Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
<#worship><#worship><#eljen>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Elding, aki az utcán is harcolt

Csatárunkkal még az Újpest meccs elõtt beszélgettünk, de mivel az általa elmondottakba beleköthetett volna a média, és ezáltal rossz hírben tüntette volna fel a Ferencvárost, így azt gondoltuk ne kapjon napvilágot az interjú. A csatárral a Springer szobor tövében, majd pályabejárás közben a gyepen beszélgettünk.

- Nehezen jutottál el a stadionig?
- Eléggé, de felkészültem erre, tudtam mi vár rám, így hamar elindultan otthonról. Ahogy hallom kint már megy a móka, ez a kedvenc dalom ami éppen most szól.
- Melyik?
- Akkor dúdolom: Áléáléáléáléóóóóó f.sz.pó újpest…
- Tudod is mit jelent?
- Persze, már lefordították nekem a drukkerek. Ma egész nap ezt dúdoltam.
- Számíthatunk valami különlegesre ma tõled?
- Kihajtom a lelkemet is a pályán és remélem mindkét kapuba betalálok majd.
- Ez miért fontos?
- Tudom mennyire nem “szeretnek” minket az újpestiek, ezért ha oda rúgom a gólt megheccelem kicsit õket. Átugrom a reklámtáblákon és megmutatom a mezemen lévõ nevet nekik. Ha a másik kapuba találok be, akkor együtt ünneplek a mieinkkel. De várj, hallgassuk egy kicsit a kinti dolgokat, imádom az ilyet.
- Éppen most jöttek meg az Újpest drukkerei ilyenkor megy kint a dobálózás a verbális párbaj.
- Tudom mirõl van szõ, istenem de jó lenne kint lenni. Rengeteg ilyen csatában vettem részt szurkolóként. Nézd itt egy vágás, itt egy heg, meg itt is egy, ezt mind az utcán szedtem össze. Imádom a drukkereinket, mert olyanok mint én vagyok, az életüket adnák egy gyõzelemért és a csapatért. Még csak keveset voltam itt, de látod már Fradistaként nyilatkozom. Azt vallom, hogy a játékosnak is szurkolónak kell lennie. Én például nem már nem tudnám más magyar csapatban elképzelni magamat. Ez más mint Anglia, itt szenvedélyesebbek a drukkereink. Úgy érzem egy csapat vagyunk velük. Az elején kicsit letargikus voltam amikor idekerültem, mert mást kaptam, mint amit ígértek, de az Mtk meccs óta bent a tábor a stadionban, mámoros az az érzés, ahogyan buzdítanak minket.
(ulloiwpress.com)

a nemzetisport szava kb annyit ér, mint ahogy megírták, hogy Carew meg Larsson jön a Vidihez, mikor megcáfolták hivatalosan, még akkor is bizonygatták, hogy pedig igen...
Fabio Capello
hmmm, pedig...

A Nemzeti Sport információi szerint Anthony Elding a jövõben nem kíván a Ferencvárosban szerepelni. Eközben a zöld-fehéreknél eddig pályaedzõként tevékenykedõ Csató Sándor továbbra is arra vár, hogy aláírhassa a kilépési papírokat, de hiába közölték vele telefonon még a múlt héten, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira, eddig még nem keresték meg személyesen.

Oncsi
Elding velünk edz!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Zenszkij
Csapatépítés folyik, nem ész nélküli igazolás. Fel kell építeni valamit szisztematikusan, ami nehezebb és hosszabb folyamat, mint a lerombolás volt...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

miután a Lákinak nincs kapusa, nálunk meg edz egy litván aki szabadon igazolható ...a Lákinak van pénze, nekünk állítólag meg semmi...

szal a eddig akkor van a noname máltai nálunk...

<#guluszem1>

barnuska665
aha.hajrá FRADI

JimKirk
lehet!
DONGUBA
övé?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
kié?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

JimKirk
enyem
barnuska665
tied

JimKirk
Mint kapus a legjobb korban van!

barnuska665 #16325: Igen!
29 éves, és van benne még 5-6 jó év minimum, nem elég? 😄
banok
Casillas öregecske már egy kicsit nekünk elvégre a jövõ csapatát építjük... <#ravasz1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
Casillas is kéne, meg esetleg Ramos, bár nem tudom hogy õ megfelel e a nívónknak 😄

DONGUBA
Anyad nem tudna?
TE NAGYON HULYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banok
így vegyük meg Messit meg C. Ronit és irány a BL! <#idiota>

Egyébként most a korábban az oszták Kärtenben játszó Pusztai Olivér került képbe.

barnuska665
gondolom a club

és ki fizetné ezt?
barnuska665
ha már mindenáron idegeneket akarnak hozni akkor nem gojgómiticseket kellene,hanem aki érdemben is tud a csapaton segíteni,és akkor talán a közeljövõben még akár bajnokságot is tudnánk nyerni,vagy lehetnénk akár másodikok is

Láma!
1. senki nem kövezett meg.
2. nem ez volt az elsõ alkalom hogy ilyet csinálsz.

barnuska665
és akkor már meg kell kövezni?

Láma!
nem rosszat, csak butaságot...

barnuska665
most meg mi a bajotok?olyan rosszat mondtam?

Láma!
persze ez nem neked szólt Jim😊

Láma!
hát le lehet.... mondjuk Anelka pont hosszabbított a Chelsea-vel, de hát vásároljuk ki... csak 20-30 millió EURÓ az ára alaphangon...

barnika adsz kölcsön ennyit? akkor 1 csatár már van... kéne még egy irányító, mondjuk Xavi... 60-70 millió euró és sorolhatnám...

vagy tiltsa ki innen valaki végleg, vagy GONDOLKODJ MÁR mielõtt ide irsz.

JimKirk
"én nem értem hogy példul Anelkát és egy pár haverját miért nem lehet leigazolni"

!
akkor hogy? 😄DDD
barnuska665
nem úgy értettem

Láma!
😄DDDDDDD

a legutóbbi meccsünkönk nyertünk... 1-0-ra Tóth Bence góljával az üllõin, rémlik valami?

barnuska665
azért nem a Lokiból igazoltatnék,mert jóval erõsebb játékosokra lenne szükségünk mint az említett csapatban vannak. és akkor végre el tudnánk verni a Dvsct-végre valahára

FUTBALL KURVÁK! szar dábrácáni vsc

Láma!
már nem a lákiból akarsz igazolni?

JimKirk
ROFL!😊
DONGUBA
ANY.DERT!!!!!!!!!!!!!!!!!

barnuska665
én nem értem hogy példul Anelkát és egy pár haverját miért nem lehet leigazolni

Na Dragó felé legalább normalizálódik a helyzet

Szóban megállapodott a Ferencváros Dragóner Attilával szerzõdése meghosszabbításáról.
A válogatott védõ még minimum egy évig a klub játékosa marad, azt követõen a Fradi menedzsmentjében kap helyet.
Dragónernek májusban, a Diósgyõr ellen szakadt el az Achilles-ina, jelenleg mûtétje után lábadozik

A nemzeti sport évek óta kritikán aluli... azt is mondhatnám, soha nem volt jó! Erre akkor jöttem rá, amikor elkezdtem rendszeresen meccsre járni... látta az ember a saját szemével egy-egy játékos teljesítményét, megvette másnap az NS-t, majd nézett mint birka az új kapura!

Értetlenkedve olvastam jó darabig... aztán egyszer megsúgták, hogy a játékos menedzserek akkoriban a sportújságírókat környékezték meg legelõször, ha valami átlagos játékost el akartak passzolni...

www.smart-bus.hu

hónapok óta nem olvasom, valamelyik nap felnéztem, tele van b*szva reklámmal az egész, a színvonal pedig a blikk alatt van két méterrel kb.

a magyarfoci topikban linkeltem két nyilatkozatot is a Videoton oldaláról, ahol nyíltan lefikázták a Nemzeti Sport színvonalát
banok
szar NS

Azóta változott a helyzet: az ftc.hu beszámolója szerint Elding telefonon jelentkezett a vezetésnél, és közölte, mindenképpen szeretne visszatérni a Fradihoz. A futballista június 30-án már Magyarországon lesz, és addig is otthon készül, elmondása szerint napi 8 km-t fut.
DONGUBA
Megbaszom tejszinen ha elmegy😄

banok
és úgy néz ki Elding se akar maradni... :/

gabber_saviola
Oláhért annyi kérnek, amennyit egy ilyen 30 éves kiégett játékos már nem ér meg. Nálunk most csapatépítés folyik és 3 évre tervezünk.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

úgy fest hogy igen, mondhatni legalább nem vagyunk mínuszban mint a lilák, gebasz van végülis... Honvédnál is (Abrahamból, Diegoból akarnak pénzt csinálni most), Vasasnál is....

szinte élõ szerzõdéssel bíró játékost egy budapesti csapat sem tud igazolni. S ez azért durva, mert ha most nincs egy Oláh Lórira pénz a Fradinak akkor itt az ingyen szerzõdtethetõ játékosokkal sem lesz semmi nemzetközi porond - ahogy mondta Lóri - aki amúgy meg Fradista...

Ez most a realitás.... korábban ment a szófosás meg a parasztvakítás, BL, új stadion stb.