Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮

Oncsi
Meccse lött egy órával aluljároban várakozás....Egyszercsak megjelenik egy ujpesti sálban egy 20év körüli gyerek nagy hátitáskával buszpályaudva felé😄😄 bátor volt...egyik ultra egybõl észrevette..bakanccsal lábra majd egy két ütés... elvették sálát,majd felgyujtották ott helyben😊 !! Bátor gyerek volt😊
Mátyus meg Lazics sztem is ritka szar... szegény Ndjodo akart..de néha 4emberen akart átmennia labdával és persze nem nagyon sikerült😊
B -középben a trombitás ygerek..nemtudom ki látta..de elsõ félidõben mögöttem állt és még most sem hallok egyik fülemre😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mert én a tétmeccseket szoktam kiírni...

thx nemtom miért nem vettem észre 😊

bubu13
következõ meccs a Sheffield ellen van. Vagy azt nem irjátok?

EEE 1899

Következõ a Szolnok ellen van de az elõzõ a Vác ellen volt! Rossz a kiírás.
De vhogy sikerül nyerni.
Ezt hívják öngyilkosságnak, hogy a saját kapunk elõtt játszadozunk.
A Csank-tól ne várj támadó focit... mindig is a védekezére fektette a hangsúlyt...

www.smart-bus.hu

Ilyen teljesítménnyel mint ami a Vác ellen volt szopás lessz a Szolnok meg Kecskemét ellen. elõrefele kell játszani és nem beadásra, meg visszafele játékra és erõszakosan.
most is jól nyomta, bárhogy is adott be, az mindig Fradi játékoshoz ment.

Ritka szar meccs volt...

Lazic, Mátyus továbbra is totál béna, félek lisztes se lesz jobb így 3-4 év pauza után... Gyogyó még mindig vicces...

Csankot pedig már totál nem értem... Ennyire bunkerfocit játszani hazai pályán...

Gunnersboy
igenhamar beleszokott az itteni stílusba Souare szerencsére😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
naív vagyok na...😄DDDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

maradt az 1-0

örültem volna egy góldúsabb meccsnek de sajna nem lett :S

Souare játéka nekem nagyon tetszett

az asszisztensek sztem borzasztóak voltak fõleg amit az elsõ félidõben csináltak 3-4x olyan helyzetekben állították meg a játékosokat ahol nem volt les

Lipcsei meg ma nagyon lassan paszzolt, pedig ha kicsit elõbb reagál néha akkor több jó labdát adhatott volna

NdJodo meg küzdött rendesen ?)

jajj Imikém, ezt te sem gondolod komolyan, rivális csapat mindenhol ez megy, ez mára már egy szokás, nemtom mit kell ezen értetlenkedni

és mondom igen mert nem érted hogy mit mondanak külföldön 😊

fsgh
pl nem vágom miért kell elküldeni az Ujpestieket 5x-6x egy Vác elleni meccsen?😄

"(vagy csak nem vagyok hozzászokva mert angol,olasz meccseket nézek ált😄)"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nemértem mi nem tetszik?

amugy meg külföldi meccsen ugyanez megy csak te nemérted...

fsgh
Megy a hátérrben a meccs...Csak úgy sugárzik a kultúra a szurkolókról..Lehet csak én várnék el túl sokat(vagy csak nem vagyok hozzászokva mert angol,olasz meccseket nézek ált😄)

félidõben maradt 1-0

1-0ra vezetünk Shaw szép góljával <#eljen>

gercse
oks, sebaj, majd meglátom holnap

jó lenne ha nem esne az esõ...

bmffm856
arra nem mert K-Lbe járok ott meg nem figyeljük a sorokat 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gercse
és a sor kérdésemre is tudsz választ adni? (10-es szektor) 😊

A vác elleni jegyemnél viszont meg egy mammer volt 😄

bmffm856
õ Tóni bácsi 😊 nem tudom pontosan mióta de vagy 30 éve árulja a jegyeket nálunk 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gercse
Bocs a láma kérdésért 😄
de már nagyon rég voltam fradi meccsen, és akkor még nem figyeltem, de a sorokat honnan kell számolni? Fentrõl? 😄 (1. sor a legfelsõ? vagy a legalsó?)
Arra emlékszem csak, hogy nem volt ki rakva hogy melyik sor hanyadik...találomra beültünk faterral valahova 😊

Egyébként megvettem a jegyet a Sheffield elleni meccsre, hát volt elõttem kb 20 ember max, de 1 órát legalább kellett várni rá...odaérek a pénztárhoz és ki ül ott, egy öreg papper...😄DD

elfelejtettem, hogy õ a Vác edzõje 😄

Fabio Capello
Te vagy a hg és ezt nem tudod? Monnyon le! 😄DDDDD

fuuu, most, hogy nézem az ftc.hu-t, el is felejtettem, hogy a Mágus csapatával játszunk holnap 😄DDddd

Oncsi

gercse
én is megyek 😄 van szabadidõm pont tíztõl 😊

Szerdán 13 órától az Albert stadion jegypénztáraiban kaphatók a belépõk a március 25-én sorra kerülõ Ferencváros- Sheffield United barátságos mérkõzésre.

-Jó hír a szurkolóink részére, hogy a belépõk nem drágultak, vagyis egy sima bajnoki áráért láthatják az angol "Pengéket", ugyanakkor a bérletek nem érvényesek a találkozóra.
- Nem akartunk változtatni az árakon, reméljük, így minél többen szurkolnak majd a mieinknek - mondta Berki Krisztián. - Eldõlt az is, hogy a mérkõzésre 19 órakor kerül sor az Albert stadionban.
A jegyárak a következõk: "A" kategóriás: 1450 Ft., "B" kategóriás: 1100 Ft, "C" kategóriás: 800 Ft. Nyugdíjas: 500 Ft.

A jegypénztárak pontos nyitvatartási idõpontjai:

Szerda: 13.00-tól -17.00-ig
Csütörtök: 10.00-tól- 17.00-ig
Péntek, szombat, vasárnap, hétfõ: 10.00-tõl- 15.00-ig
Kedd: 10.00-tõl- 19.00-ig

bár nyilván Pénteken a Vác elleni meccs miatt nem fog bezárni du3kor....😊)))

holnap én is tiplizem jegyért 😊)

Ja és a jegyek ugyanannyiba kerülnek mint a bajnoki meccsre.
FTC - Sheffield United
Barátságos mérkõzés
Dátum: 2008.03.25 \!/19:00\!/
X szektor X sor X hely
Eladási ár: X
Albert Stadion
Fabio Capello
Kaplan
Hattól kezdõdik, istenség, akkor még a soros meccsünket is letudjuk játszani a bajnokságban ahol játszom. Természetesen ha késõbb lett volna akkor is fradi meccsre jövök inkább és kihagyom a meccsünket😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Üllõi út, Albert Flórián Stadion
2008-03-25 18:00
Ferencváros - Sheffield United

a jegy áráról majd késõbb

Kaplan
A Sheffield elleni meccsrõl már lehet tudni bármit is? Egyáltalán 25.-én lesz? Mert sehol nem olvastam semmit róla.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hmmm... ez igen! Utólag is üdv nekik! 😊

www.smart-bus.hu

Azért tök jó, hogy két külföldi csoport is képviseltette magát a Vecsés ellen.
<#worship><#eljen><#eljen><#taps>
a lengyel Ba³tyk Gdynia
és az osztrák Tornados Rapid Wien

<#integet2>

Nagypéntek, péntek délutáni pesti dugó, 17.30-kor még azért van aki dolgozik is, 'szal nagyon messze leszünk a teltháztól...

Oncsi
Megoldottam😄

3 perc alatt el lehet intézni.

BUDA > miskolc.

Oncsi
Olan kérésem van ,azokhoz akik mennek Pénteken meccsre😊 valaki tudna nekem venni héten B-középbe 2 jegyet😊 (ha igen ..akkor privibe egyeztetünk,telszámcsere..meg emccs elött tali és doaadom pénzt) scak nem akarunk sorbaállni AHverommal órákat.... köszönöm(Y)

gercse
oks, ha nem felejtem el, akkor csinálok képeket 😊

Fabio Capello
ne sajnáld a fényképezõgépet, sok képet kérünk 😄 😊

gercse
Na a pénteki meccsre megyek sztem, holnap veszek jegyet, kiváncsi vagyok mennyien leszünk, nagyon rég nem voltam meccsen, már ideje volt rászánnom magam 😄

GTheo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]