Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire szegeny a fradi?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
oly nagy mértékben nem bánom, de korrektebbek is lehettek volna vele azért, mert nem ezt érdemelte.
Így a Rapidos osztrák csatárnak véleményem szerint megnõttek az esélyei a leigazolásra. Igaz az osztrák sem vmi gólerõs angfriff Spieler
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyértelmû, hogy a dobogóra kerülés a 2010-11-es szezonban csoda lenne, egy kupadöntõs pozícióval jók lehetünk egy Európa-Liga kupára, 1-2 selejtezõ körre. De legalább nem ámítás megy, mivel szûkösek az anyagi javak, még a korábban beharangozottak csak ámítás volt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Mindenkinek megvan a maga ára, az enyém szerintem nem megfizethetetlen, ha a Fradi mégis annak tartja, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Jól esik, hogy a korábbi edzõm számítana rám, de így különösen féltem õt. Ha annyi pénz nincs, hogy engem, vagy bárki mást, akinek nem járt le a szerzõdése, de hasznára lehetne a csapatnak, megvehessen, akkor tartok tõle, az elvárások és a realitás nem lesznek összhangban az Üllõi úton. A nyolcadik vagy a hatodik hely nyilván csalódásnak számít majd, így viszont aligha harcolhat a dobogóért."
(Oláh Lóránt, NS, 2010.júm.22)
s mai....
"..a bizonytalanság jellemzi a Fradit, és ha azt nézem, hogy rajtam kívül Dragóner Attilához sem szólt senki, azt mondom itt valami nagyon nem stimmel. Mert Ferenczirõl le lehet mondani, én csak két éve szolgálom ezt a klubot, de Dragóner Attila élete a Ferencváros, ráadásul a csapat egyik meghatározó játékosa, úgyhogy az egészet nem értem"
(Ferenczi István, NS, 2010.jún.23)
Ferenczinek és Dragónernek lejárt a szerzõdése, de egyelõre semmi sem történt velük kapcsolatban, valamint annyit még hogy Ferenczi és Rósa fizetés csökkentése decemberben következett be, s õk belementek, mert látták nem megy a szekér, valamint Ferenczi elismeri hogy abban a szerzõdésben nagyon jól keresett. Ennél azért õ is és Dragó is többet érdemelne, mint ami most történik, konkrétan a semmi...
A Ferencváros új menedzsmentjét, valamint a klub új játékosait a 14.00-kor kezdõdõ sajtótájékoztató során mutatják be.
Azt hiszem az arccsontja sérült, talán törött.
egyébként R.I.P.
- Malinauskas a Ferencvárosba igazolt - tájékoztatta a hivatalos honlapot Nagy Béla, a DVTK ügyvezetõ igazgatója. - Amikor kiestünk az NB I.-bõl, nyilvánvalóvá vált, hogy két kitûnõ kapusunk közül csak az egyiket tudjuk megtartani, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a kispadon jegeljük egyiküket. Malinauskas válogatott kapus, számára nem perspektíva a magyar másodosztály, szerzõdése szerint elsõosztályú ajánlat esetén el kellett engednünk. Már szezon közben is volt érdeklõdés iránta, de anélkül, hogy belemennék az anyagiakba, elárulhatom, sérülése miatt nem tudunk olyan kedvezõ feltételeket kialkudni, mintha egészséges lenne. A döntésben az is szerepet játszott, hogy sérülése után nem tudni, mikor állhat ismét tétmérkõzésen kapuba.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Haber - Csizmadia, Dragóner, Tutorics, Stockley - Kulcsár, Józsi, Maróti, Rósa - Ferenczi, Elding
Haber? Rósa? Ferenczi? Elding? ... hmmm
gyenge pontjaink...
BL meg akkor, amikor újra Borsodi Ligának hívják az nb1-et.
Vicc, idejött McCabe, ígérgetett mindent, erre már a 4. (vagy 5.?) átigazolási szezont járjuk azóta és pénzt egyedül Ferencziért adtunk (plusz Pölöskeyért valami aprót).
meg még a nép kábítása... ez tény, de azért....
s ha továbbra is tökölés megy, akkor marad a már túlkoros Ferenczi és az Nb2es szintje.. pedig csatár poszton eszméletlen gyengék vagyunk
"„Még mielõtt bárki is azt gondolná, hogy százmilliókat költhetünk új futballistákra, gyorsan szögezzük le, nagyon be kell osztanom ezt a pénzt. Gondolja, ha dúskálnánk az anyagiakban, akkor ilyen könnyen lemondtam volna Oláh Lórántról? Alaposan meg kellett húznunk a nadrágszíjat, úgy is mondhatnám, kétszer meg kell gondolnunk, mire, illetve kire költjük a pénzünket” – mondta Prukner."
forrás: nso
biztos drága egy oláh lóránt <#idiota>#idiota> ez a szar nso már megint nem tudja mit írjon
😞
"Legfelsõbb Bíróság: jogtalan volt a Fradi kizárása"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szlovákia egy múló állapot.
www.smart-bus.hu
a média agymosási tevékenysége párosul egy már természetesnek tûnõ magyar közönnyel
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195997994&no=3841
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...