23418
  • karajjj
    végre valaki reálisan látja a dolgokat
  • Grenzjager
    román másodosztályútól vereség, ez nem a Farul Constanca, hanem Hagi akadémiája

Jönnek a fiatalok mert a jövő csapatát építjük megint, sok no name fiatal akik csapatba se férnek - de Sváb -aki szintén nem fért még be - mint fiatal mehet a Wolfsburghoz.... nekünk JUNIOR kell :)
    A védelmünk meg annyira jó, hogy Csizmadia sem kell.

Szóval ez egy olyan tavasz lesz hogy kiesni nem fogunk, és az első 5-ben sem végezünk, Kupában leszerepeltünk másodosztályú ellenfelünkkel szemben, innentől teljesen mindegy hogy hányadikok leszünk - aki tud az lelép a csapatból, közben áramlik a sok no name - legalább is én ezt látom

....mondjuk még egy kapust én igazolnék azért, mert még mindig kevés kapusunk van

Oláh meg majd szervezi továbbra is a bundát tőlünk
  • Grenzjager
    Magyaros fiatalítás, vagy fiatalos magyarosítás?
  • bakkerman
    vajon tudnak-e helyet csinálni a költségvetésben,a 100 milliós tanácsadói szerződések,és a 100 milliós bkv ügyletek közötti résekben?
  • karajjj
    anyám borogass :D most Kulcsár lenne a nagy igazolás a Vasasból, akit pont azért engedtek el oda, mert nem kellett -.-
  • Láma!
    elég ha meccsenként 1 gólt rúgunk, csak ne kapjunk egyet se:D
  • karajjj
    FTC: Détári Lajos szerint nem feltétlenül kell csatárt igazolnia a Fradinak a télen. Az FTC szakmai igazgatója hozzátette, nagyon nehéz dolguk van az erősítések terén, mivel a kiszemeltek ügyében rendre előkerül valami bökkenő, legtöbbször az élő szerződés. Nem várható légiósok érkezése Hakola és Klein módjára.

anyááám :D nem baj, ha nem lesz csatár, legfeljebb kevesebb lesz a gól :D meg hát igen, igazolna a klub, csakhát azok a fránya szerződések... :(
  • karajjj
    ki gondolta volna? -.-
  • karajjj
    inkább olyan mtk-s :D
  • Grenzjager
    :))))))))))
  • bakkerman
    én azt láttam rajta,hogy elszaladt vele a ló,hónapról hónapra felvette a maga "kis" pénzét,edzésre is eljárt,de a szíve,meg a lelke sose volt kint a pályán,tipikus sors fiatal tehetségeknél,gondolom két kézzel szórta a lét,mindennap pláza,nők stb...mehet siófokra
  • karajjj
    kb Paksra, vagy Siófokra lesz tökéletes
  • Kaplan
    Azért meglepő, hogy Tóth Bencével szerződést bontott a klub. Mégis csak a legtöbbre hivatott saját nevelésű futballistája volt a Fradinak, az már más kérdés, hogy így sem ért egy darab szart sem..
  • Grenzjager
    főleg a gyógyó sprint! :)

illetve amikor mutogatott nekünk....

• Effe88
    micsoda njodod isten volt(irónia) máig nem felejtem el a bkv előre-fradi meccset kurva nagy meccs volt hangulat zseniáli volt:D:D:D
    bamba mussa meg kik voltak még???:D:D
    3-4 lett 4et vágot dzsodó aszem:D:D
  • karajjj
    az igaz, hogy a Fradiban mostanában Abdi volt, aki megérte a pénzét, a többi mind kutyaütő volt
  • Grenzjager
    majd jön egy új edző, és az összes fiatal akiket Döme hozott mehet a levesbe. Persze drukkolok, hogy ne így legyen, mint az volt eddig mindig.

amúgy a Fradiba még soha nem hoztak értelmes négert, csak levágtak egy raklap fekát...
    Fatusi, Sowunmi, Abdi ..... na ő 3 az elmúlt 20 évben ....hö...
  • karajjj
    nekem alapvetően nincs bajom az afrikai játékosokkal, nálunk Barcikán eddig 3 volt, abból mindegyik tökéletes nb2-be, sőt, Ebala az nb1-be is megállta a helyét, szóval tudni kell válogatni köztük, csak hát azért érdekes, hogy Döme most összeszed sok tehetséges fiatalt, mert nem tartom valószínűnek, hogy ennek köszönhetően hirtelen igenfasza csapat lesz a Fradiból a sok rutintalan fiatallal, idővel persze tény, hogy így lehet eredményeket elérni, de addig edzőbának háromszor kiteszik a szűrét
  • Zenszkij
    Én szegedi vagyok, Orosz Márk jó igazolás lesz, fiatal, tehetséges, sokra viheti még.
  • bakkerman
    hát,anyagilag nincs eleresztve a fradi,szerintem ezért jönnek nb2-ből az igazolások,és lehet nem is lesznek ezek rossz húzások,én jobban támogatom a fiatal,nb2-es tehetségek leigazolását mint egy sokadosztályú néma afrikaiét
  • karajjj
    FTC: Csák Zoltán a Baja támadója igen közel van ahhoz, hogy a Ferencvároshoz szerződjön. Szintén a Fradié lehet a legutóbb Gyirmóton játszó Lannert Bence is.

épül az nb2-es csapat?
  • Grenzjager
    és egy kis film a hó nélküli télre :)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=p55bZBfT_WQ&feature=related]Pattogatott kukorica - a teljes film - Karsai "Hypós"Feri emlékére [/URL]
  • Grenzjager
    Batik Bence a Fradiba igazolt, videóinterjú
  • golvago99
    hy
  • karajjj
    igen, a fradi.hu lesz a hivatalos oldal, ha jól értelmeztem
  • Láma!
    nem is neked szántam, hanem a cikknek :))

viszont ahogy látom itt senki nem írta be, de visszakerültek a klubhoz a kereskedelmi jogok!:))))
  • karajjj
    épp ezért írtam, hogy érdekes, semmivel nincs alátámasztva
  • Láma!
    1. fradimob... ez mindent elmond a hitelességéről
    2. tegnap olvastam hogy a felkiáltójel végződésű cikkeket srk írja,ismét ennyit a hitelességről
    3. ha ennyire nincs pénz, a rengeteg légiós miért marad? a fradi sziv miatt?:)
    4. kérdezzük meg Dejan-t, hogy valóban így van e, bár a cikkíróját az sem fogja zavarni ha kiderül a hazugság, mint ahogy eddig sem zavarta soha...
  • karajjj
    ez kicsit érdekes
  • kalmarlaszlo
    Eladó egy tökéletes állapotú XXL-es HOOLIGANS póló, 3000 Ft.

Kaptam, de nem az én műfajom. :)

sum-blinkKUKACindamail.hu
  • Effe88
    nem értem miért kell alkalmazni ezt a csíleit
    igaz ezen a meccsen azért nem ő volt a ludas szerintem
    kiállítás+11 jogos volt
    ezt a "mi" játékosaink baszták el
    jobban kellett volna akarni!!!
  • Grenzjager
    szal nem véletlen volt a sok csere
  • banok
  • paly90
    majd egy összefoglalót kérhetnék ha lesz?
    kíváncsi vagyok h jogos e Döme felháborodása
  • Grenzjager
    el, korán cserélt, ezt dobta a gép...
  • banok
    Döme ezt elbaszta
  • Grenzjager
    ezt én se értem.... minek a chilei szar, ha van magyar szar is bőven, s legalább a "mienk" :))))))
  • Odacsap77
    Ferencváros 2 : 2 Békéscsaba
  • Jakuza001
    Ilyen chilei bohoc birokat, minek engednek itt vezetni merkozest ?
  • Effe88
    húú
    55.perc
    2-1
    Otten