Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
köszXD

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Gunnersboy
1-0ra nyertünk Elding góljával, a 2. félidõben egy felforgatott B csapat játszott.
Elding, Csizi és Stockley nagyon jól játszottak, harcias, technikás játékos mind a 3, Stockley hangosan irányitotta a védelmet a 2. félidõben, nem volt elvesztett labdája, minden párharcot megnyert, Csizi pedig a gólpaszt jegyezte.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kuzco007
lesz stream a Málta u21-Fradi meccsre?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Északír válogatott csatlakozik a kerethez

Tommy Doherty személyében kilencszeres északír válogatott középpályás csatlakozik csapatunkhoz Máltán. A 30 éves játékos szerdán már együtt készül a kerettel.
Doherty a Bristol City-ben kezdte pályafutását, 1996 és 2005 között közel kétszáz meccset játszott a klubban. Ezt követõen három évig a Queen's Park Rangersben futballozott, majd kölcsönben megfordult a Yeovilban és a Wycombe Wanderersben.

2008-ban aztán végleg a jelenleg az angol harmadik vonalban szereplõ csapat játékosa lett, ám 2010 januárjában felbontották a szerzõdését. Doherty 2003 és 2005 között kilenc alkalommal szerepelt az északír válogatottban. A 30 éves futballista szerdán már csapatunkkal készül Máltán.

nah, elvileg ö tényleg erõsítés lenne <#eljen>

http://www.1899.hu/?site=videos&video=273

www.1899.hu

Gunnersboy
A játékos pénteken érkezik Máltára.

A középpályás ügyében Berki Krisztián hosszasan tárgyalt az Mtk-val, míg végül megegyezés született az ügyében. Bori fél évre kölcsönbe kerül az Üllõi útra. A játékost a Player-exchange segítségével és közbenjárásával sikerült megszereznünk. Borival pénteken hosszabb interjút olvashattok oldalunkon.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Abdi újra megsérült...

"Liban Abdi könnyített edzésmunkát végzett, majd lekéredzkedett a pályáról."

bubu13
Na a Fradi sálat égetõ borit idehozták nekünk...

EEE 1899

ennyi pénz a földön nincs
ez meg mi?elvarázsolt kastély?
ezeket a papírokat ugye mindig az adott önkormányzat adott osztály adja ki, amelyek nélkül semmit sem lehet tenni, s annak adja aki kérvényezi.

Ebben csak a napokban volt egy hangyafa**nyi elõrelépés:

Berkiék már "elõzetes építési engedély" birtokában vannak... amilófütty tulajdonképpen egy jogerõs építési engedélyhez.

A terv az ígértek szerint ( 😄😄😄😛 ) nyárra lesznek meg ezek a papírok, meg a bontási engedély is.

Hány év telt el akkor eddig? mire is? mióta megy a rizsa?
az új stadionról volt ilyen lenti terv is, nagyon sokban passzol, de azért már ikszelni lehetne a különbségeket.

szal minden változik

Nagyon jól néz ki! ( De hiszem, ha látom kategória 😞 )

www.smart-bus.hu

rohadtjó és fõként egyedi, nem pedig elõregyártott betonelemekbõl felhúzott tucatstadion
Láma!
A Capita Symonds látványterveket töltött fel a youtube-ra az uj staionról:
íme

a Capita néhány eddigi projektje:
Wimbledoni centerpálya befedése, az epsoni lóversenypályán új lelátó, a birminghami könyvtár tervezése, aupályaépítés, gázvezeték fektetés, a dublini O2 aréna hangosítsa.

Erröl vélemény?

Oncsi
Hová kell benyújtani az építési
engedély kérelmet / bejelentést?
A kérelmet/bejelentést az illetékes elsõ fokú építésügyi hatósághoz
kell benyújtani. Az engedélyt az építésügyi hatósági
ügyek intézésére jogosult önkormányzat jegyzõje adja.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Láma!
én tudom rosszul, hogy az önkormányzat KIADJA, nem pedig BEKÉRI az engedélyeket?😊

Hrepka próbajátékon Angliában
A máltai válogatott csatár iránt angol csapatok szállnak versenybe

Berki és sleppje van annyira tehetséges hogy a kékfehéreknek lefeküdve talán-talán az elképesztõ képességû, hihetetlen lövõerejû, a magyar válogatottból mindig csak éppenhogy lemaradó, igen sok klubot a múltjában felvonultató Borit talán kölcsönbe megszerzik.

Összességében, ahogy õsszel ígérték, megerõsítik a csapatot. Ezt ígérik már évek óta, most se lett belõle semmi. Ok egy Csizmi jött, de õ azért kevés, jött egy látássérült visszavonult angol hátvéd (EZ NEM VICC!), meg egy angol negyedosztályú a Chelseabõl csak éppenhogy véletlenül kimaradó spíler.... 😄

Ezektõl bravó ha a legjobb nyolc között végeznek a szezonzáráskor a tabellán.

Ja majd nyáron megígérik, hogy lesz erõsítés 😄
Ez az "Ígéretek földje", nem Palesztina. Itt mindig mindent megígérnek, aztán minden úgy marad, s megint megígérik. A birka meg továbbra is elhisz mindent. (politikusoktól tanulta a berki is😛)

Amúgy Budapest., IX.kerület Önkormányzathoz eddig még semmilyen építési, illetve bontási engedély nem lett leadva!!!

De ha az valakit megnyugtat - 😄😄😄😄 - berki megígérte, hogy lesz terv 😄😄

Mondjuk hozzátenném, hogy a terv nem egyenlõ a kérelemmel, illetve az engedéllyel....

jó kifogás Kovács részrõll
Gunnersboy
Eldõlt, hogy Kovács János egyelõre nem lesz a Fradi játékosa. A védõ ugyanis aláírt az angol ötödik vonalban szereplõ Luton Town együtteséhez.

Az elmúlt hetekben felmerült, hogy a Lincoln City korábbi játékosa, esetleg hozzánk szerzõdhet. Kovács azonban úgy döntött, hogy szeretné megragadni a kínálkozó lehetõséget, és a Luton színeiben bizonyítana.

- Egyszer szívesen játszanék a Ferencvárosban, de most még úgy gondoltam, hogy maradok Angliában és elfogadom a Luton ajánlatát – mondta Kovács.

Forrás: ftc.hu

Az ombudsmani állásfoglalása hamarosan meglesz, s a tahó iskolázatlan Berki majd csak nézhet 😊))

gercse
Akkor hajrá, remélem tényleg észrevesszük a különbséget!

Gunnersboy
Rósa egészséges

A középpályásról kevesen tudják, az egész õszt sérülten játszotta végig.

Rósa Dénes a Vasas elleni mérkõzésen szenvedett el egy sérülést, utána minden meccsen összedrótozva lépett pályára, és ez bizony meglátszott a teljesítményén is. A játékos immár teljesen egészségesnek érzi magát, elmondása szerint igen jó erõben van, és sikeres tavaszt vár el magától.
-ulloi129-

Mor3llo
<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gercse
Át kell nézni rajta, az jobban fogja zavarni.
Az ilyenek azt szeretik, ha felveszik velük a kesztyût

Láma!
pontosan, arra találták ki. de ha ennyire tisztában vagy vele, akkor te miért nem erre használod?

szerinted vélemény a #15354, #15357, #15358, #15360?

kedves barátom.nem tudom mire jó ez a z ellenszenv.állítólag egy fórumot azért találtak fel hogy az emberek megosszák a véleményüket,nem pedig azért,hogy elfogultan és elvakultan csak a pozitív dolgokat írják.szólj ha nincs igazam.
ja és a félelmetest arra írtam hogy most aztán ki vagyunk segítva
az lesz amíg ki nem bannolják

Gunnersboy
Holnap a délelõtti órákban csapatunk tagjai máltai iskolásoknak fognak bemutatót tartani. Keddre pihenõnapot kapott a keret, majd szerdán a máltai utánpótlás válogatottal meccselünk.

Láma!
nem, nem csak azon😊

Töröld kérdés nélkül a hülyeségeit, és nincs flame... a f@sz kíváncsi erre a marharépára... van elég bajunk így is...

www.smart-bus.hu

ez az
be lehet fejezni!

miért sértegeted a szurkolótársadat?
Gunnersboy
te vagy félelmetesen sötét és unalmas

sõt félelmetes
Szándékosan gerjeszted a feszültséget? Unalmas...

www.smart-bus.hu

sõt félelmetes
sõt félelmetes
fantasztikus
Gunnersboy
- Nagyon jól érzem magam a Fradiban – mondta az Üllõi129-nek Anthony Elding. Jók a körülmények szuperek az edzések, nagyon elégedett vagyok. Óriási klubhoz szerzõdtem ezt már most érzem, nagyon nagy a felhajtás körülöttünk, én bevallom ezt élvezem. Szeretem a kihívásokat és a Ferencváros ez számomra. Jólesik, hogy még a szurkolók is ismerik a pályafutásomat, nem gondoltam volna, hogy ennek is utánanéznek majd. Nem idegenként fogadtak, hanem barátként, bevallom nagyon várom, hogy egy-egy gól után együtt ünnepeljünk, egy-egy meccsen együtt lélegezzünk. Sok jót hallottam a Fradi szurkolóiról, tudom, hogy fanatikusak, tudom csak a gyõzelem számít náluk. Elmondhatatlanul várom az Újpest elleni februári meccset. Tudom a lila színt nem szeretik az Üllõi úton és azt is, hogy a két csapat között óriási rivalizálás. Én gyermekkorom óta Leeds United szurkoló vagyok, gondolom a Fradi-Újpest ellentét olyan lehet mint a Leeds-Manchester United párharc. A szívem most már a Fradié is, át akarom érezni mit jelent ez a klub, mit jelent Fradistának lenni erre jó próba lesz az Újpest elleni meccs. Nekem a Fradi a magyar Leeds, nem akarok csalódást okozni.

gyerekes vagy
ja hogy te azon vagy kiakadva, amit a média fújt fel...
Láma!
ez tény. és voltak is néhány meccsen jo periodusaik, de....

az hogy az utolsó meccs elött ilyenek mentek hogy "meghagynánk a fradinak a legtöbb kapott gol rekordot...", mindezt ugy hogy mi szereztünk 5 pontot, kicsit pofátlanságnak és nagyképüségnek érzem...

banok
a magyar focinak már egy BL-csoportkörbe jutás is óriási dolog!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szerintem nem
el vannak szállva maguktól?
Láma!
mi rég sokkal de sokkal nagyobb eredményt elértünk mint ök...

csak ezt hajlamosak sokan elfelejteni. milyük is van? néhány magyar bajnokság és kupa megnyerés, és egy, szinte minden idõk leggyengébb BL szereplése...
és ezzel villognak...

tisztelni fogom öket, ha nem lesznek elszállva ennyire maguktól, és tisztelni fognak minket.