23418
  • mukika
    akkor mivel csak ismételni tudom önmagam, idézek az előbb belinkelt oldalról:

"Azzal sem foglalkozik senki, hogy Angyalföldön a Vasas-Vidi meccsen közel nyolcvan szurkoló esett egymásnak botokkal, és egyéb eszközökkel. Törtek, zúztak nem kímélték egymást. Pár perc múlva már csak a vérző fejű emberek rohangászására, és a rendőrök érkezésére lett figyelmes mindenki. Szombathelyen megrongálták a Haladás székházát, betörték az ajtókat és a büfé padjait is elhordták. Több ajtón azokkal próbáltak meg bejutni, de végül nem sikerült. Nálunk bedobtak 3 görögtüzet, bemászott a kerítésen tíz srác, plusz pár székdarabot is a pályára hajítottak, azóta erről szól a teljes hazai média. Külön a szurkolókat kézre kerítő nyomozócsoportot állítottak fel, és folyik a kitiltások előkészítése. Szurkolói kártya készítés stb.

Ez már azért egy kicsit túlzás. Érdekes, akkor nem volt ilyen nagy felhajtás, amikor tavaly az Újpest-Vidi meccsen a hazai szurkolók a kerítésen átmászva megtámadták a vendég szurkolókat. Sőt a rendezők még be is segítettek és viperákkal szabályosan kiverték a vendég ultrákat a szektorukból. Az már csak a videofelvételekből derült ki, hogy a stadionon kívül is folytatódott az összecsapás, mert a hazai rendezők még az utcán is ütötték a Vidistákat.
    Akkor mire fel ez a nagy herce-hurca az Üllői úton?"

akkor miért pont rajtunk statuáljanak példát, amikor a többieket le sem szarják? ja és cigánybűnözés sincs, és ez a legfontosabb per pillanat az országban. baszki láma, ha komolyan ez a véleményed kiveheted a fradi címert a logodból gyorsan és elfelejtheted a meccsre járást. ezt a kevés hajamat is kitépem már komolyan amikor ilyen véleményeket kell olvasnom.
  • Láma!
    *felgyujtani, felszaggatni a székeket
  • Láma!
    a linkhez:

szép és jó meg minden... a különbség a vezetőség és a szurkolók között az, hogy mig a vezetőség elismerte, hibáztak, addig a szurkolók csak verik a nyálukat, és nem képesek annyit kinyögni "bocs, nem kellett volna felgyujtani, felszaggatni, félbeszakittatni a meccset, de már nem birtuk..."

csak az meg hogy öket hogy üldözik és jajj jajj...

• Láma!
    amit leirtál az szerintem kimeriti a csoportos garázdaság fogalmát...

igyenis gyüjtsék be öket, és statuáljanak példát velük!
    mellesleg nem csak a meccsen történtek miatt szedik össze öket szvsz hanem a meccs elött és utáni dolgokért...

ugyanis a XVI-os volt kinn meccs elött, és balhézott meccsen is. nem hiszem hogy nagyot tévedek ha azt mondom hogy meccs után is ök balhéztak...

nem valok meccsre az ilyenek...
  • karajjj
    ja hát igen, ez így alapvetően hozzátartozik egy fradimeccshez... csak a kulturált szurkoláshoz nem, azt miért kellene beengedni aki nem tud normális ember módjára viselkedni?
  • mukika
    igazuk??? most őszintén mi volt? kb. 10-en felmásztak a kerítésre, berepült annyi görögtűz amennyit simán megszámolok egy kezemen, illetve kb. 2 széket törtek össze és felgyújtottak 1db ruhadarabot. volt ott !!!600!!! rendőr aznap megerősített információk alapján. bemegy egy pár és rendet tesz.

ezek után tényleg hajtóvadászatot kell rendezni az emberek ellen? kitenni a fényképüket a rendőrség honlapjára? ma olyan srácnál tartottak házkutatást (majd bevitték) akik a kapu mögött szokott tartózkodni rendszeresen, és köze nem volt semmihez. akkor miért???

Zöld-fehér boszorkányüldözés az Üllői úton
  • Láma!
    már 3-at:)
  • Zenszkij
    Azok ne dumáljanak akik 2 embert állítottak elő a 200-ból. LOL...Kiváncsi vagyok mi lesz a Pápa ellen, szerintem kikapunk a Kispestet meg elverjük...node majd kiderül. Új igazolások? Inkább a két spanyolt kéne elzavarni jó messzire.
  • karajjj
    igazuk van
  • sb1
    "Tóth Gábor, a BRFK vezetője elmondta, ha a zöld-fehérek nem oldják meg a beléptetést, a pályabezárás után sem fogadhatnak szurkolókat."-faxa...
  • gyepesjoint
  • Monoton
    Fejezd már be, mert repülsz.
  • gyepesjoint
    aham :)
  • sb1
    Te meg már jó lenne ha eltűnnél innen, valeszeg életedben annyi közöd volt a focihoz, mint nekem a agyműtéthez, szal kocc...
  • Csesza
    +
  • Láma!
    nem mellesleg tudják mit jelent a fradiban játszani...
  • Csesza
    hát pedig ez a 3 játékos rohadt nagy erősítés lenne :D

Tímár 2éve az év játékosa volt a Plymouthban aztán sajna megsérült elég súlyosan, a bajnokság meg most kezdődött

Gyepes meg nem véletlenül volt a válogatott tagja az utóbbi időben + tavaly kiszorította a Cardif city kedvencét + csk-ját a csapatból és hónap játékosa is volt, utána kiszorult a kezdőből, de erre is csak azt tudom mondani h most kezdődött el a bajnokság

Szabics meg aki nem alig fér be, hanem ott van általában a cserepadon, ha beáll akkor gólpasszokkal szokta magát észre vetetni + néha lő 1-2 gólt - sztem aki egy másod osztályú német csapatban elismert játékos vagy akár éppen csak oda kerül a tűzvonalba az bármelyik magyar csapat számára erősítés

és ez a 3 játékos ráadásul magyar, rutinos és ráadásul nem öregek!

sztem teljesen jók lennének
  • Láma!
    erre térjünk vissza akkor ha ez bekövetkezik.
    Győr meccs előtt a csoda kategóriába soroltam a győzelmet, bejött...
    ez a magyar bajnokság, bármi megtörténhet....
  • gyepesjoint
    valami megmozdult? mit mondasz akkor,ha a pápát megveritek(ehh,jóvicc)??? Akár a bajnoki cím is meglehet?
  • Grenzjager
    p..csába hogy igazam volt....

"A Ferencváros eredményei egyértelműen azt mutatják, hogy a játékoskeret komolyabb erősítésre szorul. Hallani lehetett több egykori Fradi-játékos, így Szabics Imre, Tímár Krisztián, vagy Gyepes Gábor nevét is a lehetséges érkezők között, de Berki Krisztián vezérigazgató még nem tudott - vagy nem akart - konkrétumokkal szolgálni.
    - Egyelőre a vezetőedző személye is kérdéses, nagyon fontos, hogy minél előbb megtaláljuk - mondta a Duna TV-nek Berki. – Azt nem tudom még megmondani, hogy magyar vagy külföldi szakember ülhet le majd a kispadra. Tulajdonosi ígéret van rá, hogy januárban megfelelően megerősítik a keretet. Csató Sándor és én magyar játékosokat figyelünk, míg az angolok külföldi futballisták közül igyekeznek megfelelőeket találni. Továbbra is az első 6 hely valamelyike a cél, de azt mondom, a januári átigazolási időszakban nagyon sok minden eldől majd."

Szabics fika, Tímár fika, Gyepes fika....
    5-7 éve még jók voltak, de most MOST van....

Szabics alig fér be a német másodosztályú Augsburgba...
    Tímár és Gyepes meg szinte még a kispadra sem fér fel angol másodosztályú csapataikban....

Szóval ami eddig folyt erősítés címén, az tovább megy....

Ennyi erővel Keller és Telek is visszajöhetne a védelme, a kapuba meg jó lesz Szeiler is........
  • JimKirk
    "lesz idő nem is olyan sokára amikor majd megint nem látnak az irigységtől..."

Adja az Isten!
  • Láma!
    az ellenfél szurkoloi 3 éve körberöhögnek minket...
    én már nem foglalkozom velük, lesz idő nem is olyan sokára amikor majd megint nem látnak az irigységtől...
  • JimKirk
    Remenykedjunk benne, hogy Davison tavazoasa utan a mentalis dolgok egy resze megoldodni latszik! Ahogy olvastam az nb1.hu-n Short nem alukal a kispadon mint elodje... Edzo kell/kellett ide akik osszetudjak razni ez az ezer sebbol verzo tarsasagot! De megmindig a legnagyobb baj, hogy hozza nem erto emberek iranyitjak a klubot...
  • JimKirk
    Lama!, nincs okom oromkodni! Majd ha az 5. hely kornyeken tanyazik a csapat, na majd akkor talan azt mondom, hogy igen ezzel a kerettel ez egy elfogadhato helyezes! Addig inkabb csak szivom a fogam, es lesutott szemekkel turom, ahogy az ellnefel szurkoloi sorra korbe rohogonek engem!

Erzed?
  • Láma!
    a szezon fele sem ment még el... milyen kiesésről beszélünk???

a tabella első 4 helyezettje közül 3mal játszottunk, szereztünk 4 pontot, csak az ujpest vert meg ugy ahogy...
    nem játéktudás hiányzik itt hanem mentális bajok voltak ami tegnap tökéletesen igazolodott.
  • sb1
    Pedig jobb lett volna egy újabb zakó hidd el...most sajna elkezdünk bizakodni egy győzelem miatt (már aki), és majd nézzed meg mi lesz megint...hát minek örülünk basszuskulcs?? A kiesés ellen játszunk basszuskulcs! Ébresztő!!!
  • Láma!
    nem voltak, és nyertünk is.

mártírkodás helyett inkább örülnie kéne mindenkinek.

amellett hogy nyertünk a csapatjáék is jo volt, Adnan visszatért, Morrison és Wolfe hibátlanul játszott, Fülöp bemutatkozott, és nem volt csalódás.

Talán valami megmozdult...
  • JimKirk
    Most biztos nem voltak lelki terror alatt a jatekosok.....
  • gabber_saviola
    lényeg, hogy nyertünk...most csak ez számít.
  • Grenzjager
    Örülök!!!!

..csak meccs előtt már készítette magam mindenre....

a fogadóirodáknál is megdöbbentőek voltak számomra a Fradi győzelmi odszok....
  • Grenzjager
    a meccs az iszonytató szar volt, még az alatt is volt.......ez minimum a pszichikai vandalizmussal ért fel....
  • Zenszkij
    "a nagy Fradi drukker" LOL Nem baszogatásként, de csak örülsz azért a győzelemnek Grenz?
  • karajjj
    te egy meccsből ítélsz meg egy csapatot? egyáltalán nem ilyen lagymatag a győr, most ez ilyen hétközi alibifoci volt részükről, amikor meg már kezdeni akartak magukkal valamit, akkor semmi nem sikerült nekik
  • Zenszkij
    Na nagyon hiányoztak a hoolok, meg az antidrukker beszólásaik, megmozdulásaik. Tessék, csend volt mely győzelmet eredményezett, kit érdekel hogy, helyzete nem nagyon volt a Győrnek! Nem volt a fiúkon akkora nyomás. Szép volt srácok, innen már csak felfelé vezet az út. Tényleg nagy baj lett volna, ha ma is kikapunk...
  • Gabe18
    Hát mint a falat kenyér,úgy kellett ez már.
    Legalább erről a gyalázatos kieső helyről előrébb másztunk.Hátha ez az a bizonyos első lépés...
  • mukika
    szánalmas, hogy ez a gyenge győr dobogóért küzd per pillanat... ebből látszik, hogy mennyire kevés ez a 13 pont eddig ősszel. nézhetetlen, unalmas, gyenge meccs volt. öreg Springer beszólása volt a legjobb egész este.
  • Láma!
    ez kellett most.
    Grenzjager, vélemény?:D

amugy NSO-n miért 11 pontunk van és 14. hely???
  • Oncsi
    ha megvernénk a Győrt a Pápát és a Kispestet az 9pont ...álmodozok,de fel lehetne lélegezni 19 ponttal egy kicsit sztem:$
  • karajjj
    pont ezt akartam írni, hogy végre van valami elképzelés is a passzolgatásban, még ha nem is mindig jön össze
  • mukika
    "Csúzlival lőtték be a felüljáróról a petárdákat!" öreg Springer megmondta a frankót...