Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
én is biztosan meg fogom szeretni ha sikereket érünk el benne 😊
07/08 - bugyikék
06/07 - narancs
05/06 - citrom
04/05 - kék
szóval azért ott is gyakran változnak ezek a gány színek: )
mindegy, nekem tetszik ez a vad újítás
www.smart-bus.hu
Pölöskeit teszteljük, ha jó akkor kölcsönvesszük
és leigazoltuk 1+1 évre Jan-Michael Williams-et a trinidadi válogatott kapust (ö volt a kezdõ kapus a Sheffield ellen) - kíváncsi vagyok mivel gyõzte meg az edzõt Williams, hiszen hallás és olvasás után nem volt épp fergeteges
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A középpályás szerzõdése nem lesz meghosszabbítva.
Információink szerint Deme Imre játéka nem nyerte el Bobby Davison tetszését, így a játékos szabadon távozhat az Üllõi útról. Deme szerzõdése június 30.-án lejárt, így ingyen igazolhatóvá vált. A középpályás két évig volt csapatunk játékosa.
(ftcpe)
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Amúgy a gólok miatt megérte kimenni. Ezzel a játékkal simán feljut a Fradi idén!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
érdekes csapat..
Szabadrúgást végezhettünk el a kaputól 25 méterre, Szkukalek beadását Csiszár fejelte a kapuba. 1-2!!! Védhetetlen, bombaerõs fejes volt! Csak így tovább, Zoltán!
Abdi fejberúgta Kennyt, szent a béke. 😄SAdasdasdada
A Ferencváros a mai napon új kommunikációs kampányt indít hogy ismét a csapat mellé állítsa a szurkolókat, a szponzorokat és a szélesebb közvéleményt.
- 100%Fradi - A ComeBack kampány üzeneti: Visszatérünk az élvonalba! Térj vissza a stadionba! Támogasd újra a Fradit! A Come Back felirat látható mától a csapat mezén mindaddig, amíg új gyémánt fokozatú fõszponzor áll a csapat mellé.
mondjuk remélem is h nem lesz tele mindenféle szar matricával.
A Fradi igazgatóságának elnöke szerint az igazolások még nem zárultak le a Fradinál, hiszen több, elsõsorban magyar játékos érkezhet még az Albert Stadionba.
pepsifoci.hu

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
még mentálisan levan ragadva az u19es bajnokságba, meg nemis mer úgy odalépni a párharcokban...
u19be kiemelkedõ játékos viszonylag, de haliba tavaszra már nem kelett a felnõttbe
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...