23418
-
#17516 Üllői129-rol csórtam. -
#17515 a rendőrök is pikkelnek rád, nem csak a modik?:D -
Solt #17514 Jó a banner!!! Dragó ISTEN, sok sikert neki, és köszönünk mindent! -
Takezó #17513 Okés, akkor majd szólj pls. -
#17512 amúgy ezt a kártyát nem akarják eltörölni valamikor????
úgy be mennék már egy hazai meccsre -
#17511 Remélem nyáron lesz időd elmenni a shopba kiváltani a szurkerkártyát, ha mégsem, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a linket. http://fradimob.hu/?p=11605
Viccen kívül, majd ha megyünk bérletet hosszabbítani, akkor lefixáljuk jó előre, hogy Te is tudj jönni velünk. -
#17510 józsi takarodhat ilyen alibit még nem láttam senkitől:D:D ja meg stanictól is....
ő is mehetne isten hírével!!! -
#17509 és akkor egy olyan helyről info ami legalább egy kicsit hiteles.
Orosz Pál interjú -
Grenzjager #17508 Haber, Schembri is tűnik mennek
Egyelőre nagy kérdés, hogy mi lesz az FTC sorsa. A zöld-fehérek a 3. helyen végeztek, így indulhatnak az Európa Liga selejtezőjében, ám többekben is felmerült a kérdés: minek, ha nincs csapat, nincs játékos, aki pályára lépne?
Információink szerint a klub vezetősége jelenleg is tárgyalásban áll 2-3 olyan szponzorral, amely révén, ha nem is lennének paradicsomi állapotok az Albert-stadionban, de az elmaradt tartozásokat kiegyenlíthetnék, és stabil lábakon állhatna a klub.
Úgy tudjuk, hogy a csapatot jövőre is Prukner László irányítja, ám élő szerződése ellenére is kérdéses Józsi György sorsa, aki iránt van NB I-es érdeklődés.
Egyelőre azt sem tudni, hogy Rósa Dénes marad-e a klubnál. A csapatkapitány szerződése az idény végén lejár, és pár héttel ezelőtt még ő sem tudta megmondani, hogy miként alakul a jövője.
Máltai források szerint Justin Haber elutasította a Fradi szerződéstervezetét, így ő biztosan távozik, honfitársa, André Schembri távozása is biztosnak tűnik abban az esetben, ha nem rendeződnek gyorsan a körülmények. A "zuhanyhíradó" szerint mindenesetre Schembrinek már megtette ajánlatát a klub.
Úgy tudjuk, Emil Miljkovic végleg távozik a zöld-fehérektől. Mint ismert, a bosnyák származású labdarúgó engedély nélkül utazott el próbajátékra egy görög csapathoz. A keretből egyébként egyedül ő nem vett részt a Lombard Pápa elleni éremátadást követő ünneplésben. (nb1.hu) -
Takezó #17507 mármint kiváltom a kártyát, megveszem a jegyet -
Takezó #17506 Ne is mondd azokat a meccseket, ejj...
Láma: nem lustultam be, mondtam Gábornak, hogy találkozzunk 3-kor, kiváltom a jegyet, a meccsig meg megiszunk pár sört: ) -
#17505 hm, itt még nem értünk oda, látod Taki, ott lettél volna velünk a drapi bal felső sarkánál kb ha nem lustulsz be:DDD -
#17504 azért ne becsüljük le még ezeket a csapatokat se
sajnos ott tartunk hogy bármelyik magyar csapatunkat bárki megverheti a világon:S:S:S
pl,vadúz vagy ripo minszk stb. -
Takezó #17503 Ha most három évig jól teljesít legalább egy csapatunk, akkor azért feljöhetünk a szerb/svéd bajnokság szintjére megítélésben, ugyanis a 2006/07, 07/08 és 08/09-es szezonban 1-1 pontot szereztek klubcsapataink... -
Grenzjager #17502 sajna az elmúlt évek nemzetközi szereplése csak ennyire jogosítja az NBI-et.... -
#17501 azért szomorú ezt a felsorolást látni,hogy a magyar 3.-nak ilyen hulladék félprofi csapatokkal kell játszani... -
Grenzjager #17500 -
#17499 bár melyik luxemburgi jöhetne első körben vagy esetleg andorrai:) -
#17498 ÍF Fuglafjørður (feröer-szigeteki)
már csak azért is ezt akarom, mert kiváncsi vagyok a magyar kommentátorok hogy ejtik a nevét... :D:D -
Grenzjager #17497 -
Grenzjager #17496 Dragó szerintem szenzációs volt !
Véletlenek nincsenek, azt a gólt is Dragónak kellett lőnie :)))
Lehetséges EL ellenfelek:
Milsami Orhei (moldáv), Banga Garg¾dai (litván), Daugava Daugavpils (lett), Khazar Lankaran (azeri), Olimpija Ljubljana (szlovén), Cliftonville (észak-ír), Flamurtari Vlorë, Vllaznia Shkodër (albánok), Narva Trans (észt), Irtysh Pavlodar, Shakhter Karagandy (kazahok), Zeta (montenegrin), Banants (örmény), Nõmme Kalju (észt), ÍBV Vestmannaeyar (izlandi), NSÍ Runavík (feröer-szigeteki), Ulisses (örmény), Neath (walesi), Käerjéng 97 (luxemburgi), Lusitanos UE, Santa Coloma (andorraiak), ÍF Fuglafjørður (feröer-szigeteki), Fola Esch (luxemburgi)
1. sel'körben kiemeltek leszünk, s 2.ban csatlakozunk. Továbbra is szuper az UEFA libsi toleránc multikulti politikája, szerencsénk hogy Üzbegisztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán nem tagja még az UEFA-nak. -
#17495 -
Zenszkij #17494 Bumm a fejbe gecco! -
#17493 ezt a fasszopó berkit kéne eltávolítani a fradi környékéről,és hosszú évek után ismét lenne egy jó fradija az magyarországnak. jó edző,játékoskereten azért még van javítani,de arra ott lesz a nyár. a bronzhoz pedig nagy grat! -
#17492 Szép volt fiúk!!!
Dragó ráadásul búcsúgólt lőtt, ez igen:) -
Grenzjager #17491 a 245., az utolsó meccse a holnapi
HAJRÁ DRAGÓÓÓÓÓÓÓÓ
Dragó a búcsúról
nagyon fog hiányozni
-
#17490 szégyen ez a nyomoronc
pár éve még pincér volt siófokon most meg már milliomos kis senki
összelopkodta a pénzt nulla tudással aszem érettségije van max, vezér lett aztán szépen fiktiv fizetéseket és minden azzal velejáró pénzeket kicsalt maccébtől és szépen el rakta a sutyerák
olyat belebasznák legszivesebben abba a nagy hombár fejébe........ -
#17489 és van pofája bazmeg ilyen hírek ellenére bentleyvel járkálni,a kurva annyát az ilyennek. mocsok féreg tetű alak,persze az ilyeneket nem ültetik le,de akik lerotálnak 4 napbarnítottat,azokat érdekes módon 2 hét alatt elitélik. -
#17488 patkány féreg:D:D
atya isten hogy néz ki ez a bohóc:D:D:D
remélem hamarosan már börtönbe fog ülni -
Grenzjager #17487 Én bíztam hogy rákapcsolnak, ezért tippeltem jó pár hete igen nagyon optimistán. A lényeg a bronz és az EL indulás. "Az élettel az ember úgy van, sodródik mint bacilus a hugyban" 3éve milyen komolyan hangzott volna: EL -
Csesza #17486
Köszönjük! -
Grenzjager #17485
-
Solt #17484 Rendszeresen jobbra húzódott ki, majd jöttek a hülye bal külsős próbálkozásai... :S -
#17483 én juniort mindenhol láttam a meccs folyamán, de nem tünt fel hogy kifejezetten jobb oldalon lett volna... :o -
Solt #17482 És Junior mit keresett jobb oldalon? -
#17481 hát mondjuk Prukner mellett szoljon hogy 1-1-nél mindent megtett hogy nyerjünk... Schembrit agyonrugták, behozta Abdit, felküldte fejelni Dragit, csak épp a csapat nem szállitotta félpercenként a beiveléseket amiket kellett volna... szal az edzö hiába akar, ha a csapat szarik bele... -
Grenzjager #17480 A csajok (összefoglaló) után megnéztem ez a sz@rt....
Csizmadia nem hogy a válogatotthoz semmi köze sincs, de így lassan a Fradi B-be se fog beférni...
Prukner meg már elkezdte hogy milyen nehéz lesz a Pápa ellen... Prukival minden rendben van amúgy? A dobogó milyen messze van azt már elmondta hetekkel ezelőtt...
..szal akkor HAJRÁ HALADÁS :) persze a Debrecen ellen, uccsó fordulóban
Jelenleg egy pont az előnyünk a Debrővel szemben, szóval ha Hali megveri a Debrőt, akkor még beis jöhet Prukner papír formája és simán kikaphatunk a Pápától, s meglesz a hőn áhított EL... igaz ezt a csapatot bárki kiverné
-
Gabe18 #17479 Hát úgy mondanám hogy annyi pontot kell szerezni amennyit a riválisok, akkor megvan. Ha ők nem nyernek, akkor nekünk se muszáj.
Csak valószínű a ZTE Szolnokon, a Debrecen meg otthon a Haladás ellen, azért beszedi a 3 pontot. -
#17478 muszáj igen!!! -
#17477 uccsó körben muszáj nyerni az EL-hez,nem?