Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Alpok-Adria kupa:
jövõ pénteken Szlovákiával (Pápa, 15 óra), március 31-én, kedden pedig Horvátországgal (Siófok, 15 óra) játszanak
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Természetesen ez nem von le semmit a tegnapi mérkõzés fantasztikus hangulatából!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
- "Fantasztikusak voltak a szurkolóink, remek hangulatot teremtettek, sokkal jobbat, mint Angliában"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szép volt <#eljen>#eljen>
3-1
levegõben kicsit meglõtte, egy támadó játékosnak meg nem kell több, hogy elessen
be szokták fújni az ilyet...
Ferenczi 11es - kihagyta - kipattanót Fitos belõtte
2-1 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
1-0
Nem kell valakinek a 122-es szektorba egy bérlet ajándékba kaptam de én nem oda szertnék menni és ezért adnám el.
EEE 1899
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Teltházat szombaton! 😊
komoly lesz !!! remélem 10 000 meglesz😉
menni kell 😛 !!!!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Ott leszünk !!!!
DVSC-Nyíregyháza meccset adta volna tv,de helyette Fradi-Bõcs lesz😊
Fórumokon háborognak is... nem tudom miert..Fradira nagyobb igény van,egy meccsen többen vanank mint az egyész NB1-ben összesen !!! de ne tv-be nézzük,legyünk ott !!!

Mondjuk szerintem egy 30 ezer férõhelyes rentábilis lett volna, de ezt nem én fogom eldönteni 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
- Borzalmas volt a talaj, ezen nagyon nehéz volt futballozni. A játékvezetõt külön kiemelném, remek felfogásban vezette a meccset, jól vette észre a szabálytalanságokat. Örülök, hogy begyûjtöttük a három pontot, és annak is, hogy ilyen arányban nyertünk. Nagyon tetszett a szurkolótábor teljesítménye is, hiszen gyakorlatilag hazai környezetben játszottunk. Az új játékosok teljesítményét külön nem szeretném értékelni, mindenki megtette azt, amit tõle tellett, senkit nem emelnék ki külön a csapatból.
<#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
a 0-6ot azt Ferenczi lõtte 😛
0-1 Dragóner
0-2 Ferenczi
0-3 Dragóner
0-4 Ferenczi
0-5 Shaw
0-6 Dragóner
0-7 Ferenczi
Ferenczi ott folytatta ahol abbahagyta 😄
nah meg Dragi, kemény hogy védõ létére mester 3ast ért el 😊
0-7 Tóth Bence beadása után a teljesen egyedül álló Ferenczi fejelt a hálóba, úgy tûnt, lesrõl, de a bíró szerencsére megadta (0-7).
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amúgy meg nem hiszem, hogy Angliában megbukott játékosok, hiszen nagy részük szinte nem is nagyon játszott angliai csapatban, mert egybõl küldték õket Koalolumpurba meg ilyen helyekre 😄