Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mátyus meg Lazics sztem is ritka szar... szegény Ndjodo akart..de néha 4emberen akart átmennia labdával és persze nem nagyon sikerült😊
B -középben a trombitás ygerek..nemtudom ki látta..de elsõ félidõben mögöttem állt és még most sem hallok egyik fülemre😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
www.smart-bus.hu
Lazic, Mátyus továbbra is totál béna, félek lisztes se lesz jobb így 3-4 év pauza után... Gyogyó még mindig vicces...
Csankot pedig már totál nem értem... Ennyire bunkerfocit játszani hazai pályán...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
örültem volna egy góldúsabb meccsnek de sajna nem lett :S
Souare játéka nekem nagyon tetszett
az asszisztensek sztem borzasztóak voltak fõleg amit az elsõ félidõben csináltak 3-4x olyan helyzetekben állították meg a játékosokat ahol nem volt les
Lipcsei meg ma nagyon lassan paszzolt, pedig ha kicsit elõbb reagál néha akkor több jó labdát adhatott volna
NdJodo meg küzdött rendesen ?)
és mondom igen mert nem érted hogy mit mondanak külföldön 😊
"(vagy csak nem vagyok hozzászokva mert angol,olasz meccseket nézek ált😄)"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amugy meg külföldi meccsen ugyanez megy csak te nemérted...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
A vác elleni jegyemnél viszont meg egy mammer volt 😄
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
de már nagyon rég voltam fradi meccsen, és akkor még nem figyeltem, de a sorokat honnan kell számolni? Fentrõl? 😄 (1. sor a legfelsõ? vagy a legalsó?)
Arra emlékszem csak, hogy nem volt ki rakva hogy melyik sor hanyadik...találomra beültünk faterral valahova 😊
Egyébként megvettem a jegyet a Sheffield elleni meccsre, hát volt elõttem kb 20 ember max, de 1 órát legalább kellett várni rá...odaérek a pénztárhoz és ki ül ott, egy öreg papper...😄DD

-Jó hír a szurkolóink részére, hogy a belépõk nem drágultak, vagyis egy sima bajnoki áráért láthatják az angol "Pengéket", ugyanakkor a bérletek nem érvényesek a találkozóra.
- Nem akartunk változtatni az árakon, reméljük, így minél többen szurkolnak majd a mieinknek - mondta Berki Krisztián. - Eldõlt az is, hogy a mérkõzésre 19 órakor kerül sor az Albert stadionban.
A jegyárak a következõk: "A" kategóriás: 1450 Ft., "B" kategóriás: 1100 Ft, "C" kategóriás: 800 Ft. Nyugdíjas: 500 Ft.
A jegypénztárak pontos nyitvatartási idõpontjai:
Szerda: 13.00-tól -17.00-ig
Csütörtök: 10.00-tól- 17.00-ig
Péntek, szombat, vasárnap, hétfõ: 10.00-tõl- 15.00-ig
Kedd: 10.00-tõl- 19.00-ig
bár nyilván Pénteken a Vác elleni meccs miatt nem fog bezárni du3kor....😊)))
holnap én is tiplizem jegyért 😊)
Barátságos mérkõzés
Dátum: 2008.03.25 \!/19:00\!/
X szektor X sor X hely
Eladási ár: X
Albert Stadion
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2008-03-25 18:00
Ferencváros - Sheffield United
a jegy áráról majd késõbb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
a lengyel Ba³tyk Gdynia
és az osztrák Tornados Rapid Wien
<#integet2>#integet2>
BUDA > miskolc.