Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GYERÜNK SRÁCOK!!!!!!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ON: holnap remélem elkapjuk a Debrecent.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
( Mondjuk ez az FM / CM-re is igaz volt egy idõben... ha ment, akkor jó kedvem volt, ha szívatott, akkor nem lehetett hozzám szólni! 😄
www.smart-bus.hu
...ha psv-és beszédhibás németek megtudták verni a Debrecent, akkor már nehogy mi ne tudjuk😊))
www.smart-bus.hu
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plazakávézójában. Mivel én egész nap shoppingholtam a barátnõkkel,
gondoltam,hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idõ alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez
sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös.
Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra.
Otthon is éreztem, hogy egész idõ alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV elõtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végül is felmentem lefeküdni. Kis idõ múlva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra,szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.
A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A Fradi kikapott. De este egy jót kúrtunk...
www.smart-bus.hu
örülök, hogy tetszik.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
A második félidõ meg fõ kérdése meg az volt hova menjünk sörözni a meccs után amivel harmadikok vagyunk az NBIben😊)
www.smart-bus.hu
hát mult szezonban elég sokszor kiszorták, én azon csodálkoztam hogy eddig tölünk nem, de alapvetöen nem alattomos, csak kemény. oláh gyerek sokkal g.cibb volt végig...
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egy kis divatfotel😄D
Taki b+, ne kelljen már könyörögni. 😊
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De tény kiegyensúlyozott a bajnokság, mind a bajnok, mind a kiesõk tekintetében, szóval a dobogó is összejöhet nagyon simán, és szenvedve is, csak szokjon összébb a keretünk és faják leszünk 😛
Szerintem Viktornak(most eppen) csak egy csapata van, a Videoton!<#nevetes1>#nevetes1>
#16913: Én vagyok a f@sz, miért az NSO-val kínzom magam... :S
www.smart-bus.hu
2-0!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mi az, hogy szétnyílt a lába? Nyílt törése van, vagy felszakadt rajta a bõr, vagy mi a szar? Döbbenet, hogy újságírók ennyire hülyén fogalmazzanak...
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
<#vigyor1>#vigyor1>
Okés Taki, akkor az ma van hétkor 😄
O-ba vegyed a jegyet, mert nekünk oda szól a bérlet.