Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kicsit kétértelmû volt <#vigyor1>#vigyor1>
megmondom õszintén, sokkal jobban örülnék Rabóczkinak, nem csak a Szûcs távozás miatti kisebb-nagyobb balhék miatt, hanem mert én Rabóczkit sokkal jobb kapusnak tartom 😊
www.smart-bus.hu
lehet, hogy jobb lenne ha egy magyar sem lenne ott ill. nekem fõképp Berki nem tetszik ott :S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
felõlem a JAZZberény is nyerhetett volna 3-0-ra...
tán, nagyobb lett volna a takarítás...
2. hely már úgysem lesz meg... aztán hogy 3. vagy 13. a Fradi az NB2-ben már szintén8....
bár így az egész szezont le lehett volna nyomni 17-19 évesekkel... velük se estünk volna ki, s most lenne pár szecska akiknek lenne némi rutinjuk..
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Megkaptuk a licencet az élvonalra
Az FTC zRt. vezetése megfelelõ papírokat nyújtott be az MLSZ elsõfokú licencadó testületéhez, amely pozitívan bírálta el klubunk licenckérelmét.
A bizottság legfrissebb döntése értelmében most újabb hat NB II-es csapat kapott licencet, köztük klubunk is.
Mint ismert, a pályán azonban már nem juthatunk fel az élvonalba, hiszen a Kecskemétet már matematikailag sem érhetjük be. A Keleti csoportból egyébként a listavezetõ mellett a Szolnok is megkapta a licencet.
Nem tom most örüljek-e vagy ne, eredmény nélkül feljutni szánalmas, de a csoda szó hogy FELJUTNI!!!
Mit gondoltok erröl?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
komoly...
Kint voltam, szégyen, rakás ***taliga az egész, nem lesz jobb idén...
A végén már azért drukkoltam hogy ne egyenlítsünk ki... égjen le az egész csapat.... vicces, de így volt. Megérdemelte volna agyõzelmet a Tököl...
De igaz is, mi motiválhat egy Mátyust pl? ha feljutunk repül a csapatból, ha nem jutunk fel akkor is...
EEE 1899
Egyedül a kapus miatt nem lett vereség nekünk. Ezt köszönjük meg Zarzyckinek!!!