Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
2-3 meccsel
július 14-én pedig egy "nagyobb" nevû csapattal játszunk majd - több info nincs még
Souare sztem nem volt rossz amikor játszott
Diaz-ból azt hittem, hogy még lehet valaki
Williams meg egy katasztrófa volt, jobb is hogy megy
Szerinted aki nemzetközi mérkõzésen mondjuk egy Újpestnek drukkol, mivel MAGYAR csapatként tekint rá, az divatfradista? Nem akarlak elkeseríteni, de nem az a Fradista, aki habzó szájjal folyamatosan csak a lilamajmok rigmust üvöltözi még akkor is, amikor lila még a környéken sincs... Én is rühellem õket, meg õsi ellenfél, meg minden... de ezzel ráérünk akkor amikor ellenük játszunk...
Én például semmiféle lila tárgyat nem vagyok hajlandó megfogni... de azért mindennek van határa...
Régebben pont ilyen elvakult voltam én is, mint amit most te mutatsz... idõvel talán te is végig gondolod...
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
"HAJRÁ MAGYAROK!"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
5-0 <#eljen>#eljen>
5-0
Ferenczi 2x, Tóth
Labdarúgás, FTC-KBSC, NB II, Keleti csoport, 26. forduló (élõ)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
szánalom amit mûvelnek, remélem jövõre megmutatjuk nekik
Szánalmas, hogy egyes tagok az MLSZ-ben ennyire aláássák a csapatot. És még ez a barom brigád akar reformokat a magyar fociba...
<2009-05-12 18:59>2009-05-12 18:59>
Az MLSZ fegyelmi bizottsága az MTK II - Ferencváros NB II-es mérkõzésen a vendégszurkolók részérõl történt, rendzavarás, diszkriminatív bekiabálások miatt a Fradit, mint visszaesõt - a klub az õsszel négy, a tavasszal két alkalommal került hasonló ügyben az FB elé, s már kétszer kaptak felfüggesztett pályabezárást is - 500 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, valamint arra, hogy következõ hazai bajnokiját nézõk nélkül, zárt kapuk mögött rendezze meg - olvasható az mlsz.hu-n.
pfff
akkor viszont BAJNOKOK VAGYUNK!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a Debrecen is nyert a Békéscsaba ellen, így majd hazai pályára marad a bajnok avatás 😊
Angol lapértesülések szerint a Ferencváros jamaicai játékosa, Jason Morrison nyártól a Sheffield Unitednél folytatja pályafutását.
A 25 éves Morrison korábban már volt próbajátékon a Fradit is tulajdonló Kevin McCabe csapatánál, de akkor nem kapta meg a szükséges papírokat, így az angol együttes nem tudta átigazolni.
Május 3-án, a klub 110. születésnapján vált bizonyossá, hogy véget ért a számûzetés, vasárnap dõlt el, hogy a Fradi õsztõl újra az NB I-ben szerepel.
Ennek kapcsán ünnepséget szerveznek a zöld-fehéreknél, amelyre pénteken a népligeti sportcsarnokban kerül sor. Az eseményen számos Fradi-legendát megjutalmaznak, így valóságos sztárparádé várható.
S ha már a megemlékezésnél tartunk: szerdán lenne 65 esztendõs Nagy Béla, az FTC legendás krónikása, akinek emlékére hagyományõrzõ társaság alakult.
A tiszteletbeli elnök idõsebb Albert Flórián, mellette Magyar Zoltán, az FTC olimpiai bajnok tornásza és Takács Tibor dolgozik, az elnökségi tagok között ott van Rudas Ferenc, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter, Bodnár József és négy tehetõs szponzor, s feladatot vállalt Nagy Béla özvegye is. A társaság tagjai szerda délelõtt megkoszorúzzák a krónikás Farkasréti temetõben lévõ sírját.
Aztán megkezdõdhet az érdemi munka: megemlékeznek minden évfordulóról, születésnapról, hiszen ahogy Takács Tibor mondta: „A Fradi legnagyobb értéke a múltja…”