlése, amelyen a klub tagjai döntöttek az elnökség összetételérõl. Az új elnököt az elnökségbe bekerült tizenkét tag közül választja majd ki a testület hétfõn.

Az eddigi elnök, Dámosy Zsolt is tagja az új elnökségnek, de elmondása szerint nem biztos, hogy a továbbiakban is elnök akar lenni.

- Tiszteletben tartom a szavazás végeredményét, de ez nem jelenti azt, hogy elégedett is vagyok azzal - mondta az elnök a 100%Fradinak. - Azért vagyok csalódott, mert nem úgy alakult az elnökség összetétele, ahogyan én azt a leghatékonyabbnak láttam volna. Bekerültek olyan tagok, akik az elmúlt hónapokban nem dolgoztak eleget a Ferencvárosért, nem kerültek viszont be olyanok, akik az elmúlt hónapokban részt vettek a közös munkában. Saját szerepemrõl elöljáróban annyit, hogy a negyedik legtöbb szavazatot kapva kerültem be az elnökségbe, ami körülbelül megfelel annak, amit vártam. Bár tagja vagyok az elnökségnek, de egyáltalán nem biztos, hogy a továbbiakban is elnök akarok lenni. Még alszok rá egyet, hogy van-e értelme így elvállalni a feladatot, ha engem kérnek fel, de a fentebb elmondott okok miatt egyelõre közelebb állok ahhoz, hogy nincs.

bmffm856
köszi! 😊
egy kávé és nekiállok...

mukika
bmffm856
nézte valaki a Sport 1-en a Zuhanyhíradót? Dámosy beszélt telefonon és nem igazán tudom értelmezni mirõl beszélt. illetve ahogy meg tudom, úgy nem akarom...
mi történt ma amirõl lemaradtam?

bmffm856
ez hogy a Sheffield United beszáll ez milyen pozitív ill. negatív következményekkel járhat?

Oncsi
Dámosy Zsolt elnök a Ferencváros csütörtöki közgyûlésén több, megállapodás közeli ügyrõl is beszámolt: egy hongkongi cég 80 százalékos tulajdonrészt szerezne a futballcsapatot mûködtetõ Zrt-ben, s átvállalná a gazdasági társaság és a klub összes tartozását. Hasonló a helyzet egy magyar ingatlanfejlesztõ céggel is, megállapodás esetén az FTC-vel közösen pályázna a kiírás elõtt álló pályázaton. A Sheffield United pedig „bejelentkezett” a zrt. irányítására. A három szerzõdést már aláírták, de ezt el kell fogadnia a klub új elnökségének is, csak abban az esetben lép érvénybe.

Bõvebben:www.nso.hu

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

..eddig õk vártak arra, hogy bukjunk, most mi várunk arra, hogy bukjon a szpari, remélem mentálisan nem bírják, és vkivel (mondjuk a Szolnok) min. leikszelnek, és minden oké...

0-4

Szép Volt Fiúk!

az elsõ félidõ az nájszos volt a 2.al ellentétben, de lényeg a nagy gól arányú gyõzelem 😊

minden más top bajnokságban tv-s meccsek vannan és 3meccsenként van nem megadott gól és mégis ott vannak

ennek ellenére persze nem védeni akarom a bírokat...

gercse
szép volt fiúk, csak így tovább, legalább így kell nyerni minden meccset

Golyo69
én azt akartam írni hogy legalább ne TV-és meccsen csinálnának ilyet 😄
ahol sokan látják mit mûvelnek a magyar bírók!! 😞

GGMU

Fél percre megyek el és 3-0 😊)))

HAJRÁ FRADI! MERT TI VAGYTOK A LEGJOBBAK...!

ui: a szomorú az egészben hogy az elsõ félidõ végéig van gépterembe helyem :C

bmffm856
:SDA:SDASDASDASDASd

bmffm856
közben 3-0-ra vezetünk 😊

bmffm856
te figyu nyiss egy nyíregy topikot ha annyira akarsz, de kérlek, a jövõben hanyagold már ezt a topikot. köszi.

Ha nem tv-s meccs,akkor én hogy látom a tv-ben?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Golyo69
hát lol....érvényes gólt nem adnak meg a csabának....de legalább nem tv-és meccsen ...:S pff szánalom ...

GGMU

Lipcsei Péter emelt a jobb oldalvonal mellõl a másik oldalon érkezõ Csepregihez, aki az alapvonaltól visszafejelt középre, az érkezõ Tököli lyukat rúgott, de a labda a mögötte álló Bartha László elé került, aki ballal 13 méterrõl laposan lõtt a kapu közepébe. 0-1

NSO nézõszám: 7000!

Remélem igaz, és legalább fele Fradista 😛
Gyerünk srácok, Küzdjetek értünk most!

GÓL! 😊
BARTHA 😛

Sikerült kollégiumi nethez jutnom (ami azt jelenti hogy 1 oldal/1perc :S) online legalább nyomon követhetem a Fiúkat békéscsabán.

Hajrá Fradi, MINDENT BELE! GYÕZNI KELL!

Oncsi
Nincs Mese,Hozni a meccseinket és Nyiregyháza meg legalább egyszer bukjon !!!Szegény Szpari kifogott minket,ha nem lennénk akkor nyugodtan feljuthatnának tölem,de most NEKÜNK KELL !!!

aha.

nemtok róla semmi infót :S

gercse
<#eljen>
csak a mondat elsõ fele jöjjön be, nagyon kell

Ha úgy alakul hogy buktok, (és mi nyerünk minden meccset) biztos lehetsz benne 16án annyi góllal verjük a Baktalórántházát amennyi bõségesen elég ahhoz hogy feljussunk.

Hajrá FRADI!

McFrost
Tökölivel mi lesz?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

azonos gólkülönbség után jön az hogy a több lõtt gól utána kevesebb kapott gól utána egymás elleni eredmény ami nekünk jó mert idegenben lõtt góllal nyamynam

Oncsi
Világosabb a napnál is elba**tuk:S
Nyiregyháza hoz legalább egy X-et mi meg ynerjük emccseinket azonos pontszám.. ugye egymás elleni eredmény (0-0,1-1) nem dönt igy utánna a gólkölünbséget nézik,amiben kellene azért javitanunk és megsziorni elelnfeleinket !!

Fradi:
1.|||BÉKÉSCSABA(16)-FTC||| - az elmaradt meccs
2.FTC-KAZINCBARCIKA(11)
3.BUDAFOK(15)-FTC
4.FTC-BAKTALÓRÁNTHÁZA(12)

Nyíregy:
1.NYÍREGYHÁZA-SZOLNOK(3)
2.MAKÓ(10)-NYÍREGYHÁZA
3.NYÍREGYHÁZA-VECSÉS(8)

*gyengébbek kedvéért a zárójeles számok azok az ellenfelek bajnoki helyezései

Tabella:
1. Nyíregyháza 27 18 8 1 64 - 23 62
2. Ferencváros 26 16 9 1 60 - 19 57

mivel én most nagyon optimista vagyok (ennyire nem nagyon szoktam lenni) ezért ez alapján én bízom abban, hogy mivel a Nyírségi csapat ugymond jobb csapatokkal játszik, egyszer sztem megbotlik és akkor nekünk csak az ugymond gyengébb csapatok ellen kéne hoznunk a kötelezõt
bízom abban, hogy a Szolnok megszivatja majd a Nyíregyházát hazai pályán...
jah meg annyi kérdésem lenne, hogy itt azonos pontszámnál és gólkülönbségnél az egymás elleni eredmény vagy esetleg a több lõtt gól számít?

én még mondjuk attól tartok, hogy esetleg a vidéki csapatok összefognak a nagy pesti csapat ellen és így a nyíregy ellenfelei esetleg leadják a meccseket :S

mukika
hosszú hétvégét Balatonon töltöttem, erõsen gondolkoztam, hogy vasárnap kora reggel elindulok vonattal miskolcra és utazok 9 órát... hát nem bántam meg, hogy nem mentem el. legalább láthattam a kézilabdát, és örülhettem a lányoknak. foci meg no comment. ennek annyi.