Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parádésan sikerült a Ferencváros máltai légiósainak a Svájc elleni felkészülési mérkõzés a nemzeti csapatban. Justin Haber hibátlanul védte a hazaiak kapuját, ráadásul két tizenegyest is kivédett. Alexander Frey már a második percben büntetõt lõhetett, de az FTC kapusa a kapufára tolta a labdát, majd a második félidõben Gökhan Inler tizenegyesét is kivédte. Nem is meglepõ, hogy a máltai lapok hõsként éltetik nagyszerû teljesítményt nyújtó játékost.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nyilván mert a II-es szektor huligánjainak is rálátása van az összes személyi adatra.
ez így van,én sem értem miért nem szeretik ezt a fradisták egy része
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Slaven Belupo - Ferencváros 0-1
Fradi: Raniloviæ, Sosa, Csizmadia, Tutoriæ, Rodenbücher, Rósa, Staniæ, Józsi, Junior, Morales, Miljkoviæ
cserék: Mester, Birge, Hassan
Gól: Miljkoviæ (75)
megkokácztatom ha ez bemegy akkor Rósa legszebb gólja lett volna
Fradi: Raniloviæ, Sosa, Csizmadia, Tutoriæ, Rodenbücher, Rósa, Staniæ, Józsi, Junior, Morales, Miljkoviæ
cserék: Mester, Birge, Hassan
Gól: Miljkoviæ (75)
megkokácztatom ha ez bemegy akkor Rósa legszebb gólja lett volna
A szurkolói kártyát a nyugaton rengeteg helyen alkalmazzák ráadásul ez is egy eszköz, hogy az idiótákat kiszûrjék.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
élesen is fogalmaz, eléggé radikálisan, de nagyon sok esetben 100%osan az igazat írta.
Véleményem szerint az becsülendõ hogy a csõdtõl mentette meg a Fradit, de aztán roppant sok érthetetlen húzása volt, amelyek csak új és új problémát szültek feleslegesen, s arra utaló magatartás hogy egy jó csapatot faragjanak a Fradiból, évekig, az elmúlt augusztusig semmi sem volt.
Véleményem szerint az becsülendõ hogy a csõdtõl mentette meg a Fradit, de aztán roppant sok érthetetlen húzása volt, amelyek csak új és új problémát szültek feleslegesen, s arra utaló magatartás hogy egy jó csapatot faragjanak a Fradiból, évekig, az elmúlt augusztusig semmi sem volt.
Hm... ha már helyesen írni nem tud, legalább a nevét vállalhatta volna a kedves szerzõ.
"Lehet azt is mondani, hogy senkinek sem kell a Ferencváros. Legyen akkor kevésbé tehetõs tulajdonosunk, aki nem milliárdos, nincs kimondottan pénze amit ránk tudna költeni, de ez az ember olyan legyen, hogy mindent elmond nekünk õszintén, kikéri a véleményünket, és közösen építjük a Ferencvárost. Biztos vagyok benne, hogy középmezõnybeli csapatot akkor is el tudnánk tartani, mint például Kaposváron."
Ez különösen szép gondolat... azt hiszem, hogy Õ az elsõk között lenne aki "takaroggy"-ozna, ha egy ilyen tulajunk lenne. Tipikusan olyan szurkoló akinek soha semmi nem elég, és nem elég jó, az ilyenek szavára sosem adtam.
"Lehet azt is mondani, hogy senkinek sem kell a Ferencváros. Legyen akkor kevésbé tehetõs tulajdonosunk, aki nem milliárdos, nincs kimondottan pénze amit ránk tudna költeni, de ez az ember olyan legyen, hogy mindent elmond nekünk õszintén, kikéri a véleményünket, és közösen építjük a Ferencvárost. Biztos vagyok benne, hogy középmezõnybeli csapatot akkor is el tudnánk tartani, mint például Kaposváron."
Ez különösen szép gondolat... azt hiszem, hogy Õ az elsõk között lenne aki "takaroggy"-ozna, ha egy ilyen tulajunk lenne. Tipikusan olyan szurkoló akinek soha semmi nem elég, és nem elég jó, az ilyenek szavára sosem adtam.
egy lég velõs írás mekkébrõl
"Nem vitatom, hogy 2008 tavaszán a csõdtõl mentette meg a Ferencvárost, de az hogy itt valamit fel is akart itt építeni, fõleg az hogy egy csapatot, ezt ön sem gondolja komolyan, vagy ha pedig önnél ez a csapatépítés, akkor megállapíthatjuk, hogy nagyon szarul csinálja."
"Sikerült feljutni a másodosztályból, ez természetes, nem gondolnám, hogy különösebb sikerként kellene ezt megélnem fradistaként. Kaptunk egy "gyönyörû" narancssárga mezt, bevezette a szurkolói kártyát, ami még mindig több száz szurkolót (köztünk engem is) tart távol a stadiontól. Azt a szurkolói kártyát ami hazánkban csak nálunk van. "
"Megértjük, hogy válság van, de a hazugságot nem tudjuk, és nem is akarjuk elfogadni."
"Nem vitatom, hogy 2008 tavaszán a csõdtõl mentette meg a Ferencvárost, de az hogy itt valamit fel is akart itt építeni, fõleg az hogy egy csapatot, ezt ön sem gondolja komolyan, vagy ha pedig önnél ez a csapatépítés, akkor megállapíthatjuk, hogy nagyon szarul csinálja."
"Sikerült feljutni a másodosztályból, ez természetes, nem gondolnám, hogy különösebb sikerként kellene ezt megélnem fradistaként. Kaptunk egy "gyönyörû" narancssárga mezt, bevezette a szurkolói kártyát, ami még mindig több száz szurkolót (köztünk engem is) tart távol a stadiontól. Azt a szurkolói kártyát ami hazánkban csak nálunk van. "
"Megértjük, hogy válság van, de a hazugságot nem tudjuk, és nem is akarjuk elfogadni."
Hrvatski Dragovoljac Zagreb - Ferencváros 1-1:
Erdélyi edzõtábori összefoglaló, Duna TV:
már a pulai edzõtáborban a csapat
program:
2011.02.07. Ferencváros - Slaven Belupo (CRO)
2011.02.09. Ferencváros - Gorica (SLO)
2011.02.12. Ferencváros - BuduænostBanoviæi (BOS)
2011.02.15. Ferencváros - Sloboda (BOS)
Erdélyi edzõtábori összefoglaló, Duna TV:
már a pulai edzõtáborban a csapat
program:
2011.02.07. Ferencváros - Slaven Belupo (CRO)
2011.02.09. Ferencváros - Gorica (SLO)
2011.02.12. Ferencváros - BuduænostBanoviæi (BOS)
2011.02.15. Ferencváros - Sloboda (BOS)
há de mé'? a panel nyócadik emeletérû nehogymá ne lehessen Fradit venni....
szipszip....
Tarlós megoldja mint Pintér két hét alatt? ...... ááááá 😞
Tarlós megoldja mint Pintér két hét alatt? ...... ááááá 😞
Bezony... én a Tevez-l is... 😄
www.smart-bus.hu
"Néhány gyerek felveszi magára a Fradi-mezt, és eltölti itt az idejét. Nincs bennük ambíció, elég nekik, ha szürke NB II-es játékosok. Nem hiszi el, de olykor üvölteni tudnék, olyan a mentalitásuk. "
Abszolút egyetértek! <#worship>#worship>
Abszolút egyetértek! <#worship>#worship>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#felkialtas>#felkialtas><#csodalk>#csodalk>
ezt elkúrtam.... nem is kicsit, nagyon....
Berkivel úteelgozs-útkozs-úteööö- ... érkezett a Vasas
ezt elkúrtam.... nem is kicsit, nagyon....
Berkivel úteelgozs-útkozs-úteööö- ... érkezett a Vasas
berkit még nekik sem kívánom attól, attól hogy nem szeretem a Vasast ..de az angyalföldiekkel semmi bajom*
* = rühellem a Mészöly klánt, annyira hogy amikor kiesik bármikor az nbIbõl a Vasas egy pezsgõt bontok az hótziher mert egy szezont megérdemelnének mostanság a másodosztályban (mert azért abban a biztonságban - amelyben még az Újpest tulaja Kovács Péter is nemet mondott a bizottsági tagságra - mégiscsak tag volt Mészölypapi, s maradhatott az.nb1.-ben fiacskája a Vasassal)
Berkivel útkeresztezõdéshez (jó nehéz szó mi😛P) érkezett a Vasas.
1, NB II
2, unió az MTK-val (Markovits és annak az MTK (elnök: Deutsch Tamás Tompikanak, gonosz huligánok viszik a politikát a stadionba? 😛) ügyvezetõje támogatta az ötletet, hogy Budapesten elég egy focicsapat, über fõvárosi támogatással)
* = rühellem a Mészöly klánt, annyira hogy amikor kiesik bármikor az nbIbõl a Vasas egy pezsgõt bontok az hótziher mert egy szezont megérdemelnének mostanság a másodosztályban (mert azért abban a biztonságban - amelyben még az Újpest tulaja Kovács Péter is nemet mondott a bizottsági tagságra - mégiscsak tag volt Mészölypapi, s maradhatott az.nb1.-ben fiacskája a Vasassal)
Berkivel útkeresztezõdéshez (jó nehéz szó mi😛P) érkezett a Vasas.
1, NB II
2, unió az MTK-val (Markovits és annak az MTK (elnök: Deutsch Tamás Tompikanak, gonosz huligánok viszik a politikát a stadionba? 😛) ügyvezetõje támogatta az ötletet, hogy Budapesten elég egy focicsapat, über fõvárosi támogatással)
off: berki a vasasra nyomul 😄
Az FTC csapata ma délután Szabadkán a Szpartak Zlatibor csapatával játszott felkészülési mérkõzést.
Az elsõ félidõ 7. percében Abdi szerezte meg a zöld-fehéreknek a vezetést, amivel az FTC végül 1-0-ra megnyerte a találkozót.
Prukner László a szünetben a teljes csapatot lecserélte, ezt követõen lépett pályára a három próbajátékos: Sosa, Birge és Hassan.
A találkozó remek hangulatban zajlott le, közel 200, zömében FTC-szurkoló látogatott ki a találkozóra.
FTC, I. félidõ: Haber - Balog, Tutoric, Rodenbücher - Tóth B., Maróti, Stanic, Junior - Schembri, Heinz, Abdi
II. félidõ: Ranilovic - Csizmadia, Dragóner, Kulcsár - Sosa, Birge, Rósa, Józsi - Morales, Hassan, Miljkovic
G.: Abdi
Az elsõ félidõ 7. percében Abdi szerezte meg a zöld-fehéreknek a vezetést, amivel az FTC végül 1-0-ra megnyerte a találkozót.
Prukner László a szünetben a teljes csapatot lecserélte, ezt követõen lépett pályára a három próbajátékos: Sosa, Birge és Hassan.
A találkozó remek hangulatban zajlott le, közel 200, zömében FTC-szurkoló látogatott ki a találkozóra.
FTC, I. félidõ: Haber - Balog, Tutoric, Rodenbücher - Tóth B., Maróti, Stanic, Junior - Schembri, Heinz, Abdi
II. félidõ: Ranilovic - Csizmadia, Dragóner, Kulcsár - Sosa, Birge, Rósa, Józsi - Morales, Hassan, Miljkovic
G.: Abdi
lista 😊))
lisat az "angolszász-vonal" légiósai
mire vitték?
máltai csapatoktól kirúgva, Mali köztársaság bajnoksága, román 3ad osztály, jamaikai bajnokság, trininad és tobagói bajnokság, angol 7ed osztály.... na de volt tehetség aki egészen az angol 5öd osztályig tudott jutni.
Most megint jöttek noname senki argentínok, remélem az NBIIes csapatban sem kapnak helyett, és inkább saját ifiket tolunk.
mire vitték?
máltai csapatoktól kirúgva, Mali köztársaság bajnoksága, román 3ad osztály, jamaikai bajnokság, trininad és tobagói bajnokság, angol 7ed osztály.... na de volt tehetség aki egészen az angol 5öd osztályig tudott jutni.
Most megint jöttek noname senki argentínok, remélem az NBIIes csapatban sem kapnak helyett, és inkább saját ifiket tolunk.
Miért nem kellett Laczkó?
"páran, amikor megtudták, hogy mennyiért igazolt le az olasz klub, a csapat szovátai edzõtáborában azért “siránkoztak”, hogy mekkora hiba volt, hogy az elõzõ vezetés Bobby Davisonnal az élen nem igazolt le, hanem szórakozott veled, és most más profitál belõled. Mit szólsz ehhez?
- Igazából nem tudok erre mit mondani. Én a Fradiban nevelkedtem évekig, ott lettem NB I-es futballista, sokat köszönhetek a Ferencvárosnak, talán senkiben nem okoz az tüskét, ha azt mondom, érzelmileg ehhez a klubhoz kötõdöm a leginkább. Abban a pillanatban én nagyon a Fradi játékosa akartam lenni, de nem hajlottak rá."
"páran, amikor megtudták, hogy mennyiért igazolt le az olasz klub, a csapat szovátai edzõtáborában azért “siránkoztak”, hogy mekkora hiba volt, hogy az elõzõ vezetés Bobby Davisonnal az élen nem igazolt le, hanem szórakozott veled, és most más profitál belõled. Mit szólsz ehhez?
- Igazából nem tudok erre mit mondani. Én a Fradiban nevelkedtem évekig, ott lettem NB I-es futballista, sokat köszönhetek a Ferencvárosnak, talán senkiben nem okoz az tüskét, ha azt mondom, érzelmileg ehhez a klubhoz kötõdöm a leginkább. Abban a pillanatban én nagyon a Fradi játékosa akartam lenni, de nem hajlottak rá."
Marosvásárhely után
Január 26.: Szpartak Szabadka - Ferencváros
Február 12.: Ferencváros - Dunaszerdahely
ezigen!!! 😊
Január 26.: Szpartak Szabadka - Ferencváros
Február 12.: Ferencváros - Dunaszerdahely
ezigen!!! 😊
😊))
"A= Azt" ..szemléli 😊)
"A= Azt" ..szemléli 😊)
s akkor az egyik felkészülési meccsrõl.
Székelyföldön nagyon sok Fradista van (fõleg Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy), a csapat Szovátán edzõtáborozik. Az örömteli, hogy Pruki folytatja László Csaba efféle "hagyományát".
A szemléli a csapat hova jut ha szarul teljesítenek a bajnokságban😊😊
A csapat a Parajdi Sóbányában (fotó galéria)
Január 21. 12h (CET:11h), Szászrégen,
az elsõosztályú FCM Marosvásárhely Vs Ferencváros

Székelyföldön nagyon sok Fradista van (fõleg Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy), a csapat Szovátán edzõtáborozik. Az örömteli, hogy Pruki folytatja László Csaba efféle "hagyományát".
A szemléli a csapat hova jut ha szarul teljesítenek a bajnokságban😊😊
A csapat a Parajdi Sóbányában (fotó galéria)
Január 21. 12h (CET:11h), Szászrégen,
az elsõosztályú FCM Marosvásárhely Vs Ferencváros

HBD így utólag is
Isten éltessen téged is! 😊 Nyílt is!
nem is tudtam (szégyenszemre), hogy egy napon van a születésnapunk, ezentúl már nem fogom elfelejteni, Isten éltesse!
Isten éltesse!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ma 56 esztendõs Nyilasi Tibor !
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szegedi teremlabdarúgó torna
Fradi szurkolók kint rekedtek
Fradi szurkolók kint rekedtek
😞
akkor Hajrá Szolnok?, mert a Vasasnak SOHA... de ez selejtezõdöntõ számomra kb mint1 MTK-Újpest
szóval inkább a legyen döntetlen soksok sérüléssel 😊
akkor Hajrá Szolnok?, mert a Vasasnak SOHA... de ez selejtezõdöntõ számomra kb mint1 MTK-Újpest
szóval inkább a legyen döntetlen soksok sérüléssel 😊
láttam, de nem kellett volna ilyet odacsapni -.-
cibálta, meg ütögette a kecsó és odaütött egyet neki, ezért mind2nek piros
Rósának mibaja?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Pruknernek hatalmas respect a kiállása a szurkolók mellett !!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Magyarország én így szeretlek
Érdekes közjáték miatt csúszott a Borsodi Nemzeti Terembajnokságon a Ferencváros és a Szolnok mérkõzésének kezdése. Prukner László egy ideig nem ment le a pályáról, hogy - az MTV közvetítésében elhangzottak szerint - elérje több a csarnokba be nem engedett zöld-fehér drukker bebocsátását.
Az MTV telesport.hu oldalon látható közvetítésében elhangzottak szerint mindennek az volt az oka, hogy a rendezõk nem engedtek be a csarnokba több, jeggyel rendelkezõ ferencvárosi szurkolót, a csapat és a stáb pedig így szeretett volna kiállni mellettük.
Prukner aztán kiugrott a cserejátékosokhoz, a találkozó pedig elkezdõdött. A Ferencváros mestere így nyilatkozott az MTV-nek a találkozót követõen az esetrõl:
- Nagyon sok Ferencváros-szurkoló kintrekedt érvényes jeggyel, nem tudom ,ez hogy lehetséges. Azt kérték a szurkolók, hogy próbáljunk meg beszélni a fõszervezõvel, utána fogok járni, hogy sikerrel jártunk-e. A drukkerek nem csináltak botrányt, nem lenne jó, ha kint maradnának az emberek.
Érdekes közjáték miatt csúszott a Borsodi Nemzeti Terembajnokságon a Ferencváros és a Szolnok mérkõzésének kezdése. Prukner László egy ideig nem ment le a pályáról, hogy - az MTV közvetítésében elhangzottak szerint - elérje több a csarnokba be nem engedett zöld-fehér drukker bebocsátását.
Az MTV telesport.hu oldalon látható közvetítésében elhangzottak szerint mindennek az volt az oka, hogy a rendezõk nem engedtek be a csarnokba több, jeggyel rendelkezõ ferencvárosi szurkolót, a csapat és a stáb pedig így szeretett volna kiállni mellettük.
Prukner aztán kiugrott a cserejátékosokhoz, a találkozó pedig elkezdõdött. A Ferencváros mestere így nyilatkozott az MTV-nek a találkozót követõen az esetrõl:
- Nagyon sok Ferencváros-szurkoló kintrekedt érvényes jeggyel, nem tudom ,ez hogy lehetséges. Azt kérték a szurkolók, hogy próbáljunk meg beszélni a fõszervezõvel, utána fogok járni, hogy sikerrel jártunk-e. A drukkerek nem csináltak botrányt, nem lenne jó, ha kint maradnának az emberek.
óó még van idõ 16.45ig, akkor jövünk ki elöszõr.
14.40: Szeged–Vasas
15.18: Kecskeméti TE-Ereco–Szolnoki MÁV
15.50: Vasas–Lombard Pápa Termál FC
16.45: Ferencvárosi TC–Szolnoki MÁV
17.20: Szeged–Lombard Pápa Termál FC
17.55: Ferencvárosi TC–Kecskeméti TE-Ereco
18.30: DÖNTÕ (A csoport I. helyezettje–B csoport I. helyezettje)
14.40: Szeged–Vasas
15.18: Kecskeméti TE-Ereco–Szolnoki MÁV
15.50: Vasas–Lombard Pápa Termál FC
16.45: Ferencvárosi TC–Szolnoki MÁV
17.20: Szeged–Lombard Pápa Termál FC
17.55: Ferencvárosi TC–Kecskeméti TE-Ereco
18.30: DÖNTÕ (A csoport I. helyezettje–B csoport I. helyezettje)