Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nem kellett volna este bebaszni, és akkor nem lennél másnapos <#hehe>

..ja és Csesza meg ne kérdezze hogy miét van duplán, mert jó magam se tudom... biztos mert reggel van....<#idiota>

Úgy tûnik a Kazincbarcelona ellen nem játszanak az elefántok...

– A Sheffieldtõl kerültünk Kínába, s most onnan jöttünk Magyarországra. Jól éreztük magunkat Kínában is, de örülünk annak, hogy Európában futballozhatunk. Izgatottan várjuk a bemutatkozást – nyilatkozta Dramane. Az afrikai játékosok napok óta vártak arra, hogy elindulhassanak Magyarországra. A vízumuk azonban csak most készült el, így az elsõ idei bajnokin nem tudtak pályára lépni. A futballisták elsõ kérdése az volt, hogy mit játszott a Fradi a hét végén, s igencsak örültek, amikor elárultuk, hogy 4- 3-ra nyert a Csank-csapat. A légiósok meglepõ tájékozottsággal beszéltek az FTC-rõl.

– A Sheffieldtõl kerültünk Kínába, s most onnan jöttünk Magyarországra. Jól éreztük magunkat Kínában is, de örülünk annak, hogy Európában futballozhatunk. Izgatottan várjuk a bemutatkozást – nyilatkozta Dramane. Az afrikai játékosok napok óta vártak arra, hogy elindulhassanak Magyarországra. A vízumuk azonban csak most készült el, így az elsõ idei bajnokin nem tudtak pályára lépni. A futballisták elsõ kérdése az volt, hogy mit játszott a Fradi a hét végén, s igencsak örültek, amikor elárultuk, hogy 4- 3-ra nyert a Csank-csapat. A légiósok meglepõ tájékozottsággal beszéltek az FTC-rõl. (tepsifoci😛 )

Meglepetés készül szurkolóinknak

Az FTC hírei szerint az új tulajdonosunk meglepetéssel készül kedveskedni a Fradi-szurkolóknak.

Információink szerint szombatra már zöld-fehér csíkos színben fog pompázni a stadion jelenleg ütött-kopott szürke külsõ fala. Pillanatnyilag az Üllõi-úti oldalt festik szorgos kezek.

nem 😞

GTheo
Mutatják hétvégén a meccsünket?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

-.-

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
" de nyilvánvaló, hogy szokniuk kell még a társakat. "
már megijedtem, hogy a sportágat..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

2-1-re nyertünk a Szigetszentmiklós ellen - Moussa és Tidiane bemutatkozott

Góljainkat Shaw és Bartha szerezték

A második félidõben fõleg mezõnyjáték folyt a pályán, Lisztes több alkalommal is szép megmozdulásaival szórakoztatta a közönséget.

A két elefántcsontparti játékos többször is kapott tapsot a nézõtérrõl, de nyilvánvaló, hogy szokniuk kell még a társakat.

😄DDddddddd

húúúha... gyanús vagy nekem!!! 😊)))

www.smart-bus.hu

mondjuk a Dobozi se tiszta, volt aPEH osztályvezetõ, Szilvássycimbora.... na de még sem leokutyák...

Ez pedig külön öröm, hogy a Fradistákat viperáztató cég eltûnik!! Juh-éjjj

MIKOR LESZ MÁR SZOMBAT?!?!?!?!

Éreztétek-e már ezt a gyönyörû érzést
csak a szombatra vársz ez egy igaz szenvdély!!!!!!!!

Duna TV Sport Hírek

ja igen, és egy tetszetõ hozzászólást idézek:
...nem feketék! csak sötétzöldek! HAJRÁ FRADI! 😊)
Én az elefántokkal vagyok 😊

McCabe nem jön amúgy szombaton😞

már a holnapi barátságos meccsen is pályára lépnek és gondolom ha jól játszanak akkor lehet majd a köv. bajnokin is nyomják majd 😊

nekem szimpik 😄
barcika ellen remélem megleshetem õket

BUDA > miskolc.

Gunnersboy
A:SD_asD_:a.s_D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
ja.., a baloldali meg a bármixer, a jobboldali meg dobos

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
középsõ jócsákó ránézésre😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
idelöktek 3 negrót kínából hogy neszetessék,erõsítés. ezekrõl a fiúkról eddig nem hallott senki semmit, ha kicsit is kiemelkednének a lagymatag átlagból akkor lenne már valamilyen karrier a hátuk mögött.(egykét francia csapatot csak megjártak , ügye? -kitudja)
amúgy meg az angolok kicsit gondolkodhatnának, fõleg miután elolvassák, hogy hány nemEU-s szerepelhet egyszerre a pályán. én angoloknak jobban örültem volna, ez a 3 "igazolás" így csak népnek a cirkusz..

Fabio Capello
az se rajtunk múlik hogy mekkora a balhé.... Nem kell hergelni, nem lesz balhé, ennyi

A Ferencváros vezetõségének közleménye:
A vezetés tájékoztatja szurkolóit, hogy a mai nap aláírásra került a tavaszi bajnoki mérkõzések biztosítására a szerzõdés a Safe Control Security Kft-vel.

Ezzel egyidejûleg az FTC Zrt elnöke aláírta a megbízatását Dobozi Zsigmond úrnak, aki a mai naptól ellátja az FTC biztonsági igazgatói teendõket.

A Ferencváros vezetése bízik szurkolóiban és biztos abban, hogy összefogva szurkolói táborával minden mérkõzésen rendzavarás nélkül sportszerûen segítjük a csapatunk visszajutását méltó helyére a magyar labdarúgás legfelsõbb osztályába.

Hajrá Fradi!

igen, õket küldték az angolok, reméljük bevállnak...

Moussa, Tidiane, Dramane

Mor3llo
Amíg nem láttad pályán õket, ne ítélkezz szvsz 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
Õk lennének a nagy megváltók..!?!?

gercse
aha, hát akkor lehet, hogy csak simán jegyet veszek majd a meccsekre, mert sokkal nem olcsóbb, és ha 1-2 meccsre nem mennék, akkor ugyanott vagyok...
thx az infót

picivel tuti drágább lesz mint most, mert mindennek megy fel az ára, infláció stb...

kb úgy számolj, hogy az õszi bérlet majd 7-8 meccsre szól, ami azt jelenti hogy 5-6 meccs jegy ára egybe... végülis ha 7-8 meccsre ki fogsz tudni jönni, akkor megéri, de ha csak pl 3-4-re akkor olcsóbban jársz jeggyel.

Mor3llo
tom, de mindig megmosolygom 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ált. ilyen volt mindig 😊

Mor3llo
Lisztes sérója ? nagyon betyár 😄D

Forrest Gump
Jah oké 😄
tegnapi hír 😊

Forrest Gump
Pont idegenben, nem a héten?
McCabe és Robinson jövõ héten élõben nézi a Fradit!

Forrest Gump
Jóak! 😊

gercse
ha feljut a fradi, veszek egy bérletet 😄
mennyi szerintetek kb.? ill. megéri?

sztem amíg nem utalnak 1 kisebb összeget addig még így marad<#smile>

Meg jó, hogy át lett keresztelve a stadion....

A Bakatalórántháza ellen, tavaly ez volt az uccsó, 800 Ft volt a jegy... bár igaz az a kapu mögé szólt...

Forrest Gump
Ennyi volt kb az NB1-ben is.
Kaplan
Csak én emlékszem rosszul vagy a jegyárak maximum az ezrest közelítették meg anno? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forrest Gump
kijózanodtam.... köbö mostanra...

nem semmi meccs volt...

ICEMAN15
Ndjodo a csoda csatár!!!<#taps><#taps><#wink>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Makó - Kecskemét 3-0

gabber_saviola
<#eljen><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.