Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
errõl nem lehet valahol képeket találni?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Láma!
már vannak is😊
több arcképet láttunk már a multkori hazain is.

a másik közben nagyon szép lesz a stadionunk, belülrõl, "ultra kéztõl", eszméletlen jó idézetek, arcképek lesznek a lelátó alatti részeken.

banok
Lombard FC Pápa-Ferencváros 0-5 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=4xOBVWj-OxA

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ezzel a formával és taktikával magyar szinten nagyon sokra lehet vinni, csak tudatosítani kell a légiósokban s újakban hogy nem egy szimpla magyar csapatban játszanak, hanem a Ferencvárosban.

Heinz még mindig kiváló futballista....

Oncsi
Õsz egyik ha nem a legszebb játékával nyeertünk tegnap 5-0-ra:9 NAgyon boldog voltam.Heinz egy óriási játékos aki ésszel játszik és óriási passzai vannak plussz alabdatartása óriási. Schebri mind a 3 gólja lehete a fordulo gólja nagyon szépen játszott õ is.Jó lenne hozni ezt a hátralévõ két meccset és egész elõkelõ pozicióban várnánk atavaszt.Most sajnálom nagyon hogy Zalába meg Debrecenbe is nem voltunk ott fejben az utolsó 5percben,mennyire jo lenne most aza 1-1 pont.Elsõ a Videoton,ahol válogatottak játszanak,milliárdok vannak és mégis mi ott vagyunk a nyakukon és ezt jó látni! Így tovább fiúk! Hajrá Fradi !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

banok
0-5 <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

na ezt érdemes volt megnézni, Moralest meg a kezdõbe kéne lassan rakni
barnuska665
vezetünk

barnuska665
engedjenek be kérem
<#rolleyes><#szomoru2>

Régebben a plázás Demjánról volt szó itthonról, de most is esélyes a magyar befektetõ. S konkrétan I.Viktor 4 kirakat csapatot akar (Fradi,Újpest,Videoton,Debrecen), tehát továbbra is esélyes egy magyar befektetõ, kérdés persze a tulajdonhányad.

kalaposkan
Igazad van, jobb lenne valami pénzes külföldi, mintsem egy magyar, aki majd szépen kihátrál, amint eltûnik a politikai hátszél. Én speciel teljesen kiegyeznék a megszellõztetett maláj, de akár amerikai befektetõvel is - a legjobb persze egy arab olajsejk lenne <#nyes>
Csak végre olyan jöjjön, aki nem fog lelépni 1-2 év múlva... Most meg csak reménykedhetünk, hogy gyorsan megoldódik a kérdés, és nem fog szétszéledni a csapat addigra, mert bár van mit javítani, de erre a csapatra végre lehet építeni - csak maradjon így...

elvileg az FTC is rászolgálna a kormány támogatására hisz Magyarország legsikeresebb klubcsapata!!! és én ezt úgy mondom, hogy nem vagyok zöld-fehér fan...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Láma!
az Angol részben vagy egészben eladna részvényeket, ahogy elöttem is írták, csak könyörgöm NE magyar tulajdonba!!!

egyáltalán nem hiányzik, hogy most kormánynyomásra beszálljon valaki, húdejólegyen 3 évig, majd egy esetleges kormányváltással le is lépjen, és megint kereshetünk Kevin papákat szerte európában... NEM, vagy maradjon az öreg, és mellé egy magyar, vagy menjen az öreg, és helyette egy másik komoly külföldi, ne 1 lábon álljunk csak, mert annak nem lesz jó vége.

és igen, fehérvár a fideszoton, mert kiérdemelte. senki nem mondaná ha csak kijárna OV sálban szurkolni. Senki nem mondaná ha csak hirtelen a semmiböl milliárdos költségvetésük lenne, és senki nem mondaná ha csak a felcsút akadémia lenne a fiókcsapatuk. De a 3 együtt nemhogy gyanús, de csak a vak nem látja...

Lokinak 10 milliárdért stadion, mert rászolgáltak.... 5 bajnoki cím, 3-4 ezer nézõ, európa pofozógépe titulus.
Nem azzal van bajom hogy támogatják a stadionépitést 10 milliárddal, azzal van bajom, hogy közben mindenhonnan elvonnak az emberektöl, majd bejelentik hogy azért 10 milliárd jut egy vidéki stadionra jófejségbõl...

És akkor most mondhatnám hogy de a Fradit miért nem? Nem fogom, a fradit sosem támogatta az állam (torgyán érát ne vegyük ide, mert többet ártott mint használt), viszont mindenki egyetért abban, hogy a potenciális szurkolói bázis nálunk a legnagyobb, ez a legeladhatóbb magyar sporttermék, a Fradira kiváncsiak mindig mindenhol a legtöbben.
És mégis... csak minket büntetnek fordulóról-fordulóra (akár volt piro/bedobálás/bírószidás/böfögés) akár nem, csak velünk lehet eladni NSO-t, csak a nálunk elcsattant 2 pofon hirérték a TV-kben.
Miért?

akkor a Fradinak miért nem segít?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a zrt. részvényeit. A brit üzletember olyan üzleti partnert keres, aki segítséget nyújtana a Fradi fejlesztésének következõ szakaszában.
gabber_saviola
Ha nem írta volna a Lokitopikban azt a kockacukros dolgot, simán visszaengedtem volna ide. De mivel megtette, már nem látom értelmét.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

:SADF?A:SDFasdf

barnuska665
gabber saviola kérem fontolja meg.ne legyen már ilyen szõrös szívû

barnuska665
légyszíves gabber saviola uraság

barnuska665
légysi

barnuska665
könyörgöm

barnuska665
Jónapot kívánok kedves barátaim
Szeretnék hozzátok ismét bebocsájtást nyerni

Szerintem mostanában Megyeri volt jó kapusa az FTC-nek..

Õszintén...
Haber mit keres a csapatban, egyáltalán a keretben?? Mivel jobb mint pl Mester?
de úgy egyáltalán, eddig sem alkotott semmi extrát, a ZTE ellenit hagyjuk mert mindenkinek van rossz napja ...de Habernek eddig még jó napja sem volt (szerintem, mondjuk ezt hozzáteszem, de nem emlékszem maradandó alkotására)

Figyu, én nem bírom túlzottan már OV-t, de õ valóban szereti a focit... nem hiszem, hogy birói beavatkozással belenyúlnának a bajnokságba...

Volt már õ újpesti, most orbán fc a videoton, debrecenben 10 milliárdért stadion épül... most akkor melyiket nyomja? Próbálnak életet lehelni a focinkba... nem lepõdnék meg, ha záros határidõn belül az Angolt is kivásárolná egy magyar cég...

Szerintem nem érdemes ezt ( egyelõre ) túl reagálni... nem kell kiejteni a kézbõl a labdát, és be kell rúgni a ziccereket...

Mellesleg, ha minket hátráltatnak, akkor mit szóljon a Gyõr?

www.smart-bus.hu

utolsó percbeli 11-sel, ami után meg sem lehetett állapítani hogy szabálytalanság történt...mellesleg Kassai jó bíró, de nem itthon...itthon irányítják, utasítják arra, melyik meccset vezesse el. Nekem baromi nagy a gyanúm Orbán Viktorék nem akarják a Fradit bajnoknak mivel hatalmas focibuzi, beleavatkozik a dolgokba az is 100%...érdekes volt ahogyan a Videoton is 11-es kapott rögtön a legutóbbi meccsük elején. Kezd számomra aggasztóvá válni, hogy mennyire kezdik nyomni a Vidit, a Fradival, ha nem is minden meccsen, de bizony érzõdik, ha feljebb kúsznának a tabellán rögtön ellenük ítélnek valamit. Nekem ez a meglátásom, tavaly is rengeteg meccs volt amiben kiszúrtak velük... Mellesleg hibáztatom a játékosokat is, Habernek nem szabadott volna kiejteni a labdát a kezébõl, Schembrinek pedig illene tiszta ziccerben nem rontani...ezek úgy hozzátartoznak a dolgokhoz hamár megvédtem az FTC-t...

barnuska665
és hogyan?

senkinek nem tûnt fel, hogy megint kiszúrtak a Fradival?

barnuska665
kérném az urakat,szavazzanak nekem bizalmat

AS😄?F:AS?DFsadf

© barnuska665
légyszíves engedj vissza.komolyan nem fogok olyat írni ami sértõ lenne
barnuska665
légyszíves engedj vissza.komolyan nem fogok olyat írni ami sértõ lenne

Eszedbe ne jusson... 😄

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
azon gondolkoztam, hogy visszaengedem kicsit ezt a vérpistit, olyan jó olvasni, ahogy habzik a szája. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sb1
Na mind1...az õszbõl hátralévõ 4 meccset (hali, pápa, paks, kecsó) hozni kellene, és akkor a lilák elleni meccset leszámítva azért mégiscsak egy közepesen jó õszt tudhatunk magunkénak!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

barnuska665
Sajnos a fradi megindult a lejtõn lefelé,a Loki meg felfelé

JimKirk
Barnuska szerint:

-vegetek
-muhahaha
-kockacukrosok

Ezt mind 3 hozzaszolasra elosztva!<#lama><#vigyor2>
Kassai rém gyengén vezette a meccset, a ZTE ismét egy elcsalt meccsen verte meg a Fradit..elõzõ lásd a múlt szezonbeli 3-3 as meccs

barnuska665
kockacukrosok

barnuska665
muhaha

barnuska665
végetek

Ugyan, neked is köszi az infót...

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
:-D

bocs nem volt frissítve azt nem tudtam h már megírták😞😊

Prukner azt mondta h Ranilovic edzésmunkáján érezhetõ volt némi fáradtság,Haber pedig agresszivabb volt az edzéseken ezért védett õ

Láma!
😄DD

Remélem a Haber nem kipihenten ilyen... 😄

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
Prukibá ahogy mondta, Rali elfáradt és pihenésre volt szüksége. Amúgy a kapusdolgot Kakas akarta, õ vette észre Rali fáradását.