Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most neked honnan jött az, hogy nekem a hír bármiféle örömet okozna?<#nemtudom>
amúgymeg a személyeskedéssel le lehet állni
Zenszkij
De örülsz neki, hogy a nyakad nyúljon meg ...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Be kell húzni a Honvéd ellen is a három pontot és akkor az elsõ tízbe lehetünk. Sovány vigasz, de azért mégse a végén kullognánk!

nyugodt, józan körülmények között, monitor elõtt, pihenten értékelve a meccset....

van ilyen....

ha már azt se vette észre a bíró, hogy Rósát fejbe rúgták a pápaiak....
akkor ez a sérülés is, belefért a játékvezetõ szerint ezek szerint

.... S a sérülés is volt már 20 cm hosszú... s már lassan fél méternél tartunk... amúgy a felvételen én nem láttam vért. Nem azért mintha hiányolnám, de egy 20-40cm hosszúságú (ezt majd nyilván Bíró Péter az újabb költözködés közben és cashteleki eldönti) szétnyílt lábszár sérülésnél, kell hogy látszódjon a vérzés. Nem a litván sérülését akarom kisebbíteni!

Amúgy a magyar játékvezetés valószínûleg a magyar futball szintje alatt jár valahol a talajvíz alatt is...

Amúgy meg már ha a bíró az úr.... ahhoz képest kezd egy kicsit sok lenni az íróasztalnál UTÓLAGOSAN eltiltott Ferencváros játékosok száma...

Ok ott van Dragóner DVTK elleni könyöklése is...

De összességében még azt mondom ezzel sincs baj... Mert Dragónert nem az MLSz tiltotta elõszór el így, hanem AZ FTC VEZETÉSE a Debreceni petárda ügy miatt, úgy hogy Dragóner neve sem az MLSz jelentésben nem szerepel, neve a rendõrségi jegyzõkönyvben sem szerepel, úgy hogy Dragóner neve a beidézett fotós vallomásában sem szerepel, úgy hogy Lipcsei gyúró felmentett FTC alkalmazott vallomásában sem szerepel. Tehát ha egy Fradi játékost nem tilt el az mlsz, akkor eltiltja saját vezetõsége.... szép....

Matthew Prosac
függetlenül attól, hogy a mérkõzés többi részében a ti károtokra mit tévedett a bíró..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
gyerekek nekem semmi bajom a Fradival komolyan, de szétbaszott az ideg mikor megnéztem a mérkõzés összefoglalóját. Ki az a hülye bíró, akinél ez a mészárlás nem egyértelmû piroslap és tizenegyes? Hogy lehetett ezt nem látni? Elképesztõ. ez a 3 pont erõsen ajándékgyanús, mert gyanítom hogy egy értékesített pápai tizenegyes és emberhátrány után szeretett csapatotoknak köze nem lett volna a meccshez, de a 3 ponthoz bizonyosan. ráadásul pont õ fejeli a gyõztes gólt, na ez a legnagyobb kibaszás a Pápával. bírót leküldeném megyeIII-ba, Wolfe-ot pedig eltiltanám vagy 3 meccsre. legalább lett volna véleményes a szitu, de ez...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
😄DDDDDDDD
hát persze... inkább kapjunk ki, de ne csusszunk oda mer mivan ha lerugodik az ellen?😄

wolfe-ra amugy is jellemzõ hogy határozottan odateszi magát, sokszor az ellen a hirdetötáblán köt ki, de a szerelése SZABÁLYOS! most és most elöször nem igy sikerült, nem kell ennyire utálni ám a nem magyarokat 😊

Láma!
mit kell ezt ennyire tulragozni bazzeg???

becsuszott, bocsánatot kért, jobbulást kivánt, bármelyik meccsen elöfordul az ilyen... nem volt szándékos...

benne van a játékban, a bíro meg nem vette észre...
mákunk volt, máskor meg befujják ami nem az...

Mondjuk azt nem értem miért viselnek a játékosok hiper-szuper modern sípcsontvédõket ha még így is megtörténik a baj.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

még jövõhéten 3 pont és akkor elégedett leszek tavasszal meg végigverünk mindenkit

Zenszkij
Még szerencse, hogy ezt nem mindenki osztja...sajtótájékoztató keretében kérjünk bocsánatot a Pápától és a "fair play" jegyében adjuk vissza nekik a 3 pontot 😄. 11-es volt, de szerencsére a bíró nem vette észre...ennyi.

JimKirk
Akkor nem nyerunk! Ilyen favago megmozdulasokat nem akarok latni a csapatom jatekosai reszerol.
ja hogy ez szerinted nem volt 11-es?
még a srácnak kellett volna sárgát adni színészkedésért, meg azért, mert felszakította a lábát nem?
Zenszkij
És akkor nem is nyerünk, hagyjuk már, nem a mieinket rúgták le, kit érdekel, jobbulást, de ennyi passz, egy hét nem hal bele. Kár túlragozni. Még szép, hogy nem fújta be, 11 is lett volna, hagyjuk már....

JimKirk
Nem tudom, hogy szandekos volt-e "Farkas" belepoje, de egy lapot mindenkeppen megerdemelt volna!
JimKirk
A legtobbjuknek ilyen buta burkus feje van!<#zavart2><#banplz>

Amugy mar valamivel jobb lett a helyzet, tegnap egesz sok magyar volt mar a kezdoben, a fiataloknak kimondottan orulok, vegre!<#worship>
Mint arról többször is beszámoltunk, a szombati meccsen súlyosnak tûnõ sérülést szenvedett a Lombard lett játékosa, Vadims Zulevs. Azóta kiderült, hogy az orvosok egyhetes pihenõt írtak elõ számára, akkor döntik majd el, hogy szükség lesz-e mûtétre.
A klub tulajdonosa, Bíró Péter mindenesetre elmondta: nem hagyja annyiban a dolgot:
- Egyes lapokat olvasva úgy tûnt, hogy nekem kéne bocsánatot kérnem, amiért Vadimsnak nem tört el a lába, és "csak" harminc centi hosszan szakad fel a bõre. Az orvosok most egyhetes pihenõt írtak elõ számára, azt követõen döntik majd el, hogy szükség lesz-e mûtétre, vagy sem. Én mindenesetre nem szeretném, ha Wolfe büntetlenül úszná meg a dolgot, ezért a Fegyelmi Bizottsághoz fordulok az ügyében.(nb1.hu)

Láma!
"tudom, de az a baj velük, mintha be lennének szívva....."
😄D

ha ez kell ahhoz hogy nyerjünk, legyenek😄D

amugy ja, kiállithatták volna, de most végre nekünk is volt egy kis szerencsénk...😊

Láma!
ha agyrázkódása lett volna akkor is mentövel viszik.... ha valami olyan baj van ami orvosi beavatkozást igényel és kell hozzá steril cucc, nem csak betamponálni egy orrot, vagy becsavarni egy fejet, akkor mentövel viszik el az embert.

a saját edzöje azt mondta nem tünik komolynak, akkor ne haragudj, de neki hiszek.

tudom, de az a baj velük, mintha be lennének szívva.....
a tegnap, mák volt hogy egyáltalán még a pályán volt...
s csak annyit írtam, bárcsak inkább litvánok lennének inkább a légiósaink...

pedig szerintem egy 20 centis varrás az elég komoly, egyébként nem vitték volna mentõvel...
Láma!
azok a jamaikaiak nyerték meg nekünk az elmult 2 meccset....

Láma!
ö a csapat edzöje, valszeg ö tudta meg elöször hogy mi van vele, és gondolom a csapatorvos mondta neki elsö blikkre hogy nem komoly...

ha jól olvasom "csak" felrepedt a lábszára, de a sípcsont, illetve a szárkapocs csont nem sérült, másfél hónap pijenõ vár a pápai litván labdarúgóra.

..bárcsak nálunk lennének inkább litvánok a jamaikaiak helyett...

nem törött el de pár hónapra kiesett a pápai....
megúsztunk egy tizenegyest, meg egy kiállítást...

A csapat amúgy eszméletlen pocsékul játszott...

Kimondottan annak kell örülni hogy helyzetünk sem volt s így nyertünk. Mi kocsival voltunk, de a pápai túrák mindig rejtenek meglepiket, majd kiderül mi történt még tegnap.

1. véber meg se nézte közelrõl
2. õ nem orvos
Zenszkij
Craig Short (az FTC vezetõedzõje):
- Idegenben játszottunk, ilyenkor a megszerzett három pont a lényeg. Tudtunk, hogy a védekezõ felállásban kell majd játszanunk, hogy eredményesek legyünk. Felkészültünk rá, hogy a Pápa erõssége a pontrúgás, volt is ebbõl veszély a kapunk elõtt. Odaadással játszottak a játékosaim, örülök annak, hogy elhoztuk a három pontot. Jó volt nézõk elõtt játszani, hiszen a profi futballista azt szereti, ha szurkolók is vannak a stadionban.

Hogy lehet ezt nem tudni?
A kórházban rögtön egy röntgennel kezdik és abból biztosan megállapították,hogy tört vagy sem.
Ilyen nyilatkozatoktól a falra tudok mászni.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Láma!
Véber azt mondta nem tûnik komolynak,valószinüleg nem tört el...

megvan a 3 pont ismét, bár lemaradtam a meccsrõl, és már csak 3-6 pontra van a mostanában emlegetett 6-8. hely 😊

JimKirk
<#gonosz3><#fejvakaras>
Zenszkij
<#violent>

erre csak annyit lehet mondani, hogy nembánnám, ha neked kéne ilyet kipihenned...
<#zavart1>fail 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Zenszkij
istenem, majd kipiheni LOL 😄

am nem tudom mennyire láttátok,de az ismétlésben tisztán kivehetõ,hogy a wolfe által leamortizált gyereknek "lefittyent" a lába az esés közben...azaz eltört :S

JimKirk
"NB2 meg sose lesz többé 😉"

Insallah!
Zenszkij
Nem tudom, aki nem lõ 90 perc alatt gólt....Amúgy az a tizi gyanús helyzet Wolfnál még jó, hogy a bíró nem fújta be. Amúgy volt két kamulesünk is amibõl simán gólt rúghattunk volna. Szvsz rosszul vezette a meccset, de nem ez a lényeg. NB2 meg sose lesz többé 😉

JimKirk
Szarul jatszottunk, de a lenyeg a 3 pont!

Remelem a papai sracot nem nagyon amortizalta le Wolf!
mi pedig szépen menetelünk az nb2 felé :/ amúgy szvsz a Pápa jobban játszott

Zenszkij

Így már jobb azért.

Zenszkij
Amikor a Pápa kapufát fejelt azért megállt a szívem egy pillanatra. Meg amikor Wolfe épphogy a kapu torkából ki tudta fejelni a labdát a 92. percben. De behúztuk és ez a lényeg. Volt a csapatnak tartása végig. Fabio Capello mondta egyszer, hogy 1-0-ra megnyerni egy meccset a legnagyobb fegyvertény, mert nem kapsz gólt, azonban végig koncentrálni kell. Szép volt fiúk! A Honvédot otthon meg kell verni, de szerintem azzal nem is lesz gond. 16 pontunk van, remélem 19-el zárjuk az õszt!

Nyertünk!!
Nyögve nyelõsen de nyertünk!
Ismét 3 pont!

Hát nem játszunk szépen vagy látványosan (nagyon nem),de legalább már eredmény van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sb1
Vezet a Ferencváros! Lipcsei szögletét Wolfe gyönyörûen fejelte öt méterrõl a hosszú sarokba. 0–1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
Ma nyernünk kell!!! ismét...

JimKirk
Egyetertek!
ha borsod,ha szabolcs,akkor vagy cigányozás megy,vagy büdös tirpákozás...

jajjj ugyan 😄 ha egy borsodi pestre megy, akkor "cigány"... ez köztudott

de ugyanúgy cigányozott az egész fraditábor, mikor barcikán meccseltetek, pedig egy deka cigány nem merte volna kitolni a képét a meccsre

szóval ez nem rendõr-, hanem fõvárosi-mentalitás
A zsaruk amúgy a diókkal is genyók voltak. Dióktól tudom. Nem fogom védeni õket, csak próbálok korrekt lenni, ha már õk is azok voltak(legalább is egy részükrõl 100%osan tudom ezt)
pl folyamatosan cigányozták(!!) a pesti rendõrök a miskolciakat, amit akárhogy is nézünk... inkább Tarnabodon,Olaszliszkán járjon a kemény szájuk!

Nem kaptak a diók külön metrót... ami azért érdekes rendvédelmi szempontból, hogy pl a Nagyvárad tértõl közös metrókocsiban utaztak Fradisták és diók.... hmmmm Ehhez képest csak a szurkolókon és ultrákon múlt hogy nem volt semmi komoly balhé (amúgy voltak metróállomásokon össze"röffenések", nem pedig hitvány rend(h)éber õrei miatt nem volt komoly ügy... Mert DVTk szemszögbõl, õk nem teleportálás segítségével kerültek Miskolcról a Népligetbe.....