Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuti hívták máshova is, azt meg, hogy hogy áll anyagilag azt te sem tudhatod

Mor3llo
Persze, de ha szeretek 1 klubbot, tudom h már öregszem, a zsebem pedig teli van lével, és nem nagyon hívnak sehova, alap hogy hova megyek...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Május 21-én játszik a Fradi a magyar válogatottal az Üllõi úton

azért sztem az, hogy nem keres annyit, mint külföldön az más, mint egy anyag bizonytalanság, ahol vagy megkapod a fizut vagynem...

<#worship><#worship>

pedig már lemondtam róla, mikor elkezdett a Honvéd-el készülni

Matthew Prosac
egyetértek ...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mor3llo
Örülök neki, de azt kicsit visszataszítónak gondolom, hogy mikor nem volt pénz, akkor nem jött.Holott õ már keresett annyit életében h ne legyen pénzügyi gondja.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
thx én lusta voltam 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
tessék 😊

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
Lisztes a Fradié. Errõl mér nem ír senki ? <#wow3>

GTheo
Hehe, névnapomon 😄
Hol és milyen meccs lesz?
[ ne h vki azthigyje h magyar naptár szerint 15dike 😄 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Oncsi
Milyen meccs lesz?(nemtudja)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Utólag is Isten éltessen Grenz 😊
most olvastam h Március 15-én Újpesten játszunk 😊)
mindenkinek kötelezõ a megjelenés 😉

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Fabio Capello
Énis csatlakozom, HBD 😊

Oncsi
HBD Grenzjäger😊

gabber_saviola
Boldog születésnapot Grenzjager

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szintén köszi <#vigyor2>

..az orosházi, akit behalóztam....

<#vigyor>köszi

GTheo
HBD Grenzjager !
Petneházi jól jönne 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

HBD Grenzjager!!!

Ha a játékos igent mond a klubunknak, Petneházi nyártól a Fradié

Amennyiben a játékos is igent mond klubunknak, Petneházi Márk nyártól biztosan a Ferencvárosé.
- Mint arról pár napja beszámoltunk, tárgyalásban álltunk a tehetséges játékossal, aki végül a kialakult helyzet után edzõjével egyeztetve úgy döntött, hogy a folyamatos játéklehetõség miatt egyelõre marad Orosházán - mondta Berki Krisztián, az FTC zRt, igazgatóságának elnöke a 100%Fradinak. - Az elmúlt napokban is kapcsolatban maradtunk az orosházi vezetõkkel, és örömmel jelenthetem, hogy már most sikerült megállapodnunk arról, hogy nyárin milyen feltételekkel vehetjük meg Petneházit. Most már a játékos kezében a saját sorsa, így amennyiben õ is igent mond a klub hívására, akkor nyártól az Üllõi úton készülhet. Reméljük, a játékos tavasszal állandósítja jó formáját, és tehetségéhez méltó teljesítményt nyújt a következõ hónapokban is.

Matthew Prosac
http://www.pepsifoci.hu/node/2833

ICEMAN15
hát elég szomorú !

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Integrál-DAC - Fradi 0-0

Késnek a légiósok

A zöld-fehérek kénytelenek voltak lemondani az Ajka elleni mérkõzést.

Változott a Ferencváros hétvégi programja. Mint arról már említést tettünk, a zöld-fehérek eredetileg két edzõmérkõzést is terveztek szombatra, ám végül csak egy csapatot tudnak kiállítani, amely az Integrál-DAC ellen vívhatja a bajnoki fõpróbát 11 órás kezdettel.
- A négy elefántcsontparti játékos, akiket továbbra is várunk, és már a hét elején számítottunk érkezésükre, vízumprobléma miatt késnek - mondta Csank János vezetõedzõ. - Az utolsó pillanatig kivártunk, hogy ne kelljen módosítani a programot. Az éppen egy tornára hivatalos ifjúsági csapatunk keretébõl nem tudjuk helyettesíteni õket, Vincze Ottó, Nagy Sándor, Zsivoczky, Brettschneider pedig továbbra is sérült. Sajnáljuk, hogy végül le kellett mondani az Ajka elleni mérkõzést, május tájékán valószínûleg szervezünk velük egy találkozót, hogy kárpótoljuk õket.
(nb1hu)

Egy laza 10essel minimum számolj, de lehet 15 is

bemész a boltba és megtod 😊

nemtudom

GTheo
Hol és mennyiért lehet ilyen zöld fradis pulcsit venni ? 😊

háténse!
....hát nem sírok h elmegy...

Gazdasági és sportszakmai fellendülést hozhat McCabe szerepvállalása

Kevin McCabe legalább 50 milliárd forintnak megfelelõ összeget szán az Üllõi út és a Könyves Kálmán körút keresztezõdésében található hat plusz két hektáros terület felvirágoztatására, a Ferencváros új labdarúgó-stadionját ötmilliárdból építené fel, mondta el Rieb György, a Ferencváros elnöke. A Sheffield United angol tulajdonosa a sportszakmai célokat is kiemelten kezeli, várakozása szerint néhány év múlva már a Bajnokok Ligája-selejtezõjében indul majd a jelenleg az NB II-ben szereplõ zöld-fehér együttes – hangzott el az FTC csütörtöki sajtótájékoztatóján.
(NS) tovább>>>>

Angolokra várva

Szombatra két edzõmeccset is lekötött Csank.

Hiába kezdett jobban, a folytatásban már nem bírta tartani a lépést a Ferencváros, a vendég Haladás csapatával - legalábbis a gólok tekintetében, ugyanis a játékot a Fradi irányította, mégis kikapott 2-0-ra.
- Ez a találkozó kilóg az elõzõek közül - mondta Csank János. - Most játszottunk idén elõször mûfüvön, ami megbosszulta magát, mert sok pontatlansággal játszottunk. Emellett a fiatalok többsége most játszott elõször sok nézõ elõtt, ami miatt egy picit lámpalázasan viselkedtek, de ezt elmondhatom pár rutinosabb játékosomról is. Azt gondolom, hogy ezzel a vereséggel átestünk a holtponton, és ennél már csak jobban fogunk játszani. Bízom benne, hogy az angolok hamarosan küldik az ígért játékosokat. Legutóbbi információim szerint pénteken érkezhetnek meg a labdarúgók, ezért szombatra két edzõmérkõzést is lekötöttünk.
(nb1.hu)

persze h gáz,de össze is kell szokni az uj tagoknak nem lesz egyböl kánaán,türelem/felkészülési meccseknek is nagy szerepük van-sajna
gabber_saviola

még nincsenek itt

de azért hazai pályán elég gáz a Haladástól kikapni, mert eddig asszem majdnem minden meccsünket hoztuk

új srácok sehol még, akkor meg nem para, ne?
(igaz, nyilván nem világmegváltókat küldenek ide, de 1-2 igazán ügyes srác is nagy segítséget jelentene)
faszák vagyunk...

Kétgólos vereség a Haladástól, ráadásul hazai pályán

jó, hogy ez csak felkészülési meccs -.-

Jovánczai a Vasashoz igazol, amellyel várhatóan két éves szerzõdést köt, csütörtöktõl már csatlakozik új csapatához.

Robinson lesz a Fradi vezére

Feltöltve: k, 02/19/2008 - 13:57 Frissítve: k, 02/19/2008 - 17:54
Nyomtatás | Cikk elküldése | Hozzászólások | RSS
A pepsifoci.hu megbízható angliai forrásokból úgy értesült, hogy Kevin McCabe hatalomátvétele után maga a Sheffield United elnöke, Terry Robinson ülhet az FTC Zrt., azaz a labdarúgócsapatot mûködtetõ részvénytársaság elnöki székébe. A Fradi angol partnere eddig sem titkolta, hogy komolyan gondolják az együttmûködést a klubok között, és ez a jelek szerint azt eredményezi, hogy a Sheffield United elnöke a jövõben az FTC ügyeit is kézbe veszi. Robinson köztudottan McCabe jobbkeze és futballügyekben elsõszámú tanácsadója.

- pepsifoci.hu -

Utólag is Isten éltessen Kristóf!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Jovi lehet megy a Vasasba :S

😄dddd

vót'mán hasonló égésem...lesz is még

oda van írva, hogy Plymouth 😊

lehet, hogy úgy érezte nincs mostanában esélye felkerülni a felnött csapatba, ezt tõle kéne megkérdezni 😊

Plymouth-ban egész pontosan. Csak kérdés, hogy onnan hogyan keveredett Orosházára?

HBD skristof!

Angliát is megjárt fiatal tehetséget igazolna a Ferencváros. A zöld-fehérek szívesen látnák a soraikban a korábban Plymouthnál is megforduló, jelenleg az Orosházát erõsítõ Petneházy Márkot. A 19 éves irányító középpályás néhány évig Angliában nevelkedett, nyáron hazatért Orosházára, ahol õsszel hat bajnoki gólt szerzett, többek között a Fradi hálójába is betalált. A játékost télen a DVSC is tesztelte, ám a bajnokcsapatnál úgy döntöttek, egyelõre nem igazolják le õt, ám továbbra is figyelik. Petneházy a pepsifoci.hu érdeklõdésére elmondta, tudja, hogy a Ferencvárosnál komolyan felmerült a neve, és a mai napon várhatóan már az egyeztetések is megkezdõdnek.

- pepsifoci.hu -

Oncsi
Lipcsei: A szerzõdésem még másfél évig köt a Fradihoz, de szeretném, ha még egy évvel meghosszabbítanák. Jó lenne 38 évesen magyar bajnokként visszavonulni. Biztos vagyok benne, hogy a Fradi lesz még BL-szereplõ, de hogy velem vagy nélkülem, azt még nem tudom. Most az a nagy álmom, hogy játszhassak az új stadionban. Hab lenne a tortán, ha a nyitómérkõzés az én búcsújátékom lenne, s a fiaim közül Péter vagy Krisztián váltana a Fradiban. S van még egy titkos vágyam is: most második vagyok a Fradi-játékosok örökranglistáján, dr. Sárosi György ugyanis 61 éve 639 fellépéssel tartja a klubrekordot. Én 574 meccsnél tartok, s szeretném átvenni az elsõ helyet a futball-legendától.

bubu13

EEE 1899

Oncsi
Még csak most kezdem igazán felfogni😄😄
pénz,stadion,játékosok,biztos jövõ,elérhetõ célok,ujpest rangadók (L)