Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát, TE leginkább sehova se tartozol😄
aki csak egy sörért jár ki meccsre és nem szurkol az ne szoljon😄
amúgy szerintem nem attól lesz valaki olyan hú de nagy Fradista, mert rendszeresen jár meccsre.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szóval akkor a keménymag az a K-L és a tizennégyes úgy egyben?
amúgy mi az oldallelátósokhoz tartozunk?
http://fradifan.blogspot.com/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hamár mindenáron kötekedni akarsz😄
(jó nem kell a kioktatás... nem vagyok otthon szurkolói csoportok témában, ez azért innen kicsit nehéz is lenne 😄)
kabát ide ne jöjjön😄 nála csak rajczi lenne még szebb...😄D
és Pista is mehetne, vagy legalábbis faragjanak abbol a 4 millás fizubol...😊
www.smart-bus.hu
Ferenci nagy haverja Kabátnak.
Kabátnak lejár a szerzõdése most, ahogy Ferenczinek is.
Ferenczi és Kabát azonos menedzsernél van.
Ferenczi marad, mert hülye lenne elmenni és rábeszéli Kabátot, hogy jöjjön ide.
Tutorics marad, a héten tárgyalnak vele hivatalosan.
Jelenleg van egy darab BéZénk. Tuto még nem hosszabbított, Dragó meg ugyebár 3-4 hónapos felépülését végzi. Ja, tele vagyunk belsõ védõkkel.
Tutoric még nem biztos hogy marad, Dragit imádják eltiltani, Balognak nem nagyon ment az összel. Kell ide a srác, jó védõ.
Kár hogy FSZSZ fórumon már megtalálták... sok primitiv paraszt.
http://ulloi129.wordpress.com/2010/06/02/rodenbucher-a-fradie/
na az elsõ minõségi igazolás! \o/
(TepsiKóla-foci.hu 😊)) )
már látom a szurkolók kedvence lesz...
bár minek igazoltuk le?
belsõ védõink amúgy is vannak...
BERKI TAKARODJ!
Ez a modern világ, sajnos.
"A foci és az azt körülvevõ közeg hû tükre az ország társadalmának"
Mert ha megnézzük Magyarországot a Tihany Camambert sajt a Balaton szelettel együtt már Csehországban kerül gyártásra, a Pick húsüzem dán kézben van, s alig gyártunk ma valamit Magyarországon. ...lásd focink, stadionok, utánpótlás ...stb
Én mondjuk Lámával ellentétben továbbra is nagyon félek attól, hogy ez a befektetés csak ingatlanspekuláció, de reménykedem, mert csiripelték korábban h a plázás Demján a kormányváltáshoz kötötte szerepvállalását a Fradinál. S a régiúj miniszterelnök, tudja a régi római mondást, "cirkuszt és kenyeret a népnek", tehát a vidéki kirakat csapat mellé kell legalább egy fõvárosi is.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
azért Berki szerintem ne kapkodjon... Inkább takarodjon már végre valahára 😊
mert ha rajta múlik, akkor Urbán Flórián is jöhetne a kispadra (lásd Bori esete)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Portóban is a 6-os mezben játszott.
Lipcsei Peti portói (sérülése utáni) és salzburgi mezszámát szeretném megtudni.
Tudna ebben valaki segíteni?
A választ elõre is köszönöm.
Üdv.: Brezoli
REAL MADRID FERENCVÁROS TC