Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
A teltház a lényeg, meg kell lennie!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A Sheffield elleni meccsre a hírek szerint jön néhány angol drukker is <#nyes><#worship>

Inkább bajnokikra gyertek mint a MLSZ csapat ellen....

DunaTV sporthírek Vecsés-FTC

Vecsés-FTC (1899.hu)

Amúgy Mátyus nagyon rosszul játszott, Lazic-nak is hiába üvöltözték hogy "lazits!!".

Az új sötétzöld viszont kurva jól játszott.

"Statisztika az új szerzeményrõl.
Sourae két hete edz a Fradival, de tétmeccsen csak ma mutatkozott be a csapatban. A szimpatikus védõ már a meccs elõtt is nagyon lelkesnek tûnt, ünnepeltette magát a Fradi táborral, majd a játékát látva õt ünnepelte mindenki. A középsõ védõt Csank János a jobb oldalra vezényelte, de ez nem látszott teljesítményén, szinte minden támadás tõle indult. A szünet után már eredeti posztján szerepelt szintén hibátlanul.
Sourae 47-szer ért labdához és mindössze két beadása lett pontatlan, 45 alkalommal sikeresen játszotta meg a labdát, emellett 14 párharcból, 13-at megnyert. Sourae 7 alkalommal vívott fejpárbajt, mindannyiszor sikerrel." (fradidrukker.hu/forum)

Kaplan
Sheffield elleni meccsrõl már a jegyárúsítás megkezdõdött?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheffield ellen lehet az lesz de a válogatott ellen nemhiszem...

Szerintetek lessz full ház a Sheffield és a Válogatott elleni meccsen? De úgy, hogy az összes jegy elfogy. Én biztos kimegyek ezekre, de a többi meccsre is meek ha van idõm.
<#worship><#worship><#worship><#worship>

NB II Keleti csoport, 18. forduló:
Vecsés- Ferencváros 1-2 (1-1)
Rákospalota, 6 ezer nézõ

Vecsés: Somodi- Máj, Molnár I, Kiskapusi, Molnár B.- Králik, Csillag, Molnár V., Menyhárt- Folmer, Lukács (Mészáros 54. p.)

Ferencváros: Holczer- Tidiane, Dragóner, Baranyai (Fülöp 46. p.), Mátyus- Fitos (Lisztes 49. p.), Lipcsei, Lazic, Kulcsár (Vasas 37. p.)- Shaw, Ndjodo

Gólszerzõk: Menyhárt (29. p), illetve Lipcsei (13. p., 50. p., utóbbit 11-esbõl)

Fabio Capello
grat a csapatnak 😊

banok
lényeg a 3 pont. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nyertünk... maradt a 2:1 😊

www.smart-bus.hu

60. percben 2:1-re vezetünk... Lipcsei kétszer bejelentkezett! 😊

www.smart-bus.hu

Hogy a tyúk csípje meg, egész héten alig dolgoztam, bezzeg most... úgy kimentem volna... bíztam benne, hogy legalább online... 😞

www.smart-bus.hu

nem sajnos :S

Közvetíti valamelyik adó a meccset?

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
Ronaldo és Rogério Ceni mindenképp jöjjön 😄

😊

jolvan ezt fejezzük be itt akármennyire is jó poén de már nem idevaló 😊

Gunnersboy
nicnsgáz srácok jövõre olyan erõsítések lesznek miután lesz egy kis tõke, jön Lázok, Csernyánszki, Bajzát 😄DDDdd meg egy tucat délamerikai

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

😄DDDddd

Fabio Capello
és majd shawt eladjuk a chelseanek ötven mihályért és minden rendbejön 😄DD

(Sorry, muszáj volt, FMesek tudják mirõl van szó 😄)

GTheo
Kemény srácok 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bengának király a pólója 😄

BUDA > miskolc.

Lamine és Ndiwa(kongó)

Utóbbi játékos megfordult korábban a Bolton együttesénél, legutóbb a Stoke labdarúgója volt.
A jó felépítésû belsõ védõ gyerekként Svédországban élt, szerepelt a svéd utánpótlás válogatottakban.
Ndiwa-t jelenleg teszteli a szakmai stáb, leigazolására nyáron kerülhet sor.

Szolnok - Cegléd 2 : 1

Fabio Capello
ámen

várom szeretettel azokat az éveket 😄

BUDA > miskolc.

Mor3llo
Hát, nso fórumába írta 1 srác, benne is volt az újságban.Valami ilyesmi volt: a mostani NB1 cím sokat jelenthet akármelyik csapatnak, mert egy jópár évig fradi-uralom lesz. ígylegyen 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nézõcsúcsot döntött a Ferencváros. A másodosztályú fociklub idei elsõ hazai mérkõzésén kis híján többen voltak, mint a labdarúgó-NB I 18. fordulójában összesen. A Fradinak a Kazincbarcika ellen csaknem 13 ezer nézõ szurkolt, míg a hét NB I-es meccsére 14 807-en voltak kíváncsiak.
😄!

BUDA > miskolc.

Fabio Capello
nagyon kiváncsi vagyok, mire fogunk menni velük.

Lamine is csatlakozott az FTC-hez

Újabb elefántcsonparti játékossal erõsödött klubunk.
- 100%Fradi - Csütörtökön éjjel a Sheffield United révén Budapestre érkezett Kourouma Mohamed Lamine. A 26 éves középpályás eddig a kínai Chengdu Blades együttesében szerepelt.

Lamine vízumproblémái miatt érkezett késõbb társainál az FTC-hez. A 178 cm magas játékos társaihoz hasonlóan az elefántcsontparti Abidjanban kezdte pályafutását, ezt követõen került Kínába McCabe ottani csapatához, a Chengdu-hoz.

ez a dzsodzsó jó munkás ember, spec nem zavarja semmi a labdán kívül

BUDA > miskolc.

Oncsi
FERENCVÁROSI TC - BUDAFOKI LC 7-0 (Gólszerzõk: Shaw (2), Lisztes (2), Ndjodo, Fitos, Moussa)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Le van nyûgözve Terry Robinson. Az FTC labdarúgócsapatába befektetõ angol cég képviselõje a helyszínen figyelte a Kazincbarcika elleni mérkõzést, és szerinte a Fradi-pálya atmoszférája sokkal különlegesebb, mint a Sheffield-drukkerek által teremtett hangulat. Robinson a Duna TV Sportaréna címû mûsorában arról nyilatkozott, hogy idõben fizetni fognak.

- Úgy fogalmaznék, hogy nem hivatalosan már jelezték, hogy a REAC pályán lesz a meccs vasárnap fél háromkor, de hivatalosan errõl még nem kaptunk semmilyen tájékoztatást - mondta a 100%Fradinak Haáz Ferenc technikai vezetõ. -

feltételezem azért a Szolnokot meg a Kecskemétet is zavarná😄
GTheo
Pontosan 8 millió Ft, amit jó hogy nem fizettek ki mert az k*rva sok egy NB2-es csapatnak...
A Pécsnek kb 100 milliós a költségvetése NB2ben, a Vecsésnek szerintem jóval kevesebb...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jah értem 😊

MLSZ-t mindig az zavarja ami egy kicsit is jobb lehet a Fradinak...

banok
A Puskás azért nem lett mert a Vecsés nem tudta volna kifizetni a több milliós bérlési díjat.

GTheo
De az MLSZ-t mi a f*szért zavarja ha az Üllõi úton játszanánk??? A Vecsés belemenne, maximum õket zavarhatná !

Kaplan
Értem, köszönöm a gyors tájékoztatást.

mert idegenben játszanánk a Vecsés ellen, úgy voltm hogy a Puskásban lesz de mi szerettük volna ha nem kéne elmenni a Puskásba hanem itthon letudnánk játszani, de nem engedik, ennyi, gondolom mert az úgy nekünk ugye hazai pálya, hanem inkább "semlegesebb" helyen kéne megrendezni...

Kaplan
De most mi ez a stadion mizéria? Miért nem lehet az Üllõi úton a meccs? Nem vágom, kérlek világosítsatok fel 😄D

bmffm856
állítólag a REAC pályán lesz a meccs...
március 25én meg jön a Sheffield 😊😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Még mindig nincs helyszín a Vecsés ellen.... 😞((

"Az Albert-stadionban az MLSZ nem engedélyezte a találkozó megrendezését, pedig a vecsésiek még abba is belementek volna, hogy riválisuk otthonában játsszák le a mérkõzést."

ROHADÉK cashteleki!

banok
Az NS 12.000-ret írt.

Fabio Capello
:ASFASDA

gercse
😄DD

Errõl lemaradtam, de meg kell osztanom

"Legnagyobb az volt, hogy a hangszorós csóka beszólt:
Mindenki tegye fel a kezét, na mindenki, bazdmeg te is piroskabátos"

gercse