23418
-
Csesza #13387 Holczer - Wolfe, Dragóner, Csiszár, Szkukalek - Fitos, M. Bamba, Tóth B., Abdi - Ferenczi, Shaw.
Kispadon: Williams, Morrison, K. Dramane, Baranyai, Bartha és Kulcsár. -
#13386 az az MTK-s kis Galambarcú srác? :D mondjuk jöheT: D -
Csesza #13385 pletyka: Urbán Gábor lehet ide igazol
saját nevelés, viszonylag fiatal és gólerős csatár -
Csesza #13384 Holnap, azaz 2008. 09. 16án reggel 8 óra 30 perckor kerül sor az FTC Pártolói Egyesület - Magyar Labdarúgó Szövetség közti mérkőzés második felvonására, amelyet semleges pályán, a Fővárosi Ítélőtábla, II. kerület Feketesas utcai tárgyalótermében rendeznek, a Margit-híd budai hídfőjénél.
A mérkőzés tétje: jogerőre emelkedik-e az elsőfokú ítélet, miszerint az MLSZ-nek ki kell adnia a 2006-ban licenszbizottságként és kizárónkként eljárók névsorát az FTC Pártolói Egyesület részére.
nagyon remélem, hogy nem húzzák tovább és megtudhatjuk kik állnak a háttérben -
Csesza #13383 akkor no problem :) -
#13382 nálam látszódik. -
Csesza #13381 ha másnál sem látszik, akkor valaki csinálhatna egy bannert :\ -
Csesza #13380 NB II, Keleti csoport, 6. forduló
FERENCVÁROS - Szolnok
2008. 09. 15. 18:45 Sport2 ÉLŐ -
Solt #13379 Hmmm... -
Grenzjager #13378 na az komoly lesz, mert a Haladásnak most jól megy -
#13377 -
#13376 FTC–Haladás 2008.09.24. MAGYAR KUPA -
Grenzjager #13375 A Ferencváros szurkolók csapata:Ferencvárosi Football Club (BLSZ.IV.)
Ferencvárosi FC - Herkules 7-1
kb.400 néző, a szurkolás néha komolyabb mint a "Fradinál" , Vincze Ottó meg a Korolovszky amúgy a trénerek. -
#13374 13-1-re nyertünk Csobánkán
A mieink hírverő mérkőzésen 13-1-re nyertek Csobánkán.
-100% Fradi Ünnepi hangulatban kezdődött a mérkőzés, a pilisi helység polgármestere helikopterrel hozta a meccs labdáját, majd mintegy 800 néző előtt kezdetét vette a találkozó. Az első félidő után már 4-0-ra vezettünk, majd szünet után igazi gólzáport rendeztünk, és végül 13-1-re nyertünk. A mérkőzés szünetében a hazaiakkal közösen köszöntöttük a 75 éves Fenyvesi Mátét, akit a mieink részéről Igaz András technikai vezető ajándékozott meg egy 75-ös Fradi mezzel.
Hírverő mérkőzés
Csobánka- Ferencváros 1-13 (0-4)
1. félidő: Szappanos- Fülöp, Souare (Downing), Baranyai, Kulcsár- Bartha, Morrison, Lamine, Abdi- Kamate, Diaz
2. félidő: Hermány- Szalai, Fülöp, Baranyai, Kiss- Zsivoczky, Deme, Pölöskei, Downing- Pisanjuk, Heitler
Gólszerzők: Heitler, Pisanjuk, Pölöskei, Zsivoczky 2-2, Deme, Fülöp, Kulcsár, Abdi, Diaz -
#13373 "Mi az a hírverő?:)"
Hírét viszik mindenhova (és a mérkőzésekkel bizonyítják) hogy ez a garnitúra a Ferencváros történetének (egyik ?) leggyengébb csapata. -
#13372 Okés,így világos:) köszi!!! -
#13371 Mint ismert: a Ferencváros csak tizenegyesekkel jutott tovább az NB III-as Szigetszentmiklós otthonában a Magyar Kupa harmadik fordulójából (ezen a meccsen többnyire az első csapatban kevesebb játéklehetőséget kapó futballisták szerepeltek a Fradiban), majd bajnoki mérkőzésen a Jászberény ellen nyert soványka módon, 1–0-ra a zöld-fehér alakulat.
„Eddig én is csupán a tréningeken láttam a nyáron érkezők zömét, s ki akartam próbálni őket. Más kérdés, hogy hatalmas csalódás volt számomra a labdarúgók teljesítménye. Az edző akkor lehet elégedett, ha fejfájást okoz neki a kezdő tizenegy kijelölése, nekem azonban jelenleg mindössze tizenhárom-tizennégy játékosom van, akit bátran pályára tudok küldeni” – tette hozzá az angol mester, aki elmondta, hogy mivel a bajnokság prioritást élvez, legkorábban az októberi Ligakupa-találkozón tesztelheti újra a tartalékokat.
Aggodalomra tehát nincs ok, a csapat mégis erősíteni fog a téli átigazolási szezonban. Legalábbis ezt állítja Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója.
„A bajnoki félidőben jelentős változások várhatóak a keretben: ígérhetem, hogy több, Magyarországon már bizonyító játékossal erősítünk” – mondta Berki, majd kitért a szurkolók által „felvetett” kérdésekre és követelésekre. /nso/
-
#13370 Régen nagyon sok ilyen mérkőzést rendeztek vidéken, hogy népszerűsítsék a csapatot. Amúgy meg evidens, hogy szükség van erre, mivel sok a vidéki Fradista, és Őket is ki kell szolgálni. -
#13369 Csapatunk ma ismét pályára lép, de ezúttal nem tétmérkőzésen, hanem hírverő meccsen. A mieink délután Csobánkán játszanak hírverő találkozót. A mérkőzés 17 órakor kezdődik.
Mi az a hírverő?:) -
Solt #13368 Na igen... szerintem pont az ő szájának kéne alap állásban lennie... -
Csesza #13367 látom csodakapusunk megint tevékenykedett :o -
#13366 nem sajnos, Lámának haza kellett menni falura..Takeszó meg leszart minket magasról :) -
Solt #13365 Inkább nem fűzök hozzá kommentárt... -
#13364 Kint voltál? -
#13363 hát ez nagyon soványka volt, de a lényeg a 3 pont. -
Grenzjager #13362 így nem lesz feljutás...
ezek nem profik -
#13361 Srácok, a lényeg a 3 pont!!!HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13360 A bíró meg megkoronázta az egészet... Érdekes döntései voltak. -
Csesza #13359 sejtettem :S -
#13358 Szar meccs volt... Főleg a második félidő..
Kint voltam. Lipcsei nem gyengén hiányzott a középpályáról Ashmore kb semmit se csinált... -
Csesza #13357 Edzői nyilatkozatok a Jászberény elleni mérkőzés után
Földesi Károly:
Becsületes játék volt a célunk, titkon reméltem, hogy döntetlen összejöhet, nem volt ez lehetetlen. Lukácsi összeesett a pályán, egy ütközés után az egyik Fradi-játékos stoplija felhorzsolta a fejét, ezért kellett lecserélnem őt.
Bobby Davison:
A pálya állapota elképesztő, ma egy vicc volt. Idegenben számíthatunk arra, hogy rosszabb a játéktér annál, amit szeretnénk, de idehaza elvárom, hogy megfelelő minőségű gyepen játszhassunk. Egy nullánál veszélyesnek tartottam volna a cserét, szerintem ez így volt jobb a csapatnak. -
Csesza #13356 maradt az 1-0
nyögvenyelős meccs lehetett, de majd megmondják a helyszínen lévők -
Csesza #13355 :D
közben pedig elég csúnyán kikapnak a csajok :S -
#13354 mondom ki az a Pali.... gondolkozni kellett kicsit -
Solt #13353 Ezt a Rebecsákot valaki helyre rakhatná... nagyon virgonc... :D -
Csesza #13352 kézi
félidőben 14-16 ide :)
-
Csesza #13351 30.perc körül jár a meccs
1-0 ide
Pali lőtte a gólt :) -
Csesza #13350 sajna nem :S
viszont
ÉLŐ 17:45 Kézilabda, DVSC-Aquaticum - Budapest Bank-FTC, női bajnoki mérkőzés (élő)
Sport1 -
#13349 Valami adja ma a meccset? (nm leszek itthon ,nmtudok kimenni):S -
Grenzjager #13348 szégyen