Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A kispadon Williams, Robertson, Tóth B., Lamine, Abdi, Pölöskey és Márkus ülnek.
64' 0-6
0-1 VEZETÜNK! Dragóner fejelt 4 méterrõl a kapuba egy élesen beérkezõ beadás után (0-1).
0-2 Ott a második! Ashmore középre játszott, ahol érkezett Shaw, és szép gólt lõtt a hazaiak kapujába (0-2).
0-3 Ferenczi értékesítette magabiztosan az általa kiharcolt büntetét, ezzel 0-3.
0-4 Dragóner duplázott: fejese még kipattant, de lábbal a kapuba helyezett (0-4).
0-5 Ott az ötödik! Ferenczi szépen talált a kapuba Lowton beadása után.
0-6 Újabb gól! Ferenczi értékesített egy teljesen jogos büntetõt. A kezezés miatt megadott 11-est csatárunk a bal sarokba helyezte (0-6).
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Üdvözlet!
Amúgy a meccs megrendezéséhez elég a fény, csak a tv közvetítéshez kevés. A Sport1 meg amúgyis monnyonle, szóval ha nem játszhatunk szombaton, akkor alkalmazkodjon a sport tv és világítsanak pluszban gyertyákkal 😄
Amúgy meg holnap mindenki Csepelre 😊
íme a "meglepõ" válasz
"A Versenybizottság nem járul hozzá, hogy a 2009. március 16-án (hétfõ) 19.00 órára kisorsolt FTC Labdarúgó Zrt. - Bõcs Sport Kft. NB II. osztályú Férfi Felnõtt nagypályás labdarúgó bajnokság Keleti csoport bajnoki mérkõzés kezdési idõpontját módosítsa."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
– Kikerülhetetlen téma a Ferencváros. Mostanság mi a véleménye Fradi-ügyekben?
A játékkal kapcsolatos kritikámról legyen elég annyi, hogy néhány percet láttam a televízióban a Ferencváros–REAC Ligakupa-mérkõzésbõl, aztán inkább elkapcsoltam. A véleményem nem változott a Fradival kapcsolatban: szerintem egyszerûen csak tesztcsapatnak használják hajdani klubomat az angolok. Mindenhonnan idehoznak ilyen-olyan futballistákat, aztán itt kipróbálják õket. Félek tõle, hogy még mindig az ingatlanszerzés a fõ motiváció, és a szurkolók etetése, hogy majd a Bajnokok Ligájában indul a csapat. Ráadásul már nincs a Fradi mögött olyan erõ, mint korábban – ne legyen igazam, de néhány éven belül újra elsüllyeszthetik a klubot.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Carlos Diazt Tökölre adjuk kölcsön
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Matthew Lowton, Sam Wedgbury, Jordan Robertson, Men Yang és Gao Xiang
Ivan Zaleh meg ajánlatot kapott Argentínából így oda megy. (nem is tudtam h itt van)
Brandon Moncrief próbajátéka is befejõdött itt, nem jött be Davisonnak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
vége is
Tóth B.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.smart-bus.hu
jól fejelõ játékosok(Dragó,Ferenczi,Máté...) + pontos, jó labdaérzékkel rendelkezõ játékosok(Ashmore,Lipcsei,Tóth...)
Mindegy, legyen eredményes, azt majd lesz valahogy! 😊
www.smart-bus.hu
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
www.smart-bus.hu
kaMÁTÉ 😊
félidõben 1-0ra vezetünk a REAC ellen
Kis idõre eltûntem, látom a régi arcok továbbra is megvannak, sajna még nem fogok tudni olyan gyakorian netezni mint eddig. még... 😊)
- 100%Fradi - A klubvezetés jelenleg is egyeztetéseket folytat a Barcsi SC-vel, a megbeszélés célja, hogy a barcsi sportklub legyen az FTC kihelyezett utánpótlásbázisa a térségben.
Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója a 100%Fradinak elmondta, jelen pillanatban az egyeztetések zajlanak a felek között, és ezek nagyon biztatóan alakulnak. A tervezett partnerség elsõ jele az lehet, hogy klubunk elsõ lépésben három labdarúgóját, Carlos Diazt, Pintér Balázst és Országh Péter kölcsönadja az NB II Nyugati csoportjában szereplõ együttesnek, hogy ezzel is segítse a klub bennmaradási törekvéseit.
Diaznak lehetett volna több lehetõséget adni szerintem, bár lehet jót tesz neki ha máshol folyamatosan jácchat.
Szar Bayern, szar Bayern :)
14:00 - Ferencváros - U19-es válogatott (edzõmeccs, Népliget)
-
Február 15. (vasárnap)
17:30 - Ferencváros - REAC (Ligakupa-mérkõzés, Albert-stadion)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
:/
szvsz irdatlan szar meccs volt :S
köv. meccs a REAC ellen, csak akkor jutunk tovább ha mi nyerünk és a Honvéd x-el a B'lórántháza ellen, aminek szinte semmi esélye hiszen a Bakta még pontot sem szerzett eddig
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
17:30: Labdarúgás, Kecskeméti TE-Ereco - FTC, Ligakupa, 9. forduló (élõ)