23418
-
#14310 4-1 itt vagyunk srácok! Tessék ránk is figyelni! -
#14309 4-1!!!!!!!!!!!!
Nagyon szepen jatszunk! -
#14308 A csapat saját magával visszahozta az NB1-be az idióta szurkolóinkat is...
Kistelekizés, Újpest, szerencsétlen Újpest még csak játszani sem játszik ma.
Szánalmasok a fiúk.
Viszont a csapat örömteli játékot mutat. :) -
#14307 ott van az a 3-1 xDDD -
#14306 3-1 lesz a vége peace :) -
#14305 2-1 :( -
#14304 Hopp Dragi :) 2-0 -
#14303 The Shaw must go on :) -
#14302 potya volt, de jók vagyunk :) -
#14301 1-0 -
Rudee #14300 Shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw -
#14299 erős kezdés, nagyon helyes+! -
Rudee #14298 25-30 percet azért látok, remélem addigra el is dől :D -
#14297 mentem volna én is, de vidékről nehézkesebb be meg hazajönni...mindegy, tv-n is menni fog a szurkolás ezerrel :D -
#14296 Hajra Fradi!!!
Kivi vagyok a hangulatra, eddig 16 ezer jegy kelt el! -
Takezó #14295 köszi szépen -
#14294 stream az FTC-ZTE meccshez -
Rudee #14293 Nekem még az se lesz, szintén munka... -
Csesza #14292 akkor sorry :S -
Takezó #14291 sajna munkahelyen leszek, és csak netem lesz, tévé nem -
Csesza #14290 ha van Sport1ed akkor ne keress streamet :) -
Takezó #14289 lesz sztrím az esti meccsre? -
#14288 Istenem, Petya milyen kozel allt a vilgahiruve valashoz!:(
Ma reggel elhunyt Bobby Robson!
Nyugdjon beken mester!
-
#14287 nso:
Anglia: Lipcseit a Barcelonába is vitte volna magával Robson
Nagy megtiszteltetés érte Lipcsei Pétert 1995-ben, hiszen egy éven át a világ egyik legelismertebb szakemberével, Bobby Robsonnal dolgozhatott együtt az FC Portónál. Nem csoda, hogy meghatottan beszél egykori mesteréről.
„Nagyszerű edzőt, és egy igazi úriembert veszített a labdarúgó-társadalom Bobby Robson személyében – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Lipcsei Péter. – Neki köszönhetem, hogy az európai hírű Portóban futballozhattam, hiszen az angol mester figyelt fel játékomra a Ferencváros–FC Porto (2–0) mérkőzésen, s ő kérte a vezetőséget, hogy szerződtessenek.
Életem legcsodálatosabb évét tölthettem Portugáliában, és a mester irányításával bajnoki címet és Portugál Kupát is nyertem. Kevesen mondhatják el magukról, hogy szoros szálak fűzték hozzá, én azonban büszke vagyok rá, hogy több alkalommal is meghívott engem és a családomat vacsorára portói tartózkodásunk idején. Ha nincs a súlyos sérülésem, talán a Barcelonában is futballozhattam volna, hiszen 1996-ban Bobby Robson lett a katalánok mestere.
Tudom, vitt volna magával, ha a sérülésem nem szól közbe. Tudtam, hogy beteg, mint oly sokan, én is szorítottam érte, ám legyőzte a halál, s most együtt szomorkodom azokkal, akik szerették.” -
Rudee #14286 Ferenczinek szép passzt adott az első gól előtt ez a fickó. Remélem így osztogat majd a bajnokikon is. -
Gabe18 #14285 Szerintem nem rossz,ha nála van a labda elég jól terelgeti.De ez a taktika...
Kb 20 éve az angoloknál volt ez a stílus amit itt erőltetnek,hogy szélre ki aztán beadás,meg a félpályáról előreb....i a vakvilágba,és akkor majd a csatárok futnak érte.Egy értelmes összjáték nincs...
Másik fórumon olvastam múlt héten hogy a Fradiba a leggyengébb pont az edző,és hát kezdem lassan osztani ezt.Ebből hosszútávon nem tudom mi lesz,mert minden meccsen arra várni hogy majd szögletből fejel valaki egyet,nem egy nagy jövőkép. -
Rudee #14284 Vajon mit tud ez a pakisztáni játékos? Kiváncsi leszek rá (is). -
karajjj #14283 jövőhéten lesz csak, a mai majd augusztusban lesz pótolva -
#14282 nem, elhalasztották, ha jól tudom -
#14281 sziasztok ma lesz meccs? -
#14280 Idegenbeli meg megint narancssárga lesz :S -
karajjj #14279 aztán lecseszték páran :D -
pinnacle #14278 szép, olvasgatva akommenteket van egy pár komment...
"quality kit, but who are Ferencvaros??"
-
karajjj #14277 új mez -
#14276 el hát...HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!!!!!!!! -
#14275 Kecskemét - FTC 0-3 G: Dragóner(2),Ferenczi
első meccsnek elment -
Rudee #14274 A kezdő:
Holczer - Lowton, Dragóner, Balog - Martinez, Wedgbury, Ashmore, Tóth B., Alcantara - Ferenczi, Shaw
Cserék:
Megyeri, Csiszár, Fülöp, Pisanjuk, Kulcsár, Vass M., Pölöskey -
Rudee #14273 Erre a Kecskemét elleni meccsre nagyon kíváncsi vagyok. Főleg a 2 spanyol érdekel, rmélem jók lesznek. -
#14272 majd a következőbe felnyomják az értékeit ha ideigazol :D -
(football manager "szerint" nem egy nagy vétel, mindegy, majd úgyis meglátjuk)