Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nekem még az se lesz, szintén munka... <#violent>

Szar Bayern, szar Bayern :)

akkor sorry :S

sajna munkahelyen leszek, és csak netem lesz, tévé nem
ha van Sport1ed akkor ne keress streamet 😊

lesz sztrím az esti meccsre?
JimKirk
Istenem, Petya milyen kozel allt a vilgahiruve valashoz!😞

Ma reggel elhunyt Bobby Robson!
Nyugdjon beken mester!

Gunnersboy
nso:

Anglia: Lipcseit a Barcelonába is vitte volna magával Robson

Nagy megtiszteltetés érte Lipcsei Pétert 1995-ben, hiszen egy éven át a világ egyik legelismertebb szakemberével, Bobby Robsonnal dolgozhatott együtt az FC Portónál. Nem csoda, hogy meghatottan beszél egykori mesterérõl.

„Nagyszerû edzõt, és egy igazi úriembert veszített a labdarúgó-társadalom Bobby Robson személyében – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Lipcsei Péter. – Neki köszönhetem, hogy az európai hírû Portóban futballozhattam, hiszen az angol mester figyelt fel játékomra a Ferencváros–FC Porto (2–0) mérkõzésen, s õ kérte a vezetõséget, hogy szerzõdtessenek.

Életem legcsodálatosabb évét tölthettem Portugáliában, és a mester irányításával bajnoki címet és Portugál Kupát is nyertem. Kevesen mondhatják el magukról, hogy szoros szálak fûzték hozzá, én azonban büszke vagyok rá, hogy több alkalommal is meghívott engem és a családomat vacsorára portói tartózkodásunk idején. Ha nincs a súlyos sérülésem, talán a Barcelonában is futballozhattam volna, hiszen 1996-ban Bobby Robson lett a katalánok mestere.

Tudom, vitt volna magával, ha a sérülésem nem szól közbe. Tudtam, hogy beteg, mint oly sokan, én is szorítottam érte, ám legyõzte a halál, s most együtt szomorkodom azokkal, akik szerették.”

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rudee
Ferenczinek szép passzt adott az elsõ gól elõtt ez a fickó. Remélem így osztogat majd a bajnokikon is.

Szerintem nem rossz,ha nála van a labda elég jól terelgeti.De ez a taktika...
Kb 20 éve az angoloknál volt ez a stílus amit itt erõltetnek,hogy szélre ki aztán beadás,meg a félpályáról elõreb....i a vakvilágba,és akkor majd a csatárok futnak érte.Egy értelmes összjáték nincs...
Másik fórumon olvastam múlt héten hogy a Fradiba a leggyengébb pont az edzõ,és hát kezdem lassan osztani ezt.Ebbõl hosszútávon nem tudom mi lesz,mert minden meccsen arra várni hogy majd szögletbõl fejel valaki egyet,nem egy nagy jövõkép.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Vajon mit tud ez a pakisztáni játékos? Kiváncsi leszek rá (is).

jövõhéten lesz csak, a mai majd augusztusban lesz pótolva
gercse
nem, elhalasztották, ha jól tudom

DONGUBA
sziasztok ma lesz meccs?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bubu13
Idegenbeli meg megint narancssárga lesz :S

EEE 1899

aztán lecseszték páran 😄
szép, olvasgatva akommenteket van egy pár komment...

"quality kit, but who are Ferencvaros??"

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
el hát...HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Oncsi
Kecskemét - FTC 0-3 G: Dragóner(2),Ferenczi

elsõ meccsnek elment

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
A kezdõ:
Holczer - Lowton, Dragóner, Balog - Martinez, Wedgbury, Ashmore, Tóth B., Alcantara - Ferenczi, Shaw
Cserék:
Megyeri, Csiszár, Fülöp, Pisanjuk, Kulcsár, Vass M., Pölöskey

Rudee
Erre a Kecskemét elleni meccsre nagyon kíváncsi vagyok. Fõleg a 2 spanyol érdekel, rmélem jók lesznek.

Gunnersboy
majd a következõbe felnyomják az értékeit ha ideigazol 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac

(football manager "szerint" nem egy nagy vétel, mindegy, majd úgyis meglátjuk)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rudee
Adnan Ahmed is csatlakozhat az FTC-hez
<2009-07-21 15:36>

A 100%Fradi információi szerint Adnan Ahmed is csatlakozik keretünkhöz.
A pakisztáni válogatott középpályás kedden koraeste érkezik meg Budapestre, majd azt követõen aláírhatja szerzõdését az FTC-vel. Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója elmondta, a játékos várhatóan két évre kötelezi el magát klubunkhoz.

Adnan Ahmed mindhárom angliai edzõmeccsen pályára lépett, és az ott nyújtott teljesítménye után szorgalmazta leigazolását Bobby Davison vezetõedzõ. A játékos 11 alkalommal szerepelt a pakisztáni válogatottban, ahol eddig négy gólt szerzett. A 178 cm magas irányító Angliában született, korábban Huddersfield, a Tranmere, a Mansfield és a Tranmere csapataiban is megfordult.

sb1
Tudom, leginkább itt a csapatról kellene írni, de szerintem nem mind1, hogy a háttérbe mi zajlik! Íme

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Rudee
Mamic sorsa késõbb dõl el
<2009-07-19 10:26>

A szakmai stáb tovább teszteli a szerb Bojan Mamicot.
A 28 éves támadó a ZTE elleni edzõmeccsen 25 percet már pályán töltött együttesünkben, de a félbeszakadt tornán nyilván nem születhetett döntés róla. Az ötszörös U18-as válogatott csatár korábban ezekben az együttesekben is játszott: Beograd, FK Dunavec, OFK Beograd, Obilic, RAD, Ripo, Kaunas és Ciudad Murcia. Mamic sorsa késõbb dõl el.

Rudee
<#eljen>

banok
Rósa Dénes újra a Fradiban!

Rósa Dénes és Berki Krisztián az FTC Zrt. vezérigazgatója szóban megegyezett abban, hogy a 32 éves középpályás nálunk folytatja pályafutását. A szerzõdés aláírására a jövõ hét elején kerülhet sor.
Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetése már a téli átigazolási idõszakban szerette volna megszerezni a magyar válogatott középpályást, a Ferencváros egykori kiválóságát. Berki Krisztián javaslatára Terry Robinson egyeztetéseket folytatott a Wolverhampton Wanderers vezetésével a lehetõségekrõl. Azonban a játékos egy jó külföldi ajánlatot kapott a skót Hibernian FC csapatától, ezért fél évre oda igazolt. A szerzõdés lejártával Berki Krisztián ismét megpróbált lecsapni a játékosra és igyekezetét ez alkalommal siker koronázta. A felek minden elvi kérdésben megállapodtak és jövõ hét elején aláírják a szerzõdést.

Rósa Dénes 32 éves, középpályás, 1996. november 13-án mutatkozott be a magyar élvonalban. Játszott a Vasas, a BVSC, a Gyõr, a Dunaferr, az Újpest csapataiban. Meghatározó játékosa volt a Ferencváros csapatának. 2005. decemberében szerzõdtette az angol másodosztályú Wolverhampton Wanderers F.C. csapata. A magyar válogatottban 10 alkalommal szerepelt, utoljára 2005-ben.

http://ulloi129.wordpress.com/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

djemba-djemba
Milyen kellemes lehet Dárdainak is... sok barom, seggfej szánalmas bunkó miatt kell szégyenkeznie...

az ilyeneket irtani kéne, de sürgõsen...

JackDaniels
Naja. 20 emberrel nem bírt el a biztonságért felelõs csapat? Pedig tenni kellen ezek ellen sürgõsen, mert a klub issza meg a levét mindennek és attól tartok, hogy nem ez volt az utolsó balhé amit ezek az embernek sehogy sem nevezhetõ állatok provokáltak.

\"Never say never!\" W Churchill

kuzco007
ne általánosíts...kb 20 emberrõl beszélünk akik nem voltak maguknál, nem 5000rõl, akik kint voltak a meccsen...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

JackDaniels
A "csodálatos közönség" ismét kitett magáért a hertha elleni "barátságos" meccsen! Az ország szégyenei! Nagy gratula!

\"Never say never!\" W Churchill

limperatore
Háborognak a németek az idióta fradisták miatt

A mai német lapok megdöbbenten tudósítanak a Ferencváros-Hertha barátságos mérkõzésen történt rendbontásokról.

A német újságok nem értik, mi szükség volt a ferencvárosi szurkolók randalírozására a Hertha tegnapi vendégjátéka elõtt és közben. A lapok tudósításában megszólaló berlini futballisták és vezetõk döbbenten nyilatkoztak arról, hogy pár tucat magyar "õrült" kedvére kergethette a német drukkereket az Albert-stadionban anélkül, hogy a rendõrök közbeléptek volna.

- A szurkolóknak és az újságíróknak félniük kellett, mert veszélyben érezték testi épségüket. Ez felháborító és elfogadhatatlan! A nézõtéren idióták kedvükre randalírozhattak, a rendõrség semmit sem tett. Sajnálom a drukkereinket, akik nagy távolságot tettek meg, hogy itt lehessenek - mondta Michael Preetz klubmenedzser a Berliner Morgenpostnak.

- A mérkõzés közben láttam, hogy a szurkolók a lelátón harcba keveredtek egymással. Akik ezt kezdték, idióta ökrök, akik sajnos mindig találnak okot a botrányra - így Jaroslav Drobny, a berliniek kapusa.

A Berliner Umschau szerint a legdurvább az volt, hogy a rendõrök végignézték a hazai huligánok akcióit, és eszükbe sem jutott közbeavatkozni, de még csak a vendégek szektorát sem nyitották meg, hogy segítsenek a németeknek elmenekülni a dühödt magyar horda elõl.

Hasonlóan vélekedett a Bild is, amely kiemelte: a Hertha drukkereit "Heil Hitler" és "Sieg Heil" felkiáltással fogadták az "anarchisták", és az újságnak nyilatkozó egyik német elmondta, rettegtek a magyaroktól, mert semmiféle segítséget nem kaptak a jókora túlerõvel szemben.

nice

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

2-0ra kikaptunk a Herthatól

kuzco007
Banrsleytól 3-2re kikapni nem bûn sõõt, csodás teljesítmény volt én büszke vagyok a fiúkra😊

sb1
Bármelyik magyar csapat simábban kikapott volna tõle, + 3-4 különbözõ felállásban játszottunk ellenük, szal semmi gáz! Szépen épülget a csapat, remélhetõleg jön még1-2 erõsítés, és ott lehetünk az élmezõnyben idén..sõt. <#nevetes1>

Amúgy innen Hertha ellen jön még valaki?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

banok
3-2-re kikapott a Fradi a Barnsleytól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kuzco007
alakulnak? gyakorlatilag semmi nem történt😄

gercse
alakulnak a dolgok 😊

Csató Sándor +2 év

Kakas László +1 év

és a legjobb, hogy Ashmore is aláírt egy 2 éves szerzõdést <#eljen>

<#eljen> jól hangzik

Rudee
<#eljen><#eljen><#eljen>

Spanyol védõvel erõsödtünk!

Spanyol szélsõvédõvel erõsödik csapatunk. Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója sikeres egyeztetéseket folytatott a 21 éves Joaquin Martinezzel, aki így csapatunkban folytathatja pályafutását.
- Bobby Davison nagyon elégedett volt a játékossal, és javasolta a szerzõdtetését. Sikeres tárgyalásokon vagyok túl mind a játékossal, mind a menedzserével, és megállapodtunk abban, hogy Martinez két évig a Ferencvárosban folytatja pályafutását - mondta Berki a 100%Fradinak.

A másik spanyol védõ is pozitív benyomásokat tett a szakmai stábra, õt szombaton tovább teszteli a szakvezetés. Carlos Alcantara esetében késõbb születik majd döntés arról, a Ferencváros leigazolja-e õt.

Rudee
Kamate azért nem volt rossz. Igaz, hogy fizikálisan kicsit gyenge, de hát azon lehet segíteni.

Fabio Capello
Ferencváros: 22 éves jamaicai gólkirállyal erõsítenének

Távozik a Ferencvárostól a három elefántcsontparti légiós (Mohamed Lamine, Moussa Bamba és Kamate Dramane), ugyanakkor egy újabb jamaicai játékossal erõsödhet a zöld-fehérek kerete – adta hírül az ulloi129.wordpress.com.

A kiszemelt játékos nem más, mint a 22 éves Kemmar Daley, aki két éve a pánamerikai bajnokság gólkirálya volt.

illetve

Eldõlt, hogy Deme Imre, valamint Baranyai Tibor is távozik az élvonalba feljutó Ferencváros labdarúgócsapatától.
„A két labdarúgó az elmúlt idõszakban kevés játéklehetõséget kapott, ezért a szakmai stáb úgy döntött, hogy nem hosszabbítunk velük szerzõdést” – mondta Berki Krisztián vezérigazgató a 100% Fradinak.

Deme Imre 2006 nyarán lett az FTC játékosa, míg Baranyai Tibor 2008 elején került a zöld-fehérekhez.

kemény csoport

Fabio Capello
nocsak, máris egy MTK-Fradi

jóóóó lesz 😄

Rudee
Megvannak az ellenfeleink a Liga Kupában
<2009-07-07 14:05>
Elkészítették a Liga Kupa sorsolását az új idényre.
Együttesünk az elejétõl bekapcsolódik a küzdelmekbe. A Ferencváros az A csoportba került, további öt klub mellett: a Kecskemét, az MTK, a Diósgyõr, a Vasas és a Nyíregyháza is tagja a hatosnak.

A sorozatot a bajnoki rajt elõtt kezdjük, várhatón július 22-én Kecskeméten. Egy héttel késõbb a DVTK (07.29.), majd pedig a Nyíregyháza jön az Üllõi útra (08.05.). Ezután megyünk az MTK-hoz (08.19.), jön a Vasas (08.26.), szeptember végén pedig kezdõdik a visszavágó sorozat.

Liga Kupa, "Keleti csoport"

Oncsi
Az Angliában edzõtáborozó Ferencváros lejátszotta elsõ felkészülési mérkõzését. A zöld-fehérek 3–1-es elsõ félidõ után 5–1-re gyõztek a nyolcadosztályú Sheffield FC ellen.

Sheffield FC (angol)–Ferencváros 1–5 (1–3)
Sheffield
FERENCVÁROS, 1. FÉLIDÕ: Megyeri – Lowton, Dragóner, Sinnot, Fülöp – Fitos, Lipcsei, Ahmed, Kulcsár – Shaw, Pölöskey
2. FÉLIDÕ: Holczer – Alcantara, Balog, Csiszár, Martínez – Zsivoczky (Kovács, 74.), Wedgbury, Ashmore, Tóth B. – Ferenczi, Pisanjuk (Vass, 84.).
Gólszerzõk: Senior (22.) ill. Lowton (29.), Pölöskey (33.), Shaw (40.), Tóth B. (68.), Ashmore (86.)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Gillespie nem lesz a játékosunk, mert a SUFC szerzõdést bontott vele

sajnos nem hallottam róla sehol :C