Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a link kattintva...

Olyan ideges vagyok, hogy elfelejtettem rendesen linkelni! 😄

www.smart-bus.hu

Akit érint a fibernet szemétkedése a Sport1-l kapcsolatban, az legyen kedves írja alá, hátha megjön az eszük!

http://kesport.hu/2009/03/03/tiltakozz-te-is-a-fibernet-ellen/

Se válogatott, se Fradi meccset nem tudunk nézni... 😞((

www.smart-bus.hu

Ne is mondd, 3 éve erre várok 😄 Ezért is örülök, hogy egyik kupában sem sorsoltak össze minket azóta a lilákkal, hatalmas robbanás lesz õsszel 😄

Gunnersboy
a sport véletlenszerû velejárói??

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mik ezek az arccsonttörések mostanában?

Üdvözlet!

a DEAC-cal amúgy sem kell foglalkozni õk nem jelentenek veszélyt a feljutásra, bár mostmár más se 😄
sb1
10 pontra nött a különbség, miután a DVSC II-DEAC is kikapott !!
Azt hiszem, ez eldõlt, és ezzel nem kiabáltam el semmit! De várom már az õszt, már most, komolyan, egy frenetikus hangulatú Dózsa elleni meccsre kimenni, jaj... 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Az elõzetes jóslások szerint 4-6 hetes pihenõ várhat Ferenczi Istvánra, de jó esetben korábban is visszatérhet.

:SSSS

ne kezdjétek el!

Forrest Gump
A sok értelmiség miatt, akik körülvesznek.
miért?
Forrest Gump
Aham, Barcika.
Sajnállak.
Forrest Gump
Mi az a nálunk, hol laksz te nem értelmiség?
Remélem nem veszed sértésnek!
bubu13
Egszer szidták az újpestet 3X kb. kistelekit az újpest meg egész meccsen a Fradit szidja ugyhogy errõl ennyit.

EEE 1899

hát valamivel le kell foglalnia magát az értelmiségnek is... 😄

nálunk 45 percen keresztül ordítottak, hogy borsodi c*g*nyok, büdös k*rva anyátok, aztán a szünetben sorbanálltak Lipcseinél aláírásért... aztán ordítottak tovább 😄
Kaplan
Hát nem tudom, még mindig ötlettelen szar sablonos focit játszunk. Oké, hogy rámegyünk a beadásokra de nincs olyan ember aki normális be tud adni tõlünk. A kedves Fradi tábor meg néha el lehetne foglalva a saját csapatának való szurkolásával és nem a Kistelekizéssel, az Újpesttel, és a hülye vagy c. nagysikerû nótával a sporinak. Unalmas. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2-1 lett

Robertson lõtt még 1et utána, pedig szépített a BKV

szar meccs volt, szerencsére vége

eddig se volt valami nagy meccs, de mostmár darálják is egymást...<#szomoru1>
zaki
El is tört az orra, és meg is repedhetett az arccsontja...

1-0 Shaw, ideje volt már

még a gól elõtt:
Ferenczi ütközött a kapussal, megsérült - helyette Robertson jött fel

örülj neki hogy nem látod

Van itt valaki Gödöllõ környékérõl, akinek ilyen szemét fibernetes tv elõfizetése van? Eltûnt a Sport1... mindjárt idegrohamot kapok...

www.smart-bus.hu

Holczer - Lowton, Balog, W. Wolfe, R. Wolfe - Tóth B., Ashmore, Morrison, Wedgbury - Shaw, Ferenczi.

A kispadon Hermány, Fülöp, Csiszár, Lamine, Robertson, Pölöskey és Márkus ül majd.

<#eljen> <#eplus2>

Rudee
Foglalkozzatok inkább a mai meccsel.
15:00 Sport1 Fradi-BKV (6-0)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Képzeld, tisztában vagyok vele, hogy mi az irónia, a Te hozzászólásodban azonban nem volt felfedezhetõ.
"nem azért nem adták be, mert nem volt kedvük, hanem " - Tehát itt valakit megcáfolsz, aztán jön a "nem mondtam, hogy bárki is írta volna itt". Akkor kinek írtad az elsõt? Remélem érzed az ellentmondást a saját szavaid között...
Úgyhogy nem hiszem, hogy az én értelmezésemmel lenne gond, max Te nem fogalmazol érthetõen.

nem mondtam, hogy bárki is írta volna itt, de gond lehet az értelmezéseddel és szerintem utánanézhetnél, hogy mi is az irónia, részemrõl téma lezárva...
"elvileg benyújtották, csak nem ért oda" - Azt a Bõcsiek edzõje nyilatkozta, hogy beadták a papírokat, majd másnap mosta a kezeit, hogy õ úgy tudta, h beadták, de mégsem.
"Kisteleki utólag is elfogadna bármit, csak a Fradit ne lássa az NB1ben." - Ez pedig azt hiszem bebizonyosodott az elmúlt 3 évben...

Továbbra sem értem, hogy hol látod azt, hogy "nem volt kedvük" nevezni...ilyet senki nem mondott.

hát pl. "elvileg benyújtották, csak nem ért oda" vagy "Kisteleki utólag is elfogadna bármit, csak a Fradit ne lássa az NB1ben."

na erre céloztam
Nyugigumi, öreg. Ki állította ennek az ellenkezõjét? Látsz Te olyat a topicban, hogy nem volt kedvük, ezért nem neveztek? "Bazzz"

bazzz, voltatok ti már bõcsi meccsen? :\

nem azért nem adták be, mert nem volt kedvük, hanem megmondták, hogy semmi pénzük nincs, hogy megteremtsék az indulás feltételeit!
maradt 0-1

egyértelmû gyõzelem, bár lehetett volna több gól is

idegenben ez a lényeg

chrissparduc
Gyerekek ez a magyar szurkolói mentalitás nevetséges!

szokásos Ferenczi góllal 0-1 a félidõben

remélem a második félidõben és utána sem lesz már balhé

Mor3llo
Ferenczi😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Ferencváros: Rieb György elmondta, a klubnak nincs tartozása

Befejezõdött a Ferencváros konszolidációja – jelentette ki Rieb György, az FTC Zrt. elnöke a kedd délelõtti sajtótájékoztatón, melyen a Fradi vezetõi az Advertum képviselõivel tudatták azt is, hogy a klub rendezte a 114 millió forintos ligahitelt is.
Nincs semmiféle tartozása a Ferencvárosnak – informált Rieb György, a Ferencváros Zrt. elnöke, aki közölte, hogy elérték, amit 22 hónappal ezelõtt kitûztek célul. Teljesen konszolidálták a Ferencvárost az angol befektetõknek köszönhetõen, s mint az elnök elmondta, a klubnak 508 millió forint áll a rendelkezésére.

Az is kiderült, hogy a klub eddig eltartotta a labdarúgócsapatot, amely azonban most már megállhat a saját lábán.

A többi szakosztályról szólva Rieb György kifejtette, hogy részben tudják segíteni a költségvetésüket, de szponzori pénzekre is szükség van. A Ferencváros a hírnevéhez méltóvá vált az elnök szerint, így most már vonzó lehet a támogatók számára is. Az egyesület célja, hogy még több olimpikonja, világbajnok sportolója legyen. A sportvezetõ úgy fogalmazott, hogy lezárult egy szakasz, amelyet nem szeretnének újra átélni.

Utána visszakozott, hogy õ nem tudta, hogy BE SEM ADTÁK a kérelmet. Szóval a Bõcs sem juthat fel.
9 pont elõnyünk meg akkorse lehet a forduló végén és slussz 😄

Én is elfogadnék bármit, ha a kistelekit (direkt kisbetû) arccal lefelé láthatnám egy 2-3 méter mély gödörben... lapátolnék is! A boldogságom akkor érne a tetõfokára, ha pár haverja miatt még bõvíteni kéne a gödröt...

www.smart-bus.hu

Rudee
Kisteleki utólag is elfogadna bármit, csak a Fradit ne lássa az NB1ben.

Matthew Prosac
nincs ellenfél, ennyi a lényeg 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"elvileg benyújtották, csak nem ért oda"

Bõcs edzõje mondta

Gunnersboy
A Bõcs sem, mivel ök meg ugye nem nyújtottak be papírokat az elsõosztályú tagság igényléséhez, szoval sztem teljesen mindegy ki a második 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rudee
De a Debrecen 2. csapata nem juthat fel <#wave>

9 pont nem, mert már nem a Bõcs a második 😊

Rudee
Bõcs-Vác 1-2
Lehet 9 pont is az elõny 😊

Dragóner belázasodott, így lehet hogy nem játszik a Békéscsaba ellen

Rudee
A Vecsésben Kulcsár, míg a Tökölben Diaz is végig jáccott a délutáni meccseken.

kedd 18:45

Sport2 ÉLÕ

Békéscsaba - FRADI

jaja, bár csodálkozom, hogy az elõzõ 2 meccsen csak cserepadon ült

Rudee
Szerintem elég lenne, ha csak Tóth maradna.