Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt egy kis túlóra, alko hol?
végre volt szurkolás, persze csak módjával, a végén is csititani kellett a népet, hogy mégis csak a Tökölt vertük meg s nem a Barcelonát, de még csak nem is a Vasast vagy a Kazinbarcelonát, de jó volt, hogy újra volt szurkolás.
A néger srác az "edgar david" egyszerûen nulla volt, támadásnál visszapasszol stb. Tönn is lehetett volna, mert a Tököl bizony az NBII egyik biztos kiesõje.
Lipcsei pedig ismét és ismét szenzációs volt.
Szegény Downingot sajnáltam, nagyon nem ment neki, de azért bekotort egyet... 😄
Bartha játéka nekem nagyon tetszett 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Raszta predátor az örületbe kergetett,de csak összehozott egy gólt😄😄
B középbe iszonyat volt hangulat..meg az egész pályán is..még hazafelé is zengtek az indulók.... városba hazafele dudaszók,sálak !!!
Valamai elkezdõdött !!!!!! Bõcsön találkozunk😄 iósgyõri péályán elsz !! ismét fantasuztikus hangulattal !! Mindenki oda !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
üdvözletem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Magasan szárnyaljatok!
Segít nekünk a HAJRÁ FRADI!
A meccset a FRADI...a FRADI nyeri!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FERENCZI!!!
LIPCSEI PETI!!! LIPCSEI PETI!!!!
www.smart-bus.hu
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
BUDA > miskolc.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hajrá fiúk, mert fõ a gyõzelem!
Száz kisleány, egy gólra vár, száz csókot ád majd a gyõztes meccs után!
Galambom,
Hajrá Fradi! Hajrá Fradi!
Hajrá fiúk, csak tovább!
Süvít a labda, a hálóba varrva,
Hajrá, hajrá FTC!
Fradi, a szívünk zöld-fehér, sok dicsõt mesél,
Tizenegy bátor sportoló, száguld mint a szél.
Sok-sok ezer szurkoló, mind gyõzelmet remél,
Fradinak újra gyõzni kell, csak ez lehet a cél!
PÓÓÓL 😄
www.smart-bus.hu
játékvezetõ megadta!!
4-1
FERENCZI
kiváncsi vagyok erre az internacionálé Fradira 😛
www.smart-bus.hu
azért volt les :SADAdasdsa
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Cserejátékosok: Pintér, Tidiane, Bamba, Lamine, Tóth, Pisanjuk, Bartha
akkor Tóth mindenképp
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Downing és Fülöp lefele, fõleg Downing mert katasztrófa mit csinált :S
Hajrá Fradiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu