Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt nem értem, hogy Abdi mostanában szinte alig kap lehetõséget, az elõzõ szezonbon pedig sokszor a hátán vitte a csapatot, jó értem én, hogy az nb2 volt de akkor is beférne akár a kezdõbe is
Zenszkij
Jah Rósa is elmehet a pics'ba. Ez nem focista, helyébe elvonulnék egy barlangba Lipcseivel. Van bõr a képükön hogy még itt égetik magukat. Szégyen...Abdival sztem nem volt baj, volt három olyan passza, amit tanítani lehetne...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
nem csak akkor volt ajtó-ablak...
zete ellen minden bement, most semmi.... sajna ez van😞

Zenszkij
te a 24. percben hol jártál? ajtó ablak helyzet volt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bocsánat hogy írok ide uraim de a Feketék játéka egy forintot nem ért Lipcsei ha egész meccsen játszik akkor lett volna esély a gól szerzésre úgy hiszem

Láma!
abdi kifejezettem szint vitt a a játékba, és most nem a börszinre gondolok😊
shembri kifejezetten jó volt, és kb ennyi a pozitivum...

jAsOn VoOrHeEs
Morrison, Adnan, Abdi... Az ilyenek miért nem a kukoricaföldön kapálnak? Totál nem értem, hogy mi a francért kell erõltetni a csapatba ezeket a szerencsétlen favágó légiósokat.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bubu13
Hazaértem a meccsrõl. Gratulálok azoknak akik egymást verik a Táborban. Gratulálok a csapatnak akik végig ívelgették a meccset és gratulálok a rendõröknek is akik a semmiért oszlattak.

EEE 1899

Ennyit ért a beadás-kifejelik,beadás-kifejelik,beadás kifejelik játék.3 kapufát rúgtunk,mind a három laposan kijátszott akcio végén.De nem baj,utána megint beadás-kifejelik,beadás-kifejelik.Már fáj nézni,de akkor is beadás-kifejelik,beadás-kifejelik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A Ferencváros korábbi játékosa, Limperger Zsolt mára már kissé eltávolodott a futballtól, de a zöld-fehéreknek még mindig szorít. A 22-szeres válogatott labdarúgó még nem tudja, hogy ma kilátogat-e az Albert-stadionba, ha nem, akkor televízión keresztül követi majd a derbit.
- Az Újpest-Fradi meccsek mindegyike nagyon kedves a számomra - mondta Limperger -, de a legkedvesebb talán Nyilasi bemutatkozó mérkõzése volt a számomra, amikor öt nullra nyertünk az Újpest otthonában. Az utolsó derbim az ezerkilencszázkilencvenhatos volt, amikor három-egyre nyertünk. Hogy ma durvábbak az összecsapások? Már akkoriban sem kisasszonyok jártak a mérkõzésekre, sokszor nagyon kemény hangulat volt ezeken a találkozókon. Szerencsére még van egy-két tõsgyökeres fradista még a csapatban, gondolok itt Lipcseire, Dragónerre, vagy éppen Balog Zolira, már nincsenek sokan... De én mindig is Fradi-drukker voltam, ha tíz külföldi játékos van a csapatban, én akkor is a Fradinak szorítok, csak kicsit szomorúbb vagyok. Remélem, eljön majd az az idõszak, amikor magyar fiatalokra támaszkodik a klub, nem harmadosztályú külföldiekre. (nb1.hu)

köszi az infót.

s ahogy olvasom, természetesen nézõcsúcs lesz a mai Ferencváros-Városszéliálomgyár meccse a Liga 2009-10-es évadjában.

17.00-ig lehet regisztrálni a Fradi Shopban, s a regisztráció muszáj (!)... ez van.
(Nyilván ezután rendõrségi placc lesz minden a stadion elõtt, mert fánkot kell zabálni és smseket kell írni a meleg szeretõknek -magyarul ahogy csak szokták a derék kimondottan jól képzett rendõrök)

mennyibe kerül a jegy mára?

Ahogy Djordje Tutorics megszerette a Ferencváros csapatát, úgy a zöld-fehérek szurkolói is megszerették a szerb védõt. Úgy tûnik, az is elõfordulhat, hogy a Crvena Zvezda játékosa ingyen is a Fradihoz kerülhet.

- Egyelõre még nem tárgyaltunk a védõ ügyében - mondta Vladan Filipovic menedzser az ulloi129.hu-nak. - A játékost mi ajánlottuk a télen a Ferencvárosnak, de Tutoricnak van egy másik menedzsere is, aki igazából képviseli õt, mi csak segítünk nekik. A védõt nyáron már csak egy opciós jog köti majd a Crvena Zvezdához, de könnyen lehet, hogy a menedzsere elintézi azt, hogy ingyen igazolhatóvá váljék. A napokban jelezte nekünk a Fradi, hogy tárgyalni szeretne a játékossal kapcsolatban. Úgy tudom, hogy a védõ nagyon megszerette a Ferencvárost, szívesen maradna, itt már csak azon múlik a dolog, hogy a Ferencváros milyen szerzõdést kínál majd neki. Úgy gondolom amennyiben Tutoricnak megéri majd maradni a Fradiban, úgy nem fog váltani a nyáron. Short nagyon dicsérte a védõt, tetszik neki a fanatizmusa, ezért további szerb játékosokban is gondolkodik, de hát az angol tréner keze is meg van kötve a Ferencváros eddigi szûkösebb költségvetése miatt.
(ulloi129.hu)

báháhá
banok
szép jövõ elé nézünk. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hol a fieszta?? 😊
szar a fehérvár!! <#mf2>
banok
ámen

pénteken meg kell verni lila majmokat és a szezon végén remélem elõttük végzünk<#nevetes1>

Fabio Capello
haggyadmár, állítólag fradista, ennek ellenére egy deka pozitív hozzászólást nem láttam tõle csak fikázást... Tipikus foteldrukker és nagy megmondóember -.-

és nem barnuska, erre a hozzászólásra NEM kell reagálnod, nem vagyok rád kíváncsi.

elgurult a gyógyszered? Eddig a "Lákit" éltetted, most meg a Sötétvárt...

Miért a Fradisták akik lementek balhézni mentek? Nem
Volt balhé? Nem

Akkor meg mirõl hablatyolsz összevissza??

A sötétváriakról leginkább a gyõriek, illetve pestrõl a Honvéd szurkolók tudnának sokat mesélni.....

JimKirk
Ajanlom az MTK-t mint bekes szurkolotabort!
gabber_saviola
Példát azért ne vegyünk a Vidi szurkerekrõl, nem akkora angyalok azok sem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Akkor legyél Vidi drukker te szerencsétlen pöcs!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

példát lehetne venni a vidi szurkolókrol.nem balhézni mentek<#pardon1>
JimKirk
Tutoric is fantasztikusan teljesit mar hetek ota de tegnap egyertelmuen Megyeri Balazs volt a meccs embere!😊
banok
a nyomtatott verzióban Tutorics lett a meccs hõse.

nem találom összességében hányasra értékelték

A meccs hõse Megyeri Balázs, az FTC kapusa volt, aki többször is nagyot hárított.

Az nb1.hu 10-est adott Megyerinek.

Szerintem az NS utoljára kapusnak még akkor a Gyõrött védõ Véghnek adott 10-est jó rég, s pont ellenünk asszem 😊

banok
azért az milyen, hogy az NS szerint nem Megyeri hanem Tutorics volt a meccs legjobbja?!

1, Loki ellen hazai pálya volt, a Vidi ellen meg idegenben
2, a Vidi erõsebb mint a Loki
3, a Fradi-Loki elõtt a debreceni Rudolf Gergely, a válogatott csatár, megsértõdött, s beszólt a vezetõedzõnek, így még a kispadra sem lett nevezve...

JimKirk
Szerintem jelenleg a fehervar az erosebb csapat a ketto kozul.
ha a lokival elbírt a fradi akkor a fehérvárral is illet volna
szerintem az a baja hogy pont ma nem voltunk nokedlik...
kiakadhattál volna 15 másik meccsünkön jogosan, de a mai egész jó volt. Megyeri meg szenzációsan védett!!!!

mi bajod van?
JimKirk
<#violent>
nokedlik voltunk
Láma!
hazaértem.

megvan az egy pont, és szerintem most ez nagyon jo nekünk. egy jobb csapat nem bírt velünk, Megyeri fantasztikus volt, elégedettek lehetünk.

Eddig 2 nehéznek igérkezõ meccsbõl 4 pont. még 2 hátra van.

Pénteken mindenki jöjjön😊

JimKirk
Ritmikus sportgimnasztikat.
Matthew Prosac
ez a Wolfe milyen sportágat ûz? xDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oncsi
Jõvõre jó lesz a nõi kézis csapatunk😊 Grat az igazolásokhoz! Jó lenne,újra Bl-ben indulni😊
Remélem nyáron a labdarugó szakosztály is elkezdi a MINÕSÉGI,MAGYAR játékosok szerzõdtetését!

JEgyet megvetem holnapra,ahogy néztem a monitort tele lesz a vendégszektor,azaz 2000 Fradista szurkoló😊 Jó hangulat lesz remélem😊
Elég sok útlezárás lesz,de lesz külön parkolo fradistáknak vendégszektor mögött,ugy jók leszünk😊 Jó lenne nyerni😄 de az X is jó a jelen helyzetben! Fehérváriak sokan lesznek! de nem baj,túl lesznek kiabálva,mi elszünk otthonXD

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

A Fehérvárt már most is vertük, a Debrecen szerintem gyengülni fog, most a foci kap majd extra pénzt, a Vác nehéz dió lesz az edzõ meg Tóthtimi😊 miatt, de meglesz !! 😊))

banok
lehet, hogy csak 20 év múlva lesz sikeres a nõi kézink de te 20 év múlva is egy geek leszel...

persze majd húsz év múlva
így alapból a Debrecen,Vác, Fehérvár verve kell hogy legyen.
A Gyõr meg más tészta, õk nagyon jók.