Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Csatárunkkal még az Újpest meccs elõtt beszélgettünk, de mivel az általa elmondottakba beleköthetett volna a média, és ezáltal rossz hírben tüntette volna fel a Ferencvárost, így azt gondoltuk ne kapjon napvilágot az interjú. A csatárral a Springer szobor tövében, majd pályabejárás közben a gyepen beszélgettünk.
- Nehezen jutottál el a stadionig?
- Eléggé, de felkészültem erre, tudtam mi vár rám, így hamar elindultan otthonról. Ahogy hallom kint már megy a móka, ez a kedvenc dalom ami éppen most szól.
- Melyik?
- Akkor dúdolom: Áléáléáléáléóóóóó f.sz.pó újpest…
- Tudod is mit jelent?
- Persze, már lefordították nekem a drukkerek. Ma egész nap ezt dúdoltam.
- Számíthatunk valami különlegesre ma tõled?
- Kihajtom a lelkemet is a pályán és remélem mindkét kapuba betalálok majd.
- Ez miért fontos?
- Tudom mennyire nem “szeretnek” minket az újpestiek, ezért ha oda rúgom a gólt megheccelem kicsit õket. Átugrom a reklámtáblákon és megmutatom a mezemen lévõ nevet nekik. Ha a másik kapuba találok be, akkor együtt ünneplek a mieinkkel. De várj, hallgassuk egy kicsit a kinti dolgokat, imádom az ilyet.
- Éppen most jöttek meg az Újpest drukkerei ilyenkor megy kint a dobálózás a verbális párbaj.
- Tudom mirõl van szõ, istenem de jó lenne kint lenni. Rengeteg ilyen csatában vettem részt szurkolóként. Nézd itt egy vágás, itt egy heg, meg itt is egy, ezt mind az utcán szedtem össze. Imádom a drukkereinket, mert olyanok mint én vagyok, az életüket adnák egy gyõzelemért és a csapatért. Még csak keveset voltam itt, de látod már Fradistaként nyilatkozom. Azt vallom, hogy a játékosnak is szurkolónak kell lennie. Én például nem már nem tudnám más magyar csapatban elképzelni magamat. Ez más mint Anglia, itt szenvedélyesebbek a drukkereink. Úgy érzem egy csapat vagyunk velük. Az elején kicsit letargikus voltam amikor idekerültem, mert mást kaptam, mint amit ígértek, de az Mtk meccs óta bent a tábor a stadionban, mámoros az az érzés, ahogyan buzdítanak minket.
(ulloiwpress.com)
A Nemzeti Sport információi szerint Anthony Elding a jövõben nem kíván a Ferencvárosban szerepelni. Eközben a zöld-fehéreknél eddig pályaedzõként tevékenykedõ Csató Sándor továbbra is arra vár, hogy aláírhassa a kilépési papírokat, de hiába közölték vele telefonon még a múlt héten, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira, eddig még nem keresték meg személyesen.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szal a eddig akkor van a noname máltai nálunk...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
TE NAGYON HULYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként most a korábban az oszták Kärtenben játszó Pusztai Olivér került képbe.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
barnika adsz kölcsön ennyit? akkor 1 csatár már van... kéne még egy irányító, mondjuk Xavi... 60-70 millió euró és sorolhatnám...
vagy tiltsa ki innen valaki végleg, vagy GONDOLKODJ MÁR mielõtt ide irsz.
a legutóbbi meccsünkönk nyertünk... 1-0-ra Tóth Bence góljával az üllõin, rémlik valami?
Szóban megállapodott a Ferencváros Dragóner Attilával szerzõdése meghosszabbításáról.
A válogatott védõ még minimum egy évig a klub játékosa marad, azt követõen a Fradi menedzsmentjében kap helyet.
Dragónernek májusban, a Diósgyõr ellen szakadt el az Achilles-ina, jelenleg mûtétje után lábadozik
Értetlenkedve olvastam jó darabig... aztán egyszer megsúgták, hogy a játékos menedzserek akkoriban a sportújságírókat környékezték meg legelõször, ha valami átlagos játékost el akartak passzolni...
www.smart-bus.hu
a magyarfoci topikban linkeltem két nyilatkozatot is a Videoton oldaláról, ahol nyíltan lefikázták a Nemzeti Sport színvonalát
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szinte élõ szerzõdéssel bíró játékost egy budapesti csapat sem tud igazolni. S ez azért durva, mert ha most nincs egy Oláh Lórira pénz a Fradinak akkor itt az ingyen szerzõdtethetõ játékosokkal sem lesz semmi nemzetközi porond - ahogy mondta Lóri - aki amúgy meg Fradista...
Ez most a realitás.... korábban ment a szófosás meg a parasztvakítás, BL, új stadion stb.