Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
öö nem a K-L ugy egyben, csak annak egy része, mert ott van az EEE is abban meg vannak 18-20 éves csajok...(legalábbis pólójuk van) nem hiszem hogy azok balhéznának😄

hát, TE leginkább sehova se tartozol😄
aki csak egy sörért jár ki meccsre és nem szurkol az ne szoljon😄

Láma!
ne sértödj meg rá, gabber már csak ilyen...😄

gabber_saviola
dehogy basztatlak, ha úgy érzed bocsánat érte. Engem csak úgy alapban érdekel, hogy ki mit gondol a szurkolókról.

amúgy szerintem nem attól lesz valaki olyan hú de nagy Fradista, mert rendszeresen jár meccsre.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Itt már kérdezni sem szabad? <#vigyor1><#rinya>
szóval akkor a keménymag az a K-L és a tizennégyes úgy egyben?

amúgy mi az oldallelátósokhoz tartozunk?
http://fradifan.blogspot.com/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mint írtam, nem tudom, hogy melyik csoport, illetve szektor a balhés, életemben kb. 6-szor voltam fradi meccsen, abból kettõ itthon volt és így bõ 200 kilométer távolságból sajnos nem nagyon áll módomban pesti meccsekre járni, hogy tájékozódjak az ilyenekrõl, de igen, lehet basztatni, hogy tudatlan vagyok! hajrá
Láma!
keménymag szerintem a hool csoportok halmaza, és néhány ultra csoportos.

hamár mindenáron kötekedni akarsz😄

gabber_saviola
marad persze, mert Kabit a kondások is hívják. 😄

gabber_saviola
Diós ellen a tizennégyesben volt balhé, szóval szerinted Õk a keménymag?

akik anno pl a diósgyõr elleni meccsen balhéztak

(jó nem kell a kioktatás... nem vagyok otthon szurkolói csoportok témában, ez azért innen kicsit nehéz is lenne 😄)
Láma!
ha ez létrejön, akkor még énis keménymag leszek baszod😄

kabát ide ne jöjjön😄 nála csak rajczi lenne még szebb...😄D

és Pista is mehetne, vagy legalábbis faragjanak abbol a 4 millás fizubol...😊

Remélem ez marad csak kombináció! 😊

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
szerinted kik a keménymag? kérdezem.

azt nem írtad oda, hogy a keménymag pedig lebontja a székházat, ha ezt bejelentik... 😄
gabber_saviola
kombinálok

Ferenci nagy haverja Kabátnak.
Kabátnak lejár a szerzõdése most, ahogy Ferenczinek is.
Ferenczi és Kabát azonos menedzsernél van.
Ferenczi marad, mert hülye lenne elmenni és rábeszéli Kabátot, hogy jöjjön ide.

Láma!
jaja csatárokat énis várok.

az hogy tárgyalnak, még nem biztos hogy marad, de legyen igazad😊

mert arra lennék kíváncsi hogy majd kik lesznek a csatáraink. Mert az ékekhez képest, úgymond "dúskálunk" a védõkben.

Tutorics marad, a héten tárgyalnak vele hivatalosan.

gabber_saviola
"belsõ védõink amúgy is vannak..."

Jelenleg van egy darab BéZénk. Tuto még nem hosszabbított, Dragó meg ugyebár 3-4 hónapos felépülését végzi. Ja, tele vagyunk belsõ védõkkel.

Láma!
belsõ védõink vannak?😊

Tutoric még nem biztos hogy marad, Dragit imádják eltiltani, Balognak nem nagyon ment az összel. Kell ide a srác, jó védõ.

Kár hogy FSZSZ fórumon már megtalálták... sok primitiv paraszt.

gabber_saviola
Rodenbücher a Fradié

http://ulloi129.wordpress.com/2010/06/02/rodenbucher-a-fradie/

na az elsõ minõségi igazolás! \o/

gercse
Örülnék, ha minél többi ilyen igazolás lenne

Az FTC egyébként magyar játékosokkal erõsítene nyáron, így egy fiatal tehetség is az Üllõi útra érkezhet. Ausztriai forrásaink szerint a vezetõk a Rapid Wiennel is felvették a kapcsolatot, és Nagy Patrik személyében egy 19 éves középpályás is jó eséllyel az Üllõi útra igazolhat. A gyõri születésû fedezet 2009 nyarán írt alá 4 éves szerzõdést az osztrák bronzérmes Rapiddal, miután már évekkel ezelõtt elnyerte az ottani szakemberek tetszését. Az U19-es válogatott kerettag is a Ferencvárost erõsítheti majd a következõ idényben, bár a megállapodás részleteirõl még keveset tudni.
(TepsiKóla-foci.hu 😊)) )

Rodenbücher a Maccabi Hungária krt.-ról hozzánk igazolt.
már látom a szurkolók kedvence lesz...

bár minek igazoltuk le?
belsõ védõink amúgy is vannak...
BERKI TAKARODJ!

akirõl beszélünk mindig is Fejér megyei lilaszívû volt ...

Láma!
reméljük hogy az a legalább 1 fõvárosi 2 lesz, hiszen a legutóbbi fidesz kormány alatt tudjuk kiknek épült uj stadionm és félek ha most is 1 fövárosi csapatot nyomnak, akkor azok nem mi leszünk...

kissé lerágott csont, de..

Ez a modern világ, sajnos.
"A foci és az azt körülvevõ közeg hû tükre az ország társadalmának"

Mert ha megnézzük Magyarországot a Tihany Camambert sajt a Balaton szelettel együtt már Csehországban kerül gyártásra, a Pick húsüzem dán kézben van, s alig gyártunk ma valamit Magyarországon. ...lásd focink, stadionok, utánpótlás ...stb

Én mondjuk Lámával ellentétben továbbra is nagyon félek attól, hogy ez a befektetés csak ingatlanspekuláció, de reménykedem, mert csiripelték korábban h a plázás Demján a kormányváltáshoz kötötte szerepvállalását a Fradinál. S a régiúj miniszterelnök, tudja a régi római mondást, "cirkuszt és kenyeret a népnek", tehát a vidéki kirakat csapat mellé kell legalább egy fõvárosi is.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

barnuska665
csak arra akartam kilyukadni , elég nagy szégyen hogy külföldi kézben van a csapat.ez már nem az a Fradi.sok fiatal footbalhuligánt összetart,de a varázsa az....

Láma!
igen, nem tudom mennyire vagy képben, egy angol befektetõ megvette a fradit, és emiatt õ dönt abban hogy ki legyen az edzõ.

barnuska665
angolok?egy Magyar csapatról?pfffff

Láma!
hát ne is berki kapkodjon, inkább az angolok döntsenek végre😊))

Zenszkij
vérnyúl <#hehe>

barnuska665
mi ujság kedves barátaim?

...
azért Berki szerintem ne kapkodjon... Inkább takarodjon már végre valahára 😊

mert ha rajta múlik, akkor Urbán Flórián is jöhetne a kispadra (lásd Bori esete)

Láma!
sajnos azt is ígérték hogy mostanra meglesz...

de nekem már mindegy, csak már lenne meg...:o

barnuska665
nagyon igazad van barátom

Brezoli
Köszi szépen még egyszer.
Úgy közben megoldódott a problémám. 😊

Doherty a negyedosztályú Bradfordhoz írt alá, õ mondjuk maradhatott volna.

jövõhét végére lesz edzõ, legalább is ezt ígérték
gabber_saviola
szerintem is.

Láma!
ebben ugy gondolom hogy a régi vezetésnek 40-50% a médiának pedig 50-60%-ban van szerepe.

De azon is el lehetne gondolkodni,hogy hogy sikerült a Fradinak oda eljutni,hogy ha egy játékos iránt érdeklõdik a FTC meg a Paks,akkor az GONDOLKODIK a döntésen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
kutatom serényen, de eddig semmi.

Brezoli
Köszi szépen.
A sérülése utániról vagy a salzburgiról esetleg tudsz valamit?

gabber_saviola
Szia!
Portóban is a 6-os mezben játszott.

Brezoli
Sziasztok!

Lipcsei Peti portói (sérülése utáni) és salzburgi mezszámát szeretném megtudni.
Tudna ebben valaki segíteni?

A választ elõre is köszönöm.

Üdv.: Brezoli

a mötökás Rodenbüchernek nyáron lejár a szerzõdése, mi és a Paks is szerzõdtetni akarjuk. Rodenbücher szemszögébõl a Fradi ellen szól, hogy nem tudja ki az edzõ. Az én szemszögembõl, ha Rodenbücher lennék összetenném a két kezem, hogy egyáltalán megkeresett a Fradi.

Zenszkij
Gabber te egy szent vagy <#email>.

gabber_saviola
Szerintem adjunk barnuskának még egy lehetõséget. Próbáljunk hozzá barátságosan közeledni, hátha beilleszkedik végre. Ha nem megy ígérem kirakom végleg.

gercse
Osztom, másképp nem lehet

Oncsi
Már neharagudjatok Kedves Fradista szurkoló társaim,de miért kell mindenkinek leállni vele,meg visszaszólni? Komoylan ha csak egy kicist kizárnátok,nem reagálnátok a gyerekes,provokatív dumájára már rég abbahagyta volna...Nem kell vele foglalkozni, de még egy széljegyzetnyit sem...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC