Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nem szabadna elengedni Jovanovicot, bár sajnos ez már utópia csak..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
ebben bízok, csak akkor nehogy lekontrázzanak, utolsó 20 perc a miénk lehet

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
hadd hajtsanak, ilyen talajon ez öngyilkosság... utolsó 30 percre lépni se bírnak majd

Zenszkij
Hova hajt ez a Haladás is? Hajtottak volna a Loki ellen.

😞"Nem jutottunk el a tárgyalásokig, mert -ha jól értem- nem kíván velünk szerzõdni. Rendes srác, jó társ volt idáig…"
Kubatov

sajnálom, de el tudom fogadni döntését

Láma!
állítólag Jovanovicnak adtak, de nem akart maradni.

Dibusz – Jovanovic, Mateos, Besic, Bönig – Busai, Cukic – Jenner, Leonardo, Ugrai - Böde
Cs.: Jova, Hidvegi, Ionescu, Diallo, Nagy, Péter, Laczkó

Ugrai kezdõ a Hali ellen, pikáns.

Nem tudom milyen csapatunk lesz jövõre, de szerintem luxus hogy Jovanovicsnak és Jennernek nem adtak eddig hosszabbítást.

Szerintem ma van az utolsó esély Video pontvesztésre. Mivel még van esély a bent maradásra, talán a Mezõkövesd megpróbálja a "lehetetlent" . Jövõ héten a Diósgyõr idegenben már nem fog nagyon erõlködni.
De mindegy is, ha mi hozzuk a 6 pontot, a két meccsen, akkor megtettük amit lehetett. A többi nem rajtunk múlik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

benéztem az ETO-val a táblázaton

Láma!
mi a Pakssal játszunk

és hát sajnos nem nekünk áll a zászló, mert majd mi játszunk Kövesddel, õk meg otthon a diókkal.

sb1
Ma akármilyen játékkal is, de 3 pont kell a Hali ellen, mert a Vidi tuti hozza a Mezõkövesd ellen.
És ha most mindketten nyerünk, akkor az utcsó fordulóban dõl el, ki lesz a 3...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

JimKirk
Imadom a sracot! 8-)
FTC: "Németországban az emberek azt mondják, hogy amilyen gyorsan csak lehet, menjek el innen, mert az a bajnokság gyenge. Engem viszont ezek a vélemények nem érdekelnek. Járom a saját utamat és nem leszek csalódott, ha Magyarországon folytatom. Szeretnek a szurkolók, mindjárt elkészül az új stadion és minden feltétel adott. Emellett az ember egy ilyen klubot nem hagy csak úgy ott" - mondta Muhamed Besic az MTVA kamerái elõtt.

www.smart-bus.hu

JimKirk
De jo ez a video!

Zenszkij
milyen csendes lett a forum a balfék nélkül 😄

a.carkey

A medve nem játék.

JimKirk
Mondjuk en el sem olvasom a hozzaszoalsait, privatjait!😊

Szoval keszuljunk fel!<#violent><#bdead>
Zenszkij
Ez szép! A nap híre, máris jókedvem lett 😄

JimKirk
Varom a kovetkezo accountjat!😊
Csesza már nem aktív a fórumon, így ha valaki elvállalná, hogy házigazda lesz a témában (és a többiek is támogatják), írjon egy levelet ez ügyben [email protected] címre.

REAL MADRID

Zenszkij
Most hogy mondod van benne valami, hogy ez nem egy Fradi drukker. Sõt szerintem nem is Loki szurkoló. Ez csak egy hülye lila majom lehet, aki itt éli ki magát, miközben Kabáték a pályán kamilláznak 😄.

Én jól szórakozom rajta amúgy.
Nyilván senki se hiszi hogy ez a szerencsétlen valaha is Fradi szurkoló lett volna. De akkora ökörségeket tud írni hogy mindig röhögnöm kell rajta. <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fabio Capello
+1

Zenszkij
én már olvasás nélkül törlöm az üzeneteit, habár lehet érdemes lenne ide felírni és megosztani egymással, mint valami mókás majom trollkodásait 😄

Láma!
Feladó: barnuska000
Elküldve: 2014. 05. 11. 15:52
Tárgy: te bamba teve
Nekem ne ugassál,te taknyosorrú

<#banplz><#nyes>

Zenszkij
Sajnos vannak olyan emberek akiknek az a szórakozása, hogy értelmetlen, idegesítõ troll faszságokkal szétoffoljanak topikokat kényük kedve szerint, mert az sg stábja szart se tesz annak érdekében, hogy ez ne így legyen. Az sg színvonala ezért mára már a béka segge alá süllyedt.

A bánatos lófaszt se érdekelsz barnafos, úgyhogy ha még maradt benned valami normális, bár kötve hiszem, akkor lekopsz innen, mert kitûnik hogy a célod az idegesítés, trollkodás. Ha nem tûnsz el, hát megkérem a Ferencváros fórum közösségét, hogy válasszunk új hg-t. Én szívesen vállalom, ha megszavaztok, egész nap net közelbe vagyok és tudnám törölgetni ennek a nyomoréknak a hozzászólásait közmegelégedésünkre.

Rendben van kisfiam,ezt a kirekesztõ magatartást akkor most jelentjük...
Zenszkij
<#eljen>

Láma!
ha meg valaki más alaposabb, te most itt se vagy...

Ha a bíró alaposabban végzi a munkáját,akkor bizony nem nyerünk.
DaemoonHunter
Tényleg kezd egyre stílusosabban játszani a Fradi, Doll jól teszi a dolgát.

Effe88
<#eljen>jó a csapat
Doll nem semmi

banok
😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Szep vol fiuk!
ReszegKoldus
2 gól és egyik se pontrúgásból, nem semmi

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
Diallo meg öt méterrõl mellé fejelte, nabumm 😄
Zenszkij
5 méterrõl belõtte 😄.

ReszegKoldus
Bödeeeeeeeeeeeeee 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Hülye ez, sztem nagyon jó ez a koreográfia! Sajnos gólt kaptunk közben 😞.

Zenszkij
Bödének meg kell köszönni a nyáron a szereplést és hagyni továbblépni az NB2-be.

ReszegKoldus
csoda lenne ezt a meccset is kapott gól nélkül lehozni

Egy õrült?! Hiszen mind szembe jön!

Rendet kellene rakni a fejedben,meg a haverjaidéban is.
Mentálisan kiváló MB2-s szintet képviselnek... ott a helyük. 😊

www.smart-bus.hu

hát kb
még Bartha a másik nagy liblingem, meg Holczer.

Anyukájába... 😊

www.smart-bus.hu

Na magyar játékosok, a Fradista nevelések közül egy, aki még jönne vissza a Fradiba....
Tóth Bence