Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szarul játszunk és még azok is csak lehúzzák a csapatot
:C
Jobbulást neki!
Meghatódott attól a fogadtatástól Grosics Gyula, ami õt fogadta a Sheffield United elleni barátságos meccsen.
- 100%Fradi - - Elmondhatatlanul jó érzés volt átélni azokat a perceket, amikor az Üllõi úti stadion gyepén lehettem - mondta a legendás kapus. - Természetesen hallottam, amikor a közönség hosszasan a nevemet kiabálta, és nem szégyellem, nagyon meghatódtam ettõl.
Remek érzés volt kivonulni a Fradi-pályára, életem nagy álma teljesült, köszönöm mindenkinek, aki részt vett mindebben.
Természetesen azt is láttam, hogy a szurkolók külön transzparenst készítettek, ami nekem szólt, ez egy újabb remek ajándék volt a részükrõl. Szerettem volna megköszönni ezt a drukkereknek, de sajnos az orvosok utasítására figyelnem kellett arra, hogy semmi kockázatot ne vállaljak, és sajnos most még egy ilyen hosszú séta a másik kapuhoz is megterhelõ lett volna. Pont ez a hangulat volt az, amirõl már többször is beszéltem, hogy anno emiatt a szurkolói támogatás miatt igazoltam volna szívesen a Ferencvárosba.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Vasárnap 9.15 Keleti pu
(óraátállításra figyeljetek!)

elsõfélidõben nem volt vmi jó a csapat támadás téren, de a másodikban volt pár jó percünk, amikor meg lehetett volna többször is az egyenlítõ gól, sebaj, Szolnokon kell vitézkedni
Egyébként picit ironikus, hogy egy több hónapig sérült, csapat nélküli játékos adta meg az amúgy lapos játék nagyobb ritmusát.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem volt valami nagy meccs, talán nem is ez volt a lényeg 😊
Lisztes nagyon tetszetõsen játszott remélem mostmár egyre jobban belejön és majd ha így játszik Szolnokon is akkor nagyon sokat segíthet a csapatnak <#eljen>#eljen>
Mondjuk kritikán aluli továbbra is a jegyárusítás, mert pl nem értem hogy a Vác elleni meccs elõtt miért nem lehetett jegyet kapni?
term. remélem, hogy az utóbbi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Az angol Sheffield United-et is tulajdonló befektetõkkel való együttmûködés egyik jelentõs mérföldköve a kedd eseti FTC - Sheffield United mérkõzés, amely a Fradi család reménye szerint egy hosszú távú és gyümölcsözõ együttmûködés szép kezdete. A találkozó különlegessége, hogy hivatalosan is pályára lép a mérkõzésen a Ferencváros színében Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa, akit annak idején, 1962-ben, pártutasításra nem engedtek kedvenc klubjába, a Ferencvárosba igazolni.
A közelmúltban azonban a Fradi hivatalosan is leigazolta Grosics Gyulát, átigazolási lapját, még súlyos betegsége idején, a kórházi ágyon írta alá. Szerencsére az óta megerõsödött annyira az egykori kiváló kapus, hogy a mérkõzés elõtt a Ferencváros és a Sheffield vezetõi, majd a pálya szélén az FTC szurkolói is köszönthetik õt.
Grosics Gyula egyébként örömmel és meghatottan várja a Ferencváros játékosaival, vezetõivel és a szurkolóival a találkozást. A kezdõrúgás elvégzése után aztán hivatalosan, a mérkõzés keretében váltja õt a kijelölt cserekapus.
Jó lenne ha sokan lennénk az Albert-stadionban, mert azt kell ünnepelni, hogy VAN MÉG FRADI!
Ferencváros-Sheffield United, barátságos mérkõzés (élõ)
akinek nincs Sport1-e az tudja nézni a www.pepsifoci-hu-n is, mert ott is lesz megint élõ közvetítés
nem volt vmi nagy meccs, de a hangulat egész jó volt, bár mivel tv-s meccs volt,meg hideg is, gondolom ezért nem jöttek annyian
itt a történet, Kispesti szemszögbõl...
"A csaj nem kapott!Egyébként nagyon nagy volt.Megállt a zöldek metrója(kispestiek a peronon),amire a rendõrök nem engedtek volna senkit,elvileg ajtónyitás nélkül kellett volna továbbmennie.A fradisták meg magyaráztak a csukott,biztonságos ajtó mögül,mint az "állat".Erre valami csoda folytán hopp lol kinyílt az ajtó,a hülye metróvezetõ megtette nekünk ezt a szivességet...Zöldek besápadnak,kispestiek meg már ütnek is...Egál még nincs.Ez 3-1.De ezeket a dolgokat másképp kéne rendezni.Igy általában azok szívnak rá,akiknek semmi köze az egészhez." Confused Mad (amúgy a lilák is alkottak ma a metróban, persze hogy megint 3-1 volt az arány.)
"ismerosom volt a "szenvedo fel":
tenyleg negyen voltak, abbol egy lany.
megallt a metro. ismert egy kispestit akinek kiintett, mire kiteptek az ajto es berohant 1 kispesti, lebaszott az egyik haverjanak egyet es a haver arrebblokte, ekkor jott egy rendor es adott a kispestinek.
szoval nem vertek szarra senkit..."
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
REAL MADRID FERENCVÁROS TC