Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
http://kesport.hu/2009/03/03/tiltakozz-te-is-a-fibernet-ellen/
Se válogatott, se Fradi meccset nem tudunk nézni... 😞((
www.smart-bus.hu
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Üdvözlet!
Azt hiszem, ez eldõlt, és ezzel nem kiabáltam el semmit! De várom már az õszt, már most, komolyan, egy frenetikus hangulatú Dózsa elleni meccsre kimenni, jaj... 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
:SSSS
EEE 1899
nálunk 45 percen keresztül ordítottak, hogy borsodi c*g*nyok, büdös k*rva anyátok, aztán a szünetben sorbanálltak Lipcseinél aláírásért... aztán ordítottak tovább 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Robertson lõtt még 1et utána, pedig szépített a BKV
szar meccs volt, szerencsére vége
még a gól elõtt:
Ferenczi ütközött a kapussal, megsérült - helyette Robertson jött fel
www.smart-bus.hu
A kispadon Hermány, Fülöp, Csiszár, Lamine, Robertson, Pölöskey és Márkus ül majd.
"nem azért nem adták be, mert nem volt kedvük, hanem " - Tehát itt valakit megcáfolsz, aztán jön a "nem mondtam, hogy bárki is írta volna itt". Akkor kinek írtad az elsõt? Remélem érzed az ellentmondást a saját szavaid között...
Úgyhogy nem hiszem, hogy az én értelmezésemmel lenne gond, max Te nem fogalmazol érthetõen.
"Kisteleki utólag is elfogadna bármit, csak a Fradit ne lássa az NB1ben." - Ez pedig azt hiszem bebizonyosodott az elmúlt 3 évben...
Továbbra sem értem, hogy hol látod azt, hogy "nem volt kedvük" nevezni...ilyet senki nem mondott.
na erre céloztam
nem azért nem adták be, mert nem volt kedvük, hanem megmondták, hogy semmi pénzük nincs, hogy megteremtsék az indulás feltételeit!
egyértelmû gyõzelem, bár lehetett volna több gól is
idegenben ez a lényeg
remélem a második félidõben és utána sem lesz már balhé
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Befejezõdött a Ferencváros konszolidációja – jelentette ki Rieb György, az FTC Zrt. elnöke a kedd délelõtti sajtótájékoztatón, melyen a Fradi vezetõi az Advertum képviselõivel tudatták azt is, hogy a klub rendezte a 114 millió forintos ligahitelt is.
Nincs semmiféle tartozása a Ferencvárosnak – informált Rieb György, a Ferencváros Zrt. elnöke, aki közölte, hogy elérték, amit 22 hónappal ezelõtt kitûztek célul. Teljesen konszolidálták a Ferencvárost az angol befektetõknek köszönhetõen, s mint az elnök elmondta, a klubnak 508 millió forint áll a rendelkezésére.
Az is kiderült, hogy a klub eddig eltartotta a labdarúgócsapatot, amely azonban most már megállhat a saját lábán.
A többi szakosztályról szólva Rieb György kifejtette, hogy részben tudják segíteni a költségvetésüket, de szponzori pénzekre is szükség van. A Ferencváros a hírnevéhez méltóvá vált az elnök szerint, így most már vonzó lehet a támogatók számára is. Az egyesület célja, hogy még több olimpikonja, világbajnok sportolója legyen. A sportvezetõ úgy fogalmazott, hogy lezárult egy szakasz, amelyet nem szeretnének újra átélni.
9 pont elõnyünk meg akkorse lehet a forduló végén és slussz 😄
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bõcs edzõje mondta
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sport2 ÉLÕ
Békéscsaba - FRADI