23418
-
Solt #22573 Ha nem lesz sokat sérült, akkor szerintem hatalmasat nyertünk ezzel a "cserével"... :) Nagyon drukkolok neki... :) -
karajjj #22572 felbontották a szerződését, szóval már tárgytalan -
Zenszkij #22571 Leo így már nem létkérdés. -
#22570 Gerzson! 8-) -
Solt #22569 Kicsit mintha be lenne tépve, de IMÁDOM! :)) Az ideigazolását már kiimádkoztuk, most azt imádkozzuk ki, hogy a sérülések elkerüljék, és legyen még legalább 2 kiváló éve nálunk!! :)) Hajrá Zoli, hajrá Fradi! :)) -
Grenzjager #22568 -
Rasztiman #22567 Gera aláírt! -
#22566 Ha a hitgyülisek már mondják, tuti. :) -
Solt #22565 Jön a Gera, most már 99%... :) -
Grenzjager #22564 „Sajnos az eladási összeg egy kisebb hányada a Ferencvárosé. A Hamburgnak volt a legjobb szerződése... Így tudtuk megszerezni anno a játékost. A csőd szélen táncoltunk, ennek ellenére szerződtettük. Szerintem jól tettük. Magyaros történet, mert egy fillér befektetett pénz nélkül kerestünk egy vagyont" – írta az FTC elnöke a Facebookon a Besic eladására vonatkozó kérdésre. -
Solt #22563 Sejtettem! :)) -
Grenzjager #22562 Én még Doll helyett is :) -
Solt #22561 Ha választani lehetne én is inkább a László Csabát választanám... -
Grenzjager #22560 Pedig mehetne a Ferencváros II után....., ha ez az ára. -
Solt #22559 Amíg a Lipcsei a klubnál van, addig hozzánk úgysem jött volna vissza... :S -
Grenzjager #22558 Oké van most még edzőnk, de László Csabát nagyon is jó lett volna házon belül tudni. -
Grenzjager #22557 Garami meddig lesz edző? -
karajjj #22556 majd lesz még edző is valószínűleg, ha az öreg nyugdíjba megy -
Solt #22555 Csak játékos megfigyelő... -
Grenzjager #22554 László Csaba -->> MTK
:( -
Grenzjager #22553 Akkor csak sikerül már valakit igazolni, aki olyan hogy fél év múlva nem azt keressük hogy kinek adjuk kölcsön mert semmi szükség rá, pl Ugrai, akit Doll egyetértésével szerződtettek....
Csatár továbbra sincs, csak az öregfiúkba (Lauth) meg a serdülőkhöz való (Tuyp). -
Solt #22552 Nem mind a Fradié sajnos... -
#22551 Az másfél milliárd forintnál is több. -
#22550 Swansea considering £4m move for Bosnia-Herzegovina international Muhamed Besic
az egész jó lenne :D -
Solt #22549 Popsifoci, NS, stb oldalakon néha én is beleolvasok a kommentekbe, de mindig meg is bánom. Az az egy vigasztal, hogy a sok hülye közt rengeteg a troll, így az ilyen hozzászólások szerencsére nem reprezentálják az általános szellemi szintet.
Nagy a reklámértéke, plusz a szponzori pénzek csökkentik az adóalapot, ergo amennyit adnak, annyival kevesebb összeg után adóznak... Az ilyen szerződések mindkét félnek jók. Évi 300-400 millió biztos üti a Fradi markát, ergo igencsak jól jártunk.
Más kérdés, hogy erkölcsileg mi a leányzó fekvése... azért egy Albert stadion jobban hangzott volna. Majd az idő eldönti, hogy ez a pénz oda megy ahova kell, vagy elvándorol a zsebekben, mint anno a BL pénzek... -
Zenszkij #22548 legendás játékosunk Albert pedig kap egy gyönyörű szobrot, róla nevezik el a parkot és a stadionba vezető utat is -
#22547 Szerintem is jól jár ezzel a Fradi. 400 milla évente itthon nagyon jó pénz. -
Zenszkij #22546 400 millió forint évente, kábé a semmiért, 10 évre van szerződés -
#22545 az a "pár millió forint évente" remélem hogy inkább párszáz... :) -
#22544 Wtf? -
Matyko92 #22543 Hopp, elírtam. Szóval a Fradinak miért baj, ha van egy névadó szponzora a stadionnak? A szponzor, pedig miért is "akaszt le milliárdokat belőle", ahogy azt máshol olvasni lehet (kommentek között)?
Nyilván a reklámértéke nagy természetesen, de én úgy gondolom hogy mindkét félnek előnyös az üzlet. A Fradinak se árt pár millió forint évente. Az meg hülyeség, hogy csak a Groupama jár jól... -
Solt #22542 Hogy mi? -
Matyko92 #22541 Elmagyarázná valaki, hogy a Fradinak miért nem üzlet az, ha van a stadionjának egy névadó szponzora, a szponzor meg miért akarsz milliárdokat vele? -
Grenzjager #22540 Besics 10 év kivételét képzi majd talán. -
Grenzjager #22539 Leoért senki se fog fizetni, max közös megegyezéssel szerződésbontás.
Amúgy se adunk el játékosokat senkinek se. -
#22538 Gerzsonnal most akkor mi lesz?
Leo-nak meddig van szerzodese? Eladjuk, vagy mehet isten hirevel? -
IXEMGabeo #22537 rohadt Groupmama Garancia...
jó sok milliárdos hasznuk lett a névhasználati jogból...
én dolgoztam is náluk, de basszák meg, hogy ilyen nagy múltú klubot pont ezeknek a szarrágó franciáknak kell szponzorálni -
#22536 Ámen. :)
Továbbjutunk itthon de a tegnapi siralmas volt. -
#22535 Ugyan már, nem kell izgulni, simán meglesz a továbbjutás, máltai 5. helyezett, nekik még vénaszkennerük sincs... -
Grenzjager #22534 Valahogy nem látom mitől pörögnének be.