23418
-
Grenzjager #16956 ...
még a no comment is no comment...
vigasz hogy aki eddig megvert minket, azt csak utánunk foglalhat el helyet a tabellán...
Kabát meg egy.... de mit is vártam tőle... -
#16955 Debrecen-Ferencváros 2-1 összefoglaló
-
#16954 Ilyen nincs:( -
#16953 muhaha -
#16952 ÁÁÁÁ nem hiszem el! :( Egy nyavajás taktikai faultot nem tudunk csinálni? :( -
#16951 2:1 -
#16950 Góóóóóóóóóól! 1-1 Hajrá Fradi!! :) -
#16949 Teljesen jogos kiállítás! Már a 2. könyöklése volt ennek a mocsok Kabátnak! Ilyenekért Dragóner már 10 meccses eltiltás kapott volna....
GYERÜNK SRÁCOK!!!!!!!! -
#16948 Na en megraktam az unibeten a holnapi meccset egy vendeg gyozelemre. -
#16947 én a hattrick-al tudok így lenni. :)
ON: holnap remélem elkapjuk a Debrecent. -
Solt #16946 Ó, én nem is a ma estére gondoltam! :D Hanem arra, hogy mennyire el tudta anno cseszni napokra a kedvem, ha kikaptunk... :S
( Mondjuk ez az FM / CM-re is igaz volt egy időben... ha ment, akkor jó kedvem volt, ha szívatott, akkor nem lehetett hozzám szólni! :D -
Grenzjager #16945 ...itt egy régi történetről szólhat a vicc, vagyis korábbi vereségről szól, egy napló nem előrelátó:))))
...ha psv-és beszédhibás németek megtudták verni a Debrecent, akkor már nehogy mi ne tudjuk:))) -
Solt #16944 Az a vicc, hogy ez nem vicc! :D -
Grenzjager #16943 -
isi #16942 most küldték mailen :)
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plazakávézójában. Mivel én egész nap shoppingholtam a barátnőkkel,
gondoltam,hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez
sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös.
Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra.
Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra,szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.
A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A Fradi kikapott. De este egy jót kúrtunk... -
#16941 (mooning)
-
#16940 látom nagyon ráérsz...:D -
Solt #16939 -
#16938 32 perc 28 másodperc óta :D
örülök, hogy tetszik. -
Solt #16937 Mióta zöld a topik címe? Kurva jó!!! :) -
Grenzjager #16936 A 11es szitut a meccsen nem is láttam, felvételről sem lettem okosabb, végül is most ne anyázzuk a bírót :P
A második félidő meg fő kérdése meg az volt hova menjünk sörözni a meccs után amivel harmadikok vagyunk az NBIben:)) -
#16935 hát igen... loki ellen nagyon meg kell szervezni a középpályás védekezést, és nélküle sokkal nehezebb lesz. -
Solt #16934 Nem igazán láttam még meccset idén végig, és egy kicsit meglepett amit művelt... buta egy sárga volt a második... főleg a Debrecen meccs előtt.. -
#16933 :D
hát mult szezonban elég sokszor kiszorták, én azon csodálkoztam hogy eddig tölünk nem, de alapvetöen nem alattomos, csak kemény. oláh gyerek sokkal g.cibb volt végig... -
#16932 Ferencváros-Kaposvár 1-0
-
Solt #16931 Ez a Maróti gyerek mindig ilyen alattomos? -
#16930 Látod milyen egyszerű, fb-n csak bejelölöd, hogy "Nem lesz ott". :D -
Takezó #16929 na, tessék:D -
#16928 Egyezünk meg abban, hogy nekem is nagy szerepem van abban, hogy te is kijársz. :) -
#16927 hát ennyi... vannak sajnos ilyenek, megjegyzem ha nem karollak fel, te is ilyen lettél volna:D
egy kis divatfotel:DD -
#16926 Igazad van Horisz. Azért sajnálom, hogy így elfordult a csapattól. -
#16925 úgysem fog jönni, hagyd... -
#16924 :D
Taki b+, ne kelljen már könyörögni. :) -
Takezó #16923 FB-n beszéljünk róla:D -
#16922 Szombaton megint hazai, és most jössz? -
#16921 Khmm szerintem meg az legyen a bajnok, aki a legjobb teljesítményt nyujtja a bajnokságban, ne az akiknek a a szurkolói neked a szimpatikusak;>
-
#16920 szerintem meg az legyen a bajnok aki a nemzetközi kupában le tud tenni valamit az asztalra. -
Grenzjager #16919 betettem az ultra topikba amit a Liverpool ellen műveltek, Szotyi 4Ever, amúgy vannak az ultrák között jó csókák, csak kevesek.
De tény kiegyensúlyozott a bajnokság, mind a bajnok, mind a kiesők tekintetében, szóval a dobogó is összejöhet nagyon simán, és szenvedve is, csak szokjon összébb a keretünk és faják leszünk :P -
#16918 A DVSC semmikeppen se legyen bajnok.. A konyokomon jon ki a sok nagykepu szurkolojuk, aztan egy EL csoport meccsre 6500-an mennek ki, nb1-ben idegenbe ha nincs ingyen busz, akkor max 20 lofralnak a vendegben. Szegyen az egesz bagazs...
Szerintem Viktornak(most eppen) csak egy csapata van, a Videoton! -
isi #16917 Barnuska újra köztünk :))))))