23418
-
Grenzjager #14430 van azért capslock, meg shift látom!!
FTC, Fradista
nagybetűvel
hamár a lilákat és a nyíregyháziakat is sikerült jól leírni -
icemankimi #14429 este remélem a ftc nem fog kikapni és ha lehetne 3 pontal távozni. -
gyepesjoint #14428 miért mindig csak a rosszra tudnak emlékezni azok az emberek,akik vagy a fradit,vagy a lokit utálják??? faterom a mai napig visszagondol a fradi BL-be jutására,pedig mostanában finoman szólva se kedveli a zöld-fehéreket...vagy egy hvaerom,aki nagy Szparista,még ő is visszagondol a Loki 03/04-es menetelésére...amikor valamelyik honi csapatunk nagy sikert ér el,annak minden focibarátnak örülni kell,legyen UTE-s,fradista,akármi.... -
Grenzjager #14427 A nap híre!!!
LIPCSEI PÉTER A KERETBEN!!!!
de ettől függetlenül Bobby takarodj!!! -
Grenzjager #14426 annyi hogy akkor nálunk egykori kommancsok, konkrétan TSZ elnökök (Furulyás,szívós) nyúlták a pénzt.... elég keményen... S ehhez kéepst normális, és lokálpatrióta a DVSC vezetése.....
valamint nem volt külön bajnoki-selejtezőág a BL-ben, ugyanúgy ahogy korábban a DVSC vagy a ZTE is összekerült pl a Manchesterrel, holott a MU akkor nem is volt angol bajnok....
S ugye a DVSC úgy maradt annó nb1-es hogy megvásárolta pénzért az nb2ös bajnok BKV Előre SE indulási jogát.... szép... -
icemankimi #14425 FTC mier bl-be jut 14 évet kell még rá várni mert undorító milyen játékosok alkotják:S -
A trikolort lasd bennuk! -
#14423 van különbség? -
Zenszkij #14422 HA megfeszülök is, de Fradi drukkerként nem tudok a Debrecennek drukko9lni... -
Zenszkij #14421 bannert javítsátok...Holczer egy nulla... -
Csesza #14420 -
Grenzjager #14419 .....sajnos amúgy a csapat kb olyan gyík mint 2 éve...... -
Grenzjager #14418 zsír videó a meccsről
Bobboy, Holczer takarodjatok!!! -
#14417 Frappans lenne...
Bar en meg mindig azt mondom, hogy egy ket kivetellel nem igazoltunk rosszul, ide csak egy jo edzo kellene! -
#14416 Holczer TAKARODJ!! -
#14415 szerintem a következő hazai meccsen ez lesz a B-közép transzparensén:
Megjártuk az NB2-t, és magunkkal is hoztuk... -
#14414 Nem bántásból, de egy kapussal sok minden megváltozna....
Ha hátul van a labda mindenki ész nélkül kapálja el, mert a mostanival nem lehet összejátszani, szinte minden lövés kipattan róla és a Vasas ellen is mind3 gólban benne volt.
Vagy rendet kell tenni a fejében, vagy lecserélni. -
#14413 hát ez a tegnapi ordukció tényleg iszonyatos volt, vagy csináljon ezekkel valamit Bobby vagy tényleg go home.
Vasas-Ferencváros 3-2 ::: összefoglaló
-
#14412 Ennel nagyobb oromod ne legyen! -
#14411 Jól van droid, térjél vissza a kapához, az a Te szinted... -
gyepesjoint #14410 grat a tegnapi meccshez,a vasas ellen is bizonyítottátok,hogy a nálunk(nyíregy) produkált "teljesítmény" nem kisiklás volt,hanem ennyit tudtok...hátha benntmaradtok :) -
#14409 Hm NBII megnyerésekor még simán mondtam hogy lazán megerőltetés nélkül első 3ba lesznek.
És hát ahogy állnak a dolgok max középmezőny.De legalább már NBi-ben újra! -
#14408 Kezd tele lenni a pohar flegma Bubival... -
icemankimi #14407 szégyen:(
FTC kiesőjelölt szerintem.
Lassan edzőváltás lesz tuti. -
Martins15 #14406 Hát én komolyan sajnálom azokat a kisgyerekeket akik egy ilyen Fradin nőnek fel. Ez SZÉGYEN.Egyszerűen nem tudok mást mondani
Ide legalább kéne még 4-5 igazolás nyáron.Utána még télen 3-4 megint és tényleg lehetne dobogóról beszélni. -
Gabe18 #14405 Ezen nincs mit magyarázni már szerintem.Ezt a Vasas-t kis túlzással csak az nem verte meg eddig aki nem akarta,egy Fradi meg ilyen játékkal kikap tőle.
Sürgősen kapus és edző csere kell,mert még pár ilyen meccs,aztán lassan a kiesés elkerülése lehet a legnagyobb cél... -
#14404 Megyeri, Tóth, sőt Lipcsei is simán elférne a csapatban. bennük talán több lenne -
Gabe18 #14403 Végülis ha lenne kapusunk mi vezetnénk... -
#14402 Gyerekek, ez nagyon gyászos, szerintem dobjuk össze az SG - FTC tápik játékosait és ajánljuk be magunkat a csapatba. Nem tudok mit mondani, az egész meccs iszonyat amatőr és legszomorúbb, hogy amatőrebbek vagyunk a Vasasnál. :( -
Rudee #14401 Holczerből elég. Másfél méteres kezét nem képes használni... fukkkk -
Rudee #14400 Ideje volt már. 2-2 -
#14399 Labda mögé, na, úgy fel tud baszni ez a tizenegy töketlen fasz. -
Rudee #14398 Kicsit kreatívabb játékosokkal azért jobb lenne ez. Morrison-é pl minden tiszteletem, mert hajt meg küzd, de a támadásokhoz annyit se tesz hozzá, mint én a TV elől. Lipcsei még ma is többet érne, hacsak 50-60 percig is.
Szélsők is nullák, ez a Holczer meg amit művel, az már fáj. NB2ben is kapott potyákat, várható volt ez a teljesítmény. -
karajjj #14397 ez szánalom... -
#14396 A kapusoknak nem elsőként tanítják azt, hogy térdelj le a labda elé miközben felszeded?
Lehet én vagyok régimódi. -
#14395 Na jó, ez kicsapta a biztosítékot.. Lehet menni a picsába mindenkinek innen, ez nem foci. -
Gabe18 #14394 Az a baj hogy Davison taktikai elképzelése kb eddig terjed.Mert mást nem nagyon láttam mióta itt van.Ha sikerül begyötörni egyet és esetleg megtörik az ellenfél (ami az NB2-be azért megesett) akkor jó.Ha nem akkor már baj van...
Ha ezt innen megnyerjük,csoda számba menne,de szerintem már az x is nehezen lesz meg.Inkább szégyenszemre a Vasas rúg még... Röhej. -
#14393 hulladék az egész csapat...
csak keressük a labdát, és ha nehezen megvan akkor 2 passzból el is rontjuk, semmi elképzelés, semmi magabiztosság... -
#14392 A probléma az, hogy most már az előrekúrjuk játék sincs. Gyakorlatilag semmilyen fajta játék nincs.. Gyalázatos, kín szenvedés TVben nézni a meccset, 1800 ft-t kiadni ezért meg... hagyjuk is. -
Takezó #14391 Én azt hittem, hogy Davison is észrevette - mint ahogy mindenki más - hogy ez az előrek-rjuk, aztán csak lesz valami játék semmire se jó az NB1-ben. Ez ma is szánalom. A védelem bakiparádé, a támadókat meg simán elnyomják.