NFS - Motor City Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bemásoljátok a játék könyvtárába, lefuttatjátok, és máris mûködik a fõmenüben a "tracks" nevû kód.
Itt olyan pályák is elérhetõvé válnak, amik nem hasonlítanak egyik NFS High Stakes/Road Challenge pályáira sem, sem pedig másik NFS-ére, egyedi pályák, ezekkel jön át leginkább az eredeti MCO feeling. Ajánlom az Outback nevû pályát, kísértetiesen hasonlít az eredeti MCO egyik pályájára!! Én ki szoktam szedni minden mérõórát is a képernyõrõl, hogy ne hasonlítson az NFS 4-re, így teljesen olyan a feelingem, mint az eredeti MCO-nál. Próbáljátok ki ti is.
Annyi legyen elég, mintha kb egy mai NFS részt vennél használtan. :o(
Igen, elég sok pályán nekem is nagyon NFS4 feelingem van, próbálok olyan pályát választani, ahol ezt nem érezni túlságosan. A legtöbb pálya blokkolva van, nem tudom hogy oldjam fel, a karriert lehet végig kéne vinni, hátha vannak még jó, teljesen ismeretlen pályák, de az is elég idõigényes. Kellene egy cheat. 😄
De a lényeg szerintem az átkonvertált autók, pl valamelyiknek még az autósmagnója is villog a mûszerfalon (NFS4-ben ilyet nem lehetett látni asszem), azért vannak bent kidolgozott dolgok. 😊
De hát az eredeti MCO-t talán még senki se tudta életre lehetni. 😞
Viszont legalább nem vágyakozom tovább utána 😊
High End PC: ha nem titok, elmondod mennyit adtál a modért?
Forza.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fel fogok tolni egy XP-t VMWare alá, megnézem mit muzsikál (Van benne DX9 emuláció). Dual Bootot nem fogok tartani egy játék kedvéért sem. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Se Vista.
Only XP! Persze idõigényesen csak meg lehet hekkelni, de én részben ilyen célból tartok fent négy oprendszert is a PC-émen. 😊
Bocs, a játékzenéket pedig itt találjátok a játékhoz, csak elkúrtam a linket.
http://goo.gl/gd6Zi5
Plusz van még egy 1mb nevû mappa az install mappában, az is kelleni fog, ott is van instrukció, mit kell vele csinálni. Ennyi.
Kellemes játékot! 😊
http://www.sendspace.com/file/29e9ao
Kiírjátok CD-re, és a játék menübõl az AudioCD opcióval játsszátok le játék közben.
Mivel 7 év távlatából hoztam vissza a topikot, és a lap alján lévõ kommentek is 8 évesek, nagyon úgy néz ki, hogy nekem van meg itthon egyedül a játék, más nagyon nem vehette még meg. 😊
Elég igényes, az autók az MCO-ból vannak konvertálva, a pályák meg sok helyen hasonlítanak az NFS HighStakes-hez, de vannak olyan pályák is, amik közt nehéz felfedezni a párhuzamot, és amiket több útvonalon lehet teljesíteni, vagy pl valahol az égbolt effekt is le lett cserélve elég igényesre. Nekem tetszik, több, mint amit vártam.
A játékot innen letölthetitek még 24 óráig:
http://www.sendspace.com/file/29e9ao
Utána a srác törli a linket, de ha kell, én is feltöltöm majd valahová. Terjesszétek.
Na, átbootolok XP alá, és elkezdem installálni! 😄DD
Még ma írok!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Rohadt mocsok volt, elég drágán adta, de holnapra már meg is lesz a letöltési link. Már csak a Motor City Online-ból átkonvertált 34 autóért is megérte, még ha a pályák nem is ugyanazok, mint az eredeti MCO-ban (lol, viszont emberek ugyanúgy sétálnak a képek szerint a pályákon, mint az eredetiben). 😊
Nagyon kíváncsi vagyok!
http://www.motorcityoffline.republika.pl
Amennyire ki tudtam venni, az autók kb ugyanazok, ezt-azt átmentett az eredeti játékból, de sok minden újított is, pl új a menürendszer, teljesen nem tudta ugyanazt kialakítani, állítólag az NFS4 motorját használta fel.
Jah, és fizetõs...
Én már írtam neki, ha minden jól megy, megveszem, és feltöltöm valahová nektek is, hogy meglegyen mindenkinek az MCO. Igaz, online mód már nem lesz benn, de a régi MCO fanatikusok nosztalgiázhatnak vele.
Szerintem ez egy fantasztikus lehetõség, hogy feléleszzük ezt a rég elhúnyt NFS-t!
Van egy ötletem: összegyûlünk nagyon sokan, mindenki bedob egy kis pénzt a közösbe akit érdekel ez a 2001-es játék, felfogadunk egy programozó gárgád, hogy offline-ba ültessék már át nekünk a játékot valahogy, ha már online-ban nem nyomható soha többet... Mekkora királyság lenne, ha feltámaszthatnánk ezt a nagyszerû régiséget!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
És valami online autóverseny? Vagy ez az?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A GT Legends c. szimulátort tudom ajánlani: a '60-70-es évek túraautóit lehet benne kipróbálni, van benne pár USA gép is. '65 Mustang, '65,'69,'74 Corvette, Shelby GT 350, Shelby Cobra, '65 Falcon. Igényesen megcsinált játék, fillérekért kapható, és mivel 3 éves, a mai gépeken röhögve elfut.
Egyébként köszi a válaszokat... 😉
Kár érte, mert egyébként jó kis játék volt. Bár néha lagzás is volt, pedig Kanadából toltam kábelnettel. EUból rémálom lehetett.
Köszönöm. 😉
Sajnálom, hogy nem tudtam 2001 vége felé tesztelni az "NFS" MotorCity Online bétát, akkoriban még csak 16 voltam, 56k-ás modemem volt, és azt vártam, hogy suliból valakinek csak meglesz, és kölcsönadja majd. 😊
Csak vártam...vártam. Aztán 2002-ben kijött az NFS HotPursuit 2, és elfelejtettem, bár furcsálltam, hogy olvastam az újságban hogy jön, de senki se tudott róla semmit (addig minden évben meg tudtam valakitõl szerezni az aktuális NFS-eket). Jóval késõbb, 2003 körül lett meg a Motor City Online Beta, egy ismerõsöm letöltötte nekem, persze akkor már késõ volt játszani. Mondjuk még akkor se tudtam, hogy megadott idõpontokban ment a game, és azt se tudtam hogy létezik e teljesen kész verzió egyáltalán. Aztán rá megint kb 1-2 évre megtudtam, hogy rég kijött a teljes játék is, de nem lett NFS, csak sima Motor City Online, sõt, itthon nem volt kapható, de még ha lett is volna ekkor már a teljes játék szervereit lelõtték már 2003-ban, a játék halott volt már, én pedig sose próbálhattam már ki. Az egyetlen "NFS", ami megvan, fent van a polcon de sose játszottam. youtube-os videókon csorgattam a nyálam nemrégiben. 😞
Kb eggyi a sztorija a játéknak nálam. 😞
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
EMBEREK! Annyier' man bõr egerpadot is vehetsz! Amman' vmi, olyan nincs minden lamanak! CSben garantalt fejloves! A POFosok is ezt hasznaljak! Jobb mint az OGC! 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Na mind1, ha vkinek van 1 irjon ide.
Ki tud valamit, a NFS6: High Stakes2-ről??????????
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Innen törölted?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk