Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abdi labdájának szeme volt 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
csúúúf
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez is jogos volt, nemkicsit
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dragóner!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
mesteer négyes
6?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
SHAW <#worship>#worship><#worship>#worship>
sztem a játékosok az assistokért kapják a pénzt :ASDDasd
Akinek van TV tunere, igazán szolgáltathatna egy képet az új eredményjelzõnkrõl! (plz😄)
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2-0
www.smart-bus.hu
de lesz még ilyen...
www.smart-bus.hu
Ferenczi lõtte a gólt
www.smart-bus.hu
Na 6:0-ig meg sem állni ezek után! 😄
www.smart-bus.hu
16oson kívül kezezés
jogos volt
Holczer - Wolfe, Dragóner, Csiszár, Szkukalek - Fitos, Lipcsei, Ashmore, Tóth - Ferenczi, Shaw
Cserepad:
Williams, Kulcsár, Bartha, Souare, Bamba Moussa, Abdi, Dramane
Tóth & Wolfe <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
FERENCVÁROS - Békéscsaba
Azért nagy köszönet!
Csak a jegyvásárlás miatt.
A korábban hetilapként utcára került újság mától a hazai mérkõzésekre jelenik meg, de továbbra is kapható lesz a hírlapárusoknál, valamint postai úton is elõfizethetõ.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Információink -ftcpe - szerint, hétfõn aláírta a Fradi által kínált szerzõdést, a Ferencváros saját nevelésû támadója, Kovács István.
Kovácsot aki az 18 évesen az U19 válogatott oszlopos tagja, korábban az olasz Brescia is csábította.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]