Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Igencsak nevetséges fúzió ez a csapatmez-teljesítmény összefüggés szerintem is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem, mintha bármi köze is lenne a meznek a csapat teljesítményéhez...
Békéscsaba ellen már játszhat Diaz, kíváncsi leszek rá

Zenszkij
Elmennek a jópicsába...a világhírû Bõcs...kezd a tököm tele lenni, igazoltuk volna le az egész Bõcsöt, lehet több értelme lett volna..Bõcs

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a fradidrukker-rõl:

"A narancssárga mez igaz története: Berki Krisztián jó barátja Kedves Ferenc milliárdos.Bodi Szilvi majd Debreczeni Zita stricije.Ö vette meg a Sziget Kft egy részét.Üzlettársa az Erdért-ben és egy Csepel-szigeti fejlesztésben Nagy György,Wallis alapító.Kedvesé az Auto-Planet,a PET palackgyártó cég és az ORANGE WAYS busztársaság...E cég miatt lett az Ftc idegenbeli színe az "orange"...Kedves,aki 15db tiszteletjeggyel ücsörög a meccseinken újabban, kérte fel Berkit erre...Az OrangeWays pénzt nem ad a Fradinak,csak egy buszt...Cserében kapták a mez-szint és a volt Fradi éttermet...Tipikus Berkiféle üzlet.Berki közben betonozza magát,hû barátaival veszi körbe magát,még a stadion büfése is "családtag". Az FTC-t,a klubot meg kidobta a székházból,falat húzatott fel,a klub vezetõinek egy új kaput kell használniuk..."

Bõcs-Fradi (1899.hu)

...ja és eddig a csapathoz semmilyen formában nem köthetõ narancsban csak veszítünk...

..és akor mégegy kisteleki szúrás: holnap tárgyalja az MLSZ, hogy a Leányfalu elleni meccset - miután a Leányfalu és a Fradi közösen kérvényezte - játszák az Albert stadionban. (mondjuk hatalmas élmény lehetne a leányfalui spílereknek is).

elõre borítékolható, hogy az MLSZ nem fogja támogatni a pályaválasztói jog felcserélést.

😮 aztbüdöskva

ennyire nyíltan kijelenteni a Fradi-útálatot

rohadt patkány

<#falbav>

Kemény és jogos nyilatkozat.

REAL MADRID

pepsifoci.hu - Bobby Davison (a Ferencváros vezetõedzõje):

- A csapatomnak az elsõ 45 percben gyakorlatilag semmi köze nem volt a labdarúgás nevû játékhoz. A szünetben legszívesebben mind a 11 játékost lecseréltem volna, mert a pályán lévõk közül senki sem volt méltó a Ferencváros mezének viselésére. Hogy melyik a Fradi igazi arca, azt a játékosoktól kéne megkérdezni.

gabber_saviola
mi volt ez?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nah ez rohadt nagy szánalom :SSSS

ilyen kerettel, ennyi pénzbõl, Bõcs ellen, menjenek már a p*csába

galmat
Hát ezen csak röhögni tudok<#nevetes1><#guluszem1><#taps>. Ejj de sokszor hoznak ezek a fiúk szégyent erre a legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klub hírnevére... Szégyen.Ennyi.

bubu13
Maradt a 2:1

EEE 1899

GTheo
Félidõ 2-0 a Bõcsnek, jelenleg 2-1re vezetnek... Még 13 perc van vissza.... :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Oncsi
Vasárnap éjjel,Siófok sétány,Bacardi szórakozóhely😄
olyan 2 óra fele....megjelenik egy szürke öltönyös zakós,enyhén spicces emberke....és táncol egy 14 - 15év körüli kislánnyal😄😄
Majd 15-20percre rá sietve távozik,amikor 10en elkezdik körülötte,hogy Megvásáolt elsõ osztály ...f*szszopó újpest !!!!😄😄😄

õ volt Mészöly Géza😄😄😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

bár ha az MLSZ belekavar :S

elég nagy a valószínûsége, hogy a magyar kupa meccs, a Leányfalu ellen az Üllõi - úton lesz, mert mind2 fél ezt szeretné

most adják majd be a kérvényt a helyszínmódosításra

Mor3llo
<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Peking2008: Fodor Zoltán (FTC), bírkózás 84kg, ezüstérmes

majd hozzászokik ha minden meccsen így játszanak 😊

közben elõkerült a második félidõ is
Fradi-Tököl II.rész (1899.hu)

ÕÕ sztem nem Leányfalun lesz a meccs.Szerintem elviszik máshova.Pl Vácra

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

asszem ott van strand is 😊)) lesz csobbbbbbbbbbbbbbbb

jól gondoltam

Magyar Kupa:

augusztus 20-án 16.30

Leányfalu - Ferencváros

(legalábbis gondolom, hogy idegenben játszunk)

iszonyat nagy 😊 <#eljen><#eljen>

😄DDdsdddd

Gunnersboy
egyáltalán nemtudom minek hozták ide, Haliban sem mutatott semmi olyat ami alapján aztmondtam volna hogy na, õ kell a Fradiba...........
de látom a modora semmit nem változott..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hát de vágod, Pölöskei, laza stílus, félhosszú melírozott haj, fasszopó 😄

nem értem, mondjuk hogy a kis Pölö mit flegmázik, lehet, hogy köze sem lesz a csapathoz

Kaplan
Egyszer elviselhetõ volt a VIP de kint azért a hangulat sokkal jobb, fõleg, hogy nem kell hallgatnod, ahogy a niggerek egymást szopatják, pölöskei flegmázik és a tököl elnökének a gyereke épp megfulladni készül valamilyen betegségben.😄

Nah jah nekem is csak a "csöves" 12-es szektor jutott<#nevetes1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Meg kell hagyni jó meccs volt.
Írigylem a Fradit, mert ilyen sok szurkolója van. A kapus szerintem kakukktojás, és egy belsõ védõ is kellene majd jövõre, de egész meggyõzõ. Remélem kitart a lendület, és sok jó meccset fogunk még látni a Ferencvárostól idén.

gabber_saviola
mennyi csókos g3tszi jár ide, hát d3szarok 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gee23
köszönöm! Erre gondoltam !

😄DDDDDDDDDDDdsadasdasda

K-L Szektor: Ferencváros az életünk

01.Mi akkor is...
02.Mert ti vagytok!
03.Lõnötök kell egy gólt!
04.Mama
05.Mi mindenhol ott vagyunk
06.Végre itt a hétvége
07.Mint a zúgó
08.Két szó
09.Ének száll
10.Ferenváros az életünk
11.Éreztétek-e már?
12.Kedvesem
13.Zöld-fehér
14.Görögtûz
15.Mi mindenhol ott vagyunk
16.Mi akkor is...(csapat)

letöltés

Kaplan
Állunk a sorban haverral jegyért, egyszercsak odajön egy olyan 20-23 körüli srác, hogy nem kell-e nekünk két tiszteletjegy és mutogatott nekünk egy nyomtatvány Berki aláírásával. Elolvastam, a dagálystrand csocsóbajnokságán nyerték egy fõ + egy kísérõre szólt. Na mondom pazar 1500ból van két jegyünk vagy átcsesztek minket. Megyünk a kapuhoz beengednek, az egyik rendezõ csávó elviszi a papírt megkérdezi mi is a helyzet. Addig vettem egy comebackes pólót és kitöltöttem a kérdõívet. Jön vissza a srác, mondja menjünk a székházba vegyük fel a jegyünket. Na akkor már sántított a dolog, és itt jött a lehetõ legkellemesebb meglepetés. VIP jegyet kaptunk kérem szépen, és megadták az irányt is nekünk vele együtt. Legfelsõ emelet, ezekben a percekben már tudtam hova tartok, és oda is értem. VIP terem, kedves pincér gyerek, Pölöskei, és jónéhány fekete FTC játékos.(Na meg a gecijó hostess csajok<#idiota>) Megmondom õszíntén álmomban sem gondoltam, hogy egyszer oda kerülök. Ott volt még a tököl elnöke a családjával, Pölöskei néha igen igen primitív módon kritizálta a saját csapattársait de ez legyen az õ baja.

GTheo
Én is voltam már vipben, amikor apáék vezették a meccset 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gee23
amugy meg sztm, ez nem a Downing volt , hanem NDJODO Parókában 😊)) amugy meg jo az a Bajnokok leszünk feldolgozás.. azt honnan lehetne letölteni valaki tudja? köxy Hajrá Fradi

gabber_saviola
te mit kerestél a vipben?

😄

ehhh

Egy kellemetlen "közjáték" a kezdés elõtt: az FTC zRt. 12 000 darab ComeBack pólót rendelt a meccsre, és ez annak ellenére idõ elõtt elfogyott, hogy a stadionban mintegy hétezren vannak, hiszen voltak, akik többet vettek a pólókból a kérések ellenére. Õk sajnos ferencvárosi szurkolótársaikkal szúrtak ki, akik alighanem emiatt keserû szájízzel távoznak a meccsrõl. Remélhetõleg az eredmény valamelyeset kárpótolta õket...