23418
-
#14350 de az egész csapat úgy ahogy van, sajnos -
#14349 ahogy mondod, de Ferenczi sem jobb... -
Takezó #14348 jézusom, ez szánalom:\ Balog, Holczer, Pölöskey.. -
#14347 hát abban lehet max bízni, hogy erőnlétben jobbak leszünk, és a vége felé lehet még valami -
Gabe18 #14346 Megint megy a félpályáról előrerúgjuk,aztán majd lesz valami.Zseniális...
Vagy vált félidőben valamit a Davison,vagy ennek annyi.De már az x-hez is csoda kéne. -
#14345 nagyon pontatlanul játszik a csapat, a nyíregy sokkal jobban passzol, és sokszor le is futnak minket, a beadások meg lutrik, vagy bejön egy egy vagy nem, erre nem kéne a taktikát építeni -
gyepesjoint #14344 ööö légyszi csörögjetek rá a nálunk lévő spanjaitokra,mert a stadiontól nem messze lakok,és féltem az új ablakaimat,köszi -
Takezó #14343 Ez a Pölöskey is csak a kapcsolatai miatt van a csapatban... -
#14342 -
Csesza #14341 Kétszer félmilliós büntetés, zárt kapu - felfüggesztve
"Az MLSZ fegyelmi bizottsága kedden kihirdette határozatát a július 14-i Ferencváros - Hertha BSC nemzetközi edzőmérkőzésen történt szurkolói rendbontások ügyében. A zöld-fehér klubnak, mint visszaesőnek, 500 000 forint pénzbüntetést kell fizetnie, továbbá következő két barátságos nemzetközi edzőmeccsét zárt kapuk mögött köteles megrendezni.
A testület ezen kívül a Ferencvárosra - a ZTE elleni bajnoki mérkőzésen történt rendzavarás miatt - ugyancsak 500 000 forint büntetést rótt ki, valamint úgy döntött, hogy az FTC egy bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött köteles megrendezni - de ez utóbbi büntetés végrehajtását szeptember 30-ig felfüggesztette" - olvasható az mlsz.hu-n. -
#14340 én kint voltam zete és nyíregy ellen is, a zete meccs elképesztően jó volt és a szurkolásba még mindig beleborzongok ha csak visszagondolok rá vagy megnézem videón, a nyíregy elleni hazai 4-0 sem volt rossz, volt kb 1500-2000 néző és a lenti korlátra felülve kb 10-15ön végig toltuk a szurkolást:D -
Rudee #14339 Újabb szép eredmény, csak félek, hogy a pénteki meccsen ez a mai 4-0 pár brutális megmozdulást fog eredményezni nyíregyházi részről. -
Csesza #14338 ok sorry, a vendég gólok nem érdekeltek és az ftc-hu-n még a Zte meccs van kiírva :P -
#14337 Szerintem 4:0 :D -
#14336 4-0 :D
ligakupában még nem kaptunk gólt -
Csesza #14335 3ból 3, jól lesz ez :)
elég nagy és talán erős a keret ahhoz h valamelyik kupát megnyerjük -
#14334 újabb győzelem :) -
Csesza #14333 4-1
Pisanjuk, Rósa 3x!!!!!!! -
karajjj #14332 igen -
#14331 Idoközben 4-0 ide, Rosa mesterhàrmas! :) -
#14330 A bajnoki forduló is a Nyíregyháza ellen lesz? -
#14329 nem valószínű, hogy lesz -
#14328 Ma 18:00 FTC - Nyíregyháza Ligakupa
S1S2 nem adja..vki tud streamet? -
Zenszkij #14327 Nagyon jók voltak a fiúk. A meccsnek is nagyon jó hangulata volt. Hiába, Fradi volt, Fradi lesz míg a Földön ember lesz!!! -
#14326 Jó reggelt!! :D
Tegnap kicsit sokáig tartott meccs után az ünneplés :D
Megfogadtam, hogy minden meccsre kimegyek idén, remélem, fogom tudni tartani! 1 meccsből sok mindent nem lehet levonni, de az biztos, hogy küzdeni akarásból 5-ösre vizsgáztak a fiúk, még ha sok egyéni hiba is árnyékolta be a produkciót!
Már várom a következő fellépésünket!
HAJRÁ FRADI! -
#14325 Az Ahmed gyerek igen jo igazolasnak tunik! Ami nagyon tetszett, benne, hogy Mate masodik csunya belepoje utana nem vagta foldhoz magat, hanem folytatta volna a tamadast! Mondjuk azt a biro befujta, de akkor is! A passzai is pontosak es a kapura is volt par igen veszelyes lovese, valamint az elvesztett labdait is igen harciasan probalta visszaszerezni!
Mamic-ra vagyok meg nagyon kivancsi! -
Rudee #14324 NEm gondoltam volna, hogy ilyen eredmény fogad a trágya éjszakázás után. Bár már az első gólig mutatott játék (kb addig láttam) is biztató volt. -
#14323 Ferencváros-Zalaegerszeg 4-1 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=Vzeebh6BLA4 -
#14322 7-re értem haza és vidéki vagyok !!! amugy meg ott vagyok minden mecsen szinte !!! szal menj máshova verébkedni
Kaplan -
Gabe18 #14321 Pálya melletti utcában lakom.Elégedett vagy? (amúgy nem...) -
#14320 Nem nagyon tudom mennyiben van közöd ahhoz, hogy milyen okból nem tudtam ma kimenni a meccsre, amennyiben zavar, hogy nem kurva anyázok minden mérkőzésen a kapu mögött az csak és kizárólag téged minősít. ;)
Mindenki ott kaparja ki a saját gesztenyéjét ahova tartozik, tessék a minimális tisztelet mutatni mindenkivel szemben, ez a civilizáció egyik alappillére. -
isi #14319 jó hamar hazaértetek a meccsről.. -
#14318 GRATULÁLOK VISSZATÉRTÜNK !!!!!!
Régen láttam ennyire látványos gyors hajtós Fradit:) -
#14317 következő hazaira már én is ki szeretnék menni, remélem összejön
szép játék volt, sok ilyet! -
#14316 Természetesen a két csapat közötti különbségről szerettem volna beszélni, fáradt vagyok én már. -
#14315 Mély tiszteletem a pályán futballozó srácoknak!
Abszolút a ZTE felé kerekedtünk minden tekintetben, de úgy érzem a sebességbeli különbség és az, hogy szétfutottuk őket hozta ki az ilyen szintű különbséget a két meccs között.
Sajnálom, hogy ma nem tudtam kimenni, de a következő hazain már én is ott leszek! :) -
#14314 és nyertünk 4-1-re. \o/ -
#14313 Szuka OFF, 2 perc, Fradi reach the promiseland :) -
#14312 de szép este ez -
#14311 hopp 4-1 :DDD