Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Ájj Fitos, kár, majdnem ott volt a 6.
Abdi labdájának szeme volt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kapus és védelmi gondjaink vannak, és lesznek is még... élesebb meccseken lesznek gondjaink...

www.smart-bus.hu

:CCC

csúúúf

Holczer majdnem nem bírta ki megint gól nélkül

gabber_saviola
remélem több megtorpanás nem lesz idén

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

2s emberelõny!!!

ez is jogos volt, nemkicsit

McFrost
így kell, ilyen hozzá állással és játékkal kell vissza jutni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

5-0

Dragóner!!!

Kaplan
Eredményjelzõ? Senki?:d

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ott a 4.! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

ez egy állat 😄DDDdddd

mesteer négyes

ez a 7. 😄

Kaplan
Ferenczi mennyit lõtt eddig? 😄

6?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

FERENCZI 😄DDD

SHAW <#worship><#worship>

sztem a játékosok az assistokért kapják a pénzt :ASDDasd

Kaplan
Úgy kimentem volna, de sajnos ez ma nem jött össze😞

Akinek van TV tunere, igazán szolgáltathatna egy képet az új eredményjelzõnkrõl! (plz😄)

Ahhh... nagy pályások... ha a "farkas" gyerek ebbe bele spigózik akkor már 3:0 😄

www.smart-bus.hu

zaki
Hát itt nagyon nagy verés lehet...

Mor3llo
2-0, ismét Ferenczi! (Y)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ferenczi 😄

2-0

A II. félidõre közepére kifog dõlni a csaba... nem fogják ezt a tempót végigbírni! 😊

www.smart-bus.hu

hánem :S

de lesz még ilyen...

Nem volt les! 😞((8

www.smart-bus.hu

TÓTH!!! <#worship><#worship>

Ferenczi lõtte a gólt

góóóól

Elõbb utóbb elmegyünk egy ilyen kiugratásból...

www.smart-bus.hu

Wolfe már 15 perc alatt jobb mint Fülöp eddig összesen

ezmekkoranyomorék :S

Mars ki, mars ki, mars ki! 😄 D:

Na 6:0-ig meg sem állni ezek után! 😄

www.smart-bus.hu

7. percben a csabai kapust kiállították

16oson kívül kezezés

jogos volt

zaki
Lol, kiállították az ellen kapusát. Joggal, megfogta a labdát a 16-oson kívûl...

A kezdõcsapat:
Holczer - Wolfe, Dragóner, Csiszár, Szkukalek - Fitos, Lipcsei, Ashmore, Tóth - Ferenczi, Shaw

Cserepad:
Williams, Kulcsár, Bartha, Souare, Bamba Moussa, Abdi, Dramane

Tóth & Wolfe <#eljen>

Na igen... de ez fejben dõl el... ha beparáznak, akkor kanyec filmá, és akkor leszedik róluk a kereszt vizet! 😄

www.smart-bus.hu

pedig, nem kéne hogy az legyen...

Hááát... kemény dió lesz!

www.smart-bus.hu

Sport2 18:45 ÉLÕ

FERENCVÁROS - Békéscsaba

Kaplan
Már megtaláltam, de tudtam, hogy láttam valahol.😊

Azért nagy köszönet!

Kaplan
Tudna valaki linkelni egy olyan képet, amin a stadionban a szektorok stb.-k vannak feltûntve?

Csak a jegyvásárlás miatt.

Zenszkij
A Ferencváros új angol tulajdonosai több egyeztetést követõen megállapodtak az eddigi kiadóval, így mostantól angol mintára, meccsmagazinként funkcionál a 100% Fradi.
A korábban hetilapként utcára került újság mától a hazai mérkõzésekre jelenik meg, de továbbra is kapható lesz a hírlapárusoknál, valamint postai úton is elõfizethetõ.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#worship><#worship>

<#violent><#violent><#violent><#violent>

furcsa, hogy meg tudunk tartani egy ígéretes fiatal játékost 😊

Kovács István a Fradiban folytatja

Információink -ftcpe - szerint, hétfõn aláírta a Fradi által kínált szerzõdést, a Ferencváros saját nevelésû támadója, Kovács István.
Kovácsot aki az 18 évesen az U19 válogatott oszlopos tagja, korábban az olasz Brescia is csábította.

marad a Fradinál, az U21-hez került volna a Bábhidi Péter mellé...

világos, lila mezben is meg kellett volna verni a borsodiakat. csak így mégis durva hogy a kikaptunk a zöldektõl (!!), s joggal hívnak minket kukásnak...

GTheo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora szánalmas bagázs ez az MLSZ, persze hogy nem engedik hogy az Üllõi úton játszunk a Leányfalu ellen, még úgysem hogy a Leányfalu kérte...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lehet, hogy már nem akart a fradi edzõje lenni?