Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
sporttv csicska nem fogja adni...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

sporttv úgyis fogja, ha nem lesz nagyobb esemény akkor
Gunnersboy
az a nagyobb nevû csapat sztem valamelyik Championship-ben szereplõ lesz, remélem adja majd valami vagy legalább stream lesz 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

július 3-án kezdi meg a csapat a felkészülést Angliában

2-3 meccsel

július 14-én pedig egy "nagyobb" nevû csapattal játszunk majd - több info nincs még

Három játékosunk ügyében is döntés született: az FTC zRt. szakmai stábjának döntése értelmében a következõ idényben már nem a Ferencvárost erõsíti majd Tidiane Souare, Carlos Diaz és Jan-Michael Williams sem

Souare sztem nem volt rossz amikor játszott
Diaz-ból azt hittem, hogy még lehet valaki
Williams meg egy katasztrófa volt, jobb is hogy megy

háhhh ezen gondolkozz el kicsit :ASDasdadas

igazad van<#eljen>
Divat? Én már akkor Fradi meccsre jártam amikor még tervbe sem voltál véve!

Szerinted aki nemzetközi mérkõzésen mondjuk egy Újpestnek drukkol, mivel MAGYAR csapatként tekint rá, az divatfradista? Nem akarlak elkeseríteni, de nem az a Fradista, aki habzó szájjal folyamatosan csak a lilamajmok rigmust üvöltözi még akkor is, amikor lila még a környéken sincs... Én is rühellem õket, meg õsi ellenfél, meg minden... de ezzel ráérünk akkor amikor ellenük játszunk...

Én például semmiféle lila tárgyat nem vagyok hajlandó megfogni... de azért mindennek van határa...

Régebben pont ilyen elvakult voltam én is, mint amit most te mutatsz... idõvel talán te is végig gondolod...

www.smart-bus.hu

kuzco007
ennyi itt a divatFradista??

banok
és országimázsnak sem utolsó

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nah kb ennyi eszed van, de az gondolom nem jutott el a tudatodig h ha a többi csapat jól szerepel a nemzetközi kupákban, az ugye plusz pontot jelent a bajnokságnak, ami jó a magyar focinak és jó a Fradinak is

banok
egyetértek. Elsõ sorban vagyok magyar és csak aztán Fradista!

kuzco007
nemzetközi meccsen én nem szoktam az újpestnek drukkolni csak azért persze nem szeretném ha a külföldi jutna tovább, odáig nem süllyedek h újpestnek drukkoljakXD

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BL döntõt játszottak... ilyenkor MAGYAR csapat... teljesen mindegy, hogy a bajnokságban meg ellenfeleink. Nemzetközi meccsen még az Újpestnek is drukkolok...

www.smart-bus.hu

kuzco007
nem mondtam, h örülök, csak megjegyeztem, h kikaptak, de nehogymár egy Fradis topikban a gyõrrõl beszéljünk, aki a Fradi nagy ellenfele kéziben...

Gunnersboy
engedd meg hogy az aláirásodbol idézzek:
"HAJRÁ MAGYAROK!"

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
És te ennek örülsz?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kuzco007
kikaptak😄

Kaplan
Aki kicsit is magyar és szereti a kézilabdát azt valszeg érdekelte..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kuzco007
miért? mit érdekli a Fradistákat a gyõr?😄

banok
Most talán a nõi kézilabda BL-döntõ kicsit visszatartotta az embereket.

kuzco007
hát nem voltunk sokan a stadionnál, azok akik eljöttek azoknak köszi, akik meg tévében nézték azok vessenek magukra...

banok

felvettem az egészet 😄
Vége.

5-0 <#eljen>

banok
meg én is.

meccs után rakok majd be összefoglalót
65'

5-0

ferenczi már 4 gólós!

elsõ félidõ 3-0

Ferenczi 2x, Tóth

Sport2 14:45
Labdarúgás, FTC-KBSC, NB II, Keleti csoport, 26. forduló (élõ)
ejjjj és pont a Barcika meccs lesz zártkapus 😞
sb1
Úgy legyen...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kuzco007
tuti, h kurva sokan lesznek a székház elõtt, egy 10 ezer ember minimum jó lenne, de a felüljárót is lelehet foglalni, onnan belátni a stadionba😛

mukika
ünnepelni? ez most komoly? 3. éve kijárok meccsekre a 2. osztályba is, de ezt most eszem ágában sincs ünnepelni. !3 év! ha az elsõ évben ilyen teljesítménnyel feljutunk, miután jogtalanul kizártak minket, az elsõkként futok be a pályára és ahol érem csókolom a játékosokat. de most... lófaszt. és kötve hiszem, hogy telt hát lenne még idén sõt, majd jövõre az elsõ meccsünkön. egy bõcs (dábrácán 2, tökmind1) elõtt megnyert 2. osztályon nincs mit ünnepelni. õk nem ellenfelek kéne, hogy legyenek, ezek a meccsek nem rangadók... ugyanúgy, ahogy a nyíregyháza és a kecskemét sem kellett volna, hogy azok legyenek.

gercse
hát elképzelhetõ hogy megyek, csak mivel nem Budapesti vagyok, jó lett volna meccset is nézni, aztán ünnepelni.

sb1
Remélem, azért még jössz, és rengetegen leszünk a székház elött, nehogy már a bipsi-bérenc megmondja, hogy oda sem mehetünk ünnepelni!!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gercse
én is mentem volna, nem tudom jegyet mikortól szoktak árusítani, de én ma délelõtt akartam venni...most meg olvastam ezt a hírt...

szánalom amit mûvelnek, remélem jövõre megmutatjuk nekik

Fabio Capello
tudod, most hogy ismét nb1-esek leszünk, cashteleki elintézi, hogyha azt mondod hogy Hajrá Fradi! a klubot megvágják félmillióra, majd visszaesõként visszazárnak nb2-be.

Szánalmas, hogy egyes tagok az MLSZ-ben ennyire aláássák a csapatot. És még ez a barom brigád akar reformokat a magyar fociba...

következõ hazai zártkapus? pfffffffff pedig tuti h teltház lenne :CCC

gercse
Súlyos büntetést kaptunk az MLSZ-tõl
<2009-05-12 18:59>
Az MLSZ fegyelmi bizottsága az MTK II - Ferencváros NB II-es mérkõzésen a vendégszurkolók részérõl történt, rendzavarás, diszkriminatív bekiabálások miatt a Fradit, mint visszaesõt - a klub az õsszel négy, a tavasszal két alkalommal került hasonló ügyben az FB elé, s már kétszer kaptak felfüggesztett pályabezárást is - 500 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, valamint arra, hogy következõ hazai bajnokiját nézõk nélkül, zárt kapuk mögött rendezze meg - olvasható az mlsz.hu-n.

pfff

kuzco007
bizony, BAJNOKCSAPAT! jövõhéten mindenki az Üllõi útra, a BAJNOKCSAPAT telt házat érdemel!!

hoppá. igen

akkor viszont BAJNOKOK VAGYUNK!!!

Debrecen nem nyert, 2-2 a vége.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

egy elég szar meccsen 2-1re megvertük az MTK-t

a Debrecen is nyert a Békéscsaba ellen, így majd hazai pályára marad a bajnok avatás 😊

Gunnersboy
Ferencváros: Morrison nyártól a Sheffield Unitednél folytatja
Angol lapértesülések szerint a Ferencváros jamaicai játékosa, Jason Morrison nyártól a Sheffield Unitednél folytatja pályafutását.

A 25 éves Morrison korábban már volt próbajátékon a Fradit is tulajdonló Kevin McCabe csapatánál, de akkor nem kapta meg a szükséges papírokat, így az angol együttes nem tudta átigazolni.

Fabio Capello
FTC: pénteken ünneplik meg a zöld-fehérek a feljutást

Május 3-án, a klub 110. születésnapján vált bizonyossá, hogy véget ért a számûzetés, vasárnap dõlt el, hogy a Fradi õsztõl újra az NB I-ben szerepel.
Ennek kapcsán ünnepséget szerveznek a zöld-fehéreknél, amelyre pénteken a népligeti sportcsarnokban kerül sor. Az eseményen számos Fradi-legendát megjutalmaznak, így valóságos sztárparádé várható.

S ha már a megemlékezésnél tartunk: szerdán lenne 65 esztendõs Nagy Béla, az FTC legendás krónikása, akinek emlékére hagyományõrzõ társaság alakult.

A tiszteletbeli elnök idõsebb Albert Flórián, mellette Magyar Zoltán, az FTC olimpiai bajnok tornásza és Takács Tibor dolgozik, az elnökségi tagok között ott van Rudas Ferenc, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter, Bodnár József és négy tehetõs szponzor, s feladatot vállalt Nagy Béla özvegye is. A társaság tagjai szerda délelõtt megkoszorúzzák a krónikás Farkasréti temetõben lévõ sírját.

Aztán megkezdõdhet az érdemi munka: megemlékeznek minden évfordulóról, születésnapról, hiszen ahogy Takács Tibor mondta: „A Fradi legnagyobb értéke a múltja…”

kuzco007
de ha kövi meccsen nyerünk és a loki nem nyer akkor "mi akkoris bajnokok leszünk..."

Rudee
Még nem bajnok, csak feljutó 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)