Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– A Sheffieldtõl kerültünk Kínába, s most onnan jöttünk Magyarországra. Jól éreztük magunkat Kínában is, de örülünk annak, hogy Európában futballozhatunk. Izgatottan várjuk a bemutatkozást – nyilatkozta Dramane. Az afrikai játékosok napok óta vártak arra, hogy elindulhassanak Magyarországra. A vízumuk azonban csak most készült el, így az elsõ idei bajnokin nem tudtak pályára lépni. A futballisták elsõ kérdése az volt, hogy mit játszott a Fradi a hét végén, s igencsak örültek, amikor elárultuk, hogy 4- 3-ra nyert a Csank-csapat. A légiósok meglepõ tájékozottsággal beszéltek az FTC-rõl.
– A Sheffieldtõl kerültünk Kínába, s most onnan jöttünk Magyarországra. Jól éreztük magunkat Kínában is, de örülünk annak, hogy Európában futballozhatunk. Izgatottan várjuk a bemutatkozást – nyilatkozta Dramane. Az afrikai játékosok napok óta vártak arra, hogy elindulhassanak Magyarországra. A vízumuk azonban csak most készült el, így az elsõ idei bajnokin nem tudtak pályára lépni. A futballisták elsõ kérdése az volt, hogy mit játszott a Fradi a hét végén, s igencsak örültek, amikor elárultuk, hogy 4- 3-ra nyert a Csank-csapat. A légiósok meglepõ tájékozottsággal beszéltek az FTC-rõl. (tepsifoci😛 )
Az FTC hírei szerint az új tulajdonosunk meglepetéssel készül kedveskedni a Fradi-szurkolóknak.
Információink szerint szombatra már zöld-fehér csíkos színben fog pompázni a stadion jelenleg ütött-kopott szürke külsõ fala. Pillanatnyilag az Üllõi-úti oldalt festik szorgos kezek.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
már megijedtem, hogy a sportágat..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Góljainkat Shaw és Bartha szerezték
A második félidõben fõleg mezõnyjáték folyt a pályán, Lisztes több alkalommal is szép megmozdulásaival szórakoztatta a közönséget.
A két elefántcsontparti játékos többször is kapott tapsot a nézõtérrõl, de nyilvánvaló, hogy szokniuk kell még a társakat.
www.smart-bus.hu
Éreztétek-e már ezt a gyönyörû érzést
csak a szombatra vársz ez egy igaz szenvdély!!!!!!!!
ja igen, és egy tetszetõ hozzászólást idézek:
...nem feketék! csak sötétzöldek! HAJRÁ FRADI! 😊)
Én az elefántokkal vagyok 😊
McCabe nem jön amúgy szombaton😞
barcika ellen remélem megleshetem õket
BUDA > miskolc.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amúgy meg az angolok kicsit gondolkodhatnának, fõleg miután elolvassák, hogy hány nemEU-s szerepelhet egyszerre a pályán. én angoloknak jobban örültem volna, ez a 3 "igazolás" így csak népnek a cirkusz..
A vezetés tájékoztatja szurkolóit, hogy a mai nap aláírásra került a tavaszi bajnoki mérkõzések biztosítására a szerzõdés a Safe Control Security Kft-vel.
Ezzel egyidejûleg az FTC Zrt elnöke aláírta a megbízatását Dobozi Zsigmond úrnak, aki a mai naptól ellátja az FTC biztonsági igazgatói teendõket.
A Ferencváros vezetése bízik szurkolóiban és biztos abban, hogy összefogva szurkolói táborával minden mérkõzésen rendzavarás nélkül sportszerûen segítjük a csapatunk visszajutását méltó helyére a magyar labdarúgás legfelsõbb osztályába.
Hajrá Fradi!
Moussa, Tidiane, Dramane
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

thx az infót
kb úgy számolj, hogy az õszi bérlet majd 7-8 meccsre szól, ami azt jelenti hogy 5-6 meccs jegy ára egybe... végülis ha 7-8 meccsre ki fogsz tudni jönni, akkor megéri, de ha csak pl 3-4-re akkor olcsóbban jársz jeggyel.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem semmi meccs volt...
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!