Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊))))))))))))

Ha a Fradi feljut, akkor sajtótájkoztató a meccs után egy órával, ha a Fradi nem jut fel, akkor a sajtótájékoztató "biztonsági okokból" elmarad....

Ilyenkor nem az van, hogy az NB I-bõl nem esik ki senki,

lásd-> Fradi kizárása, akkor sem az NBII-es másodiknak kedvezett, hanem a Mészöly családnak...

mukika
nem érdemeljük meg. a pályán kellett volna kiharcolni... igaz, hogy jogtalanul lettünk visszasorolva, de ez akkor is szégyen lenne, ha csak így sikerülne feljutni... igaz a szabály az szabály.

gabber_saviola
mijólenne

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Új esély : Legjobb másodikként feljuthat a Ferencváros az NB1-be!

Mostmár azt is tudjuk mi lesz az ürügy ami alapján feljutattatnak minket...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
Tisztelt szurkolótársaink!

Csapatunk tavaszi vergõdése a tatabányai mérkõzéssel elérte mélypontját…
A pályán mutatott játékból egyértelmûen következtethetõ, játékosaink nem érzik át felelõsségüket ebben a nehéz helyzetben. Klubhoz, Szurkolókhoz, játékhoz való hozzáállásuk méltatlan a Ferencváros történelméhez, hírnevéhez. Ez tûrhetetlen!
A Budafok elleni meccsen csapatunk sokadszorra hozta megalázó helyzetbe a Ferencváros szurkolótáborát, pedig mi példamutató módon, kiemelkedõ létszámban álltunk mögéjük az egész másodosztályú bajnokság folyamán. Elegünk van!
Egy szurkoló sohasem azzal segít csapatán, ha véka alá rejti véleményét. Mindig tiszta vizet kell önteni a pohárba…
Múlt szombaton is e célból vonultunk a mérkõzés után a játékoskijáróhoz, ahol megvártuk a csapatot, de ahelyett, hogy játékosaink férfiként felvállalták volna hibájukat és szemünkbe nézve elnézést kértek volna, vigyorogva szemlélték a buszablakból, ahogy mi a magunk módján számon kérjük azt, milyen alapon mernek bohócot csinálni a Ferencvárosból.
Helyzetünk rendkívül kiszolgáltatott, hiszen, mint tudjátok, van némi esélyünk a feljutásra, bízhatunk talán a szerencsében, de ez mit sem változtat már a tényeken, AZON, HOGY JÁTÉKOSAINK TAVASSZAL FOLYAMATOSAN SZEMBE KÖPTEK BENNÜNKET. EZT SEMMILYEN GYÕZELEM, ESETLEGES FELJUTÁS NEM FELEDTETHET! SZÉGYEN!

A szombati, Baktalórántháza elleni mérkõzésen ezért üresen marad a kapu mögötti 4 szektor (J,K,L,M), mellyel jelezni fogjuk, hogy a Ferencváros tábora nem asszisztál tovább ahhoz, hogy játékosaink megalázzák, szembeköpjék a mellettük kiálló szurkolókat. Emellett a csoportok transzparensei sem kerülnek ki a kerítésre.
Mi szurkolók, kitartunk az ERKÖLCS, ERÕ, EGYETÉRTÉS eszmeisége mellett. Mindenki álljon mellénk, hogy erõs, egységes véleményt tudjunk megfogalmazni.

Mindenkire szükség van, ezért reakciónk senkit se tántorítson el attól, hogy meccsre jöjjön. A jegyeket mindenki a két kanyarba (H,G illetve N,O szektorok), vagy az oldallelátókra vegye meg!

A továbbiakban is tartsatok ki, és megalkuvás nélkül vigyük tovább jövõre is a Ferencváros szellemiségét, akár elsõ, akár másodosztályban fogunk szerepelni!

Elõre is köszönjük segítségeteket! Szurkolói csoportok
Szerzõ: Grini Stormy

<#eljen>

Az a pénz fel lett élve 1 év alatt.A 96-97-es szezonban a foci kivételével úgy tudom minden másik szakosztály bajnok volt.Vhonnan volt pénz.Most is mûködne a dolog,csak most a focicsapat nem tud összeszedni évente 1 milliárdot pluszban.

bmffm856
miazhogy?! nagyonis! <#vigyor1>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

köszi szépen, lenyomom az osztrákokat😄
Rendben 😊
Peti, Te is jössz?

Taki neked meg egy kalappal a versenyre 😉

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zenszkij
Vajon miért nem annyival nyertük, nem rajtunk, szurkolókon múlt...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Itt már xar az egész ugy ahogy van.
Ha feljutunk végül,ugyis mindenki azt mondja hogy bunda,meg csalás,meg egyezkedés,ha az volt,ha nem.
Ha nem jutunk fel az meg olyan szégyen hogy leírhatatlan.
Úgyhogy ebbõl mi már jol nem jövünk ki.Legalább 10 pontal kellett volna nyerni ezt a nyomorék NB2-t,aztán akkor nincs vita.De igy már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bmffm856
pedig elég szép pénzt fog fizetni a Nyíregyháza - Vecsés vendég gyõzelem kötésben valami másik bundásmeccsel...
erre már én is gondoltam hogy ilyesmi megy a háttérben...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

A próféta szóljon belõled! Csak akkor jussunk fel, ha a pályán harcoljuk ki, és nem a háttérben...

www.smart-bus.hu

nem hiszem, hogy megérné a Szparinak, hogy még1 évet lenn maradjanak a másodosztályban
szvsz annyi kesst nem kapnak, hogy az megérné nekik

Lehet, hogy túl aludtam magam, de kezd körvonalazódni bennem egy "összeesküvés elmélet". Az elõzõ forduló jó kis tippmixelõs eredmény volt mind a Fradi, mind a Nyíregyháza részérõl. A mostaniban a Nyíregyháza „véletlenül” megbotlik, a Fradi simán nyer és feljut. Persze a Nyíregyháza a háttérben megkapja a jutalmát, akár már a Fradi új befektetõjétõl… Remélem tényleg túl aludtam magam… na vissza is fekszem… hátha…

www.smart-bus.hu

Pisontban bizol?

Zenszkij
Jah kell egy kis extra lóvé a nyaralásra, de remélem azért gyõz a csapat. A Vecsés amúgy nem olyan rossz csapat, még a végén az a baleset is megötrénhet, hogy feljutunk <#pias>.

gabber_saviola
szombat délután 6kor? 😮

részvétem 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sztem is így korrekt

Ausztriában leszek sajna versenyen, pedig erre kimennék:S
Zenszkij
Sajnos dolgozni fogok 😞, de hajrá FRADI!

gercse
ez nem vicces😄
semmi kedvem nicns hozzá, de a fradi mindent megér 😊

gabber_saviola
😄DDDDDDDdd

okes pirlo 😄D

BUDA > miskolc.

gercse
na hát annyit be kéne álldozni, csak anyám engedjen el😄, azt hiszem holnap meg szombatig csak tanulni fogok😄

gabber_saviola
ha rendes árak lesznek, akkor a kapu mögé 500 asszem, a vip melletti másik oldalon 1100, középen asszem 1400.

gercse
mondjuk nekem kedden érettségim lesz, de most belehúzok, meg egy meccse nem egy nap😄

gabber_saviola
mostmár akkor összefutunk 😛

gercse
mennyi a jegy?😄

úgy néz ki én is ott leszek >\

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
miért nem jössz ki? látod mennyi esgés ott lesz

Zenszkij
Én se hinném, illetve remélem hogy nem bundázik, de akkor mi a francé nem tudunk megverni egy Budafokot? Két gólt kaptunk....sírtam a fájdalomtól.

szvsz Lipcsei az aki nem bundázná meg egy FRADI meccset...

Zenszkij
Gondolatban én is ott leszek azért.

Zenszkij
Nem vonnak le pontot a Nyíregyházától, 500ezret kell fizetni büntetés gyanánt. Szerintem ez így korrekt. Tetü játékosaink csúrták ezt el. Lipcsei öt méterrõl nem jobbal, hanem ballal lõtt mellé elég feltûnõen. Nevetséges.

gabber_saviola
akkor ott talizunk, viszek egy Lámát :ASDasdasdasdasdsad

jolvan, azért a mûbalhéért amit ott keltettek a nyíregyháziak, kb. ennyi büntetés jár...

Nb1.hu

"A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága mai ülésén az alábbi határozatokat hozta.
A testület a Makó - Nyíregyháza mérkõzésen történt szurkolói rendbontások miatt a makói sportszervezetnek a soron következõ hazai bajnoki mérkõzésén a rendezõi létszám tíz fõvel történõ felemelését, egy szövetségi ellenõr fogadását és az eljárás költségeinek viselését írta elõ. A grémium a Nyíregyháza Spartacus sportszervezetet 500 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
"

A szokásos nevetséges itélet.A keménykedés,"most aztán rendet teszünk" elvek csak addig éltek amig a Fradit kizárták,azóta ugyanaz mint addig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gabber, Láma, Taki, Peti... ki jön meccsre? :|
Én a székház elõtt leszek 17 órakor.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

kacsa.

való igaz. sziky gyula elég pénzes ember többis van ott mint párszáz millka. am. sajnálni is lehet a fradit mert hát egyszer régen sok örömet okozott az országnak.. márameg szétszarták a sok puller elnök...

gabber_saviola
jaj nemár Buksi, nem menj el 😞

mukika
mukika
Rieb: Az angol befektetõ azonnali bajnoki címet várna el - "Az angolok nem titkolják, nagyon komolyan szeretnének részt venni a zRt. mûködtetésében is. Amikor elkezdtük az egyeztetéseket, akkor még élen állt a csapat, és már akkor megfogalmazódott a részükrõl, hogy egy éven belül az élvonalban azonnal bajnoknak kell lenni, aztán pedig komoly áldozatokra lennének hajlandóak azért, hogy a csapat megcélozza a BL-be jutást. Tudom, a jelenlegi helyzetben távolinak tûnhet mindez, de az angolok egyértelmûen leszögezték, hogy õk ezt szeretnék elérni."

gabber_saviola
Láma, szerintem kimegyünk 😊

Zenszkij
Szívós is jól lenyulta a Fradit. Hol a BL pénz, amibõl legalább tíz évre meg lehetett volna alapozni egy ilyen szintû magyar klubbot!!

a szemétség hogy furulyás meg ináncsy vígan éli az életét...

egyelõre

Zenszkij
Bunda az egész, higyjétek el. Rengeteget kaszálhattak egy ilyen x-el a Budafok ellen. Elszomorít, hogy ide süllyedt a kedvenc klubbom. Nem azt mondom mindenki, de bizonyos játékosok tuti bundáznak. Nyíregyházán több száz millió van, õk hosszú távra terveznek. Nekünk mink van, a tartozás, a telek meg egy nagy xar keret. Ezzel kár is feljutni.