Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Fradi feljut, akkor sajtótájkoztató a meccs után egy órával, ha a Fradi nem jut fel, akkor a sajtótájékoztató "biztonsági okokból" elmarad....
lásd-> Fradi kizárása, akkor sem az NBII-es másodiknak kedvezett, hanem a Mészöly családnak...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mostmár azt is tudjuk mi lesz az ürügy ami alapján feljutattatnak minket...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csapatunk tavaszi vergõdése a tatabányai mérkõzéssel elérte mélypontját…
A pályán mutatott játékból egyértelmûen következtethetõ, játékosaink nem érzik át felelõsségüket ebben a nehéz helyzetben. Klubhoz, Szurkolókhoz, játékhoz való hozzáállásuk méltatlan a Ferencváros történelméhez, hírnevéhez. Ez tûrhetetlen!
A Budafok elleni meccsen csapatunk sokadszorra hozta megalázó helyzetbe a Ferencváros szurkolótáborát, pedig mi példamutató módon, kiemelkedõ létszámban álltunk mögéjük az egész másodosztályú bajnokság folyamán. Elegünk van!
Egy szurkoló sohasem azzal segít csapatán, ha véka alá rejti véleményét. Mindig tiszta vizet kell önteni a pohárba…
Múlt szombaton is e célból vonultunk a mérkõzés után a játékoskijáróhoz, ahol megvártuk a csapatot, de ahelyett, hogy játékosaink férfiként felvállalták volna hibájukat és szemünkbe nézve elnézést kértek volna, vigyorogva szemlélték a buszablakból, ahogy mi a magunk módján számon kérjük azt, milyen alapon mernek bohócot csinálni a Ferencvárosból.
Helyzetünk rendkívül kiszolgáltatott, hiszen, mint tudjátok, van némi esélyünk a feljutásra, bízhatunk talán a szerencsében, de ez mit sem változtat már a tényeken, AZON, HOGY JÁTÉKOSAINK TAVASSZAL FOLYAMATOSAN SZEMBE KÖPTEK BENNÜNKET. EZT SEMMILYEN GYÕZELEM, ESETLEGES FELJUTÁS NEM FELEDTETHET! SZÉGYEN!
A szombati, Baktalórántháza elleni mérkõzésen ezért üresen marad a kapu mögötti 4 szektor (J,K,L,M), mellyel jelezni fogjuk, hogy a Ferencváros tábora nem asszisztál tovább ahhoz, hogy játékosaink megalázzák, szembeköpjék a mellettük kiálló szurkolókat. Emellett a csoportok transzparensei sem kerülnek ki a kerítésre.
Mi szurkolók, kitartunk az ERKÖLCS, ERÕ, EGYETÉRTÉS eszmeisége mellett. Mindenki álljon mellénk, hogy erõs, egységes véleményt tudjunk megfogalmazni.
Mindenkire szükség van, ezért reakciónk senkit se tántorítson el attól, hogy meccsre jöjjön. A jegyeket mindenki a két kanyarba (H,G illetve N,O szektorok), vagy az oldallelátókra vegye meg!
A továbbiakban is tartsatok ki, és megalkuvás nélkül vigyük tovább jövõre is a Ferencváros szellemiségét, akár elsõ, akár másodosztályban fogunk szerepelni!
Elõre is köszönjük segítségeteket! Szurkolói csoportok
Szerzõ: Grini Stormy
<#eljen>#eljen>
Peti, Te is jössz?
Taki neked meg egy kalappal a versenyre 😉
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha feljutunk végül,ugyis mindenki azt mondja hogy bunda,meg csalás,meg egyezkedés,ha az volt,ha nem.
Ha nem jutunk fel az meg olyan szégyen hogy leírhatatlan.
Úgyhogy ebbõl mi már jol nem jövünk ki.Legalább 10 pontal kellett volna nyerni ezt a nyomorék NB2-t,aztán akkor nincs vita.De igy már...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
erre már én is gondoltam hogy ilyesmi megy a háttérben...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
www.smart-bus.hu
szvsz annyi kesst nem kapnak, hogy az megérné nekik
www.smart-bus.hu
részvétem 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága mai ülésén az alábbi határozatokat hozta.
A testület a Makó - Nyíregyháza mérkõzésen történt szurkolói rendbontások miatt a makói sportszervezetnek a soron következõ hazai bajnoki mérkõzésén a rendezõi létszám tíz fõvel történõ felemelését, egy szövetségi ellenõr fogadását és az eljárás költségeinek viselését írta elõ. A grémium a Nyíregyháza Spartacus sportszervezetet 500 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
"
A szokásos nevetséges itélet.A keménykedés,"most aztán rendet teszünk" elvek csak addig éltek amig a Fradit kizárták,azóta ugyanaz mint addig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én a székház elõtt leszek 17 órakor.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
egyelõre