Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rabóczki -> Honvéd :-|||||||||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"az új Fradi-stadion felépüléséig nem bontják le a régi arénát"
www.smart-bus.hu
DAC - Puhó
Tuti bajnokavatás, a Szerdahely már bajnok és feljutó, de
de tavaly õsszel a Puhó-DAC meccsen csak túlerõben tudták megverni a magyarokat és elkobozni tõlük minden zászlót, köztük ezt is....
Mondjuk a puhóiak szerintem nem jönnek le délre, de tuti leszünk egy páran.
és akkor már a mai napra való tekintettel:
VESSZEN TRIANON!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szánalom volt amit az elsõ félidõben csináltunk
Lisztes beállás a 2. félidõre jó ötlet volt
ö és Toth Bence jók voltak ma
Szolnok is nyert ugyhogy maradtunk 3.ak, tehát már teljesen esélytelen a feljutás
Remélem mentem sokan ki a válogatott meccsre.és összefognak a fradisták meg a többi ultra csoport a null horvátokkal valszeg mi is leruccanunk
remélem, hogy nem húzzuk majd az idõt és megadjuk neki azt amit kér, mert ha látja, hogy minden rendben megy akkor talán minket választ
bár én a helyében, jó pár embert kitennék abból a csapatból
Remélem Kevinnek is olyan lesz a hozzáállása mint ennek a pasasnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
annyi pénzt belefektetett abba klubba és nem is az látszik a játékosokon, hogy nem megy nekik, hanem az, hogy le se szarják :S
sztem jövõre még lenne bõven helye a Fradiban Dragóner-nek
és ha több játékelehetõséget adtak volna Lisztesnek akkor biztos vagyok benne, hogy ö is bizonyított volna :S
viszont én annak nemkicsit örülnék ha nyugati csoport lenne, mert akkor nem csak évi 1-2 meccsre tudnék elmenni, hanem jópár meccsre 😊
Ha viszont marad az nb2, akkor szép jövõ elõtt állunk, mert úgy fest, hogy NB II Nyugati csoportra megnõtt az esélyünk. S nem lenézve egy keletit sem mert bõven szívtunk, de a nyugati csoport jóval nehezebb. Igaz egy Fradinak nem ezen kéne szívózni.... NBIIK vagy NBIINY... eleve röhejes, szánalmas, és SZÉGYEN!! (Mert szinte tuti, hogy az MTK2 a keletiben lesz... így viszont nem lesz akkor DVSC2-Fradi sem... ez mondjuk kár... (de tegyük hozzá ez még nem lefutott, mert nagyban függ attól, hogy a BKV Elõre kiesik e - remélem igen, lehet szemét dolog, de hamár kapitalizmus van, akkor ne önkormányzati cég HÉV hirdetési, és bérbeadott területeibõl (fornetti...stb) tartsanak el egy foci csapatot... .. s ha kisenek biztosabb a kelet nekünk.... igaz Kelet már uncsi... válotzatosság kedvéért jöhetne már nyugat is. (amúgy a Dunántúlon több a Fradista is)
Kutyát sem érdekel a Liga Kupa, s mivel Fradi nélkül gázos ez is.... így Cashteleki kitalálta, hogy a Ligakupát kiterjesztik az NB2re is.... röhej....
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Na rajtunk múljon legalább,legyen meg a 2. hely ha meglehet,aztán hogy ér-e valamit,majd kiderül.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerencsére úgynézki, hogy ígyis-úgyis kibaxák a fél csapatot!
szal lehetnék akár 12. is....
tök8, egész csapatot kirúgni.....
Lamine
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lamine
Shaw
Nyilasi Bálint, Kiss Krisztián és Országh Péter
Ashmore remek benyomást tett a szakmai stábra - mondta Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója a 100%Fradinak. - A játékos most visszatér Angliában, hiszen a Bobby Davison vezette szakmai stáb az itt töltött idõszak alatt megfelelõen feltérképezte a játékát.
Ennek alapján kijelenthetõ, hogy szívesen látnánk õt õsztõl a sorainkban, ám szerzõdtetése számtalan egyéb körülménytõl is függ, így sorsa csak késõbb dõl el.