Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
Shaw igenjó<#hawaii> reméljük a bajnokságra is tartja majd a formát

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fradi-Pápa: 2-1

Góljainkat Shaw és Dragóner szerezték.

Holczer (Zarzycki) - Csiszár, Dragóner, Mátyus, Szkukalek - Fitos (Deme), Lipcsei, Lazic, Kulcsár (Fülöp) - Bartha, Shaw (Ndjodo)

T-Mobile-al 3éves szerzõdést írtunk alá, mégpedig az utánpótlást fogják támogatni <#eljen>

jön pár játékos erõsítés lesz sztem, meg azért szvsz a mostaniak is érzik, hogy változhat valami és remélem összekapják magukat, ha egy sikeres Fradiban akarnak majd játszani

A tavalyi keretbõl hiányzik Bognár, Balog, Laczkó, Tököli, s helyettük Mátyus, Vincze és Gyogyó. Fitosék mondjuk elmennek, de bõven ránkfér az erõsítés, mert a Kecskemét nem gyengébb a Nyíregyházánál, sõõt, viszont mi jóval gyengébbek vagyunk mint tavaly.

Matthew Prosac
szvsz legvalószínûbb a Tidiane/Lamine, Morrison, Lucketti hármas, ami nem túl nagy erõsítés...<#wow3>
Szerintem nyárra tervezik a hatalmas keretátalakítást. Speciel ezzel a kerettel ennek a Ferencvárosnak illene feljutnia (különösebb erõsítés nélkül is), szerintem ezt az angolok is tudják..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Én csak két elefántcsontpartit és két brazilt meg egy auszit látok a keretbe a többi kínai.
Tovább kutakodtam.

Demar Stuart

Jason Morrison
Dec 20 2006
"Stewart is a 22-year-old defender, while Morrison, also 22, plays in midfield. "

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tehát a középpályás Kourouma Mohamed Lamine (Elefáncs.p.) és a védõ Sourae Sekou Tidiane (Elefáncs.p.) közül az egyik jön. Mivel a többibõl nem nézek ki francia állampolgárságot.

A kínai csapat idei keretét nem találtam, gõzöm sincs ki lehet a francuska...

Matthew Prosac
Na utánnanéztem.
Bromby-t megtaláltam(Leigh Bromby), de most nézem hogy 15 napja már eladták a Watfordnak 600.000 fontért. Nemhinném hogy ilyen értékes játékost ideküldtek volna mellesleg <#wow3>..
Horsfield ugyancsak 15 napja a Scunthorpe United-hez került kölcsönbe, ergo õ is kilõve. Tongénak is utánnanéztem, 2001 óta minden szezonban majdnem 30 meccset játszik, ergo alapember. Õ is kilõve, nem hinném hogy kölcsönadnák.
Sheltonra van esély, nemnagyon megy neki a góllövés, Lucketti 36 éves, lassan már levezet és nemsokat jáccik Sheffieldben, õrá is van esély.

Keef = Keith Gillespie... Hát nemhinném h jön <#circling>

Mindegy, hogy most ki jön, a lényeg, hogy jussunk fel! 😊 Aztán remélem elkezdik összevásárolni a hazai tehetségeket, plusz 4-5 tényleg jó idegenlégiós és hajrá! 😊 Aztán persze jó lenne az MTK-hoz hasonló utánpótlás bázist felépíteni...

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
Demar Stewart, Jason Morrison (a belgiumi fiókcsapattól), Tonge, Lucketti ,esetleg Luton Shelton vagy Horsfield.

de szerintem utóbbi 4 spílerre nem sok esély van, az elsõ kettõ meg elvileg jamaikai válogatott, de nem lehetnek egetverõen pengések..
Valami "Keef"-et és "Bromby"-t olvastam még valahol, dehogy ezek kik <#nemtudom>
Tonge,Lucketti,Shelton,Horsfield 4esbõl jöhet bárki.

bmffm856
neveket lehet tudni akárcsak pletyka szinten is?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

biztos ide küldik steadet meg kilgallont<#vigyor3>

Szóval akkor elvileg a kínai csapattól jön egy francia, és a Sheffield-tõl 4-6, zömében angol játékos.

Oncsi
Az elnök továbbá közölte, Várszegi Gábor az összes kereskelmi jellegû jognak körülbelül az ötven százaléka fölött rendelkezik, bár ezt pontosan nehéz megmondani.

Nevezetesen olyan vagyoni jogokról van szó, mint a Ferencváros néven futó italok (pl. Fradi sör), a CD-, DVD-kiadás, a hivatalos honlap, a színes magazin (100% Fradi), valamint a nem bajnoki rendszerû hazai és nemzetközi mérkõzések közvetítési joga.

A Ferencvárosé a legtöbb merchandising-jog (mezek, ruhadarabok, kegytárgyak értékesítése), valamint a klub vagyonát képezik a bajnoki mérkõzések és a nemzetközi kupameccsek közvetítési jogai.

Kevin McCabe legutóbbi magyarországi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ezek az ügyek rendezhetõk. Miután az FTC futballcsapata hamarosan az angol milliárdosé lesz, feltehetõleg hamarosan tárgyalásokat kezd Várszegi Gáborral a probléma megoldásáról.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

banok
szerintem ez így nagyon jó megoldás. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez nekem is szimpatikus, így "örjöngeni" is lehet, és gyereket is lehet meccsre vinni! 😊

www.smart-bus.hu

most sztem ha minden rendben lesz akkor mindenki meg fog nyugodni

Kaplan
Most olvasom ezt a cikket amit Solt linkelt be. Az úgy nevezett családi lelátó lehetõsége nagyon szimpatikus, ami Sheffield-ben is van. Végre a családok is kimernek majd járni, mert a mostani sok buta dühöngõ állatok miatt képtelenség nekik. Mert az nem szurkolás amit lemûvelnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

remélem a bajnokságban is folytatja majd a gólgyártást <#eljen>

Kaplan
Ez a Shaw srác nagyon jólt tolja úgy tûnik. Hát igen ennyi a honi és a brit labdarúgás közötti szint... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

akkor most elvileg nyitva áll a kapu Lisztes elött is...

Szigetszentmiklós - Fradi 1-3

Shaw, Fülöp, Szkukalek

A stadion forgatás is még jó lehet....

Alvásnál is sokat számít hogy a mágneses mezõkkel párhuzamosan vagy keresztben alszol...

SZÍVBÕL ÖRÜLÖK !!!!!!!!!!!

Legyen McCabe a második Springer Ferenc!!!

Zenszkij
Ez mindenképpen nagy dolog, csak jussunk fel, most ez a legfontosabb, nyáron meg majd jöhetnek az igazán nagy változások. Pár év és ismét jöhet a Real, Ajax, Newcaslte, Schalke újra!!!!!!!!! Olééééééé

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nagy stadion,sok ember,nagyobb bevétel.....ez a jövõ
Oncsi
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Most már csak fel kellene jutni😉
10ezren lennénk midnen hazai meccsen,azért az jó lenne tavasszal,meg idegenbe is amenyien csak tudunk és beférünk !!!és EGYÜTT harcoljuk ki az elsõ osztályt !!! Most már csak felfele mehet !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ICEMAN15
Azért nekem hiányozni fog ez a stadion.Mindenkinek ez az igazi szentély maradt meg eddig az emlékezetében.De azért jöjjön az a 25 ezres!!!!<#taps> <#worship> HAJRÁ FRADI <#worship>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Hajrá Fradi!
Hajrá Fradi!(folytassátok pls <#vigyor3><#taps>)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

gercse
Jó érzést ezt olvasni 😊
érzem, hogy mostantól felfelé vezet az út

Az elnök hozzátette: a Sheffield Unitedtõl már a jövõ héten újabb négy játékost küldenek a Ferencvároshoz, akik várhatóan erõsítést jelenthetnek majd az NB II Keleti csoportjának harmadik helyén álló együttesnek, amelynek négy pont a lemaradása az éllovas Kecskemét mögött.

Rieb György közölte: a futballcsapat a tavaszt és az õszt még a mostani stadionban játssza le, de aztán ideiglenesen elköltözik.

„Kevin McCabe világossá tette, hogy egy teljesen új, huszonötezres, a mostani helyzetéhez képest kilencven fokkal elforgatott arénát akar építeni” - mondta.

„A Fradi 2009 elejétõl várhatóan a Puskás Ferenc Stadionban játssza majd le a mérkõzéseit, amely ugyan drága hely, de ennek a csapatnak a legjobb. Itt elegendõ ember elfér, és még a kettõs rangadókat is visszahozhatjuk.”

„Az építkezés kettõezertíz év végén fejezõdhet be, akkor vehetjük majd birtokba az új Üllõi úti stadiont.”

banok
hát ha tényleg Keviné lesz a csapat akkor sok játékos jön majd a csatronán túlról. fõleg afrikaiak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Istenem, végre történik valami jó is! Nagyon boldog vagyok! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Rieb azt mondta, hogy elvileg pár napon belül jönnek majd az új játékosok, majd kiderül...

Mor3llo
most ez a legkevésbé sem érdekel...a lényeg h a Fradit nem lehet legyõzni!!! CSAKAFRADI!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

milyen régóta várunk erre 😊

<#worship><#worship><#worship>HAJRÁ FRADI<#worship><#worship><#worship>

milyen igazolások,változások várhatóak?
gabber_saviola
navégre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
<#worship> Hála Istennek!

KÖSZÖNJÜK!
FERENCVÁROS AZ ÉLETÜNK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

ICEMAN15
FERECNVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!HAJRÁ FRADIIIIIIIII!!!!!!!!!ILYEN ÖRÖMÖM RÉGEN VOLT MÁR!!!<#taps><#taps>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

bmffm856
KÖNNYBE LÁBADÓ SZEMEKKEL ÖRÖMITTASAN ÜLÖK A GÉP ELÕTT ÉS LÓGOK A SULIBÓL ÉS ASSZEM MA ESTE NAGYON RUSNYÁN FOGUNK KINÉZNI CIMBORÁKKAL 😄
HÁT MÉGIS LÉTEZIK IGAZSÁG....
FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!! A FRADI MINDENEK FELETT!!!!!
3...
2...
1...
FRADI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Fabio Capello
na végre 😊

bubu13
Holnap mikor dõl el hogy megveszik-e vagy nem?

EEE 1899