Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
A Lokiban húzóember és nagyon kéne nekünk egy labdaszerzõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Primadonna, nem õ kell ide.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Leandro visszakerülhet a Fradiba!Na az nagy szám lenne!!
😄
http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=24099&sact=news

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Zenszkij
Lothar Mattheus....

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
ITT folyamatosan tájékoztatnak ha van valami. érdemes naponta többször is felnézni😊

Lehet már tudni kik azok akiket le szeretne szerzõdtetni a Fradi?

ez miért probléma? a ligakupának semmi tétje nincs (kb 20 millión kívül semmi nem jár a gyõztesnek)
bubu13
Hatalmas gond hogy kihagyja amikor a Ligakupában már továbbjutottunk.

EEE 1899

Valjuk be Pölöskey azért nem akkora focista , és meccseken se láthattuk õt gyakran . Az legelsõ meccsen hallottunk róla, és gólt is szerzett,de ennyi. Úgy hogy annyira nem kár érte ! Szerintem az nagyobb probléma, hogy Ferenczi feltehetõleg kihagyja a Ligakupát !!
de még semmi komoly
Fabio Capello
FTC: Zsivoczky és Csiszár szerzõdését felbontották
A labdarúgó Soproni Ligában szereplõ Ferencváros csapata felbontotta Csiszár Zoltán és Zsivoczky Norbert szerzõdését – adta hírül a 100% Fradi.
A két futballista azután távozott, hogy Craig Short vezetõedzõ és Igaz András technikai vezetõ egyeztetett a játékosokkal a folytatásról.

Távozik a csapattól Pölöskey Péter és Igor Pisanjuk is, õket a tavaszi szezonra kölcsönadják.

------------------

Történés van kéremszépen.

Fabio Capello
Ferencváros: Kevin McCabe az FTC Labdarúgó Zrt. új elnöke
Terry Robinson lemondott az FTC Labdarúgó Zrt. elnöki pozíciójáról, szerepét a jövõben a klub többségi tulajdonosa, Kevin McCabe veszi át – errõl maga az új elnök nyilatkozott közleményben a klub hivatalos oldalán.

ha beáll játszani Peti mellé, akkor talán 😄
Láma!
ahhoz játékosanyag is kell.

bubu13
Ilyen kerettel nem lesz esélyünk

EEE 1899

Mit gondoltok ,Lotharral lenne esélyünk ?
Ferenczi szépen kihagyta a 11-est . Amúgy nem kell leszólni mert a gólranglistán õ az elsõ 5 góllal. Na mindegy legközelebb sikerül neki . (vagy nem ) És nem ártana egy jó edzõ se . Short valamennyivel jobb mint Davidson ,de mégse perfekt.
Zenszkij
Craig Short: "Nagyon nehéz mérkõzés volt, hiszen a Honvéd kitûnõen megszervezte a védelmét, ráadásul a mély talaj nem könnyítette meg a helyzetünket. A második félidõben fölénybe kerültünk, de a 11-est leszámítva nem volt nagy helyzetünk, sajnálom, hogy az kimaradt. Ellenfelünk elégedett lehet az egy ponttal, mi nem vagyunk azok, mivel gyõzni szerettünk volna." -büntetõt be kell rúgni, ennyi...

nem volt olyan borzalmasan fos meccs, ahogy azt beállítják, egyszerûen csak a védõk jobbak voltak, mint a csatárok... Ferenczire meg ráférne 1-2 meccs padozás, hátha magához térne
Zenszkij
Mindegy, legalább nem kaptak ki a fiúk és ez a cserevédelem sem kapitulált.

Matthew Prosac
ifjabb Knézynek meg volt arca ilyet mondani a meccs közben, hogy gyenge közepes. szerintem ez még elégtelennek is gyenge volt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Hát ez ilyen groteszk futball-bohózat volt.
A Kiss Lászlónak volt egy nyilatkozata a minap most hogy hazajött külföldrõl,hogy fantasztikus ahogy nálunk labdarúgás címén a semmit hogy el tudják adni még mindig.
Na ez a meccs ennek megint a tökéletes példája volt.Nem csak a Fradi,de Honvéd részrõl is.És gondolom a nem tudom hány százezres fizetésüket ezután is megkapják/elvárják a játékosok.
Jobb is hogy nem volt közönség,mert szerintem megint ilyen lincselés közeli hangulat lett volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

melyik meccsünk volt elfogadható színvonalú ebben az idényben? (zte?)
sb1
Irtó rossz, gyenge a meccs....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ha ezt a meccset be tudnánk húzni akkor a csapat nagyon jó kedvel tudna pihenõre vonulni.Sör,szotyi bekészítve már csak fél óra és jöhet a meccs!!
😄

Köszönöm!
😊

a péntekit mindig a DunaTV adja -.-"
A mai meccset közvetíti valamelyik tv adó?A sport-tv-n nem adják!
:S

Zenszkij
Golyó, magát ferencvárosi drukkernek mondó bûnözõ, intelligens vélemény nyilvánítása: "mi így adunk hangot az elégedetlenségünknek". Szégyen, pár ilyen ökör miatt nem mehetünk meccsre, inkább futna egy kicsit a hájfej és abban vezetné le indulatait, fogyhatna vagy 50 kilót. A rendõrség meg azonnali intézkedésre okot adó körülményt nem tapasztalt. Ezt a bürokratikus mutyi hozzáállást, jaj csak papírmunka ne legyen alapon. Szégyen, és persze semmi se fog változni, mert a felsõ rendõri vezetõk (akár csak a jó politikusaink) reszketnek a beosztásukért, nehogy lapátra kerüljenek, ezért alkalmatlanok és döntésképtelenek lásd MTV székház.

Tegnap meg grundfocit játszott a két csapat, focista nem volt látható a pályán ezért lett ennyi gól. Ha haverokkal nagy pályán játszunk akkor is ilyen éles, sok gólos eredmények születnek. De nyertünk ez a lényeg, köszönjük meg a Spari kapusának. A két spanyolt meg, hogy helyettük inkább fiatal de legalább magyarok tehetségtelenek játszanak a b csapatban, páros lábbal rugdosnám Ferihegyig és takarítanám fel az elsõ Zaire-be tartó gépre...

na ez jó kérdés...

mert ha Berki marad akkor... még Váczi Dénes is szóba kerülhet 😄

Pintér eleve úgy ment oda, hogy Starkra, Böõrre meg Bajzátra nem tart igényt, tudom, hogy össze-vissza jöttek a sérülései, de ha egészséges lett volna, akkor sem játszik, nem azért írtam a neve mögé a kérdõjelet, hogy "hogyan?", hanem hogy "minek?", tényleg erõsítés lenne? mert szerintem csak keretbõvítés
lesérült, szerzõdést hosszabbított 2011-ben Gyõrben, mert nem tudta mi van a sérülésével pontosan, aztán felépült, és megint lesérült...

Külföldi ajánlata tuti nem lesz. Most még pénz kaphatna érte az ETO. Pintér, az ETO edzõje meg nem akarna megbontani a gyõriek mostani csapatát... tehát....

Bajzát?<#rolleyes>
nézd, az ATV MSZP-s csatorna, a HírTV meg Fideszes, tudjuk nagyon jól, hogy azt mutatják mindkettõn, amit láttatni szeretnének szóval ezektõl sosem lehet független és korrekt híreket, meg riportokat várni 😄
Láma!
😄DDDDDD

hát asszem hir tv hozta a szokásos formáját tele csusztatásokkal és hazugsággal... mármár blikk szint...

"a szurkolok megrohamozták a pályát és az vendégszektort..."
"ha nem lesz szurkolói kártya, tavasszal végig zártkapu"
"a lelátón elszabadult a pokol"

emellett a B közép BÉKÉS kivonulását igyekeztek remegö képpel olyanná tenni mintha balhé lenne ott is, és minden Fradi meccsen történt képsorba szépen belekeverték a Heysel tragédia képeit is...

többet azt hiszem nem is kell mondanom... eddig is tudtam hogy mihaszna egy adó, ezután sem fogok ebböl tájékozodni...

Oziris666
Ez más bajnokságba is így van h útolag tiltanak el néha és mentenek fel néha!
Az más kérdés h ez sem történik mindig konzekvensen máshol sem,akkor pont a mi kis országunkban várjuk el😊...

HÍRTV - RIASZTÁS

http://www.youtube.com/watch?v=nvAIQ1dOZbY

www.1899.hu

hááát, a gólok legalább kárpótoltak a minimlaista színvonalért
Oncsi
Ligakupa:
Nyíregyháza - FTC 3-4

Gókok: Bouguerra(3) ill. Renato,Ashmore,David,Pisanjuk

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gabber_saviola
bele sem merek gondolni, hogy Csiszár fogja pótolni. 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
felháborító.

"Bõven elég lenne a meccs után avi fájlban elküldeni az mlsznek a felvételt, aztán majd õk eldöntik, kinyert, ki kap eltiltást....stbstb"

ez jó ötlet,így legalább értelmesebb meccseket adna a sport tv!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Zenszkij
AZ MLSZ egy rohadt szemét maffia. Kistelekit szeretettel várjuk a b-középbe, ha újra megnyit a stadionunk. Együtt drukkolnánk. 😄

Láma!
számomra teljesen érthetetlen a döntés...

nem volt szándékos, a bíró látta az esetet de igy döntött...

ezek után akkor bármilyen bírói döntés után lehet menni kisköcsögékhez, csusztatni a boritékot, és megváltoztatják a dolgokat?

szánalmas...

Megtörtént, megtörtént. Ez van, nincs mit tenni. Mivel Fradi játékosról van szó, lehet jamaikai vagy baltikumi, természetesen örülni kell minél kisebb büntetésnek.... fõleg hogy így is alig van éppkézláb játékosunk... sajna Wolfi sem egy kimagasló teljesítményt nyújtó játékos, de a noname hispánok mellett simán kiemelkedik a védelembõl. ..na igen... vakok között a gyengénlátó is felértékelõdik....

az mlsz meg elmegy a........... -ba.
Mi van Rósa pápai fejbe rúgásával? Ja, az nem történt meg? Arról nincs videó? pont akkor volt a snitt?
Miért kell mindig utólagosan, az asztal mellett eltiltani valakit? Minek vannak akkor a helyszínen bírók? Bõven elég lenne a meccs után avi fájlban elküldeni az mlsznek a felvételt, aztán majd õk eldöntik, kinyert, ki kap eltiltást....stbstb

Zenszkij
"erre csak annyit lehet mondani, hogy nembánnám, ha neked kéne ilyet kipihenned..."