Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
meg is érdemelte, ö volt a legjobb...

Fabio Capello
hmm, akkro nso brillírozik ismét

2:1-re, Abdi szépített
gercse
egy szépítõ legalább beakadt

Fabio Capello
Kikaptunk 2-0-ra 😞

na most van gebasz
hát az elsõ 8 perc alapján rohadt jó lesz még ez a meccs, Tokoday nagyot ragasztott a hosszúba
hát gólra játszák

Láma!
erre azért ne vegyél mérget...😊)

az mlsztõl bármi kitelik...😊))

na oké, de éppen a kitiltás az, ami fellépés: ) és ha kinn balhézik a csürhe, akkor nem a klubnak kell kifizetnie a büntetéseket
Már volt kártya rendszer amikor a Vasas ellen - assem - nézõtéri rendbontás miatt büntette az MLSz a Fradit.... meglettek az elkövetõk? nem...

Az Újpest ellen is volt, hogy állt a játék, mert zacskó és flakon repült a pálya szélére(!!), meglett az elkövetõ? nem...

így a rendbontás szempontjából szart sem ér a kártya, ennyi, akkor meg miért van rá irgalmatlan szükség?

GYÕRI HÍR:

Már csak egy napot kell várni a nagy érdeklõdés övezte Gyõri ETO FC – Ferencváros találkozóra, a 26. forduló izgalmasnak ígérkezõ zöld-fehér rangadójára május 4-én, kedden 20.00 órakor kerül sor.
A rendõrség kérésére a találkozó helyszínén, az ETO Parkba nem válthatnak majd jegyet a vendégszurkolók, a Fradi drukkerei csütörtöktõl az Üllõi úti stadion jegypénztárában vásárolhatják meg a 600 darab FTC-hez továbbított belépõt.
A kiemelt biztonsági kockázatú mérkõzésre - szintén a hatóság kérésére – nem lehet a megszokott módon, interneten keresztül jegyet váltani. Klubunk viszont továbbra is szeretné megadni szurkolóinknak az elõvételes jegyvásárlás lehetõségét, amire – nyitvatartási idõben - a Ziccer Sport Bartók Béla utcai üzletében, illetve munkaidõben, az egyesületünk klubépületében van mód.
Magyarországon nagyon sokan képtelen logikusan gondolkodni...
Mert így a Komáromban, Dunaszerdahelyen, Pozsonyban élõ Fradisták valószínûleg hova veszik meg majd a jegyüket? A gyõri ultrák az "UCSK" majd tolerálni fogja ezt? Persze nyilvánvaló a felvidéki magyarok örülnek hogy végre valahára láthatják élõben a Fradit, persze cserébe a Fradi mindig is leszarja õket.

Megjegyzem ugyanez volt a Gyõri ETO - Újpest meccsen is... és a lilák közül a balhésok vették a jegyüket a hazaiba. Igaz még a pályára is bementek, voltak konfliktusok a lelátón is. Ezek szerint akkor is jó volt a balhé, persze errõl csak a Kisalföld régióban lehetett hallani.
Képek az ETO-Újpestrõl
235. kép a gyõri kapus Sztevanovics nyugtatja a pályán(!) a lila hoolt,
229. megindulnak a lilák a hazai szektorban...

Láma!
senki nem mondta hogy ne ítéljük el és ne kelljen fellépni ellene😊

csak sajnos ettõl függetlenül is ez jelen lesz. nem lehet vele mit kezdeni, ha kitiltják ezt a réteget a meccsrõl, majd balhézik elõtte és utána, sajnos.

kártyahiszti egy vicc volt...

grammatikailag még a kérdést sem értem...
miben van igaza s kinek szerinted, hogy én kit nem vertem meg?
<#ravasz1><#whatever><#integet2>

Igen, jelenleg sajnos hozzátartozik. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy 1) nem kellene elítélni ezt a primitív réteget 2) nem kellene a rendvédelmi szerveknek és a klubnak magával minden erõvel fellépni ellenük.
A másik viszont, hogy ha hozzá is tartozik, van különbség a balkáni és a nyugati balhék és szurkolási mód között. Mert a stadionban nyugaton azért általában nagyobb rend van, mint itthon. (A szurkolói kártya miatti rinyálást pl. ezért is nem értettem - jaj, a személyiségi jogok, mi, aztán iwiwen meg kirakja a paraszt minden adatát azért...)
szerintem meg igaza van a haverodnak.hogy nem verted még meg,hiszen nem Ftc szurkoló?
JimKirk
<#eljen><#worship>
szerintem be kéne fejezni a Videoton és a Debrecen ajnározását, erre van Videoton és DVSC topik is.

S szögezzük le!! A MECCSEN NEM VOLT BALHÉ!!!!!!!
(pofoszkodás és a balhé nem szinonima!!!)

óóóóó a fantasztikus Láki tábor Dáblácánbûl.
Milyen tábor???? Ok, feltudtak utazni Budapestre a BL meccsekre, meg el tudtak utazni Firenzében, meg Liverpoolba...és? Ennyi.
Itt vége a mesének fuss véle a hajdúságba, és öltözz piros-fehérbe, hogy legyél szép LÁTHATÓSÁGI LOKI drukker 😊
Milyen LOKI TÁBOR??? NINCS OLYAN!!!A nagyja csak DIVAT akiket kint láttatok a Puskásban!!! Nézd már meg hányan járnak Debrecenben meccsre, s hányan utaznak el idegenbe.

de megnézhetjük rangadókon is õket, mert erre Lokista ismerõsöm azt mondta, hogy "kis csapatok ellen" már nem utaznak, a másik meg azt mondta, hogy "sajna fogy a pénz és kell a külföldi túrákra". ...hmmmm ez azért furcsa mentalitás. Szóval Kaposvárra már derogál elkísérni a kedvenc csapatot? a Debrecent amely nekik mindenük... igazi drukkerek... szép...

Mert úgymond rangadókra sem özönlik a BOYS

Szóval Fehérvárra is derogál elkísérni a kedvenc csapatot? a Debrecent amely nekik mindenük... igazi drukkerek... szép...

Vidi tábor? 😊))) A másik vicc. Gyõriesen csak SzékesSÖTÉTvár 😛!!
Kérdezd meg majd egy Vidi ultrától, hogy honnan a pénz az utazásra, s az idegenbeli belépõre! Így még Lokistából is több lenne idegenben, ha a DVSC-t üzemeltetõ Kft veszi a belépõt idegenben, s megtéríti az utazás költségeit a szurkereknek. Vidi és no balhé??? VICCC. Õsi ellenségük az összes gyõri, valamint a Honvédosok.

Szóval ahhoz képest objektíven figyelve, a jelenlegi széthúzást leszámítva egész jó vagyunk.

Jönnek az új szelek politikailag:
4 kirakat csapat kell Viktornak: Fradi, Újpest, Videoton, DVSC.
A Fejér megyeit és Orbánt ne részletezzük, Kósa & a civisváros, a két budapesti csapat meg egyértelmû. Nézzétek vissza, a korábbi Orbán kormány alatt mely állami cégek támogatták a lilákat? - Magyar Posta, Szerencsejáték Rt, Fejlesztési és Hitelbank. Emlékszem az elsõ NB2es meccsünkön mikor integetett a leendõ miniszterelnök, zúgott is a "ki nem ugrál szar újpesti!!" - s teljesen joggal, emlékezzünk mit mûvelt Deutsch Tompika MTKfan a Fradival mint Sport miniszter. Amúgy kommancsok minket jobban rühelltek mindig is. Csiripelik, hogy most kormányváltás lesz, beszáll hozzánk a Plázás Demján is. Ennyi, elvileg jobb lesz mint eddig a Fradinak is.

C S A K F E R E N C V Á R O S !!!

Lipcsei egyértelmû, hogy miért lépett pályára, s egyértelmû, hogy miért fog még ebben a szezonban csereként pályára lépni. Ezt nem fejtem ki bõvebben, aki nem érti, nézzen utána hogy kicsoda LIPCSEI PÉTER, mit tett a Fradiért, s hogy milyen rekordot dönthet meg. ennyi.

A hatalmai harc tovább megy
végül is:

EEE Vs új-FSZSZ

Az objektivitás kedvéért hozzátartozik azonban az, hogy Fradista üt meg Fradistát sajnos nem egy új dolog a Ferencvárosnál, s most nem akarok sorolásban kezdeni. Félek azonban, hogy a mostani helyzet könnyen eldurvulhat.

gercse
szeretni kell a csapatot, és szívbõl drukkolni neki
de amíg lesznek provokátorok...(mint itt is), addig hiába, mindig lesz olyan, aki nem bírja cérnával és összecsapnak a felek

egy megoldás van:IQ
"de nyugodtan mondhato hogy ez hozzátartozik a focihoz szerte a világon...
"
Láma!
ezt egy hozzászólásba is irhattad volna...

nem természetes, ezt nem mondtam, lehet hogy nem voltam világos, vagy csak nem akartad megérteni. én azt mondtam hogy sajnos velejárója néhány meccsnek a kisebb balhé, ami ellen nem nagyon lehet tenni... ebbõl neked hogy jött le hogy szerintem természetes, nem tudom....

de várom a konstruktiv javaslatodat arra vonatkozóan, hogy hogyan szüntessük meg a balhékat.

OSZT MÉ?
szerintem is hagyjuk.balhé van és kész.van akiknek ez természetes mint neked is
Láma!
igen SAJNOS hozzátartozik. nem értek vele egyet, ahogy te sem, de nem lehet ellene tenni...

gondolom most jönne az angol példa hogy mert ott nincs balhé meg rendet raktak...
Ott is balhé van még mindig, csak meccs elött és/vagy után, ugy hogy a sajto nincs ott...

a balhé hozzátartozik a focihoz?úristen errõl beszéltem.oszt mé tartozik hozzá?me totya aszonta mi?
Láma!
miben van igaza?
taki ne huzz már fel...
persze szerintem sem kell verekedni mert semmi értelme, de nyugodtan mondhato hogy ez hozzátartozik a focihoz szerte a világon...

magyarországon vannak kisebb balhék néha, de ezek még el is törpülnek az olasz, vagy a holland szurkoloi összecsapásokhoz képest, pedig hol jár az olasz vagy holland foci... dél-amerikát már nem is emlitem inkább ahogy fegyverek is elsülnek adott esetben...

köszönöm.végre valaki megért
<#eljen> abszolút igazad van
Láma!
nézd, példáloztál a vidivel, meg a lokival... ezeknél a csapatoknál hétröl hétre együtt, összesen kinnvan 5-7 ezer ember. ez meccsenként jelent 2,5-3,5 ezret ott, ahol a bajnoki cím a tét!

mi a 8. helyen fogadtuk az 5.-et és alsóhangon 9-10 ezren voltak kinn, amiböl egy 30 fös társaság balhézott. ha nálunk is rendre 4 ezren lennének kinn akkor itt se lenne balhé, se szurkolás, ahogy a bajnokaspiránsoknál sincs.

de ez a fradi magyarország legjobban szeretett és egyben legjobban utált csapata ugyanis itt nem beszélhetünk olyanokról akik "elvannak vele..".

és ne felejtsük el hogy ugy hozzuk fordulóról fordulóra a legtöbb nézõszámot akár otthon, akár idegenben hogy szurkoloi kártyánk csak nekünk van... talán most meglátjuk mire jó és remélem egy életre kitiltják azt a néhány gyökér UG-st akik a korházba küldték szurkolótársukat.

"mindenhol voltak, vannak és lesznek ultrák, akik ütni is képesek a csapatért"
könyörgöm kit akarsz te ütni és miért?jóember nem a középkorban élünk hanem a 21.században.
én megütlek mert te az ujpestnek szurkolsz,én meg megütlek mert füstszûrõs a cigarettád.szerintem akik balhéznak meccsen vagy utánna,azok igazából nem is tudják hogy miért teszik,értelmes magyarázatot nem tudnának rá adni,esetleg ennyit:há mer a totya azt mondta.
<#gun><#gun><#violent><#nyes><#nyes><#banplz>
JimKirk
<#violent><#bdead>
Fabio Capello
"példát lehetne venni a vidi szurkolókrol.nem balhézni mentek"

"a szurkolók értelmesebb rétege ismét elõadta magát az ujpest ellen.mikor lesz nekünk olyan kultúrált táborunk mint a Lokinak?"

Minden héten másnak van kultúrált tábora, csak nekünk nincs? 😊 Könyörgöm nézz már szét Hollandiában, Spanyolországban, Olaszországban: mindenhol voltak, vannak és lesznek ultrák, akik ütni is képesek a csapatért. Amíg nem érünk a közelébe az angol rendszernek (beléptetõ, arcfelismerõ, kivagy tiltva? húzzál innét.) - ha a fejlõdési tempót nézzük, 30-40 év múlva TALÁN - addig kurvára nincs mit mondani errõl a dologról.

Mellesleg mindenki töke tele van már veled, jobb lenne ha megmaradnál névtelen sehova nembeírogató szurkolónak, mert csak a topik morálját húzod lefele. Nem lepõdnék meg ha kiderülne, hogy újpestes vagy lokis vagy.

a szurkolók értelmesebb rétege ismét elõadta magát az ujpest ellen.mikor lesz nekünk olyan kultúrált táborunk mint a Lokinak?
JimKirk
Szivicsre kellett volna lepacsni... Most a szerb U18-at vezeti.😞
bubu13
Mondjuk ez is igaz 😄

EEE 1899

tulajdonképpen hivatalosan most sem az 😄
bubu13
Short nyártól már nem lesz az edzõnk.

EEE 1899

Lipcseinek már nyugdíjban a helye
JimKirk
rossz topicba ment bocsi!😊

szolok modinak, hogy torolje!
JimKirk
Popeye - C Bucks [/b] 0 - 7[]

0 - 1 Leoncio Pérez 15'
0 - 2 Janosch Ruggels 39'
0 - 3 Baykal Ferah 40'
0 - 4 Leoncio Pérez 41'
0 - 5 Baykal Ferah 54'
0 - 6 Leoncio Pérez 72'
0 - 7 Leoncio Pérez 84'

Tapaszos lett Leoncio Pérez 35'
Megsérült (1 hét) Peter Tungborn 80'
Megsérült (1 hét) Ronny Bach Lauritsen 83'

Perez vezeti a gollovolistat 5 gollal.
Masodik vagyok!
Láma!
mivel eddig senki nem hozta fel, megteszem én, mert nem mehetünk el mellette...

mindenki láthatta hogy a kapu mögött a meccs 2 felében verekedés alakult ki. ezt a rendezõk lerendezték, azonban a sajtó csak arról ir hogy a rendõrség meccs után hány szurkolót állított elõ, errõl azonban elfeledkeznek:
"Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Nevekkel.

A második félidõben Vághi Miki átjött (!) és nekiment (szó szerint) Bõrkabinak, hogy "ti nem szidtok senkit". (Ami, természetesen, nem volt igaz.) Ezzel kezdõdött az egész. Néhányan odamentünk szétválasztani az embereket. Amikor úgy tûnt, hogy sikerül, Görög Tibi még beugrott közénk és folytatta a verekedést.
A meccs után kifelé menet lerúgtak egy embert mert EEE póló volt rajta.
Majd kint az utcán a csodálatos huligánjaink rámentek az EEE-s brigádra az út túloldalán a mellékutcában. Bõrkabit - aki egyedül ment vissza a kocsijához - leverték a földre és a földön még tovább rugdosták. Többen. Egy embert. A komplett UG.
A mellékutcában még leütöttek a földre egy srácot, akit mentõ vitt el.

Nem mi kezdtük. Nem mi folytattuk. Nem mi provokáltunk. Nem mi mentünk oda a másik oldalhoz. Nem is szóltunk senkihez. Nem mi mentünk rá Fradistákra. Nem mi mentünk át a stadion másik végébe. Nem mi ütöttünk le egy mellékutcában egyetlen embert. Nem csináltunk semmit..."

Ezt a Boros Bánk Levente irta. nem tudom mi igaz es mi nem. remelem nem a leirtak miatt. mindenesetre az utolso tiz perc a meccsen, amikor csend volt es csak az ujpesti tabort lehetett hallani, ahogy szidtak minket az eletem egyik legszarabb erzese volt... evek mulva sem lesz beke.."

bubu13
Vagy arról a Lipcseirõl beszélsz aki az utolsó percben adott egy 50 méterest indítást??

EEE 1899

bubu13
Ki az a Lipcseji??? 😮

EEE 1899

bakkerman
mégis kórusban kiabálják Lipcseji nevét a "szurkolók"...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
maximálisan egyetértünk!

Gunnersboy
Tutoric, Dragóner, Schembri, Abdi, Elding volt aki tegnap úgy teljesített ahogy kell, Ferenczi mikor jött vissza a saját szögletzászlónkig, vagy akár csak a saját 16osunkig hogy szereljen valakit mint Elds...
Gera óta pedig Schembri meg Abdi az a 2 játékos aki megmer huzni 1-1 cselt 1 vagy akár 2 védõvel szemben is, a Tuto Dragó kettõsre meg szerintem nem kell magyarázat, már meccsek óta kimagaslót nyújtanak.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...