Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A narancssárga mez igaz története: Berki Krisztián jó barátja Kedves Ferenc milliárdos.Bodi Szilvi majd Debreczeni Zita stricije.Ö vette meg a Sziget Kft egy részét.Üzlettársa az Erdért-ben és egy Csepel-szigeti fejlesztésben Nagy György,Wallis alapító.Kedvesé az Auto-Planet,a PET palackgyártó cég és az ORANGE WAYS busztársaság...E cég miatt lett az Ftc idegenbeli színe az "orange"...Kedves,aki 15db tiszteletjeggyel ücsörög a meccseinken újabban, kérte fel Berkit erre...Az OrangeWays pénzt nem ad a Fradinak,csak egy buszt...Cserében kapták a mez-szint és a volt Fradi éttermet...Tipikus Berkiféle üzlet.Berki közben betonozza magát,hû barátaival veszi körbe magát,még a stadion büfése is "családtag". Az FTC-t,a klubot meg kidobta a székházból,falat húzatott fel,a klub vezetõinek egy új kaput kell használniuk..."
...ja és eddig a csapathoz semmilyen formában nem köthetõ narancsban csak veszítünk...
elõre borítékolható, hogy az MLSZ nem fogja támogatni a pályaválasztói jog felcserélést.
ennyire nyíltan kijelenteni a Fradi-útálatot
rohadt patkány
REAL MADRID
- A csapatomnak az elsõ 45 percben gyakorlatilag semmi köze nem volt a labdarúgás nevû játékhoz. A szünetben legszívesebben mind a 11 játékost lecseréltem volna, mert a pályán lévõk közül senki sem volt méltó a Ferencváros mezének viselésére. Hogy melyik a Fradi igazi arca, azt a játékosoktól kéne megkérdezni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ilyen kerettel, ennyi pénzbõl, Bõcs ellen, menjenek már a p*csába
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
olyan 2 óra fele....megjelenik egy szürke öltönyös zakós,enyhén spicces emberke....és táncol egy 14 - 15év körüli kislánnyal😄😄
Majd 15-20percre rá sietve távozik,amikor 10en elkezdik körülötte,hogy Megvásáolt elsõ osztály ...f*szszopó újpest !!!!😄😄😄
õ volt Mészöly Géza😄😄😄😄😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
most adják majd be a kérvényt a helyszínmódosításra
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fradi-Tököl II.rész (1899.hu)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
augusztus 20-án 16.30
Leányfalu - Ferencváros
(legalábbis gondolom, hogy idegenben játszunk)
de látom a modora semmit nem változott..
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Írigylem a Fradit, mert ilyen sok szurkolója van. A kapus szerintem kakukktojás, és egy belsõ védõ is kellene majd jövõre, de egész meggyõzõ. Remélem kitart a lendület, és sok jó meccset fogunk még látni a Ferencvárostól idén.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
01.Mi akkor is...
02.Mert ti vagytok!
03.Lõnötök kell egy gólt!
04.Mama
05.Mi mindenhol ott vagyunk
06.Végre itt a hétvége
07.Mint a zúgó
08.Két szó
09.Ének száll
10.Ferenváros az életünk
11.Éreztétek-e már?
12.Kedvesem
13.Zöld-fehér
14.Görögtûz
15.Mi mindenhol ott vagyunk
16.Mi akkor is...(csapat)
letöltés
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egy kellemetlen "közjáték" a kezdés elõtt: az FTC zRt. 12 000 darab ComeBack pólót rendelt a meccsre, és ez annak ellenére idõ elõtt elfogyott, hogy a stadionban mintegy hétezren vannak, hiszen voltak, akik többet vettek a pólókból a kérések ellenére. Õk sajnos ferencvárosi szurkolótársaikkal szúrtak ki, akik alighanem emiatt keserû szájízzel távoznak a meccsrõl. Remélhetõleg az eredmény valamelyeset kárpótolta õket...