Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc Bundesliga csapat + Fradi, szép nap lesz! 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FRADI - HERTHA
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Fradira meg úgy, h Fradista vagyok és zöld-fehér a vérem😄
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Július 6. - Sheffield FC
Július 8. - Lincoln City (IV.o.)
Július 11. - Barnsley (II.o.)
maradt a 3-1
nem biztos h teljesen megérdemelt, de nem ez a lényeg 😊
3-1
2-1
36. gólja
www.smart-bus.hu
1-1
teljesen megérdemelt, kb lefociznak minket a pályáról
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Ferencváros labdarúgó-szakosztálya focitábort szervez, ahol a gyerekek együtt focizhatnak Lipcsei Péterrel, Tóth Bencével és a Fradi más játékosaival – adta hírül a 100 % Fradi.
A klub két turnusban, június 15. és 19., illetve június 22. és 26. között szervezi bentlakásos táborát, amelyre várják 8–14 éves korú fiúk és lányok jelentkezését.
A táborban a felügyeletet és az oktatást az FTC képzett utánpótlásedzõi biztosítják. A legtehetségesebb gyerekek kipróbálhatják magukat a Ferencváros korosztályos csapatainál.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
várható volt mondjuk...
Köszönjük neki az itt lehúzott éveket, Sok sikert a továbbiakban!!!
EEE 1899
Így meg kicserélik a fél csapatot és pont hogy nem ide jut McCabe pénzének nagyobb része.
Már a Ferencváros labdarúgócsapatával készül a Vác ellen április közepén arccsonttörést szenvedett Dragóner Attila, olyannyira, hogy már a visszatérését tervezi. A korábbi válogatott védõ nem tartja lehetetlennek, hogy a bajnokság utolsó fordulójában pályára lép.
„Voltam varratszedésen, és újra edzésbe álltam, maszkban végezhetem a gyakorlatokat. Abban bízom, hogy a nyári felkészülés kezdetére teljesen rendbe jövök. Erõnlétileg nincs gondom, az õszi sérülésemhez hasonlóan ezúttal is Mark Pease segítségével dolgoztam annak érdekében, hogy fizikálisan rendben legyek” – mondta Dragóner a 100% Fradinak.
„Az orvosom szerint még legalább négy-hat hét, amíg összeforrnak a csontok, addig óvatosan kell futballoznom. Én azonban úgy tervezem, hogy a bajnokság utolsó fordulóiban pályára lépek...” – közölte Dragóner.
nso
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ferenczi ill. Marics
Itt
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer