Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gabber plíz... -.-
barnuska665
értettem

nem hiszem el hogy nem bírod befejezni...
ne kommentálj, legalább addig amíg nincs valami tartalmas mondanivalód. ennyi.

Itt közülünk senki sincs megelégedve ezzel a szezonnal, de itt senki sem csapott át a Debrecen imádatba. Annak a klubnak amelynek a drukkerei a Magyar Kupadöntõre is alig bírnak páran felutazni.

és ezt se kommentáld légyszíves!

barnuska665
én nem provokálok,pusztán reálisan nézem a dolgokat.na jó éjt tiszteletes

Ha provokálni akarsz, ahhoz korábban kell felkelni! A lényeg, hogy felesleges vagy ide, és epekedve várom mikor repülsz... addig éld még ki magad...

www.smart-bus.hu

barnuska665
hívõ létedre ocsmány a szád

barnuska665
te szentfazék

Nem! Azért vágjanak ki, mert egy idegesítõ, flémkeltõ balfasz vagy, aki már mindenkinek az agyára megy a degenerált hülyeségével! Buta vagy, rosszindulatú, értetlen, szemellenzõs, ráadásul túl sok a szabadidõd... Eleinte még vicces voltál, de most már irritáló vagy kedves gõzölgõ barnácska...

Intelligencia hiányosnak én mondjuk az nevezném, aki az Úristent kis betûvel írja... ráadásul mondat elején!

www.smart-bus.hu

barnuska665
azért vágjanak ki mert nem dugom a fejem a homokba?szerintem meg te egy elvakult intelligenciahiányos vagy

Arra próbáltam célozni, hogy basszanak ki innen téged, lehetõleg minél hamarabb. A neved láttán állandóan egy kupac gõzölgõ kaka képe vetül elém, és emiatt kezdek már frusztrált lenni...

www.smart-bus.hu

barnuska665
úristen.na pont ezt mondom.bár tudom nehéz megérteni

Mor3llo
Miért nem szurkolsz nekik, te dilettáns gyökér!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

barnuska665
ja csináljunk úgy mintha vakok lennénk mi?pffff

Oké, hogy demokrácia van, de miért kell ezt elviselni? Mindennek van határa...

www.smart-bus.hu

barnuska665
mert szerintetek ez olyan jó év volt?szerintem szánalmas.példát lehetne venni arról a csapatról aki mind a három érmet begyûjtötte.nem homokba dugni a fejünket

már nem, mert a másik nincs kitiltva már
Fabio Capello
multireg=ban.

Láma!
hát ez visszajött...

barnuska665
így legalább nem kell beültetni étkezési burgonyával,mert az ez évi teljesítmény alapján csak arra jó

barnuska665
biztos el akarják hordani a pályát

banok
jaj neeeeee..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Poklepovic visszatér, érzem 😊.

1. László Csab, 2.Prukner, 3.Gellei reményeim szerint már... igaz Lászlóra állítólag kevés esély

"Kémeink" nem sokkal ezelõtt a szombaton gólt szerzõ kispesti Pablo Coirát is képviselõ menedzsert látták bemenni a székházba. Nem tudjuk, hogy milyen ügyben, még az sem kizárható, hogy a két spanyolunk érdekében járt az Üllõi 129-ben, annyit azonban hozzáteszünk, hogy az U-20 VB-gyõztes harminc éves spanyol szerzõdése is lejár a nyáron.

Forrás: Üllõi129
Zenszkij
Poklepovityot ide <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

gabber_saviola
Mi Egervárira fogadnánk
http://ulloi129.wordpress.com/2010/05/25/mi-egervarira-fogadnank/

"Dave McCarthy a szombaton azt nyilatkozta honlapunknak, hogy ennek a hétnek a végén lesz meg az új edzõnk. Mi úgy gondoljuk, amennyiben magyar trénerre esik a választás (erre nagy a sansz az eddigi nyilatkozatok alapján), akkor Egervári Sándor lesz a kiválasztott. A jelenleg az utánpótlás válogatottnál dolgozó edzõ mellett László Csaba volt még komolyabban a kalapban, de a hírek szerint rá szinte semmi esély. Jelzésértékû lehet a hétvégi idõpont is, hiszen Egervári éppen vasárnap érkezik vissza Magyarországra, de az is támpont lehet, hogy azzal a Présingerrel vagyunk kapcsolatban, aki Egervári egyik kedvenc játékosa.

Ha fogadni lehetne mindezek alapján mi Egervárira tennénk pénzt.

Ezúton jelezzük, mindez csak egy tipp részünkrõl."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

na végre vége a szezonnak...

lehet hogy majd gyakrabban látogatom a kézit meg esetleg a vízilabdát, a foci meg elöszõr bizonyítson, nekem ez az évad az nb2ös évadok után sok(k) volt.

Láma!
megint egy hangulatkeltõ cikk az FSZSZ-tõl?
vevõ még rá egyáltalán valaki?

http://fszsz.hu/?p=790

egy kis visszatekintõ

www.1899.hu

banok
a tegnapi Bp. Honvéd-Ferencváros 2-0 összefoglalója
http://www.youtube.com/watch?v=JwdHgdhKfZA

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Nagyon meg kell erositeni ezt a keretet, hogy jovore ne csak egy kozepcsapat legyunk! Iden alig nyertunk varosi derbyket...😞
Azt mondták a keret és fõleg a légiósok nagy részének lejár a szerzõdése,hát remélem a 90%-ot nem is fogják különösebben akadályozni a távozásban.Bár hogy a máltai csodajátékossal hosszabbítottak,nem sok jót jelent.
34 gól a 14. helyre elég a 16 csapatból a lõtt gólok listáján,ez egyszerûen nevetséges egy Ferencvárostól.De hát ebbõl a semmilyen céltalan játékból amit játszottunk egész évben,nem is jöhetett ki több.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hujaj 😄
JimKirk
Vegre!
Fabio Capello
navégre...

már támogatom
(eddig lehet hogy a túl toleránsok oldalát támogattam, de belátom hiba volt. Mert azért ez nem egy Fradi-vicc topik, s ez már nem az elsõ esete, tehát "visszaesõ".)

gercse
A Soproni Ligában szereplõ Ferencváros középpályása, az Angliában tartózkodó Tommy Doherty biztosan nem lép pályára a Honvéd elleni záró fordulóbeli mérkõzésen, míg Djordje Tutorics és Jason Morrison játéka kérdéses – adta hírül a 100% Fradi.
A szerb védõ a Pápa elleni mérkõzésen kapott rúgást a lábára, míg a jamaicai középpályás hasizom problémákkal küzd.

nso

bubu13
Kitilthatná már innen valaki...

EEE 1899

- Mit csinálnak a fradi játékosai, ha megnyerik a bajnokságot?
- Kikapcsolják a Playstation-t.
hatodik hely.micsoda jövõ.na inkább egy vicc,de könyörgöm ne vegyétek komolyan
Oncsi
MTK kikapott otthon Kecskeméttõl , így nekünk 41 pontuk van(6.-ak vagyunk)MTK-nak 40!MEgevrjük Honvédot akkro tuti 6.hely,ami sztem reális!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Zenszkij
És ezzel le is van zárva a történet. Szürnyû ez a rágalomhadjárat amit csapatunk körül felvertek.

<#falbav><#falbav><#banplz>

JimKirk
Aztamindenit!<#merges2>
bocs,csak viccnek szántam.belátom rossz volt
Mor3llo
Te tényleg ritka nagy hülye vagy😄

Vki tiltsa már le a hozzászólásait...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gercse
<#bdead>

csak egy vicc:
Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot?
???
Nehogy kiessen a fradi!