Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és kapus továbbra sincs.(annyi, hogy a fiatal Komora (Soroksáron volt kölcsönben) felkerült Holczer mellé.

a neveket gondolom csak tippeli az ftcpe, nyilván õk nem igen taroznak a Sheffield UTd gyakran kezdõ játékosai közé.

Gillespie (csodálkoznék ha ide jönne akkor 30felett van, akár nem)

Law (fiatal srác, lehet jót tenne ha idejönne)

Startosa (végre védõrõl is van szó)

Shelton (rajta is csodálkoznék ha ide jönne)

Presov – REAC 5-1 (a REAC 1etlen gólját Lisztes lõtte)

:S

Shelton az, Gillespie nem az

majd minnyá nyomok pár infot róluk

Starosta, Law nevek nekem nem mondanak semmit, de csodálkoznék ha Shelton és Gillespie eljönne ide 😮

nem ugy volt, hogy Márkus már eligazolt valahova? 😮

Kaplan
Ez a négy említett fiatal ember remélem nem színesbõrû.😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Augusztusban további sheffieldi játékosok érkeznek
"..ekkor érkezhet pl. Shelton, Starosta, Law, de akár Gillespie is – de hogy pontosan ki, az csak a Sheffield felkészülésének végén derül ki."

Horváth Dávid valószínûleg Ceglédre igazol.

Márkus Tibor (29y, Paks) jövõ 7en érkezhet. És õ Fradi nevelés! 😄

jaja, itt edz tél óta, csak teljesen elfelejtettem 😊

Elözõ szezonban vmi gondok voltak a papírjaival, és nem merték játszatni. De már itt edz szerintem mióta itt a Shaw is.

Szkukalek: "Éreztem Bobby Davison bizalmát"

tényleg még õ is itt van 😊

Petneházi nem kellett Davisonnak mert nem volt benne elég anyag<#circling>
Gunnersboy
Ennél kedvezõbb hír a zalai klubért rajongóknak, hogy az Orosházáról érkezett Petneházi Márkkal ötéves szerzõdést kötöttek a kék-fehérek. Szabó Viktor viszont visszatért Vácra, mivel állítólag korábbi egyesülete túlságosan is sokat kérne érte.

:|||||||||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Petneházi:

Felkészülési mérkõzésen a ZTE FC labdarúgócsapata 3-1-re verte a horvát bajnokság hetedik helyezettjét, a Varteks Varazdin együttesét. Az egerszegiek találatait Waltner Róbert (49., 68.) és Tóth Zoltán (65.) szerezte, miután a varasdiak részérõl az ötödik percben Josip Brezovec volt eredményes.

Az esti „fõ-mérkõzésen” a következõ összeállításban játszott az egerszegi legénység: Pogacsics (Vlaszák) – Kocsárdi, Hromkovic, Botis, Szamosi – Tóth Z. (Kovács G.), Davidov, Sluka, Tesevics (Petneházi) – Waltner (Kütsön), Pekic (Sági).

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zaki
szerinted, szerintem meg nincs :S
Kíváncsi vagyok az elsõ meccs ekzdõcsapatára...
Mikor kezdõdik a bajnokság? Már e hónap végén, nem?

tényleg ezt én is furcsálom hogy ennyi nem eu-s srácot leigazolnak

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

sztem nagyrészüknek van eus-s útleve

zaki
Csak azt nem tudom, hogy minek igazol a csapat ennyi feketét, meg amerikait, meg mittudomén, mikor hány nem eus pléját is lehet nevezni a meccsre, 5-öt? Tényleg kéne magyarokat is igazolni, vagy legalább több eust, mert nem lesz ez így jó...

Remélem valami kemény ütös csapatot fognak összehozni, nem kéne még egy év a másodosztályban.

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Petneházy vszeg megy a ZTE-be :S

azt mondta, hogy a Fradi és a Loki sem kereste meg õt tél óta, így maradt Zalaegerszeg :S

Fellebbez az MLSZ: Még titok, kik zárták ki a Fradit

ezek sem véletlenül felebeznek... <#levele>

Budapest, július 3., 15.25 Lipcsei Péter szerint megfelelõ a munkavégzés.

Szorgalmasan, példamutató hozzáállással kezdte meg sokadik felkészülését Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya. Lipcsei elmondta, egyelõre még csak ismerkednek a külföldrõl érkezett játékosokkal.
- Még nemigen volt részem ilyenben, hogy ennyi próbajátékossal kezdjük meg az elsõ edzéseket - mondta Lipcsei Péter. - A nemrég érkezett futballistákkal nem nagyon ismerjük egymást, de az ifisták már régóta itt vannak a klubnál, vagy velünk, ezért róluk már sejtjük, hogy mire lehetnek képesek. Az persze csak elkövetkezendõ idõszakban derülhet ki, hogy hosszútávon lehet-e rájuk számítani. Ez már a nagyon sokadik alapozásom a pályafutásom során, tapasztalatom alapján eddig megfelelõ hangulatúak az edzések, akárcsak a munkavégzés.

nb1.hugy

ehhh... 😊

fradidrukker-rõl:

Egyre több a próbajátékos
<Így írták õk> 2008-07-03
Ma újabb próbajátékosok érkeztek, immár boszniai szerb játékos is megpróbál bekerülni a Fradi keretébe.
A csapat túl van a második edzésnapon, a tréningen csaknem 40 játékos vett részt, de közülük sokan végleg vagy kölcsönben távoznak. Az azonban biztos, hogy egyelõre hét új szerzeményünk van.
Ashmore-on, Abdin és Creswellen kívül a mieinket erõsíti az új szezontól a trinidadi Aaron Downing és Matthew Bartholomew. Mindketten 20 évesek és támadók. Rajtuk kívül ugyancsak a mi játékosunk két jamaikai labdarúgó, a 22 éves Rafe Wolfe, aki jobboldali középpályásként és védõként is bevethetõ, valamint a 24 éves Jason Morrison, aki a középpálya több posztján is képes jó teljesítményre. Morrison egyébként öt alkalommal pályára lépett a jamaicai "A" válogatottban.
Elképzelhetõ azonban, hogy tovább bõvül a keretünk, hiszen a csapattal készül az amerikai Carlos Diaz, a nigériai Richard Nonso Anidi, a tunéziai Fouli Achraf, valamint a boszniai szerb, Markez Slobodan. Az õ sorsukról a szakmai stáb késõbb dönt.

egy siófoki komment

"Nem rég, konkrétan 2-3 napja elküldtek tõlünk (Siófok) 5-6 légióst, s köztük volt egy tunéziai srác, akit történetesen Foulinak hívtak... roll hmm Remélem tõletek is hazaküldik, mert ha nekünk nem segített, akkor nektek pláne nem fog..."

tényleg, most olvasom, hogy még a Baranyai is itt van, gondolom õt nem fogják elküldeni, mert nem látta õt még Davison játszani...

hát sztem is, mert jolvan, hogy jön egy jópár külföldi mert ez benne volt, hogy ez is lesz, de sztem mindenképp kell magyar is, és nemhiszem, hogy olyan nagy tett lenne ide hozni elsõ osztályból magyar játékosokat, mert itt sztem most nem az a mérvadó hogy elsõ v. második liga, mert ha a Fradihoz kerûlnének biztos vagyok benne, hogy nem sok klubnál van most biztosabb anyagi helyzet, inkább ez lenne sztem itt most a domináns

azért a 800 millióból magyar játékost is lehetne hozni

<#szomoru1>

Balog Zoli -->> Vasas

na lehet ez is a Berkin múlt, hogy nem volt egy normális magyar aki szólt volna a skótnak.....

Davison a múlt héten érkezett meg Magyarországra és azon nyomban belevetette magát a munkába. Az angol modellt követve az átigazolási tárgyalások tevékeny részese az edzõ is, így a tréner tökéletesen belelát a keret alakulásába. A Fradi szakvezetõje elmondta, igazán komoly magyar labdarúgókat nagyon nehéz az NB II-be csábítani, így fõleg külföldiekkel és saját nevelésû játékosokkal teszik teljessé a keretet. – A tervek szerint 4-5 új játékost hozunk külföldrõl, 3-4 focista pedig a Fradi utánpótlásából kerül majd fel a felnõtt csapathoz. Nagyon fontos bázis a Ferencváros utánpótlása. Tavasszal már meg is kezdtük ezt a munkát, így játszhatott az utolsó fordulókban Tóth Bence és Kiss Krisztián is a felnõttek között. Mellettük még van hely más ferencvárosi tehetségek számára is. Remélem, hogy találunk is néhányat, és velük együtt július 24-ig véglegesíteni tudjuk a keretet – nyilatkozta a mester a színes hetilapnak.

Davison meglátása szerint a sikeres szereplés érdekében mindenek elõtt a fejekben kell rendet tenni valahogy, hiszen a magyar futballisták legfõképpen mentálisan vannak lemaradva nyugat-európai, például angol társaiktól. – A játékosainknak meg kell érteniük, hogy számukra minden mérkõzés olyan, mint az FA Kupa- döntõ: mindig mindenki a maximumra törekszik ellenük, így nekik is mindig mindenki ellen a legjobb formájukat kell hozniuk. A hozzáállás a legfontosabb: úgy kell készülni, hogy minden egyes meccs egy kupadöntõ, bárki ellen játszunk is. A magyar focisták technikailag kiválóan képzettek, látom edzésrõl edzésre, hogy remek képességû játékosaink vannak itt a Ferencvárosnál. A baj ott van, hogy nem bíznak magukban. Azt, amit az edzéseken mutatnak, nem tudják átvinni a bajnoki mérkõzésekre. Az angol játékosok bíznak a saját képességeikben, így képesek a meccseken is olyan teljesítményt nyújtani, mint a gyakorlások alkalmával. Az angol focisták mentálisan erõsek: tudják, hogy egy hiba nem veheti el a kedvüket. Ha rontanak a játék során, mennek tovább, küzdenek, hajtanak ugyanúgy, mint elõtte. Ezt kell megtanulniuk a magyaroknak is és akkor jobban teljesítenek majd – mondta bizakodva a Ferencváros vezetõedzõje.
Somodi Bence ---> Diósgyõr 😮

Dragóner és Lazic a Vasas felé tart

+ Erõnléti edzõ

Mark Pease személyében angol erõnléti edzõ segíti Bobby Davison és a ferencvárosi utánpótlás-csapatok munkáját. A fiatal szakember rögbi és krikett csapatok mellett tevékenykedett erõnléti edzõként Angliában, és a Sheffield United invitálására csatlakozott a Fradihoz.

- Örömmel jöttem Magyarországra, mert igen összetett feladatkört láthatok el - mondta Pease. - Délelõttönként az elsõ csapat mellett, délután pedig az utánpótlás csapatok mellett dolgozom majd. Felelõs vagyok a játékosok erõnléti, állóképességi és gyorsasági képzéséért, de a sérülések megelõzésére, a rehabilitációs stratégiára is figyelnem kell. Ezeken túl a táplálékkiegészítõk használatának és a játékosok rendszeres állapotfelmérésének módját is nekem kell kidolgoznom.

James Asmore és Liban Abdi

James Asmore

Amikor a tavasszal egy hétig a Fradival edzettem, nagyon élveztem az itt töltött napokat, és a legszívesebben már akkor maradtam volna- mondta Ashmore. - Egyelõre egy éves szerzõdést kötöttem a Ferencvárossal, amely hatalmas megtiszteltetés a számomra. Célom, hogy a kezdõcsapatba kerüljek, és feljussunk az elsõ osztályba.

Születési idõ: 1986. 03 02.
Magasság/súly: 178 cm/76 kg
Poszt: középsõ középpályás
Korábbi klubjai: Sheffield United, Macclesfield Town

Liban Abdi

- Immár tapasztalatból mondhatom, hogy csodás a ferencvárosi közönség - kezdte Abdi. - Hiába szerepeltem néhány hónapja a Sheffield mezében, és fejeltem gyõztes gólt az Üllõi úton, már akkor láttam, hogy itt igazán labdarúgónak érezheti magát az ember. Sheffieldben a tartalékok között játszottam, és hat góllal zártam az idényt. A Ferencvárosban szeretnék tapasztalatot szerezni, és örülök, hogy egy olyan csapatba kerültem, amelyik játékos, látványos futballra készül.

Születési idõ: 1988. 10. 05.
Magasság/súly: 182 cm/72 kg
Poszt: csatár
Korábbi klubjai: Valerenga, Skeid, Sheffield United

+

Carlos Diaz (próbajátékos)

- Egyelõre próbajátékra érkeztem az Üllõi útra, minden vágyam, hogy megfeleljek, és profi labdarúgó legyek- mondta Diaz. Édesapám mexikói, így szerepeltem a mexikói korosztályos válogatottban, késõbb pedig az amerikai U20-as válogatott keret tagja voltam.

Születési idõ: 1987. 14. 04.
Magasság/súly: 183 cm/75 kg
Poszt: csatár, támadó középpályás
Korábbi klubjai: Saint Mary College, San Francisco Seals
Válogatottság: mexikói U15, U16, amerikai U20 válogatott

A Robinson-videó
A Fradi focicsapatát vezetõ angol üzletember ma tartott impromptu sajtótájékoztatóján készült videó mind a tizenkilenc perce megtekinthetõ a lapozás után. (ftcpe)

részben off->> beigazolódtak korábbi hírek, miszerint a kormány közeli Wallis befektetést tervez Bp. IX. kerületében.
Óriásberuházást tervez a Ferencvárosban a WING

Szerencsére a skótnak köszönhetõen ettõl megmenekült a Fradi.

ahogy a fradidrukker.hu-n írták, "a magyar játékosok zöme ledöntötte a korábban áltlauk is emelt szobrot". Most amíg nem lesz olyan kafa az utánpótlásunk, mint amilyen kell, addig ez lesz valszeg.

szvsz nem az a fontos hogy milyen nemzetiségû hanem hogy hajtson,küzdjön és jól focizzon, hogy ha kell felszántsa a pályát
valahogy meg kell erõsíteni a keretet
Gunnersboy
fasza hogy ennyi embert igazolunk, de ez egy afrikai csapat lesz vagy egy magyar:|

eddig a 4 white star játékos közûl egyik sincs fenn a white star honlapján :o

gecc jönnek mint a szúnyogok 😄

Jamaicai duó érkezik a Fradihoz

mindenképp kell valaki a kapuba

akkor most kapus poszton van Holczer.... és

Kapus is kéne ám, mert a Holczer nagyon tapasztalatlan, és már a drukkerek sem szeretik, mivel áltlaában mindig annyi gól kaptunk ahány kapuralövés volt, ha õ állt a kapuban.

Újabb próbajátékos érkezett

Megtartotta idei elsõ, nyilvános edzését Bobby Davison. A mai edzésen a nigériai Nonso Anidi is megjelent, õ egyelõre próbajátékon van a Fradinál.

Bobby Davison vezetõedzõ az elsõ gyakorláson 33 játékosnak vezényelt edzést. Köztük volt a már leigazolt Ahsmore és Abdi, reggeli hírünknek megfelelõen Downing is Bartholomew is edzésbe állt (Cresswell csak jövõ héten érkezik).

Az amerikai Carlos Diaz mellett egy másik próbajátékos is részt vett a tréningen, õ pedig a nigériai Nonso Anidi, õ támadóként bevethetõ.
Nem vett részt viszont már a gyakorláson Wojciech Zarzycki, az õ szerzõdését nem hosszabbítja meg a klub. (ftc.hu)

balljuggler
Persze hogy nem Õ az a Downing...
Mivel a Boroban a csávó ballábas szõkésbarna és fehérbõrû(Nem vagyok rasszista!)
A képen látható uriember pedig az ellentettje!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

A Fradi hazahozná Ferenczit Angliából

támogatnám az ötletet, ha nem kerûlne ennyibe, mert az lehet, hogy majd annak a kárára menne, hogy nemtudunk olyan képességû kapust + védõket igazolni, mert nem lesz rá elég keret :S

😊 nem

és asszem azon a képen Downing van és nagyon néger <#idiota>