23418
-
dave10 #15835 mennyibe kerül a jegy mára? -
Grenzjager #15834 A DERBIRE
újpesti hangoló
Ferencváros - Újpest | HAMAROSAN!
FERENCVÁROS-Újpest (előzetes) - A harc folytatódik
Jön a DERBY | Ferencváros-Újpest - a Visszavágó -
Grenzjager #15833 Ahogy Djordje Tutorics megszerette a Ferencváros csapatát, úgy a zöld-fehérek szurkolói is megszerették a szerb védőt. Úgy tűnik, az is előfordulhat, hogy a Crvena Zvezda játékosa ingyen is a Fradihoz kerülhet.
- Egyelőre még nem tárgyaltunk a védő ügyében - mondta Vladan Filipovic menedzser az ulloi129.hu-nak. - A játékost mi ajánlottuk a télen a Ferencvárosnak, de Tutoricnak van egy másik menedzsere is, aki igazából képviseli őt, mi csak segítünk nekik. A védőt nyáron már csak egy opciós jog köti majd a Crvena Zvezdához, de könnyen lehet, hogy a menedzsere elintézi azt, hogy ingyen igazolhatóvá váljék. A napokban jelezte nekünk a Fradi, hogy tárgyalni szeretne a játékossal kapcsolatban. Úgy tudom, hogy a védő nagyon megszerette a Ferencvárost, szívesen maradna, itt már csak azon múlik a dolog, hogy a Ferencváros milyen szerződést kínál majd neki. Úgy gondolom amennyiben Tutoricnak megéri majd maradni a Fradiban, úgy nem fog váltani a nyáron. Short nagyon dicsérte a védőt, tetszik neki a fanatizmusa, ezért további szerb játékosokban is gondolkodik, de hát az angol tréner keze is meg van kötve a Ferencváros eddigi szűkösebb költségvetése miatt.
(ulloi129.hu) -
barnuska000 #15832 báháhá -
#15831 szép jövő elé nézünk. :) -
#15830 Kéziszakosztályunk kitesz magáért:) -
Gerwesto #15829 Hol a fieszta?? :)
szar a fehérvár!! -
#15828 ámen -
barcames #15827 pénteken meg kell verni lila majmokat és a szezon végén remélem előttük végzünk -
#15826 haggyadmár, állítólag fradista, ennek ellenére egy deka pozitív hozzászólást nem láttam tőle csak fikázást... Tipikus foteldrukker és nagy megmondóember -.-
és nem barnuska, erre a hozzászólásra NEM kell reagálnod, nem vagyok rád kíváncsi. -
Grenzjager #15825 elgurult a gyógyszered? Eddig a "Lákit" éltetted, most meg a Sötétvárt...
Miért a Fradisták akik lementek balhézni mentek? Nem
Volt balhé? Nem
Akkor meg miről hablatyolsz összevissza??
A sötétváriakról leginkább a győriek, illetve pestről a Honvéd szurkolók tudnának sokat mesélni.....
-
#15824 Ajanlom az MTK-t mint bekes szurkolotabort! -
#15823 Példát azért ne vegyünk a Vidi szurkerekről, nem akkora angyalok azok sem. -
#15822 Akkor legyél Vidi drukker te szerencsétlen pöcs! -
barnuska000 #15821 példát lehetne venni a vidi szurkolókrol.nem balhézni mentek -
Grenzjager #15820 újra feltetették magukat a fehérváriak, előzőt törölte a felhaszn. -
#15819 Tutoric is fantasztikusan teljesit mar hetek ota de tegnap egyertelmuen Megyeri Balazs volt a meccs embere!:) -
#15818 a nyomtatott verzióban Tutorics lett a meccs hőse. -
Grenzjager #15817 nem találom összességében hányasra értékelték
A meccs hőse Megyeri Balázs, az FTC kapusa volt, aki többször is nagyot hárított.
Az nb1.hu 10-est adott Megyerinek.
Szerintem az NS utoljára kapusnak még akkor a Győrött védő Véghnek adott 10-est jó rég, s pont ellenünk asszem :) -
#15816 azért az milyen, hogy az NS szerint nem Megyeri hanem Tutorics volt a meccs legjobbja?! -
Grenzjager #15815 Videoton - Fradi (Simon Tibi!!)
Red Blue Devils Ultras: Videoton - Ferencváros -
Grenzjager #15814 1, Loki ellen hazai pálya volt, a Vidi ellen meg idegenben
2, a Vidi erősebb mint a Loki
3, a Fradi-Loki előtt a debreceni Rudolf Gergely, a válogatott csatár, megsértődött, s beszólt a vezetőedzőnek, így még a kispadra sem lett nevezve... -
#15813 Szerintem jelenleg a fehervar az erosebb csapat a ketto kozul. -
barnuska000 #15812 ha a lokival elbírt a fradi akkor a fehérvárral is illet volna -
Grenzjager #15811 Videoton - Ferencváros, a meccs összefoglalója
Videoton - Ferencváros, edzői értékelések -
Grenzjager #15810 szerintem az a baja hogy pont ma nem voltunk nokedlik...
kiakadhattál volna 15 másik meccsünkön jogosan, de a mai egész jó volt. Megyeri meg szenzációsan védett!!!! -
barnuska000 #15809 mi bajod van?
-
#15808 -
barnuska000 #15807 nokedlik voltunk -
#15806 hazaértem.
megvan az egy pont, és szerintem most ez nagyon jo nekünk. egy jobb csapat nem bírt velünk, Megyeri fantasztikus volt, elégedettek lehetünk.
Eddig 2 nehéznek igérkező meccsből 4 pont. még 2 hátra van.
Pénteken mindenki jöjjön:) -
#15805 Ritmikus sportgimnasztikat. -
#15804 ez a Wolfe milyen sportágat űz? xDDDD -
#15803 Jővőre jó lesz a női kézis csapatunk:) Grat az igazolásokhoz! Jó lenne,újra Bl-ben indulni:)
Remélem nyáron a labdarugó szakosztály is elkezdi a MINŐSÉGI,MAGYAR játékosok szerződtetését!
JEgyet megvetem holnapra,ahogy néztem a monitort tele lesz a vendégszektor,azaz 2000 Fradista szurkoló:) Jó hangulat lesz remélem:)
Elég sok útlezárás lesz,de lesz külön parkolo fradistáknak vendégszektor mögött,ugy jók leszünk:) Jó lenne nyerni:D de az X is jó a jelen helyzetben! Fehérváriak sokan lesznek! de nem baj,túl lesznek kiabálva,mi elszünk otthonXD -
Grenzjager #15802 A Fehérvárt már most is vertük, a Debrecen szerintem gyengülni fog, most a foci kap majd extra pénzt, a Vác nehéz dió lesz az edző meg Tóthtimi:) miatt, de meglesz !! :))) -
#15801 lehet, hogy csak 20 év múlva lesz sikeres a női kézink de te 20 év múlva is egy geek leszel... -
barnuska000 #15800 persze majd húsz év múlva -
Grenzjager #15799 így alapból a Debrecen,Vác, Fehérvár verve kell hogy legyen.
A Győr meg más tészta, ők nagyon jók. -
#15798 Jo lesz a kézicsapat :) -
Grenzjager #15797 "Emlékezzünk közösen Simon Tiborra
Nyolc évvel ezelőtt, 2002. április 23-án, tragikus körülmények között hunyt el a Ferencváros csupaszív játékosa, Simon Tibor.
A Simon alapítvány –az előző évektől eltérő módon- idén, április 23-án, pénteken 18:30-kor a Farkasréti temetőben, Simon Tibor sírjánál emlékezik az FTC-vel, az FTC Labdarúgó Zrt.-vel, a régi barátokkal és szurkolókkal közösen.
Megemlékező beszédet mond: Dragóner Attila.
Mindenkit várunk, akinek szívében él Simon Tibor emléke.
Simon alapítvány
(EEE)"
-
barnuska000 #15796 a Fehárvárnál fel lehet kötni a gatyát.na de a bíró hátha nem fúj ellenünk