Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dejó, hogy szóltál, el is felejtettem :S
Telesport online
Borsodi Nemzeti Teremlabdarúgó Bajnokság
http://www.telesport.hu/bntb.aspx

Sam Stockley karrierje folytatódik,
az angol hatodosztályú AFC Telford Unitedhoz igazolt

BORSODI TEREMBAJNOKSÁG
SZEGEDI SELEJTEZÕ
2010.01.15.
A Fradi teljes kerettel és gyõzni megy Szegedre

Zenszkij
a sok hulladék

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

de olyan meg nem kell az NB1-be 😄
nem rossz, de ezt a szintet ingyen igazolható nb2es játékosok közül is fel lehet lelni, s õ neki elképzelhetõen "jelent is valamit" a Fradiban játszani.

a Morales azért nem rossz, bár csak a pápa ellen láttam igazán játszani
lassan érkezik a tavaszi sheffieldi szemét.
Az újabb hulladék (Iani Martín Verón,Hector Morales után) is argentin és már látott labdát Angliában.

JimKirk
Torokorszagban sok magyar focista kerult parkolopalyara...
Fabio Capello
Bár karácsony elõtt Csizmadia Csaba úgy nyilatkozott, hogy nem hagyja el a Ferencváros labdarúgócsapatát, mégis lehet, hogy erre sor kerül. A szerb sportal.rs szerint ugyanis a török Trabzonspor kifizetné a kivásárlási árát, ami 500 ezer eurót tesz ki.

(nso)

JimKirk
Remelem valami ruszki, vagy azsiai jon!😊
banok
Nem mindegy ki lesz az új befektetõ csak tele legyen lével. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez dec23-i igazmondó Népszabadság és Népszava infó. Nem lúzerek õk, mint firkászok ez tény,
de az MNO-sok sem lehetnek ekkora lámák, hogy ennek az ellenkezõjét teszik fel, pár napra.

De nem kerek a történet, az hótziher.

Lehet nem a Lukoil cég vásárolna, hanem a cég vezetõje...
Nehéz már kiigazodni.

barnuska665
álmodjál

bubu13
Karácsonyi meglepetés: feltörhet az olaj az Üllõi úton?

"A Fradi januárban Lukoil-szerzõdéssel a zsebében veheti célba az európai porondot. Az esetleges befektetés az orosz csapatoknál tapasztalható Kánaánt hozhatja el az Üllõi útra."

Prukner László Fradi gólörömök

Fradisták Karácsonya a beteg kisgyerekekért

sokra vitték egykori légiósaink, pl Edling meg Asshole vagy ki 😊

Ahogyan arról hírt adtunk, a zöld-fehérek a múlt héten Sam Stockley személyében az utolsó angol futballistájuktól is megváltak. Volt idõ azonban, amikor hemzsegett a légiósoktól az Albert-stadion, és a jelenlegi helyzettel ellentétben, még magyar szót is alig lehetett hallani a csapat edzésén.
Hogy mi lett ezekkel a játékosokkal? Ennek igyekeztünk utánajárni.
Bojan Mamic 2009 nyarán igazolt nagy reményekkel a Fradihoz, de nem tudott megragadni a csapatban és mindössze 4 találkozón lépett pályára. A 29 éves Mamic gyorsan távozott és jelen pillanatban a szerb másodosztályú Mladi Radnik alapembere.
James Ashmore, a pályán mutatott akaratosságával sokak tiszteletét kivívta, és a legtöbben úgy érezték vele kapcsolatban, hogy akár még Angliában is befuthat egy tisztességes karriert - az alsóbb osztályok valamelyikében. Arra azonban senki nem gondolt, hogy egészen a hetedosztályig süllyed... A 24 éves középpályás jelenleg a Worksop Town FC igazolt labdarúgója.
Ashmore példáját nem sokan követték, a remek gólokat lövõ Anthony Elding például a harmadosztálynál nem adta alább. A 29 éves csatár ugyan egy meccset sem játszott végig a Rochdale csapatában az idény során, de 17 találkozón 3 gólt lõtt.
Sam Wedgbury egy osztállyal lejjebb talált magának munkát, a negyedik ligában szereplõ Macclesfield Town csapatánál. A 21 éves szélsõ eddig 10 találkozón kapott lehetõséget.
A ferencvárosi angol különítmény legelismertebb tagja egyértelmûen Matthew Lowton lett. A 21 éves védõ - aki egyébként fiatal kora ellenére édesapa - megragadt a Sheffield United keretében, mi több, 14 találkozón pályára lépett és 1 gólt lõtt. A 21 éves labdarúgóra szép jövõ várhat, ha ilyen fiatalon huzamosabb ideig kiemelkedõen tud teljesíteni az angol másodosztályban.
Jason Morrison pályája is felfelé ívelhet, ha beválik a Leeds Unitednél, ahol jelenleg próbajátékon tartózkodik. A jamaikai középpályás legutóbb a norvég élvonalban szerepelt, míg honfitársa, Rafa Wolfe visszatért a jamaikai élvonalban szereplõ Portmore Unitedhez. (nb1.hu)

Láma!
Facebookon van egy alkalmazás, napi MacGyver feladat.
Havernak ma ezt dobta ki:Elõzz meg egy tömegverekedést, egy FTC-Újpest meccsen, egy égõ zöld-fehér zászló segítségével!

😄DD

McFrost
Te mondtad, én nem akartam ezt is felhozni 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

banok
A pálya ugyanúgy szar volt a Paks számára is. Ez csak kifogás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
De a többi igaz 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Én így látom, lehet ebben nincs igazam.

Láma!
Heniz tökre önzö?😄DD

önzöésg a megkapom a labdát, megtartom 3 védövel szemben, és forintos labdát adok a csatárnak?😄

McFrost
Azt mondom neked, amit mondani akarok 😄

Nem kellett volna lejátszani, ennyi. Nem tudom melyik barom erõltette, nem mi az tuti! Vezetõink jelezték: futballra alkalmatlan az egész! 1 hónapja ömlött az esõ....nincs alácsövezve....az elszívást elbaszta a kivitelezõ....nincs mentség.

Ha jó a pálya 3-1-re verünk titeket, viccen kívül. Teljesen átlátszó a Fradinál, hogy Rósa harmatos, Heinz tökre önzõ, Marótit és Andrezinho-t kell megfogni, hogy ne szervezzenek, Miljkovicot és Schembrit meg kizárni, védelmetek átjáróház!

Sajnos nem tudtam kimenni, mert vigyáznom kellett a gyerekre, de szétvertem volna a dobot tutira 😄

Újpest - Ferencváros 2:5 Futsal

az elején õszinte, érzelmes monológ. Nem semmi 😊))

Láma!
azaz😄DDDD

bakkerman
ute mtk gyõr hármasnak meg figyelnie kell a haladás,vasas,honvéd eredményeit,a kiesés elkerüléséért 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Mondjuk azt a Bödét elhozhatnánk onnan.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
ez olyan amikor mint amikor a kaposvár vezette a bajnokságot, és forduló elötti nap dumáltunk haverral, hogy jo volna a fradinak nyernie mert "meglép a kapovár..." ahogy ezt kimondtam, elhallgattunk, megálltunk az utcán, összenéztünk és kb kinunkban elröhögtük magunkat, hogy bazz... meglép a kaposvár????😄D

na ez a durva.... hogy odajutottunk hogy egy paksi labdarúgó csapat már erre képes ellenünk. Leginkább agyban nincs ott a csapat ahol lennie kéne... Nem a paksiak voltak jók szerintem, hanem mi kutyaütõk

bakkerman
a Fradi ellen mindenki felszívja magát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
hát ez katasztrófa volt, ilyen minõségû pályát .... blaszkettõben nem fociztam ilyen libakergetõn. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bubu13
Elvileg mi is jó formában voltunk...

EEE 1899

McFrost
De hát a Paks jó formában van, nem meglepõ a gyõzelmük!

bubu13
3 csapat biztosan. Újpest elõtte sehol nem volt meg most sem, Siófok is ellenünk kezdett pontokat gyûjteni. A Paks eddig meg meg sem vert minket.

EEE 1899

barnuska665
ezt elcsesztük

McFrost
Azért csak nem.

Egészen nevetségesek ezek a szituációk mikor egy csapat gól után 1 percig nem bírjuk tartani az eredményt. Egy pontot szerezni kellett volna, még ha a 3-at nem is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bubu13
Ismételten ellenünk játszik mindenki élete formájában...

EEE 1899

Mor3llo
Ismételten egy elszalasztott lehetõség...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bubu13
5:2-re megvertük a lilákat!!! Szép volt fiúk!!!!

EEE 1899

bubu13
Ma 19:30-kor Pestszentimrén lesz az I. futsal Derby. Egyik Tv se közvetiti...

EEE 1899

Jótékonysági gálán játszanak a Fradi játékosai!
December 11-én kerül megrendezésre a csengeri Városi Sportcsarnokban az a jótékonysági labdarúgó gála, melynek bevételét a 15 éves csont-daganatos Szabó Balázs gyógykezelésére fordítják. A rendezvény két fõ mérkõzését a Fradi futsal, valamint a Fradi öregfiúk csapata vívja a helyiek ellen.
Szabó Balázs a Csengeri Általános Iskola emelt szintû testnevelési osztályában tanult, és aktív tagja volt korosztálya labdarúgó csapatainak. 2009-ben derült ki, hogy csont-daganatos betegségben szenved. Sajnos 2010 tavaszán Balázs édesapjánál is ezt a súlyos betegséget diagnosztizálták. A szervezõk a rendezvény bevételébõl szeretnének a két fiatalember gyógyítási költségeihez hozzájárulni. E nemes cél érdekében sikerült Magyarország legnépszerûbb labdarúgó csapatának sportolóit is megnyerni...Licitálási lehetõség dedikált mezre és labdára!

Hivatalos cikk:
http://www.ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=26162&sact=news#
Tisztelt Szurkolók!
Szeretném a figyelmeteket felhívni egy rákos futball diákolimpi bajnok gyerek megsegítésére szervezendõ "Jótékonysági Labdarúgó Gálára"!
A gála célja a beteg gyerek és családja támogatása!
De amiért ide írok az az, hogy a gálán részt vesz a Fradi Öregfiúk csapata, és Licitálásra kerül a Jelenlegi Csapat által dedikált mez és labda! Az árverés már elindult! Részletek itt: www.szabobalazsert.on.hu Licitálás Fradi csapat által dedikált Mezre+Labdára [/url]
Szeretettel várunk benneteket!
kalaposkan
Csak sajnos most jön az elsõ komoly erõpróba... Nem, nem a paksra gondolok, hanem a téli átigazolási idõszakra, ahol tulajdonosi támogatás nélkül kell helytállnunk már sokadjára. Prukner szeme és a jószerencse nyáron velünk volt (azért az, hogy a Tanár Úr is bevallotta internetrõl, meg házaló menedzserek kínálatából kellett választani, elég kemény dolog), viszont most már lehet hallani a Schembrire vonatkozó érdeklõdésrõl, de bizonyára mások iránt is van, amitõl azért tartok nagyon, mert ugyan nyilvánvaló, hogy nem tarthatjuk itt örökre, de ha McCabe eladja, akkor aligha forgatja vissza az árát új igazolásokba, inkább elteszi, mert neki már nem számít a csapat, csak, hogy minél többet kapjon belõle-érte.
Nagyon remélem, hogy nem igazolódik be ez, és nem lesz kiárusítás, bár épp elég rossz a játékosok szemszögébõl is, hogy megint bizonytalan a helyzet, így nehéz hosszú távra tervezniük itt...

gabber_saviola
üllõi129-en valahol van.