Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kubatov
sajnálom, de el tudom fogadni döntését
Cs.: Jova, Hidvegi, Ionescu, Diallo, Nagy, Péter, Laczkó
Ugrai kezdõ a Hali ellen, pikáns.
Nem tudom milyen csapatunk lesz jövõre, de szerintem luxus hogy Jovanovicsnak és Jennernek nem adtak eddig hosszabbítást.
De mindegy is, ha mi hozzuk a 6 pontot, a két meccsen, akkor megtettük amit lehetett. A többi nem rajtunk múlik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És ha most mindketten nyerünk, akkor az utcsó fordulóban dõl el, ki lesz a 3...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
A medve nem játék.
Szoval keszuljunk fel!<#violent>#violent><#bdead>#bdead>
REAL MADRID
Nyilván senki se hiszi hogy ez a szerencsétlen valaha is Fradi szurkoló lett volna. De akkora ökörségeket tud írni hogy mindig röhögnöm kell rajta. <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elküldve: 2014. 05. 11. 15:52
Tárgy: te bamba teve
Nekem ne ugassál,te taknyosorrú
<#banplz>#banplz><#nyes>#nyes>
A bánatos lófaszt se érdekelsz barnafos, úgyhogy ha még maradt benned valami normális, bár kötve hiszem, akkor lekopsz innen, mert kitûnik hogy a célod az idegesítés, trollkodás. Ha nem tûnsz el, hát megkérem a Ferencváros fórum közösségét, hogy válasszunk új hg-t. Én szívesen vállalom, ha megszavaztok, egész nap net közelbe vagyok és tudnám törölgetni ennek a nyomoréknak a hozzászólásait közmegelégedésünkre.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
még Bartha a másik nagy liblingem, meg Holczer.
www.smart-bus.hu
Tóth Bence