Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Rabóczki magabiztosságot adhatna fiatalabb védõknek is hátúlról"

ez kicsit kétértelmû volt <#vigyor1>

Fabio Capello
egyértelmûen inkább rabóczki

gercse
reméljük most nem szerencsétlenkedik el, Rabóczki magabiztosságot adhatna fiatalabb védõknek is hátúlról( már ha lesznek fiatal védõink)

csiripleték, hogy már korábban is volt róla szó. még amikor az nb3as soproni csapatban védett, csak akkor vmit a drága FTC vezetõség elszúrt

nehéz lesz megszerezni, mert nem csak mi érdeklõdünk érte, hanem külföldrõl is, nah meg az elsõ osztályból jópáran, de remélem arra hagyatkozva, hogy Fradista + látja a jövõt a klubban, mert ugye tisztogatások lesznek remélhetõleg és itt tudja, hogy most van bõven pénz, minket fog választani

gercse
így pláne, nem az lenne, hogy csak pénzért jön, reménykedni kell a vezetõségben

és ha jól tudom Rabó Fradista is 😊)) nagyon jó lenne😊

gercse
egyetértek, jó lenne Rabó nagyon

Rabóczki és Szûcs a kiszemeltek.

megmondom õszintén, sokkal jobban örülnék Rabóczkinak, nem csak a Szûcs távozás miatti kisebb-nagyobb balhék miatt, hanem mert én Rabóczkit sokkal jobb kapusnak tartom 😊

Ha kiteszik áskálódni fog... maradjon, kapjon alamizsnát, csak ne legyen döntéshozó pozícióban!

www.smart-bus.hu

Az angol többségi tulajdonba került FTC Labdarúgó Zrt. hétfõi közgyûlésén megválasztották a részvénytársaság új vezetõségét. Az igazgatóság tagjai: Kevin McCabe, Terry Robinson, John Burnley, Jason Rockett, Patrick Vangoidsenhoven, Rieb György, Horváth Gábor és Berki Krisztián. Az FTC Zrt. jövõbeni elnöke Terry Robinson, vezérigazgatója Berki Krisztián.

lehet, hogy jobb lenne ha egy magyar sem lenne ott ill. nekem fõképp Berki nem tetszik ott :S

Oncsi
nagyon jó:S
Kiváncsi leszek nagyon az õszi keretünkre !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Mor3llo
igen, ezt énis figyeltem :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ha jövöre is keleti csoport, akkor lesz meccs az MTK és a DVSC ellen. A két nb1 csapat tarcsi gárdája feljutott az nb2be...

most már 8...
felõlem a JAZZberény is nyerhetett volna 3-0-ra...
tán, nagyobb lett volna a takarítás...
2. hely már úgysem lesz meg... aztán hogy 3. vagy 13. a Fradi az NB2-ben már szintén8....

bár így az egész szezont le lehett volna nyomni 17-19 évesekkel... velük se estünk volna ki, s most lenne pár szecska akiknek lenne némi rutinjuk..

<#eljen>

ICEMAN15
0-3-Vince,Lipcsei,Dragoner

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Mor3llo
elfmeter

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

chrissparduc
Annyira utálom ezeket a hülye szakértõket!! 😄 Ott ül és hülyeségeket beszél jó pénzért!

0-1 Vincze

Nah elvileg megkezdõdött a meccs.
Zenszkij
Fiatal, tehetséges ez a legfontosabb. Az angol üzletemberek nem idegbetegek, megfontoltak, az idõ és természetesen a pénz meg fogja hozni a várt sikert 😉.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ICEMAN15
22 éves és nem Afrikai ez már csak jót jelenthet.(szerintem)

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

kíváncsi leszek rá 😊

Hétvégén átadhatják az új mûfüves pályát

szánalmas az ügy !
most attól félek hogy nehogy az legyen a szitu, h a sallói sogór berki ügyvezetõseggfej, aki eddig is szerzõdtette a labdarúgókat, igen nagy szaktudással - pl Rabóczki elpuskázása, Deme, Vasas sztárok leigazolása..öreg rókák...stb) választja ki az újakat... mert most 5 év után újra veszünk labdarúgót.... komoly... 5 éve nem igazoltunk (vásárolva, max szabadaon igazolhatót).

Fabio Capello
teljesen mindegy, ha ott is így teljesítünk, nagyon hamar megint a másodosztályban találnánk magunkat

Akkor lett volna értelme, ha 2. lettünk volna, mert ha mondjuk vki az nb1bõl meg nem kapja meg, akkor az nb2nyugat 2. (valszeg Pápa) osztályzót játszott volna az nb2kelet 2.kal... de mi most harmadikok leszünk... bár remélem õszintén, inkább 4.ek, mert a Makó jobban megérdemli a dobogót mint ez a nulla csapat... Õk legalább fogaták a szolnokot, a kecskét is...

mit se érünk vele...
ICEMAN15
NEM TUDOM TUDJÁTOK-E:
Megkaptuk a licencet az élvonalra

Az FTC zRt. vezetése megfelelõ papírokat nyújtott be az MLSZ elsõfokú licencadó testületéhez, amely pozitívan bírálta el klubunk licenckérelmét.
A bizottság legfrissebb döntése értelmében most újabb hat NB II-es csapat kapott licencet, köztük klubunk is.
Mint ismert, a pályán azonban már nem juthatunk fel az élvonalba, hiszen a Kecskemétet már matematikailag sem érhetjük be. A Keleti csoportból egyébként a listavezetõ mellett a Szolnok is megkapta a licencet.

Nem tom most örüljek-e vagy ne, eredmény nélkül feljutni szánalmas, de a csoda szó hogy FELJUTNI!!!
Mit gondoltok erröl?

a fradi egyszerûen beleszürkûlt az NB2 be.. meg ilyen Mátyussal a nullsenkitõl ne is várjatok hozzáállást :C az IFIsták legalább küzdenének sokal kevesebb pénzért

sb1
Az MLSZ, leginkább Kisteleki Pityuka kardoskodása mellett 500.000 Huf-os pénzbírság megfizetésére kötelezte a Fradit, és a következõ hazai meccsen több szektor lezárását indítványozta...Kiváncsi leszek, az Újpest, a szurkolói miatt, amit rendeztek balhét, milyen ejnyebejnyét kap majd...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

😄

Gunnersboy
gondolom már régebbóta mtk drukker...sõt biztos is.😄DDd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szia 😄DDDdddddd

Gunnersboy
mi a kedvenc magyar csapatod?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

csak mert utálom a fradit inkább akkor nem is írok ide HAJRÁ MTK és CHELSEA

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

nem kell vele fogalalkozni mivel õ a hatalmas szurkolótáborral rendelkezõ mtk szurkere 😄

sb1
Pár év múlva, mikor kinövi a magyar "színvonalas" bajnokságot, akkor persze biztosan neki fogsz drukkolni, te... <#mf1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

de ha te nem vagy fradi-szurkoló akkor mi a ráknak írsz ide?

viszlát neked is de a fradi akkor is gyenge csapat és az is marad

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Gunnersboy
köszönjük, szia

viszlát

A fradi soha nem jut fel az NB I-be ha így folytatja, ha fel is jut mindenki megveri.

A FERENCVÁROS HAZAI PÁLYÁN PONTOT MENTETT A TÖKÖL ELLEN

komoly...

Kint voltam, szégyen, rakás ***taliga az egész, nem lesz jobb idén...
A végén már azért drukkoltam hogy ne egyenlítsünk ki... égjen le az egész csapat.... vicces, de így volt. Megérdemelte volna agyõzelmet a Tököl...

De igaz is, mi motiválhat egy Mátyust pl? ha feljutunk repül a csapatból, ha nem jutunk fel akkor is...

bubu13
Szégyen.Ugye ebben az évben nem játszik a "csapat" a Tökölnél lejjebb lévõ pozicióban?

EEE 1899

Szép volt Tököl!!
Egyedül a kapus miatt nem lett vereség nekünk. Ezt köszönjük meg Zarzyckinek!!!