Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:/

Gunnersboy
Bár Wilco van Buuren három ferencvárosit - Tóth Bencét, Zsivoczky Norbertet és Pölöskey Pétert - is meghívott az U20-as válogatott keretébe, végül egyik fiatal sem csatlakozik az együtteshez. Ennek oka az, hogy fiataljainkra szükség van a bajnokságban, hiszen a válogatott meccsek idõpontjai az NB II-es találkozókra nincsenek tekintettel.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tóth Bence, Pölöskey Péter, Zsivócky Norbert tagja az U20as válogatott keretnek.

Alpok-Adria kupa:

jövõ pénteken Szlovákiával (Pápa, 15 óra), március 31-én, kedden pedig Horvátországgal (Siófok, 15 óra) játszanak

<#worship><#worship>

Oncsi
Köszi a képeket !!! én nagyon jól éreztem magam a táborban,nagyon jó hangulatú meccs volt😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Angoloknál mondjuk nem nehezebb, elvétve találni olyan csapatot, amely tényleg komoly szurkolótáborral rendelkezik(már ami a meccshangulatot illeti).
Természetesen ez nem von le semmit a tegnapi mérkõzés fantasztikus hangulatából!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kíváncsi vagyok mit fog produkálni <#eljen>

Samuel Wedgbury:

- "Fantasztikusak voltak a szurkolóink, remek hangulatot teremtettek, sokkal jobbat, mint Angliában"

Rudee
A Vác-Tököl meccs mindkét vendég gólját José Carlos Diaz lõtte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Az elsõ félidõ pazar volt. Másodikra rettentõen visszavettek a srácok. Kint voltam, a hangulat langyi volt. Egy esti reflektoros meccs sokkal-sokkal kellemesebb lett volna. Azért grat a srácoknak, egy pillanatig nem volt kérdés melyik a jobb csapat. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

eléggé leült a meccs :S

Rudee
Simább, mint gondoltam.

Wedgbury 4-1 😊

Ferenczi gól

szép volt <#eljen>

3-1

Rudee
Lökte bizony.

amúgy érezhetõen adja egy kicsit a hazai pályát a bíró

szvsz nem volt kamu

levegõben kicsit meglõtte, egy támadó játékosnak meg nem kell több, hogy elessen
be szokták fújni az ilyet...

9'

Ferenczi 11es - kihagyta - kipattanót Fitos belõtte

2-1 😊

Forza Italia
kamu 11-es. szerencsés gól-

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

1-1 :/

Dragóner hihetetlen 😄

1-0

bubu13
12-es szektor akart lenni😄

EEE 1899

bubu13
Hello!
Nem kell valakinek a 122-es szektorba egy bérlet ajándékba kaptam de én nem oda szertnék menni és ezért adnám el.

EEE 1899

turpert
valaki nemtudja hogy neten hol lehet majd nézni a meccset? 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

eddig 8000 nézõ van kb

Milyen 10ezer? Ha 15 ezernél kevesebb lesz, akkor csalódott leszek. 😊
Teltházat szombaton! 😊

Oncsi
Haveromat megkértem aki Pesten tanul,hogy vegyen nekem 2 jegyet kapu mögé.... szerdán délelött odament,kigyózó hosszú sor apénztáraknál !!
komoly lesz !!! remélem 10 000 meglesz😉

ICEMAN15
Ez alap 😄 !!
menni kell 😛 !!!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Oncsi
Köszi😊
Ott leszünk !!!!

DVSC-Nyíregyháza meccset adta volna tv,de helyette Fradi-Bõcs lesz😊
Fórumokon háborognak is... nem tudom miert..Fradira nagyobb igény van,egy meccsen többen vanank mint az egyész NB1-ben összesen !!! de ne tv-be nézzük,legyünk ott !!!

a Bõcs ellen ez a mez lesz

"Hivatalos: Szombaton 15 órakor lesz a Fradi-Bõcs"

sb1
Szép új szentély!

Mondjuk szerintem egy 30 ezer férõhelyes rentábilis lett volna, de ezt nem én fogom eldönteni 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Oncsi
03.16. Hétfõ 19:00 Fradi-Bõcs ??? arra ki kellene menni !!!remélem sokan leszünk elsõ hazai tavasszal !!!

Bobby Davison:

- Borzalmas volt a talaj, ezen nagyon nehéz volt futballozni. A játékvezetõt külön kiemelném, remek felfogásban vezette a meccset, jól vette észre a szabálytalanságokat. Örülök, hogy begyûjtöttük a három pontot, és annak is, hogy ilyen arányban nyertünk. Nagyon tetszett a szurkolótábor teljesítménye is, hiszen gyakorlatilag hazai környezetben játszottunk. Az új játékosok teljesítményét külön nem szeretném értékelni, mindenki megtette azt, amit tõle tellett, senkit nem emelnék ki külön a csapatból.

<#eljen>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
nem mind1? 😄
jó kis edzõmeccs fíling lehetett, grat

banok
akarom mondani tököl

banok
Vecsés-Ferencváros 0-7 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/327734

18

pAtOcA
Ferenczi hány gólos mióta visszatért??

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

jah nemtudom miért írtam el

a 0-6ot azt Ferenczi lõtte 😛

NSO szerint Dragóner kettõt vágott, Feri meg négyet
Vége, 7-0-ra nyertünk! Szép volt, fiúk!

0-1 Dragóner
0-2 Ferenczi
0-3 Dragóner
0-4 Ferenczi
0-5 Shaw
0-6 Dragóner
0-7 Ferenczi

Ferenczi ott folytatta ahol abbahagyta 😄

nah meg Dragi, kemény hogy védõ létére mester 3ast ért el 😊

85. perc

<#taps>

0-7 Tóth Bence beadása után a teljesen egyedül álló Ferenczi fejelt a hálóba, úgy tûnt, lesrõl, de a bíró szerencsére megadta (0-7).

jah, nem is úgy értettem, hogy nagy ászok, de még esélyük sem volt megbukni Angliában 😄

Forza Italia
azért küldték õket el mert nem megfelelõ játékosok. Ha nagy ászok lennének biztos nem küldik el õket:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a magyarok megalkothatják a csapat gerincét, plusz 1-2 jobb külföldi és melléjük lehet majd késõbb vásárolni magyarokat, ha feljebb kerülünk 😊

amúgy meg nem hiszem, hogy Angliában megbukott játékosok, hiszen nagy részük szinte nem is nagyon játszott angliai csapatban, mert egybõl küldték õket Koalolumpurba meg ilyen helyekre 😄