Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
kezdõ 11-bõl 5 magyar😄 Nem nehéz 6 ot rúgni egy tökölnek. Szegényeknek esélyük sincs mert angliában megbukott játékosok azért valamit a magyar NBII be csak tudnak csinálni. Majd az NBI-be ott kiváncsi leszek mit tudnak ezek az ászok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

A mieink kezdõcsapata a következõ: Holczer - Lowton, Dragóner, Balog Z., R. Wolfe - Fitos, Ashmore, Morrison, Wedgbury - Ferenczi, Shaw.

A kispadon Williams, Robertson, Tóth B., Lamine, Abdi, Pölöskey és Márkus ülnek.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

64' 0-6

0-1 VEZETÜNK! Dragóner fejelt 4 méterrõl a kapuba egy élesen beérkezõ beadás után (0-1).

0-2 Ott a második! Ashmore középre játszott, ahol érkezett Shaw, és szép gólt lõtt a hazaiak kapujába (0-2).

0-3 Ferenczi értékesítette magabiztosan az általa kiharcolt büntetét, ezzel 0-3.

0-4 Dragóner duplázott: fejese még kipattant, de lábbal a kapuba helyezett (0-4).

0-5 Ott az ötödik! Ferenczi szépen talált a kapuba Lowton beadása után.

0-6 Újabb gól! Ferenczi értékesített egy teljesen jogos büntetõt. A kezezés miatt megadott 11-est csatárunk a bal sarokba helyezte (0-6).

Kaplan
Már 6-0 ide a hatvanadik percben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A szövetség honlapja szerint a március 21-én (szombat) 15 órakor esedékes Békéscsaba - Ferencváros meccs 24-én (kedd) 19 órakor lesz, míg a március 29-én (vasárnap) 15 órára kisorsolt Ferencváros - BKV Elõre mérkõzés új kezdési idõpontja: március 29. (vasárnap) 17.30 óra.

<#idiota>

Gunnersboy
"bobby" nem üzletember, futballedzõ,vagy ahogy angliában szokták nevezni, klubmenedzser

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mi is a baj Bobbyval?

hát igen!bobby gyerekrõl is azt hittük h egy modern üzletember-ehelyett nekem ugy tünik h egy angol paraszt,valahonnan Essex-bõl!iritáló

Üdvözlet!

Meglepõdnék, ha egyszer egy számunkra kedvezõ döntést hoznának 😄
Amúgy a meccs megrendezéséhez elég a fény, csak a tv közvetítéshez kevés. A Sport1 meg amúgyis monnyonle, szóval ha nem játszhatunk szombaton, akkor alkalmazkodjon a sport tv és világítsanak pluszban gyertyákkal 😄

Amúgy meg holnap mindenki Csepelre 😊

a meghibásodott világítás miatt kérelmezte a vezetõség, hogy a Bõcs elleni meccset korábbi idõpontra rakják át (amúgy ez egy tv-s meccs)

íme a "meglepõ" válasz

"A Versenybizottság nem járul hozzá, hogy a 2009. március 16-án (hétfõ) 19.00 órára kisorsolt FTC Labdarúgó Zrt. - Bõcs Sport Kft. NB II. osztályú Férfi Felnõtt nagypályás labdarúgó bajnokság Keleti csoport bajnoki mérkõzés kezdési idõpontját módosítsa."

Kaplan
Kevés a fény a Fradi-pályán.. Pedig egy esti hangulatos reflektorfényes meccsnél nincs is jobb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#vigyor2> köszi szépen

Fabio Capello
Grenzjager, HBD! 😊

maradt.

Medgyesi--->Kozármisleny(kölcsön)

Oncsi
Varga Zoltán interjú részlet(nso):

– Kikerülhetetlen téma a Ferencváros. Mostanság mi a véleménye Fradi-ügyekben?
A játékkal kapcsolatos kritikámról legyen elég annyi, hogy néhány percet láttam a televízióban a Ferencváros–REAC Ligakupa-mérkõzésbõl, aztán inkább elkapcsoltam. A véleményem nem változott a Fradival kapcsolatban: szerintem egyszerûen csak tesztcsapatnak használják hajdani klubomat az angolok. Mindenhonnan idehoznak ilyen-olyan futballistákat, aztán itt kipróbálják õket. Félek tõle, hogy még mindig az ingatlanszerzés a fõ motiváció, és a szurkolók etetése, hogy majd a Bajnokok Ligájában indul a csapat. Ráadásul már nincs a Fradi mögött olyan erõ, mint korábban – ne legyen igazam, de néhány éven belül újra elsüllyeszthetik a klubot.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

nem rég én is gondoltam rá, hogy hol van, de gondoltam, hogy nem sokáig lesz a csapatnál...

féléves szerzõdést kötöttünk Wolry Wolfe-val

Carlos Diazt Tökölre adjuk kölcsön

Kaplan
Szukalek mehet kölcsönbe..Kicsit meglepett megmondom õszíntén.

GTheo
Hát csak egy pár magyar játékos kéne... Így már nagyon sok lesz a külföldi...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
Alakul a csapat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

aláírtak:

Matthew Lowton, Sam Wedgbury, Jordan Robertson, Men Yang és Gao Xiang

és kaptunk még 2 kínai próbajátékost

Ivan Zaleh meg ajánlatot kapott Argentínából így oda megy. (nem is tudtam h itt van)

Brandon Moncrief próbajátéka is befejõdött itt, nem jött be Davisonnak.

Barthával és Horváth Dáviddal szerzõdést bontott a klub.

gabber_saviola
jó meccs volt <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#eljen>

vége is

Gunnersboy
3-0 😊
Tóth B.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jaaa... na igen, azok tényleg jók! 😊

www.smart-bus.hu

hát én mondjuk a rögzített szituációkra gondoltam, meg a beadásokra

jól fejelõ játékosok(Dragó,Ferenczi,Máté...) + pontos, jó labdaérzékkel rendelkezõ játékosok(Ashmore,Lipcsei,Tóth...)

Na igen... bár ez az íveld fel azt lesz valami... hááát... 😄

Mindegy, legyen eredményes, azt majd lesz valahogy! 😊

www.smart-bus.hu

Oncsi
Deagóner gólja nagyon szép volt !!! Kamate meg eléggé gólerõs jûtékos.! szépen játszunk,csak így tovább !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

jaja, hát ilyen adottságú játékosokkal, nagyon hasznos ez a játék 😊

Jók a beadásink, és a fej játékunk... ígéretes...

www.smart-bus.hu

2-0

kaMÁTÉ 😊

Honvéd megnyert a meccsét tehát így biztos nem jutunk tovább.

félidõben 1-0ra vezetünk a REAC ellen

<#integet2>

Üdv,

Kis idõre eltûntem, látom a régi arcok továbbra is megvannak, sajna még nem fogok tudni olyan gyakorian netezni mint eddig. még... 😊)

Wolry Wolfe megérkezett és teszteljük.

Márkus és Balog is megkapták a játék engedélyt, így akár már a REAC ellen ott lehetnek.

Rudee
A Gödi SE-vel történt megállapodás után újabb ún. satelit klub csatlakozhat a Ferencváros hálózatához.
- 100%Fradi - A klubvezetés jelenleg is egyeztetéseket folytat a Barcsi SC-vel, a megbeszélés célja, hogy a barcsi sportklub legyen az FTC kihelyezett utánpótlásbázisa a térségben.

Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója a 100%Fradinak elmondta, jelen pillanatban az egyeztetések zajlanak a felek között, és ezek nagyon biztatóan alakulnak. A tervezett partnerség elsõ jele az lehet, hogy klubunk elsõ lépésben három labdarúgóját, Carlos Diazt, Pintér Balázst és Országh Péter kölcsönadja az NB II Nyugati csoportjában szereplõ együttesnek, hogy ezzel is segítse a klub bennmaradási törekvéseit.

Diaznak lehetett volna több lehetõséget adni szerintem, bár lehet jót tesz neki ha máshol folyamatosan jácchat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Február 14. (szombat)

14:00 - Ferencváros - U19-es válogatott (edzõmeccs, Népliget)

-

Február 15. (vasárnap)

17:30 - Ferencváros - REAC (Ligakupa-mérkõzés, Albert-stadion)

Mor3llo
Nem kell a mellébeszélés. Szar meccs volt, hihetetlen rossz teljesítménnyel...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

- Nagyon jól tették a dolgukat a játékosok. Meccs elõtt annyit kértem, hogy élvezzék a játékot, ez megtörtént, emellett sokat is küzdöttek, végigharcolták a találkozót. Elégedett vagyok az új játékosokkal, de még az év az elején járunk, majd a bajnokságban szeretnék tõlük jó játékot látni. Nagy a keret, nagy a harc a kezdõcsapatba kerülésért, csak a fiúkon múlik, ki kerül a kezdõbe.

:/

Kecskemét - FTC 0-0

szvsz irdatlan szar meccs volt :S

köv. meccs a REAC ellen, csak akkor jutunk tovább ha mi nyerünk és a Honvéd x-el a B'lórántháza ellen, aminek szinte semmi esélye hiszen a Bakta még pontot sem szerzett eddig

Mor3llo
Te valami nagy mókamester lehetsz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ismerõsöm..., de, ha még párat beírsz, lehet, hogy nekem is szükségem lesz rá...

www.smart-bus.hu

pul0sz
talán mert szükséged volt rá, azért tudod a számát xD

Sport1 (holnap)

17:30: Labdarúgás, Kecskeméti TE-Ereco - FTC, Ligakupa, 9. forduló (élõ)

fejezd be, senki nem kíváncsi rád