Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
😄
http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=24099&sact=news
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A labdarúgó Soproni Ligában szereplõ Ferencváros csapata felbontotta Csiszár Zoltán és Zsivoczky Norbert szerzõdését – adta hírül a 100% Fradi.
A két futballista azután távozott, hogy Craig Short vezetõedzõ és Igaz András technikai vezetõ egyeztetett a játékosokkal a folytatásról.
Távozik a csapattól Pölöskey Péter és Igor Pisanjuk is, õket a tavaszi szezonra kölcsönadják.
------------------
Történés van kéremszépen.
Terry Robinson lemondott az FTC Labdarúgó Zrt. elnöki pozíciójáról, szerepét a jövõben a klub többségi tulajdonosa, Kevin McCabe veszi át – errõl maga az új elnök nyilatkozott közleményben a klub hivatalos oldalán.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Kiss Lászlónak volt egy nyilatkozata a minap most hogy hazajött külföldrõl,hogy fantasztikus ahogy nálunk labdarúgás címén a semmit hogy el tudják adni még mindig.
Na ez a meccs ennek megint a tökéletes példája volt.Nem csak a Fradi,de Honvéd részrõl is.És gondolom a nem tudom hány százezres fizetésüket ezután is megkapják/elvárják a játékosok.
Jobb is hogy nem volt közönség,mert szerintem megint ilyen lincselés közeli hangulat lett volna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
😄
😊
:S
Tegnap meg grundfocit játszott a két csapat, focista nem volt látható a pályán ezért lett ennyi gól. Ha haverokkal nagy pályán játszunk akkor is ilyen éles, sok gólos eredmények születnek. De nyertünk ez a lényeg, köszönjük meg a Spari kapusának. A két spanyolt meg, hogy helyettük inkább fiatal de legalább magyarok tehetségtelenek játszanak a b csapatban, páros lábbal rugdosnám Ferihegyig és takarítanám fel az elsõ Zaire-be tartó gépre...
mert ha Berki marad akkor... még Váczi Dénes is szóba kerülhet 😄
Külföldi ajánlata tuti nem lesz. Most még pénz kaphatna érte az ETO. Pintér, az ETO edzõje meg nem akarna megbontani a gyõriek mostani csapatát... tehát....
hát asszem hir tv hozta a szokásos formáját tele csusztatásokkal és hazugsággal... mármár blikk szint...
"a szurkolok megrohamozták a pályát és az vendégszektort..."
"ha nem lesz szurkolói kártya, tavasszal végig zártkapu"
"a lelátón elszabadult a pokol"
emellett a B közép BÉKÉS kivonulását igyekeztek remegö képpel olyanná tenni mintha balhé lenne ott is, és minden Fradi meccsen történt képsorba szépen belekeverték a Heysel tragédia képeit is...
többet azt hiszem nem is kell mondanom... eddig is tudtam hogy mihaszna egy adó, ezután sem fogok ebböl tájékozodni...
Az más kérdés h ez sem történik mindig konzekvensen máshol sem,akkor pont a mi kis országunkban várjuk el😊...
http://www.youtube.com/watch?v=nvAIQ1dOZbY
www.1899.hu
Nyíregyháza - FTC 3-4
Gókok: Bouguerra(3) ill. Renato,Ashmore,David,Pisanjuk
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez jó ötlet,így legalább értelmesebb meccseket adna a sport tv!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
nem volt szándékos, a bíró látta az esetet de igy döntött...
ezek után akkor bármilyen bírói döntés után lehet menni kisköcsögékhez, csusztatni a boritékot, és megváltoztatják a dolgokat?
szánalmas...
az mlsz meg elmegy a........... -ba.
Mi van Rósa pápai fejbe rúgásával? Ja, az nem történt meg? Arról nincs videó? pont akkor volt a snitt?
Miért kell mindig utólagosan, az asztal mellett eltiltani valakit? Minek vannak akkor a helyszínen bírók? Bõven elég lenne a meccs után avi fájlban elküldeni az mlsznek a felvételt, aztán majd õk eldöntik, kinyert, ki kap eltiltást....stbstb