Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az angol hatodosztályú AFC Telford Unitedhoz igazolt
SZEGEDI SELEJTEZÕ
2010.01.15.
A Fradi teljes kerettel és gyõzni megy Szegedre
Az újabb hulladék (Iani Martín Verón,Hector Morales után) is argentin és már látott labdát Angliában.
(nso)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de az MNO-sok sem lehetnek ekkora lámák, hogy ennek az ellenkezõjét teszik fel, pár napra.
De nem kerek a történet, az hótziher.
Lehet nem a Lukoil cég vásárolna, hanem a cég vezetõje...
Nehéz már kiigazodni.
"A Fradi januárban Lukoil-szerzõdéssel a zsebében veheti célba az európai porondot. Az esetleges befektetés az orosz csapatoknál tapasztalható Kánaánt hozhatja el az Üllõi útra."
Ahogyan arról hírt adtunk, a zöld-fehérek a múlt héten Sam Stockley személyében az utolsó angol futballistájuktól is megváltak. Volt idõ azonban, amikor hemzsegett a légiósoktól az Albert-stadion, és a jelenlegi helyzettel ellentétben, még magyar szót is alig lehetett hallani a csapat edzésén.
Hogy mi lett ezekkel a játékosokkal? Ennek igyekeztünk utánajárni.
Bojan Mamic 2009 nyarán igazolt nagy reményekkel a Fradihoz, de nem tudott megragadni a csapatban és mindössze 4 találkozón lépett pályára. A 29 éves Mamic gyorsan távozott és jelen pillanatban a szerb másodosztályú Mladi Radnik alapembere.
James Ashmore, a pályán mutatott akaratosságával sokak tiszteletét kivívta, és a legtöbben úgy érezték vele kapcsolatban, hogy akár még Angliában is befuthat egy tisztességes karriert - az alsóbb osztályok valamelyikében. Arra azonban senki nem gondolt, hogy egészen a hetedosztályig süllyed... A 24 éves középpályás jelenleg a Worksop Town FC igazolt labdarúgója.
Ashmore példáját nem sokan követték, a remek gólokat lövõ Anthony Elding például a harmadosztálynál nem adta alább. A 29 éves csatár ugyan egy meccset sem játszott végig a Rochdale csapatában az idény során, de 17 találkozón 3 gólt lõtt.
Sam Wedgbury egy osztállyal lejjebb talált magának munkát, a negyedik ligában szereplõ Macclesfield Town csapatánál. A 21 éves szélsõ eddig 10 találkozón kapott lehetõséget.
A ferencvárosi angol különítmény legelismertebb tagja egyértelmûen Matthew Lowton lett. A 21 éves védõ - aki egyébként fiatal kora ellenére édesapa - megragadt a Sheffield United keretében, mi több, 14 találkozón pályára lépett és 1 gólt lõtt. A 21 éves labdarúgóra szép jövõ várhat, ha ilyen fiatalon huzamosabb ideig kiemelkedõen tud teljesíteni az angol másodosztályban.
Jason Morrison pályája is felfelé ívelhet, ha beválik a Leeds Unitednél, ahol jelenleg próbajátékon tartózkodik. A jamaikai középpályás legutóbb a norvég élvonalban szerepelt, míg honfitársa, Rafa Wolfe visszatért a jamaikai élvonalban szereplõ Portmore Unitedhez. (nb1.hu)
Havernak ma ezt dobta ki:Elõzz meg egy tömegverekedést, egy FTC-Újpest meccsen, egy égõ zöld-fehér zászló segítségével!
😄DD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
önzöésg a megkapom a labdát, megtartom 3 védövel szemben, és forintos labdát adok a csatárnak?😄
Nem kellett volna lejátszani, ennyi. Nem tudom melyik barom erõltette, nem mi az tuti! Vezetõink jelezték: futballra alkalmatlan az egész! 1 hónapja ömlött az esõ....nincs alácsövezve....az elszívást elbaszta a kivitelezõ....nincs mentség.
Ha jó a pálya 3-1-re verünk titeket, viccen kívül. Teljesen átlátszó a Fradinál, hogy Rósa harmatos, Heinz tökre önzõ, Marótit és Andrezinho-t kell megfogni, hogy ne szervezzenek, Miljkovicot és Schembrit meg kizárni, védelmetek átjáróház!
Sajnos nem tudtam kimenni, mert vigyáznom kellett a gyerekre, de szétvertem volna a dobot tutira 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EEE 1899
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
December 11-én kerül megrendezésre a csengeri Városi Sportcsarnokban az a jótékonysági labdarúgó gála, melynek bevételét a 15 éves csont-daganatos Szabó Balázs gyógykezelésére fordítják. A rendezvény két fõ mérkõzését a Fradi futsal, valamint a Fradi öregfiúk csapata vívja a helyiek ellen.
Szabó Balázs a Csengeri Általános Iskola emelt szintû testnevelési osztályában tanult, és aktív tagja volt korosztálya labdarúgó csapatainak. 2009-ben derült ki, hogy csont-daganatos betegségben szenved. Sajnos 2010 tavaszán Balázs édesapjánál is ezt a súlyos betegséget diagnosztizálták. A szervezõk a rendezvény bevételébõl szeretnének a két fiatalember gyógyítási költségeihez hozzájárulni. E nemes cél érdekében sikerült Magyarország legnépszerûbb labdarúgó csapatának sportolóit is megnyerni...Licitálási lehetõség dedikált mezre és labdára!
Hivatalos cikk:
http://www.ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=26162&sact=news#
Szeretném a figyelmeteket felhívni egy rákos futball diákolimpi bajnok gyerek megsegítésére szervezendõ "Jótékonysági Labdarúgó Gálára"!
A gála célja a beteg gyerek és családja támogatása!
De amiért ide írok az az, hogy a gálán részt vesz a Fradi Öregfiúk csapata, és Licitálásra kerül a Jelenlegi Csapat által dedikált mez és labda! Az árverés már elindult! Részletek itt: www.szabobalazsert.on.hu Licitálás Fradi csapat által dedikált Mezre+Labdára [/url]
Szeretettel várunk benneteket!
Nagyon remélem, hogy nem igazolódik be ez, és nem lesz kiárusítás, bár épp elég rossz a játékosok szemszögébõl is, hogy megint bizonytalan a helyzet, így nehéz hosszú távra tervezniük itt...