Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Mor3llo
Köszönjük Fradika! Saját magad és szurkolóidat ajándékoztad meg azzal, hogy ismét NB1 lesz jövõre!!! Boldog Születésnapot!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
Bravó!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#worship><#worship><#worship><#worship>

VÉGRE VISSZATÉRÜNK!!!

Fabio Capello
éljen!<#worship>

bubu13
Boldog 110. születésnapot Ferencváros!!!

EEE 1899

banok
Ferencvéros-Cegléd 4-1 ::: gólok
http://www.videoplayer.hu/videos/play/356643

banok
ezzel viszont egyetértek. Ha nem kell már nekik akkor mondják meg neki. ennyit megérdemelne.

az hogy kevés lesz e az NB1ben az majd ott fog kiderülni

de könyörgöm akkor is az a lényeg, h mondják meg hogy mit akarnak?!
év végén lejár a szerzõdése, de nem jelentették ki sem a szurkolóknak sem magának a játékosnak hogy mit akarnak a jövõben

egy ilyen nagy múlttal rendelkezõ játékossal nem lehet így bánni, tisztességesen meg lehetne beszélni mindent és ha tényleg nem tud teljesíteni azt ö is észre fogja venni és tisztességesen vissza lehet vonultatni :S

banok
vannak fellángolásai meg most nagyon bizonyítani akar. De könyörgöm 38 éves. OK hogy õ a Lipcsei meg, hogy õ a csapatvezér, respect neki de lássuk be eljárt felette az idõ és ez a "hajtás" már kevés lesz az NB1.-ben.

blablabla öreg

kb meglehet nézni minden nagy csapatot hogy kik az egyik legmeghatározóbb játékosok

minden nagy csapatba vannak nagy öregek akik köré lehet építeni a csapatot, nem lehet csak fiatalokból összeépíteni, akkor megérteném ha Lipcseinek szarúl menne, de nem mert a sérülése elõtt az egyik legjobb volt
és most is lehetett látni hogy negyed óra alatt majdnem rúgatott 2 golt és majdnem fejelt 1et...ennyi sztem

banok
4 betû:
öreg
Davidson meg már a következõ idény csapatát építi.

nem nevezném sírásnak, inkább tanácstalanság

és egy ilyen játékost nem azért kell játszani mert "hisztizik" ha nem a tudás miatt...sztem senki sem érti az edzõn kívül h miért nem játszik :\

vége, maradt a 4-1

Szép Volt! Lipcsei pedig a negyed óra alatt nagyon szépen játszott <#eljen>

banok
na Lipcsei kicsit sír az NS-ben és máris beállítják<#crazya>

81' 4-1

Lipcseit 75.percben hozták be

Ferenczi 3x, Balog - Medgyesi a gólszerzõk

REALista
Én úgy tudom hogy egy csapat meccsét csak 6-szor adhatják egy idényben.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Szombat? Legalább vasárnap nem kell korán kelni 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Jõvõre az RTL KLUB fog NB1-es mérkõzéseket közvetíteni( Pont most jut vissza aFradi,miylen véletlen)
Íme egy részlet:

" Az RTL Klubon szombatonként, a Forma–1-es közvetítés elõtt kerülne képernyõre a kiválasztott NB I-es meccs. "

-ergo 11:20as kezdéssel,mint jó pár évvel ezelött és fogadok rá ,h 10 közvetítésbõl 7 a Fradi lesz !!! Nyár,Szombat,Dél ,40 fok<#eljen>
Ugye Júliusban kezdõdik az NB1,kurva meleg...még az eerdményt is befolyásolhatja,h mikor játszunk:S:S áááááá:S::S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Lipcsei elhagyhatja a Fradit

És ha úgy kérdezzük, el tudod-e képzelni, hogy nyártól más csapatban folytasd?
- Igen. Most már igen!

nagyon remélem, hogy Davison jobb belátásra tér és játszatni fogja, mert ha elmegy Lipcsei akkor nem hiszem, hogy csak a meccsekre kilátogató szurkolók fogják szidni <#szomoru1>

májun 17-én a Barcika elleni is lesz a TV-ben
jah amúgy aki nem tud kimenni a Cegléd ellen, akkor végre megint közvetíti a meccset a Sport2 Május 2.án 15:00kor

<#eljen><#eljen>

*Robertsont állították ki mert fellökte a szimuláló játékost

Gunnersboy
Ashmore 0-3 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Zsivóczky góljával 0-2

fsgh
ja, és 10emberrel a Fradi.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
Váratlanul megszerezte a vezetést a Fradi. Ashmore lõtt egyet 16 méterrõl Bonica kapus eléggé bevédte a próbálkozást, ami végül a bal kapufáról pattant a hazai csapat hálójába. 0–1.

Fabio Capello
beharangozó

A két csapat õszi mérkõzésén a Ferencváros Kamate Dramane góljával szerezte meg a vezetést, majd ezt követõen még az elsõ félidõben Ferenczi István és Zsivocky Norbert is betalált. Errre a vendégek részérõl Szõke László tudott válaszolni a második játékrészben, kialakítva a 3–1-es ferencvárosi sikert.

Az NB II Keleti csoportjának listavezetõje ezúttal is esélyesebbnek számít, és a csepeli pályához friss pozitív élmény fûzi, mert itt gyõzték le a tavaszi nyitófordulóban a Tökölt 7–0-ra. Az akkori találkozóhoz hasonlóan (hétezer nézõ) várhatóan ismét sokan kilátogatnak a mérkõzésre.

A vendégek részérõl a Ferencváros korábbi labdarúgója, Béress János nyilatkozott a 100% Fradinak.

„Nekünk ugye a bennmaradásra kell figyelnünk, így persze a Fradi ellen nem mi vagyunk a favoritok. Az egészen biztos, hogy harcos meccset játszunk, de azt nem lehet megjósolni, ebbõl mi fog kisülni. Egyértelmû, hogy számunkra ez rendkívüli meccs. Ami bennünket illet, egyre jobbak vagyunk, kezdünk ráérezni, milyen szellemben kell fociznunk, mi lehet az a stílus, amely eredményes lehet” – nyilatkozta a volt ferencvárosi labdarúgó.

végülis ez csak egy szoros 0:12 lesz... 😄
tévé tényle ga szenzációs gyirmót meccset adja e helyett?😄
Fabio Capello
Ma 17:00-kor ESMTK-Fradi

elõrébb akartuk hozni a Vecsés és a Makó elleni meccsünket, hogy hamarabb elkezdhessük a felkészülést az nb1re

a Vecséssel való megegyezést elküldtük az mlsznek, akik természetesen elutasították <#gun>

most már igen
banok
nekem jó

nekem sem, biztos behalt a pirateclub...
Fabio Capello
amúgy csak nekem nem jön be a banner?

jelentkezek ^^,
Fabio Capello
FTC: az elnököt megerõsítették, a klubigazgató viszont távozik

Az FTC elnökségének közleménye szerint a testület Rieb György elnök megbízatását az elnökség mandátumának lejártáig megerõsítette.
Távozik viszont a klubigazgató, Menráth István, akit az elnökség visszahívott tisztségébõl az elnökség.

A klub vezetõsége a közeljövõben a klubigazgatói poszt betöltésére nyílt pályázatot ír ki.

Rudee
Kiengedték Dragóner Attilát a kórházból. Védõnk a beavatkozáshoz képest jól van, jó kedélyállapotú.
Arcának jobb oldala van feldagadva és a szeme, illetve alatta bevérezve. Hétfõtõl már megkezdheti a nagyon könnyített edzésmunkát, ami kezdetben biciklizésbõl áll majd.

Ehhez kapcsolódó hír, hogy hárommeccses eltiltást kapott a váci Varga Csaba, akivel "ütközött".

A keddi fegyelmi tárgyalás elõtt a Fegyelmi Bizottság bekérte Igaz András technikai igazgatótól Dragóner sérülésérõl szóló orvosi papírokat. A hivatalos orvosi megfogalmazás szerint többszörös arc és koponyacsont törést diagnosztizáltak nála.

Keveslem azt a 3 meccset...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Lendületbõl vágta szájba a váci hentes, ilyenért még a piros lap is kevés. Még nézni is fájt, pedig a kapu mögött voltam, jó messze az esettõl 😞

kuzco007
:S

így megpakolták a meccsen? :|
<#idiota> persze

fuuu bakker :SSS

Dragóner nehéz mûtéten esett át

Hétfõn koradélután két és fél órás mûtétet hajtottak végre Dragóner Attilán.
- 100%Fradi - Több lemezzel illesztették össze a törött csontokat, a védõnek legalább hat helyen tört el az arccsontja.

Nehéz mûtét volt, hiszen nem csak kívül vágták fel, hanem belül, a szájpadlásán keresztül is végeztek beavatkozást. A védõt hétfõn nem is lehet látogatni.

kuzco007
én értem, hát támadni kell nem?😄

Milan ellen, Dragóner helyett Ferenczi megy

logikáját nem értem, de jolvan 😊

Tóth Bence is bekerült az U20-as válogatott keretébe.

Szlovénia ellen készül majd.

<#szomoru1><#szomoru1>jobbulást

Fabio Capello
A 100% Fradi információi szerin elhalasztották Dragóner Attila elõzetesen hétvégére tervezett mûtétjét, így a védõt vélhetõen ma reggel mûtik meg a Szájsebészeti Klinikán. Dragóner arca a jelek szerint három helyen tört el, emellett agyrázkódása is volt.

mielõbbi jobbulást :S