Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne haragudj,nem tudom mire gondolsz.és ha megnézed nem reggel írtam
Zenszkij
Fõleg nem álreggel. Nagyon nem csipázzuk a fölösleges okoskodást. 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

úgy látom hogy nem szabad normális hangnemben véleményt írni mert megrónak érte.gratula
Gunnersboy
Holczer iránt meg a kecskemét érdeklõdik

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Bajzát egyre közelebb, Völgyi ügye nehézkesebb

A csatárt csak egy hajszál választja el a Ferencvárostól.

Ahogyan azt jeleztük a csatár szinte biztosan az Üllõi útra szerzõdik. Völgyi Dániel esete kicsit nehézkesebb. A védõ ügyében még további tárgyalások szükségesek, ugyanis a két klub álláspontja még nem egyezik.

-ulloi129.wordpress.com-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lipcsei edzõ sem akart lenni, már vagy másfél éve gyõzködik, hogy hagyja abba a focit és álljon be edzõnek, de õ nem akart az istenért sem... idén rá tudták venni, hogy a B csapatnál segítsen az NB3-ban és ennyi
nem érdekel engemet na
Láma!
ja, a focihoz.
csak nem a taktika kidolgozásához a csapat összerakásához stb...

nem sok olyan edzö van aki játékosként jo volt, pláne nem egyblö ott edzö ahol játékos volt. eszük be ne jusson öt odatenni... majd ha edzösködött már pár évet, akkor talán, de addig....

A 100%Fradiban volt egy riport Lipcseivel aki azt állította hogy ,lehet õ lesz a Fradi edzõje a köv. szezonban . Végre lenne egy olyan edzõnk ,aki ért is a focihoz.
Gunnersboy
na ez egy jó hír, tetszett a játéka a ligakupa meccseken, van fantázia a gyerekben 😄

Fabio Capello
FTC: a Salzburgtól igazoltak tehetséget, négy fiatalt elküldtek

A Ferencváros Soproni Ligában szereplõ labdarúgócsapata szerzõdést kötött a korábban próbajátékon lévõ Peszmeg Viktorral – adta hírül az Üllõi 129. blog.
A korábban az osztrák Red Bull Salzburg utánpótláscsapataiban szereplõ 19 éves középpályás az utolsó két Ligakupa-mérkõzésen már szerepelt is a csapatban.

A tesztelés sikeres volt, a középpályás már egyéni edzéstervet is kapott a szakmai stábtól, és játékára a tavasszal a második csapatnál számítanak.

Közben négy fiatal játékossal szerzõdést bontott a klub.

„A szakmai stáb döntése értelmében Vágó Andrásra, Gold Péterre, Kiss Tamásra és Bors Attilára nem számítunk a jövõben. Õk az NB III-as kerethez tartoztak, és velük ma írtuk alá a közös megegyezéssel történõ szerzõdésbontást” – fogalmazott Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.

Gunnersboy
az ujpestnek meg a blasz 2-ben, mégse mondogatja senki 😄

Fabio Capello
ááá én már csak azon filózom hogy újpesti vagy mtk-s e? 😄

Láma!
épp ezért köszönjünk hogy felnyitod a szemünket, és végre megvilágosodhatunk.

ez az igazság,csak ti elfogultak vagytok és nem látjátok a fától az erdõt
Fabio Capello
kösziviszlát

gabber_saviola
szia. köszi, hogy benéztél és megmondtad nekünk a frankót 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
Az tetszett,hogy sokat kiabál be apályára,tüzelia játéksookat ,magyaráz ,meg szeritzem eltökélt...meglátjuk mi lesz én minden esetre bizakodó vagyok,de KELLENEK minõségi játékosok a télen!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

köszönjük az építõ jellegû hozzászólást 😄
Láma!
😄D

köszönjük hogy itt voltál.

szerintem az ftc ezzel a játékkal nem érdemli ki az nb1-ben való indulást .a másodosztályban a helye.szégyen
Short marad a Fradi élén!
Craig Short kinevezése végleges. Az új vezetõedzõ már nyilatkozott is a Press Association nevû hírügynökségnek:

"Boldog vagyok, hogy állandó kinevezést kaptam ennél a nagy tradiciójú klubnál. Folytatjuk az eddig elkezdett készülõdést, öszintén hiszem, hogy megtudjuk indítani a Ferencvárost a tabellán felfelé a téli szezon után. Az elsõ ötben akarunk végezni. Ez egyáltalán nem lesz könnyû. Az eddigi rövid edzõi karrierem alatt is rengeteg gonddal néztünk már szembe, de eltökélt vagyok, hogy a legjobbamat nyújtsam: aztán elválik, hova jutunk ezzel."

Az Üllõi129 úgy tudja fél vagy fél plusz egy éves kontraktust kötnek az óriás ex-védõvel, aki mellé minden bizonnyal kell majd egy pro-licences társ – Short az A-licencet végzi jelenleg.
Link

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Fabio Capello
Ferencváros: karácsonyig megnevezik a zöld-fehérek új vezetõedzõjét

A 100%Fradi információi szerint karácsonyig megnevezik a Ferencváros új vezetõedzõjét.

A klub hivatalos honlapján olvasható információk szerint az FTC Zrt. vezetése addig közzéteszi azt is, milyen üzleti és szakmai irányvonalak mentén dolgozik majd a jövõben, és a folytatásban várható játékospolitika részleteirõl is dönt.

A Ferencváros gyenge szezonkezdet után a 11. helyen zárta az õszi szezont a Soproni Ligában.

Talán mert õ a Fradi tulajdonosa...
Hülye volt a kérdés...
😊

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ugyan miért is adna.gondolkozz már el ,csak ilyen hirtelen hipp hopp ott vannak a milliók.
Matthew Prosac
hali, elõre is bocs, hogy offtopic kérésem lenne felétek, de nagyon sokat segítenétek vele, és nem tart tovább 5-10 percnél. Egy szurkolókkal, drukkerekkel kapcsolatos kérdõívet kellene kitölteni, egy kérdés kivételével mindenhol csak X-elgetni kell, név nélkül. A kérdõívet innen lehet leszedni, kitöltés után pedig a [email protected] címre küldjétek el, vagy töltsétek fel valahova, és küldjétek el privátban a linket. Köszi annak aki veszi a fáradságot.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ha csak 400ezer dollárt adnának már az is kb 76-80 millió Ft-lenne!
Lenne mibõl venni játékosokat!!

McCabe dollármilliókat kaszált...csak sajna a Fradinak ebbõl egy fityinget sem fog adni!😞
Klikk

Zenszkij
Jah, max kimentek volna 2-3 százan a meccsre...húha. Nevetséges amit a BRFK mûvel...

Az milyen ,hogy a BRFK fokozott rendõri készûltséget biztosít!!! Kérdem én mire ? A zártkörû meccsre ? Szánalmas amit mûvelnek és direkt szítják a tûzet .
Lipcsei örök ifjú<#crazya>poén .
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Így is van, nem gond ez, toronymagasan nyertük a csoportot. Gyakoroljanak csak a fiatalok, de Lipcsei Peti mit keresett köztük? LOL

Gunnersboy
min akarsz változtatni? a fiataljaink játszanak, persze hogy kijön még a különbség egy nb1es csapat ellen, de ha itt nem játszanak hogy szerezzenek rutint? ezt elkell fogadni

én azt mondom igy, hogy már lényegtelen a továbbjutás szempontjábol, még több ifijátékost is kilehetne próbálni pl. az ifiben ott van Sajó, Tóbiás vagy Bogáti
és õk legalább tudják mi az a fradi, nemúgy mint a szomáliábol és egyéb helyekröl jöttment emberek 😄

bubu13
Ligakupa senkit nem érdekel ezért nem játszik az elsõ csapat.

EEE 1899

Holnapi meccs minden bizonnyal nem lesz annyira fergeteges.Valószínû hasonló lesz a szerdai meccshez ,bár reméljük az állításom nem fog igaznak bizonyulni .Sajnálom,hogy így romlik a csapat teljesítménye ,és ez ellen én sem meg az egész szurkolótábor nem tud változtatni .
Hát sajnos észrevettem,hogy nem vagyunk valami erõsek. .Ez a mai meccsen látható is volt. 3-0-ra kikaptunk.Kezdetben mi játszottunk jól , aztán mégis a vasas játékosai birtokolták a labdát. Tóth Bence beadását Nyilasi nem tudta levenni -- >ez volt az egyetlen helyzet ! Leandroval kapcsolatban :2002- ben igazolt a Fradihoz . 2004 lett bajnok a Fradival. 2006-ban ment a Lokihoz . Ha ezt hamarabb átgondolom vagy legalább utánanézek akkor nem kérdõjeleztem volna meg Short ötletét . <#szomoru1>
"és Leandro az FTC-ben?"
Ezt pont úgy kérdezted mintha Leo sose játszott volna a Fradiban!Gyakorlatilag a Fradiból ment át a Lokiba!!!
<#crazya>

Gunnersboy
jelen pillanatban mi sem számítunk valami erõs csapatnak, Leo neve pedig úgy jött hogy Short azt nyilatkozta hogy tetszik neki a játéka, szivesen látná a csapatban

Szerintem jól fognak szerepelni , se a Vasas se az MTK nem olyan nagy csapat ,de azért nem szabad õket lebecsülni. ,és Leandro az FTC-ben ? Ez mégis hogy jött ?
gercse
tehát szerda, szombat, és mindkettõd adja majd a sport1

gercse
honlapon kint van, nov. 25. 18:00 Vasas-FTC, nov. 28. 15:00 FTC-MTK

amúgy tényleg nem ma lesz a meccs 😄
banok
honnan veszitek azt, hogy ma lesz ez a meccs? Az nb1.hu szerint decmberben játsunk leközelebb.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
<#wink> Még szép..

ja majd pont most soron kívül vesznek jogot a ligakupára, meg megváltoztatják a mûsort, mert hát fradi? 😄
Zenszkij
Duna TV lehet..mégiscsak Fradi..

tegnap volt játszott a Vasas, szóval nem hiszem, hogy olyan sokan kíváncsiak lennének a vasas tartalékok elleni meccsre, ezeket csak akkor szokták adni, ha más nincs, ma kaposvár-pápa lesz a tv-ben
A mai Vasas elleni ligakupa meccset közvetíti valamelyik tv adó?