Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:S
majd minnyá nyomok pár infot róluk
nem ugy volt, hogy Márkus már eligazolt valahova? 😮
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"..ekkor érkezhet pl. Shelton, Starosta, Law, de akár Gillespie is – de hogy pontosan ki, az csak a Sheffield felkészülésének végén derül ki."
Horváth Dávid valószínûleg Ceglédre igazol.
Márkus Tibor (29y, Paks) jövõ 7en érkezhet. És õ Fradi nevelés! 😄
tényleg még õ is itt van 😊
:|||||||||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Felkészülési mérkõzésen a ZTE FC labdarúgócsapata 3-1-re verte a horvát bajnokság hetedik helyezettjét, a Varteks Varazdin együttesét. Az egerszegiek találatait Waltner Róbert (49., 68.) és Tóth Zoltán (65.) szerezte, miután a varasdiak részérõl az ötödik percben Josip Brezovec volt eredményes.
Az esti „fõ-mérkõzésen” a következõ összeállításban játszott az egerszegi legénység: Pogacsics (Vlaszák) – Kocsárdi, Hromkovic, Botis, Szamosi – Tóth Z. (Kovács G.), Davidov, Sluka, Tesevics (Petneházi) – Waltner (Kütsön), Pekic (Sági).
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kíváncsi vagyok az elsõ meccs ekzdõcsapatára...
Mikor kezdõdik a bajnokság? Már e hónap végén, nem?
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
azt mondta, hogy a Fradi és a Loki sem kereste meg õt tél óta, így maradt Zalaegerszeg :S
ezek sem véletlenül felebeznek... <#levele>#levele>
Szorgalmasan, példamutató hozzáállással kezdte meg sokadik felkészülését Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya. Lipcsei elmondta, egyelõre még csak ismerkednek a külföldrõl érkezett játékosokkal.
- Még nemigen volt részem ilyenben, hogy ennyi próbajátékossal kezdjük meg az elsõ edzéseket - mondta Lipcsei Péter. - A nemrég érkezett futballistákkal nem nagyon ismerjük egymást, de az ifisták már régóta itt vannak a klubnál, vagy velünk, ezért róluk már sejtjük, hogy mire lehetnek képesek. Az persze csak elkövetkezendõ idõszakban derülhet ki, hogy hosszútávon lehet-e rájuk számítani. Ez már a nagyon sokadik alapozásom a pályafutásom során, tapasztalatom alapján eddig megfelelõ hangulatúak az edzések, akárcsak a munkavégzés.
nb1.hugy
Egyre több a próbajátékos
<Így írták õk>Így írták õk> 2008-07-03
Ma újabb próbajátékosok érkeztek, immár boszniai szerb játékos is megpróbál bekerülni a Fradi keretébe.
A csapat túl van a második edzésnapon, a tréningen csaknem 40 játékos vett részt, de közülük sokan végleg vagy kölcsönben távoznak. Az azonban biztos, hogy egyelõre hét új szerzeményünk van.
Ashmore-on, Abdin és Creswellen kívül a mieinket erõsíti az új szezontól a trinidadi Aaron Downing és Matthew Bartholomew. Mindketten 20 évesek és támadók. Rajtuk kívül ugyancsak a mi játékosunk két jamaikai labdarúgó, a 22 éves Rafe Wolfe, aki jobboldali középpályásként és védõként is bevethetõ, valamint a 24 éves Jason Morrison, aki a középpálya több posztján is képes jó teljesítményre. Morrison egyébként öt alkalommal pályára lépett a jamaicai "A" válogatottban.
Elképzelhetõ azonban, hogy tovább bõvül a keretünk, hiszen a csapattal készül az amerikai Carlos Diaz, a nigériai Richard Nonso Anidi, a tunéziai Fouli Achraf, valamint a boszniai szerb, Markez Slobodan. Az õ sorsukról a szakmai stáb késõbb dönt.
egy siófoki komment
"Nem rég, konkrétan 2-3 napja elküldtek tõlünk (Siófok) 5-6 légióst, s köztük volt egy tunéziai srác, akit történetesen Foulinak hívtak... roll hmm Remélem tõletek is hazaküldik, mert ha nekünk nem segített, akkor nektek pláne nem fog..."
na lehet ez is a Berkin múlt, hogy nem volt egy normális magyar aki szólt volna a skótnak.....
Davison meglátása szerint a sikeres szereplés érdekében mindenek elõtt a fejekben kell rendet tenni valahogy, hiszen a magyar futballisták legfõképpen mentálisan vannak lemaradva nyugat-európai, például angol társaiktól. – A játékosainknak meg kell érteniük, hogy számukra minden mérkõzés olyan, mint az FA Kupa- döntõ: mindig mindenki a maximumra törekszik ellenük, így nekik is mindig mindenki ellen a legjobb formájukat kell hozniuk. A hozzáállás a legfontosabb: úgy kell készülni, hogy minden egyes meccs egy kupadöntõ, bárki ellen játszunk is. A magyar focisták technikailag kiválóan képzettek, látom edzésrõl edzésre, hogy remek képességû játékosaink vannak itt a Ferencvárosnál. A baj ott van, hogy nem bíznak magukban. Azt, amit az edzéseken mutatnak, nem tudják átvinni a bajnoki mérkõzésekre. Az angol játékosok bíznak a saját képességeikben, így képesek a meccseken is olyan teljesítményt nyújtani, mint a gyakorlások alkalmával. Az angol focisták mentálisan erõsek: tudják, hogy egy hiba nem veheti el a kedvüket. Ha rontanak a játék során, mennek tovább, küzdenek, hajtanak ugyanúgy, mint elõtte. Ezt kell megtanulniuk a magyaroknak is és akkor jobban teljesítenek majd – mondta bizakodva a Ferencváros vezetõedzõje.
Mark Pease személyében angol erõnléti edzõ segíti Bobby Davison és a ferencvárosi utánpótlás-csapatok munkáját. A fiatal szakember rögbi és krikett csapatok mellett tevékenykedett erõnléti edzõként Angliában, és a Sheffield United invitálására csatlakozott a Fradihoz.
- Örömmel jöttem Magyarországra, mert igen összetett feladatkört láthatok el - mondta Pease. - Délelõttönként az elsõ csapat mellett, délután pedig az utánpótlás csapatok mellett dolgozom majd. Felelõs vagyok a játékosok erõnléti, állóképességi és gyorsasági képzéséért, de a sérülések megelõzésére, a rehabilitációs stratégiára is figyelnem kell. Ezeken túl a táplálékkiegészítõk használatának és a játékosok rendszeres állapotfelmérésének módját is nekem kell kidolgoznom.
James Asmore és Liban Abdi
James Asmore
Amikor a tavasszal egy hétig a Fradival edzettem, nagyon élveztem az itt töltött napokat, és a legszívesebben már akkor maradtam volna- mondta Ashmore. - Egyelõre egy éves szerzõdést kötöttem a Ferencvárossal, amely hatalmas megtiszteltetés a számomra. Célom, hogy a kezdõcsapatba kerüljek, és feljussunk az elsõ osztályba.
Születési idõ: 1986. 03 02.
Magasság/súly: 178 cm/76 kg
Poszt: középsõ középpályás
Korábbi klubjai: Sheffield United, Macclesfield Town
Liban Abdi
- Immár tapasztalatból mondhatom, hogy csodás a ferencvárosi közönség - kezdte Abdi. - Hiába szerepeltem néhány hónapja a Sheffield mezében, és fejeltem gyõztes gólt az Üllõi úton, már akkor láttam, hogy itt igazán labdarúgónak érezheti magát az ember. Sheffieldben a tartalékok között játszottam, és hat góllal zártam az idényt. A Ferencvárosban szeretnék tapasztalatot szerezni, és örülök, hogy egy olyan csapatba kerültem, amelyik játékos, látványos futballra készül.
Születési idõ: 1988. 10. 05.
Magasság/súly: 182 cm/72 kg
Poszt: csatár
Korábbi klubjai: Valerenga, Skeid, Sheffield United
+
Carlos Diaz (próbajátékos)
- Egyelõre próbajátékra érkeztem az Üllõi útra, minden vágyam, hogy megfeleljek, és profi labdarúgó legyek- mondta Diaz. Édesapám mexikói, így szerepeltem a mexikói korosztályos válogatottban, késõbb pedig az amerikai U20-as válogatott keret tagja voltam.
Születési idõ: 1987. 14. 04.
Magasság/súly: 183 cm/75 kg
Poszt: csatár, támadó középpályás
Korábbi klubjai: Saint Mary College, San Francisco Seals
Válogatottság: mexikói U15, U16, amerikai U20 válogatott
A Fradi focicsapatát vezetõ angol üzletember ma tartott impromptu sajtótájékoztatóján készült videó mind a tizenkilenc perce megtekinthetõ a lapozás után. (ftcpe)
Óriásberuházást tervez a Ferencvárosban a WING
Szerencsére a skótnak köszönhetõen ettõl megmenekült a Fradi.
valahogy meg kell erõsíteni a keretet
Kapus is kéne ám, mert a Holczer nagyon tapasztalatlan, és már a drukkerek sem szeretik, mivel áltlaában mindig annyi gól kaptunk ahány kapuralövés volt, ha õ állt a kapuban.
Megtartotta idei elsõ, nyilvános edzését Bobby Davison. A mai edzésen a nigériai Nonso Anidi is megjelent, õ egyelõre próbajátékon van a Fradinál.
Bobby Davison vezetõedzõ az elsõ gyakorláson 33 játékosnak vezényelt edzést. Köztük volt a már leigazolt Ahsmore és Abdi, reggeli hírünknek megfelelõen Downing is Bartholomew is edzésbe állt (Cresswell csak jövõ héten érkezik).
Az amerikai Carlos Diaz mellett egy másik próbajátékos is részt vett a tréningen, õ pedig a nigériai Nonso Anidi, õ támadóként bevethetõ.
Nem vett részt viszont már a gyakorláson Wojciech Zarzycki, az õ szerzõdését nem hosszabbítja meg a klub. (ftc.hu)
Mivel a Boroban a csávó ballábas szõkésbarna és fehérbõrû(Nem vagyok rasszista!)
A képen látható uriember pedig az ellentettje!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
támogatnám az ötletet, ha nem kerûlne ennyibe, mert az lehet, hogy majd annak a kárára menne, hogy nemtudunk olyan képességû kapust + védõket igazolni, mert nem lesz rá elég keret :S
és asszem azon a képen Downing van és nagyon néger <#idiota>#idiota>