23418
-
#16115 sajnos azt is ígérték hogy mostanra meglesz...
de nekem már mindegy, csak már lenne meg...:o -
#16114 nagyon igazad van barátom -
#16113 Köszi szépen még egyszer.
Úgy közben megoldódott a problémám. :) -
Grenzjager #16112 Doherty a negyedosztályú Bradfordhoz írt alá, ő mondjuk maradhatott volna. -
karajjj #16111 jövőhét végére lesz edző, legalább is ezt ígérték -
#16110 szerintem is. -
#16109 ebben ugy gondolom hogy a régi vezetésnek 40-50% a médiának pedig 50-60%-ban van szerepe. -
Gabe18 #16108 De azon is el lehetne gondolkodni,hogy hogy sikerült a Fradinak oda eljutni,hogy ha egy játékos iránt érdeklődik a FTC meg a Paks,akkor az GONDOLKODIK a döntésen. -
#16107 kutatom serényen, de eddig semmi. -
#16106 Köszi szépen.
A sérülése utániról vagy a salzburgiról esetleg tudsz valamit? -
#16105 Szia!
Portóban is a 6-os mezben játszott.
-
#16104 Sziasztok!
Lipcsei Peti portói (sérülése utáni) és salzburgi mezszámát szeretném megtudni.
Tudna ebben valaki segíteni?
A választ előre is köszönöm.
Üdv.: Brezoli -
Grenzjager #16103 a mötökás Rodenbüchernek nyáron lejár a szerződése, mi és a Paks is szerződtetni akarjuk. Rodenbücher szemszögéből a Fradi ellen szól, hogy nem tudja ki az edző. Az én szemszögemből, ha Rodenbücher lennék összetenném a két kezem, hogy egyáltalán megkeresett a Fradi. -
Zenszkij #16102 Gabber te egy szent vagy . -
#16101 Szerintem adjunk barnuskának még egy lehetőséget. Próbáljunk hozzá barátságosan közeledni, hátha beilleszkedik végre. Ha nem megy ígérem kirakom végleg. -
#16100 Osztom, másképp nem lehet -
#16099 Már neharagudjatok Kedves Fradista szurkoló társaim,de miért kell mindenkinek leállni vele,meg visszaszólni? Komoylan ha csak egy kicist kizárnátok,nem reagálnátok a gyerekes,provokatív dumájára már rég abbahagyta volna...Nem kell vele foglalkozni, de még egy széljegyzetnyit sem... -
Zenszkij #16098 -
karajjj #16097 Gabber plíz... -.- -
#16096 értettem -
Grenzjager #16095 nem hiszem el hogy nem bírod befejezni...
ne kommentálj, legalább addig amíg nincs valami tartalmas mondanivalód. ennyi.
Itt közülünk senki sincs megelégedve ezzel a szezonnal, de itt senki sem csapott át a Debrecen imádatba. Annak a klubnak amelynek a drukkerei a Magyar Kupadöntőre is alig bírnak páran felutazni.
és ezt se kommentáld légyszíves! -
#16094 én nem provokálok,pusztán reálisan nézem a dolgokat.na jó éjt tiszteletes -
Solt #16093 Ha provokálni akarsz, ahhoz korábban kell felkelni! A lényeg, hogy felesleges vagy ide, és epekedve várom mikor repülsz... addig éld még ki magad... -
#16092 hívő létedre ocsmány a szád -
#16091 te szentfazék -
Solt #16090 Nem! Azért vágjanak ki, mert egy idegesítő, flémkeltő balfasz vagy, aki már mindenkinek az agyára megy a degenerált hülyeségével! Buta vagy, rosszindulatú, értetlen, szemellenzős, ráadásul túl sok a szabadidőd... Eleinte még vicces voltál, de most már irritáló vagy kedves gőzölgő barnácska...
Intelligencia hiányosnak én mondjuk az nevezném, aki az Úristent kis betűvel írja... ráadásul mondat elején! -
#16089 azért vágjanak ki mert nem dugom a fejem a homokba?szerintem meg te egy elvakult intelligenciahiányos vagy -
Solt #16088 Arra próbáltam célozni, hogy basszanak ki innen téged, lehetőleg minél hamarabb. A neved láttán állandóan egy kupac gőzölgő kaka képe vetül elém, és emiatt kezdek már frusztrált lenni... -
#16087 úristen.na pont ezt mondom.bár tudom nehéz megérteni -
#16086 Miért nem szurkolsz nekik, te dilettáns gyökér! -
#16085 ja csináljunk úgy mintha vakok lennénk mi?pffff -
Solt #16084 Oké, hogy demokrácia van, de miért kell ezt elviselni? Mindennek van határa... -
#16083 mert szerintetek ez olyan jó év volt?szerintem szánalmas.példát lehetne venni arról a csapatról aki mind a három érmet begyűjtötte.nem homokba dugni a fejünket -
karajjj #16082 már nem, mert a másik nincs kitiltva már -
#16081 multireg=ban. -
#16080 hát ez visszajött... -
#16079 így legalább nem kell beültetni étkezési burgonyával,mert az ez évi teljesítmény alapján csak arra jó -
#16078 biztos el akarják hordani a pályát -
#16077 jaj neeeeee.. -
Zenszkij #16076 Poklepovic visszatér, érzem :).