Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sehol, sztem max 5m volt :S

Mor3llo
Ez hol volt 9 méter ??!?!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a Fradi "szurkolók" már balhéznak...

szarul játszunk és még azok is csak lehúzzák a csapatot

vezet a Szolnok :S

Kecskemét 4-0 Tuzsér

:C

Souare megsérült edzésen, valszeg agyrázkódás, kórházba is szállították, nagyon fog hiányozni a mai meccsen :S

Jobbulást neki!

Nem tudjátok hová tûnt a 12es mez? Kedden nem volt a helyén.

Grosics meghatódott

Meghatódott attól a fogadtatástól Grosics Gyula, ami õt fogadta a Sheffield United elleni barátságos meccsen.
- 100%Fradi - - Elmondhatatlanul jó érzés volt átélni azokat a perceket, amikor az Üllõi úti stadion gyepén lehettem - mondta a legendás kapus. - Természetesen hallottam, amikor a közönség hosszasan a nevemet kiabálta, és nem szégyellem, nagyon meghatódtam ettõl.

Remek érzés volt kivonulni a Fradi-pályára, életem nagy álma teljesült, köszönöm mindenkinek, aki részt vett mindebben.

Természetesen azt is láttam, hogy a szurkolók külön transzparenst készítettek, ami nekem szólt, ez egy újabb remek ajándék volt a részükrõl. Szerettem volna megköszönni ezt a drukkereknek, de sajnos az orvosok utasítására figyelnem kellett arra, hogy semmi kockázatot ne vállaljak, és sajnos most még egy ilyen hosszú séta a másik kapuhoz is megterhelõ lett volna. Pont ez a hangulat volt az, amirõl már többször is beszéltem, hogy anno emiatt a szurkolói támogatás miatt igazoltam volna szívesen a Ferencvárosba.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

<#worship>

sajna nekem nem jeleníti meg ezt a képet

7végére:
Vasárnap 9.15 Keleti pu
(óraátállításra figyeljetek!)

<#idiota>

gercse
A sport2 adja majd vasárnap a meccsünket, remélem odateszik magukat a srácok

gercse
Voltam kint, nagyon ász hangulat volt,
elsõfélidõben nem volt vmi jó a csapat támadás téren, de a másodikban volt pár jó percünk, amikor meg lehetett volna többször is az egyenlítõ gól, sebaj, Szolnokon kell vitézkedni

Mor3llo
Ezzel a séróval úgy nézett ki mint Van Bommel 😄
Egyébként picit ironikus, hogy egy több hónapig sérült, csapat nélküli játékos adta meg az amúgy lapos játék nagyobb ritmusát.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
picit nyíltabb játékot vártam volna mind a 2 csapattól, de Lisztes azért tudott egy kis színt vinni a játékba 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vége a meccsnek, maradt a 0-1

nem volt valami nagy meccs, talán nem is ez volt a lényeg 😊

Lisztes nagyon tetszetõsen játszott remélem mostmár egyre jobban belejön és majd ha így játszik Szolnokon is akkor nagyon sokat segíthet a csapatnak <#eljen>

1-0ra mennek eddig az angolok

Mor3llo
Gyönyörû pillanatok voltak ezek!Ilyenkor vagyok leginkább arra büszke, hogy magyarnak és fradistának születtem!

Fabio Capello
Jóez, megmutatjuk, hogy Fradi volt, Fradi VAN és Fradi LESZ mindig! Sztem meglesz simán a teltház.... 😊

Óriási az érdeklõdés a Ferencváros-Sheffield United találkozó iránt: a bérletek nem érvényesek, így hétfõig több mint hétezer belépõ kelt el, s nem zárható ki, hogy a nézõszám eléri a tízezret, hiszen a pénztárak kedden 10 órakor újra kinyitnak. A várhatóan népes közönség természetesen jól jön a Fradinak, a leendõ tulajdonossal ugyanis egyelõre nincs szerzõdés - a megállapodás két héten belül megszületik -, és addig pénz sem kerül onnan a klub kasszájába. Bevétel azonban csak a jegyek eladásából származik majd, mert hiába közvetít a televízió, a zöld-fehérek barátságos mérkõzéseinek jogdíjai a korábbi tulajdonos Fotexet illetik. A meccsre kilátogatók ajándék Nemzeti Sportot kapnak külön erre az alkalomra készült címlappal, a klub és a kiadó közötti együttmûködés keretében. (foci24.com - Fedor János)

szerintem többen leszünk mint a Vác ellen, csak közvetlenül a meccs elõtt sorba állni elég necces... mondjuk telt ház nem lesz, de én köbö kazincbarcika elleni szitura, 12-15e Fradistára számítok.

Mondjuk kritikán aluli továbbra is a jegyárusítás, mert pl nem értem hogy a Vác elleni meccs elõtt miért nem lehetett jegyet kapni?

jah gondolom necces megvárni, hogy meccs elõtt vegyél jegyet, mert sztem ez egy olyan meccs ahol nem lehet tudni, hogy egyáltalán mennyien lesznek, sztem ez a 2 véglet; vagy nagyon kevesen lesznek vagy majdnemhogy teltház lesz 😊
term. remélem, hogy az utóbbi

Lesz jegy, már ment is egy cimbi 😄 juhÉJ

Megy valaki mostanában a fórumról jegyet venni? Írjon egy privit ha igen!

😄DDdddd

el kéne lógni a melóból jegyért... de figyelnek......

Gunnersboy
<#smile><#eljen>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#worship>

gercse
<#eljen>

Fabio Capello
O.o

Grosics Gyula is pályára lép a Sheffield ellen!

Az angol Sheffield United-et is tulajdonló befektetõkkel való együttmûködés egyik jelentõs mérföldköve a kedd eseti FTC - Sheffield United mérkõzés, amely a Fradi család reménye szerint egy hosszú távú és gyümölcsözõ együttmûködés szép kezdete. A találkozó különlegessége, hogy hivatalosan is pályára lép a mérkõzésen a Ferencváros színében Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa, akit annak idején, 1962-ben, pártutasításra nem engedtek kedvenc klubjába, a Ferencvárosba igazolni.

A közelmúltban azonban a Fradi hivatalosan is leigazolta Grosics Gyulát, átigazolási lapját, még súlyos betegsége idején, a kórházi ágyon írta alá. Szerencsére az óta megerõsödött annyira az egykori kiváló kapus, hogy a mérkõzés elõtt a Ferencváros és a Sheffield vezetõi, majd a pálya szélén az FTC szurkolói is köszönthetik õt.

Grosics Gyula egyébként örömmel és meghatottan várja a Ferencváros játékosaival, vezetõivel és a szurkolóival a találkozást. A kezdõrúgás elvégzése után aztán hivatalosan, a mérkõzés keretében váltja õt a kijelölt cserekapus.

Sheffield elleni holnapi meccsre 150-200 angol érkezése várható a Blades fóruma alapján.

Jó lenne ha sokan lennénk az Albert-stadionban, mert azt kell ünnepelni, hogy VAN MÉG FRADI!

Gunnersboy
ahogy elnézem a sport1-2n nemfogják ismételni :ss fasza akkor nemlátom....

2008.03.25. - Sport1 - 18:45 - ÉLÕ

Ferencváros-Sheffield United, barátságos mérkõzés (élõ)

akinek nincs Sport1-e az tudja nézni a www.pepsifoci-hu-n is, mert ott is lesz megint élõ közvetítés

gercse
Voltam meccsen, de elfelejtettem a fényképezõgépet, sorry :S
nem volt vmi nagy meccs, de a hangulat egész jó volt, bár mivel tv-s meccs volt,meg hideg is, gondolom ezért nem jöttek annyian

Én is.
Zöld - Fehér Ünnepeket kívánok mindenkinek!

s ahogy olvasom volt találkozás kispestiekkel is:

itt a történet, Kispesti szemszögbõl...
"A csaj nem kapott!Egyébként nagyon nagy volt.Megállt a zöldek metrója(kispestiek a peronon),amire a rendõrök nem engedtek volna senkit,elvileg ajtónyitás nélkül kellett volna továbbmennie.A fradisták meg magyaráztak a csukott,biztonságos ajtó mögül,mint az "állat".Erre valami csoda folytán hopp lol kinyílt az ajtó,a hülye metróvezetõ megtette nekünk ezt a szivességet...Zöldek besápadnak,kispestiek meg már ütnek is...Egál még nincs.Ez 3-1.De ezeket a dolgokat másképp kéne rendezni.Igy általában azok szívnak rá,akiknek semmi köze az egészhez." Confused Mad (amúgy a lilák is alkottak ma a metróban, persze hogy megint 3-1 volt az arány.)

"ismerosom volt a "szenvedo fel":
tenyleg negyen voltak, abbol egy lany.
megallt a metro. ismert egy kispestit akinek kiintett, mire kiteptek az ajto es berohant 1 kispesti, lebaszott az egyik haverjanak egyet es a haver arrebblokte, ekkor jott egy rendor es adott a kispestinek.
szoval nem vertek szarra senkit..."

Sokkal jobban néz ki mint eredeti állapotában! 😊)

www.smart-bus.hu

fradidrukker.hu fórumáról:

A hülyeségnek mindig ára van! 😊))

www.smart-bus.hu

állítólag a sálját maga dobta le, nem elvették...

Oncsi
Jaja..de gyerek kb olyan volt ..mint aki koleszból tart hazafelé..nagy táska..buszpályaudvar felé..és lila ujpesti sálba..(talán elõbb körülnéztem volna a helyében) .. haveromat idézem: "Lehet elvesztett egy fogadást"😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

De ez komoly?
Az gyönyörû<#eplus2><#nyes><#taps><#banplz>
Nincsmit.