Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
relax, én már eljutottam abba az idegállapotba, hogy észre se veszem ha ír a kis görcs.

Mor3llo
Ne húzd fel magad. Õ csak 1 segg provokátor, köze nincsen a Fradihoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Áruld már el, mi neked a Ferencváros ???? Tudom ha gól lõnek felállsz, ha szépen fingik egy játékos tapsolsz. Ez nagyon szép, és felemelõ érzés lehet, de pl ez nem tartozik a szurkolás kategóriájába. Ennél még a 70éves nyuggerek is nagyobb extázisban vannak. Nyilván neked semmit jelent hogy mikor volt utoljára Fradi-Újpest... ez még nem lehet gond, hiszen vannak adott adottságok mint pl életkor, ez egyértelmû.

S mi neked a Videoton meg a DVSC ?
Mert nagyon hasznos lenne ha a DVSC-vel és a Videotonnal kapcsolatos megjegyzéseid a DVSC illetve a Videoton topikba írnád, mindkettõnek vannak szurkolói fent az SG-én, s legalább ellennétek együtt. A probléma ott van hogy tárgyilagosan nézve, szétoffolod a topikot. S légyszíves azt se ide írd, hogy az FC South Melbourne meccsén szintén nem volt balhé. Dicséretesek, de azért ne ide írd mert ez a
F E R E N C V Á R O S TOPIK!!!

Lassan mondom hogy te is megértsd. Ez nem a Debrecen és nem a Videoton topik. Ennyi. Mit nem lehet ezen megérteni?

Valamint próbáljál már tárgyilagos lenni!!! MÉG Akkor is ha láthatóan ez nagyon nehéz neked.

1.: Milyen balhé volt pl a legutóbb a Ferencváros-Újpest meccs alatt, a 90 perc alatt? A meccsen semmilyen balhé nem volt, a meccs utáni történtekrõl pedig jó lenne ha körültekintõbb lennél, s nem kizárólag az RTL klub által agyadba rádagadt baromságokat töltenéd nyomtatott karakterekbe.

Loki-Vidi meccs.mindenféle balhé nélkül lezajlott.na ehhez kell felnõni,nem ahhoz hogy tudjuk egymás anyját szídni,meg egymást ütni.
hajrá Fradi
<#dumcsi><#vigyor><#bee1><#ravasz1>
<#rinya>

gratulálok
szintén gratulálok
nem értem
Gunnersboy
Masszõrünk, Lipcsei Gábor ma ünnepli 41 születésnapját.
az Isten éltessen sokáig!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem, nem vagy véletlenül skizofrén?😄 mert a 2 utobbi hozzászolásod tök azt tükrözi😄
(2 teljesen más hangnem, megszolitás, irásmod😄 )

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

öcsi fogd már visszább a trágár beszéded
természetesen örül az ember a gyõzelemnek.de én a meccs elõtti és utáni balhét mondom.tényleg nagyon értelmes viselkedés.
JimKirk
Maga egy szar!<#shakehead>
lehet h. arról beszél amikor fifázik 😊))))))))))

Fabio Capello
DE BAZD MÁR MEG...

ha gólt rúg a csapatom üljek csendben a fotelemben és meg se nyikkanjak? Ha egy kibaszott rangadón kibaszottul gyõztes gólt lövök, az a minimum hogy örülök, és igen, elképzelhetõ hogy otthon is kicsúszik egy ordítás, de ha NÉZÕTÉREN vagyok, az a minimum, hogy felállva ordítok és ünneplem a gyõztes gólt.

Szóval pofád lapos, és ha nem vagy képes elfogadni a Fradit és a Fradistákat olyanoknak, amilyenek, akkor húzd el a büdös beledet a kibaszottul imádott és "vegyélmintátróluk" Lokidba, videotonodba vagy fehérváradba, mert a tököm tele van már a hülye stílusoddal, a kioktató hangnemeddel, és a "mekkoraidióták vagytok", kulturálatlan a csapat, bezzegmennyivel jobb lenne ha így meg így lenne hozzászólásaiddal. Szerintem mindenkinek szívességet tennél vele.

A többiektõl elnézést kérek a stílusért, de irtózatosan fenn van az agyvizem az ilyen foteldivatdrukkerektõl -.-

LOKISTA HÚZZÁ MÁR INNEN !!!

Egy Fradista nem birja ki, hogy meccsen ne üvöltsön ha golt rug a csapata.

hagyjuk már ezt a rablódumát.mert csak az szeretheti a Fradit szerinted aki állat módjára viselkedik?csak az az IGAZI FRADISTA?szánalmas
Láma!
"Fradista vagyok,csdak kultúráltan szurkolok.ha gólt lõnek felállok és tapsolok,nem pedig ordenáré módon üvöltök"

nem szoktam ebbe belekötni, és nem is szeretem ha valaki ezt teszi, de te nem Fradista vagy, csak maximum Ferencváros szimpatizáns.
Egy Fradista nem birja ki, hogy meccsen ne üvöltsön ha golt rug a csapata, egyszerûen a szíve nem hagyja nyugodni.

Én felálltam és tapsoltam amikor a loki golt rugott a fiorentinának, pedig nem voltam akkor sem lokista, annyira nem, hogy pl a Lyon meccsen orditottam a francia goloknál... egyszerüen az olaszok ellen jobban szoritottam a lokinak, akkor ök voltak szimpatikusabbak, de a lokisták nem scak tapsoltak, egyenesen õrjöngtek.
ez a különbség hogy valaki szimpatizáns, vagy vérbeli fradista, ujpesti, lokista stb...

tévedtem, nem lett volna meg a kamu büntetõ nélkül

Urbányit meg szerintem el fogják meszelni fikázásért, pedig igaza van
köszi
banok
az oldalamon találsz hozzá linket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bazz, jön a vihar és behalt a sport1 :S
na 3:0
legalább nem lehet a büntetõre fogni a gyõzelmet, anélkül is meglenne a meccs
2-0 Elding

kamu 11

1-0 ide

na hová lettek a nézõk? 😄
Mor3llo
kulturáltan fasz vagy😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tévedsz kedves barátom.Fradista vagyok,csdak kultúráltan szurkolok.ha gólt lõnek felállok és tapsolok,nem pedig ordenáré módon üvöltök
Mor3llo
õ nem fradista😊

Láma!
<#szomoru2><#sniffles>

az kellene még.. mindenki divatszurkoló legyen? és ezt pont egy fradista írja akik a lelátón eléggé jó dolgokat szoktak produkálni..

Fabio Capello
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh

példátlehetne venni a lokiról mind szurkolásban,mind szereplésben
megint az értelmetlen erõszak
bakkerman
ez egy nagyon szép gesztus volt tõlük <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Ez nagyon szép! Pont ezt jelképezi az EEE...Jobbulást!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lipcseiék meglátogatták a megvert szurkolót
Attila pénteken a rajta levõ "EEE"-póló miatt szenvedett életveszélyes sérüléseket.
A Fradi játékosai - néhány szurkoló társaságában - meglátogatták Attilát, a pénteken életveszélyesen megvert 18 éves Fradi-szurkolót. Az éppen érettségire készülõ Attila az Újpest-meccs után a Pénzverde melletti kis utcák felé távozott a stadionból, amikor több társával együtt verést kapott a rajta lévõ "EEE"-póló miatt.
A srácot a mentõk életveszélyes állapotban szállították a sürgõsségire, vérrög alakult ki az agyában. Attila nem emlékszik az aznap történtekre, sõt, másnap az édesanyját sem ismerte meg. Az állapota azóta sokat javult, felszívódóban a vérömleny, még arra is van esély, hogy a Ferencváros szombati meccsét a helyszínen tekintheti meg. Állni ugyan jó darabig nem állhat huzamosabb ideig, de a csapat küldöttsége, Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Balog Zoltán és Ferenczi István felajánlott neki egy helyet a VIP-ben, így talán megoldható a meccsnézés.
Lipcsei egy mezt is vitt magával, aminek a beteg fiatal nagyon örült. Csak az édesanyja (aki annak idején már csecsemõként Fradi-meccsekre vitte a fiát) nem tudott felengedni, közel egy héttel az események után is érezhetõen a történések hatása alatt van.
Neki megkönnyebbülést, fiának mihamarabbi és teljes gyógyulást kívánunk! (nb1.hu)

gabber_saviola
Ne bazd meg már, hogy nem jó a most szombat délutáni meccs. 😊
Mond le bármit is csináltál volna. Gondolj arra, hogy ezer éve nem találkoztál már velünk.

Bizony, tavaly óta bérletesek vagyunk Horisszal meg a Zsolti haverjával, és igen az O-ban nyomjuk, keményen.

Látszik régen voltál már Fradi meccsen, már nem foteles az O. szektor, Horisz is ugrált tapsolt és tõrt-zúzott a Dózsa ellen. 😊

Na gyere, nem kell a kifogás. Várunk. 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A most szombat nem jó sajna, de ha mentek a Pápa elleni meccsre, abban benne vagyok. Bérletesek vagytok? Komolyan O-szektorban szoktatok ülni? Ne már😄
gabber_saviola
Szia Taki.

Idejét sem tudom, hogy mikor voltál velünk utoljára meccsen. Nem jössz ki valamikor? Mondjuk most szombaton?

Horisz nagy O-szektoros huligán lett, mióta nem jársz velünk meccsre. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij
Ebben igazad van, inkább fiatal magyarokat kéne játszatni...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
ha jol tudom ez az utánpótlás nem az ami 4 éve volt. amikor kizártak minket, a korosztályos csapatok kb megszüntek létezni...

Ok, Rósa, meg Ferenczi már itt volt, bénák, de a mieink. mint a magyar narancs. minek kellett akkor idehozni egy kutyaütõt? Azt elismerem, hogy a jelenlegi nem éppen fenomenális csatáraink közül kiemelkedik, mert könnyû vakok között egy félszemûnek királynak lenni. De akkor minek van utánpótlásunk? mert továbbra is mondom hogy a 10 helyzetbõl 2õt berúg harmat gyenge. Mert ennyi erõvel a Füle Antalt is leigazolhattuk volna, a Ferenczi szintjét õ is megütné, nem kell ehhez noname huszadrangú senki angol.

Akárcsak - Tutoricsot leszámítva - az összes légiós a védelembõl.

Láma!
azt hiszem még nincs nyár...

na igen, új stadion, az angolok "2010 nyarán megkezdik az építkezést"

Láma!
grenz, elding volt aki a legtöbbet, és leggyorsabban futott a meccsen... nem épp õt kéne leszólni...

ott vannak pl a magyarok közül: Rósa, Ferenczi akik meccsek óta 0-k.

ETO-FTC

az alacanatara megye1-be nem férne be...
edling hozza a negyedosztályú formáját...

Láma!
nagyjábol egyetértek, vass valószínüleg azért nem játszott mert ma érettségizett 😊

Link

Gunnersboy
nos.

ETO-Fradi

Számomra érthetetlen, hogy miért nem Balog volt a balhátvéd
Morrison teljesítménye nálam erõsen kérdõjeles, sok az elszórt labda, biztos hogy jó ha védekezõ poszton látjuk? ráadásul Tokody lövésénél Dohertyvel karöltve nézték ahogy rákészül és ellövi, azon gondolom egyikük sem gondolkozott el, mi lenne ha kilépnének rá..
Schembri-Abdi duó jó volt ismét, a máltai lecserélését NEM ÉRTEM
Shaw becserélését szintén NEM ÉRTEM, jött volna be inkább Vass és akkor feljebb léphetett volna Abdi egy sorral, tudtommal hátrányban játszottunk majdnem végig, akkor meg miért nem vállaljuk fel a 3 csatáros játékot az utolsó 20 percre?
Elding jó volt, harcos, kár volt kivenni arról a posztról, ahol 6 gólt rúgott, és odatenni a teljesen impotens Ferenczit, ma sem láthattunk tõle semmit, de legalább végre lecserélték..
Short megint elcserélte magát, buta döntés volt már alapból Alcantara-t kezdetni + Elding szélsõként játszatása a másik buta döntés volt, de hát érthetõ hiszen Ferencziben mindig benne van a gól. Csak titkolja....
Shaw egy nagyon jó játékos VOLT, és egy nagyon jó személyiség, de sajnos öreg, azt hiszem mindenki szívesebben látna egy Szabó Rolandot, vagy Nyilasi Bálintot helyette a névsorban.

remélem a hátralévõ meccseken valami hasonló csapat fog kifutni a gyepre és Short is kifelejti majd a spanokat a kezdõböl.
Megyeri/Haber
Csizi Dragó Tuto Balog/Wolfe
Schembri Doherty Vass Tóth
Elding Abdi

Ferenczi illetve Morrison meg üldögélhetne pár meccset, hátha rájönnek hogy ez nem a 4es 6os, ide nemjó a villamosbérlet, ez a FERENCVÁROS.
Stockley-t csak azért nem veszem ide mivel az õ hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, csak vannak momentumai szinte minden meccsen amikor elviszi a lelkesedés és bakizik, egy kis pihenés lehet,hogy jót tenne neki.