Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, 2500-as legolcsóbb jegyárral...gratula.

kuzco007
ott leszünk!!😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Kaplan
Na ez jó 😊
Kedvenc Bundesliga csapat + Fradi, szép nap lesz! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Július 14.

FRADI - HERTHA

sb1
Kispest meccsre én is kiszoktam néha járni ha nagyon unatkozok, jó szokott lenni a hangulat, és jó a büfében a perec 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Matthew Prosac
tudathasadás, dezidentifikáció <#vigyor2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kuzco007
kispest meccsre úgy kerültem, h a haverom kispesti és meghívott az MK döntõre, mondom oké, ingyen meccs, kimegyek😄

Fradira meg úgy, h Fradista vagyok és zöld-fehér a vérem😄

Kaplan
Te mit keresel amúgy Fradi és Kispest Honvéd meccsen is? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kuzco007
nah BAJNOKOK VAGYUNK!! szereztem hálót és reklámtáblát😄 meg leültem a kispadra és a kezdõkörbe a fûben😊

Angol túra

Július 6. - Sheffield FC

Július 8. - Lincoln City (IV.o.)

Július 11. - Barnsley (II.o.)

vége

maradt a 3-1

nem biztos h teljesen megérdemelt, de nem ez a lényeg 😊

Rudee
Ez a Kamate se rossz, csak kéne rá 6-8 kiló izom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

MÁTÉÉÉ!!! 😄

3-1

11esbõl Ferenczi

2-1

36. gólja

Rudee
Az az emelés nagy volt, kár érte.

Fabio Capello
ejjjj mi maradt ki vazz

De miért? Többet 1:1 már nem lehet! 😄😄😄

www.smart-bus.hu

akkor kapcsolgasd még ki-be 😄

Ferenczi gól!!!

1-1

Rudee
Bekapcsoltam TV-t, máris 1-1 😄

1-0 a Debrecennek 35'

teljesen megérdemelt, kb lefociznak minket a pályáról

Rudee
Találtam még: Jason Morrison figyeli, amint Osael Romero átugorja Richard Edwards-ot.

Rudee
Rafa Wolfe hátulról, míg Nicholas Addlery oldalról próbálta megállítani a salvadori Dennis Alas-t a Washingtonban lejáccott barátságos meccsen.

Fabio Capello
Ferencváros: nyári focitábort szerveznek gyerekeknek

A Ferencváros labdarúgó-szakosztálya focitábort szervez, ahol a gyerekek együtt focizhatnak Lipcsei Péterrel, Tóth Bencével és a Fradi más játékosaival – adta hírül a 100 % Fradi.
A klub két turnusban, június 15. és 19., illetve június 22. és 26. között szervezi bentlakásos táborát, amelyre várják 8–14 éves korú fiúk és lányok jelentkezését.

A táborban a felügyeletet és az oktatást az FTC képzett utánpótlásedzõi biztosítják. A legtehetségesebb gyerekek kipróbálhatják magukat a Ferencváros korosztályos csapatainál.

<#worship><#worship>

A csapattal készül a 20 éves Csorbics Benjámin (szélsõ középpályás) és a 22 éves nigériai, Vincent Nwadike Ugochukwu is. Elõbbi korábban a PMFC-nél és Kozármislenyben játszott, míg utóbbi a Sheffield United spanyol akadémiájáról érkezett néhány napra. A labdarúgók ma készültek elõször a felnõttekkel, a héten eddig az U19-es csapattal edzettek mindketten

Szkukaleknek pedig nem hosszabbítják meg a szerzõdését :/

várható volt mondjuk...

Köszönjük neki az itt lehúzott éveket, Sok sikert a továbbiakban!!!

Rudee
Wedgbury, Lowton, Abdi és Robertson januárig biztosan marad.

az utolsó 2 meccsünkön (Makó és Vecsés) a csapatot, majd Csató fogja irányítani, mert Davison haza utazik angliában tanfolyamra, hogy megkaphassa a licencet az elsõ osztályra

soha nem leszünk McCabe 1. számú csapata...

kuzco007
higgyétek el jobb ez így😉

kuzco007
akkor Ti nem hallotok pletykákat😄

bubu13
Amugy is a Fradit akarná Bl csapattá tenni mert a Sheffieldnek nem sok esélye van az Arsenal,Mu,Chelsea,Pool elött végeznie

EEE 1899

kuzco007
jólvan, de ha a sheffield feljutott volna, akkor nem a Fradi lenne az elsõ számú csapata McGabeenek, hanem a sheffield, így viszont mi vagy az elsõdlegesek és minket fog BL csapattá építeni

Rudee
Jobb lett volna, ha feljut. Akit kölcsönadtak volna és be akar kerülni, az itt meghalt volna a pályán.

Így meg kicserélik a fél csapatot és pont hogy nem ide jut McCabe pénzének nagyobb része.

biztosssss...ha feljutott volna akkor több pénzt kapnak a feljutásért, jogdíjakért, meccsekért - így több pénzük lenne, jobb játékosaik, jobb utánpótlás, ez a Fradinak is jobb lett volna

kuzco007
egy jó hír: Sheffield nem jutott fel, szóval minden pénz a Fradiba fog menni😛

Gunnersboy
Ferencváros: Dragóner még a tavasszal szeretne pályára lépni

Már a Ferencváros labdarúgócsapatával készül a Vác ellen április közepén arccsonttörést szenvedett Dragóner Attila, olyannyira, hogy már a visszatérését tervezi. A korábbi válogatott védõ nem tartja lehetetlennek, hogy a bajnokság utolsó fordulójában pályára lép.

„Voltam varratszedésen, és újra edzésbe álltam, maszkban végezhetem a gyakorlatokat. Abban bízom, hogy a nyári felkészülés kezdetére teljesen rendbe jövök. Erõnlétileg nincs gondom, az õszi sérülésemhez hasonlóan ezúttal is Mark Pease segítségével dolgoztam annak érdekében, hogy fizikálisan rendben legyek” – mondta Dragóner a 100% Fradinak.

„Az orvosom szerint még legalább négy-hat hét, amíg összeforrnak a csontok, addig óvatosan kell futballoznom. Én azonban úgy tervezem, hogy a bajnokság utolsó fordulóiban pályára lépek...” – közölte Dragóner.

nso

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#eljen>

kuzco007
Lipcsei Peti megrúgta 100. bajnoki gólját!! Gratulálunk Peti!

kuzco007
nyertünk 3-2-re igen😛

pont fordítva -.-

1-2

Ferenczi ill. Marics

Rudee
Baktalórántháza-Ferencváros
0-1, Fitos

így talán ki lehet belõle hámozni valamit
Murder3
Hát ha a transfermarkt.de-n van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

akkor honnan tudod hogy érdekes? 😄

Murder3
Találtam egy érdekes hírt csak bnem tudom mi áll benne mert német.
Itt

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kuzco007
angliai programunk: még nem tuti

akkor a dunatv... 😄