Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Góljainkat Shaw és Dragóner szerezték.
Holczer (Zarzycki) - Csiszár, Dragóner, Mátyus, Szkukalek - Fitos (Deme), Lipcsei, Lazic, Kulcsár (Fülöp) - Bartha, Shaw (Ndjodo)

Szerintem nyárra tervezik a hatalmas keretátalakítást. Speciel ezzel a kerettel ennek a Ferencvárosnak illene feljutnia (különösebb erõsítés nélkül is), szerintem ezt az angolok is tudják..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tovább kutakodtam.
Demar Stuart
Jason Morrison
Dec 20 2006
"Stewart is a 22-year-old defender, while Morrison, also 22, plays in midfield. "
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bromby-t megtaláltam(Leigh Bromby), de most nézem hogy 15 napja már eladták a Watfordnak 600.000 fontért. Nemhinném hogy ilyen értékes játékost ideküldtek volna mellesleg <#wow3>#wow3>..
Horsfield ugyancsak 15 napja a Scunthorpe United-hez került kölcsönbe, ergo õ is kilõve. Tongénak is utánnanéztem, 2001 óta minden szezonban majdnem 30 meccset játszik, ergo alapember. Õ is kilõve, nem hinném hogy kölcsönadnák.
Sheltonra van esély, nemnagyon megy neki a góllövés, Lucketti 36 éves, lassan már levezet és nemsokat jáccik Sheffieldben, õrá is van esély.
Keef = Keith Gillespie... Hát nemhinném h jön <#circling>#circling>
www.smart-bus.hu
de szerintem utóbbi 4 spílerre nem sok esély van, az elsõ kettõ meg elvileg jamaikai válogatott, de nem lehetnek egetverõen pengések..
Valami "Keef"-et és "Bromby"-t olvastam még valahol, dehogy ezek kik <#nemtudom>#nemtudom>
Tonge,Lucketti,Shelton,Horsfield 4esbõl jöhet bárki.
Nevezetesen olyan vagyoni jogokról van szó, mint a Ferencváros néven futó italok (pl. Fradi sör), a CD-, DVD-kiadás, a hivatalos honlap, a színes magazin (100% Fradi), valamint a nem bajnoki rendszerû hazai és nemzetközi mérkõzések közvetítési joga.
A Ferencvárosé a legtöbb merchandising-jog (mezek, ruhadarabok, kegytárgyak értékesítése), valamint a klub vagyonát képezik a bajnoki mérkõzések és a nemzetközi kupameccsek közvetítési jogai.
Kevin McCabe legutóbbi magyarországi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ezek az ügyek rendezhetõk. Miután az FTC futballcsapata hamarosan az angol milliárdosé lesz, feltehetõleg hamarosan tárgyalásokat kezd Várszegi Gáborral a probléma megoldásáról.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Shaw, Fülöp, Szkukalek
www.smart-bus.hu
Alvásnál is sokat számít hogy a mágneses mezõkkel párhuzamosan vagy keresztben alszol...
Legyen McCabe a második Springer Ferenc!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Most már csak fel kellene jutni😉
10ezren lennénk midnen hazai meccsen,azért az jó lenne tavasszal,meg idegenbe is amenyien csak tudunk és beférünk !!!és EGYÜTT harcoljuk ki az elsõ osztályt !!! Most már csak felfele mehet !!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Hajrá Fradi!(folytassátok pls <#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Rieb György közölte: a futballcsapat a tavaszt és az õszt még a mostani stadionban játssza le, de aztán ideiglenesen elköltözik.
„Kevin McCabe világossá tette, hogy egy teljesen új, huszonötezres, a mostani helyzetéhez képest kilencven fokkal elforgatott arénát akar építeni” - mondta.
„A Fradi 2009 elejétõl várhatóan a Puskás Ferenc Stadionban játssza majd le a mérkõzéseit, amely ugyan drága hely, de ennek a csapatnak a legjobb. Itt elegendõ ember elfér, és még a kettõs rangadókat is visszahozhatjuk.”
„Az építkezés kettõezertíz év végén fejezõdhet be, akkor vehetjük majd birtokba az új Üllõi úti stadiont.”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>HAJRÁ FRADI<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FERENCVÁROS AZ ÉLETÜNK!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
HÁT MÉGIS LÉTEZIK IGAZSÁG....
FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!! A FRADI MINDENEK FELETT!!!!!
3...
2...
1...
FRADI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!