NFS - Motor City Online

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akik nem akarják kijátszani a karriert, hogy meglegyen minden pálya, íme, itt a patch:
bemásoljátok a játék könyvtárába, lefuttatjátok, és máris mûködik a fõmenüben a "tracks" nevû kód.
Itt olyan pályák is elérhetõvé válnak, amik nem hasonlítanak egyik NFS High Stakes/Road Challenge pályáira sem, sem pedig másik NFS-ére, egyedi pályák, ezekkel jön át leginkább az eredeti MCO feeling. Ajánlom az Outback nevû pályát, kísértetiesen hasonlít az eredeti MCO egyik pályájára!! Én ki szoktam szedni minden mérõórát is a képernyõrõl, hogy ne hasonlítson az NFS 4-re, így teljesen olyan a feelingem, mint az eredeti MCO-nál. Próbáljátok ki ti is.

Titok, mert különben kinevettek. <#vigyor>
Annyi legyen elég, mintha kb egy mai NFS részt vennél használtan. :o(

Igen, elég sok pályán nekem is nagyon NFS4 feelingem van, próbálok olyan pályát választani, ahol ezt nem érezni túlságosan. A legtöbb pálya blokkolva van, nem tudom hogy oldjam fel, a karriert lehet végig kéne vinni, hátha vannak még jó, teljesen ismeretlen pályák, de az is elég idõigényes. Kellene egy cheat. 😄
De a lényeg szerintem az átkonvertált autók, pl valamelyiknek még az autósmagnója is villog a mûszerfalon (NFS4-ben ilyet nem lehetett látni asszem), azért vannak bent kidolgozott dolgok. 😊

De hát az eredeti MCO-t talán még senki se tudta életre lehetni. 😞

arty
Jja, ha épp nem akad el a kocsi valami láthatatlan tereptárgyban :/

Forza.

arty
Bár õszintén szólva nem éri meg a veszõdséget, nekem nem jött át, hogy a Motor City-vel játszok: folyamatosan azt éreztem, hogy ez egy gyengén moddolt NFS4 (az egyetlen nfs, amit megvettem eredetiben, abszolut kedvenc! így eléggé "elõttem van").

Viszont legalább nem vágyakozom tovább utána 😊

High End PC: ha nem titok, elmondod mennyit adtál a modért?

Forza.

Coastal pályát ajánlom elsõre, nagyon Porsche Unleashed feeling, egy halom féle képp lehet teljesíteni, annyi az elágazás. 😊

arty
no para, regsetup.exe futtat, 3dsetup.exe futtat, játékon belül látótáv maxra, köd bekapcs és mehetsz - ennyi a "4 oldal" 😊

Forza.

arty
<#worship><#worship><#worship>

hálás köszönetem.

Forza.

Totti5
gondoltam megnézem, de ez az egy oldalnyi angol instrukció visszarántott😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[HUN]FaTaL
Kár érte. 😞

Fel fogok tolni egy XP-t VMWare alá, megnézem mit muzsikál (Van benne DX9 emuláció). Dual Bootot nem fogok tartani egy játék kedvéért sem. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Win7 alatt teszteltem, nem megy!
Se Vista.
Only XP! Persze idõigényesen csak meg lehet hekkelni, de én részben ilyen célból tartok fent négy oprendszert is a PC-émen. 😊

Bocs, a játékzenéket pedig itt találjátok a játékhoz, csak elkúrtam a linket.

[HUN]FaTaL
Te ez ugyanaz a link, mint a játéké. 😄

[HUN]FaTaL
Win7em van, kiváncsi vagyok egyáltalán mûködésre lehet e bírni. 😊 NFS HS-t XP alatt sikerült anno, úgyhogy avval tisztában vagyok, hogy hogy kell. 😊

Mindenképp olvasd el a játék install mappájában lévõ instrukciókat, hogy tökéletesen, hiba nélkül tudd futtatni XP alatt! (egy oldalnyi angol instrukció).
Plusz van még egy 1mb nevû mappa az install mappában, az is kelleni fog, ott is van instrukció, mit kell vele csinálni. Ennyi.
Kellemes játékot! 😊

[HUN]FaTaL
Thx.

És itt vannak az eredeti Motor City Online zenék a játékhoz:
http://www.sendspace.com/file/29e9ao
Kiírjátok CD-re, és a játék menübõl az AudioCD opcióval játsszátok le játék közben.

Mivel 7 év távlatából hoztam vissza a topikot, és a lap alján lévõ kommentek is 8 évesek, nagyon úgy néz ki, hogy nekem van meg itthon egyedül a játék, más nagyon nem vehette még meg. 😊
Elég igényes, az autók az MCO-ból vannak konvertálva, a pályák meg sok helyen hasonlítanak az NFS HighStakes-hez, de vannak olyan pályák is, amik közt nehéz felfedezni a párhuzamot, és amiket több útvonalon lehet teljesíteni, vagy pl valahol az égbolt effekt is le lett cserélve elég igényesre. Nekem tetszik, több, mint amit vártam.
A játékot innen letölthetitek még 24 óráig:
http://www.sendspace.com/file/29e9ao
Utána a srác törli a linket, de ha kell, én is feltöltöm majd valahová. Terjesszétek.

Nem baszott át, most kapta meg a srác a pénzt, és megadta a letöltési linket!
Na, átbootolok XP alá, és elkezdem installálni! 😄DD
Még ma írok!

SZilaJMaGGoT
Hát énis remélem nem basz át... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Megnyertem a srác aukcióját az Ebay-en. 😊
Rohadt mocsok volt, elég drágán adta, de holnapra már meg is lesz a letöltési link. Már csak a Motor City Online-ból átkonvertált 34 autóért is megérte, még ha a pályák nem is ugyanazok, mint az eredeti MCO-ban (lol, viszont emberek ugyanúgy sétálnak a képek szerint a pályákon, mint az eredetiben). 😊
Nagyon kíváncsi vagyok!

SZilaJMaGGoT
Nem komoly programozó gárda kéne, valszeg elég lenne egy jó coder csak forráskódok kellenének... Egyébként nagyvonalú húzás lenne részedrõl ha így közzétennéd, mert ez így elég nagy disznóság, hogy egy modért kér pénzt valaki... lehet, hogy jó mod, de mod... :/

Én fanatikusként megveszem, nektek meg majd feltöltöm valahová. Persze sajnos ez nem az eredeti MCO, inkább egy leutánzása, 30 autót átvett a játékból, a pályákat pedig az NFS4-bõl alakította át MCO-ósabb hangulattá. De sajnos az eredeti MCO-t sehol se tudták még életre kelteni single módra, át kéne hozzá írni, ehhez pedig egy komolyabb programozó gárda kellene, meg talán még fájlok is az EA birtokából. Legjobb megoldás persze az volna, ha úgy írnák át, hogy saját szerveren futathassák a fanatikusok a játékot. De ehhez megint csak szerver fájlok kellenének az EA-tól. Elég esélytelen, már vagy fél évtizede mennek a petíciók ez ügyben is -sikertelenül. Tehát arra nem látok esélyt, hogy valaha is életre keljen az eredeti MCO átírt single módban, vagy saját szerverként, legalábbis nagyon kevés rá az esély.

SZilaJMaGGoT
NFS4-et moddolta akkor megbaszhatják azért, hogy pénzt kér érte...

Hû, gyerekek, nem csak én vagyok ilyen fanatikus, a világ másik pontján valaki már csinált egy Motor City Offline változatot az Online változatból!
http://www.motorcityoffline.republika.pl
Amennyire ki tudtam venni, az autók kb ugyanazok, ezt-azt átmentett az eredeti játékból, de sok minden újított is, pl új a menürendszer, teljesen nem tudta ugyanazt kialakítani, állítólag az NFS4 motorját használta fel.
Jah, és fizetõs...
Én már írtam neki, ha minden jól megy, megveszem, és feltöltöm valahová nektek is, hogy meglegyen mindenkinek az MCO. Igaz, online mód már nem lesz benn, de a régi MCO fanatikusok nosztalgiázhatnak vele.
Szerintem ez egy fantasztikus lehetõség, hogy feléleszzük ezt a rég elhúnyt NFS-t!

Bakker, a 15 db eddigi NFS közül ez az egyetlen, ami nem játszható...
Van egy ötletem: összegyûlünk nagyon sokan, mindenki bedob egy kis pénzt a közösbe akit érdekel ez a 2001-es játék, felfogadunk egy programozó gárgád, hogy offline-ba ültessék már át nekünk a játékot valahogy, ha már online-ban nem nyomható soha többet... Mekkora királyság lenne, ha feltámaszthatnánk ezt a nagyszerû régiséget!

LordVenom
Rendben,köszönöm az infókat. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Van online mód benne, de nem tudom hogy hányan játsszák még. Kb. 2 éve nem toltam. Nézz át a GT Legends fórumba, ott részletesebben felhomályosítanak.

LordVenom
Köszi,megnézem. 😉
És valami online autóverseny? Vagy ez az?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sajnos kimondottan hot rod játék nem igazán van. A Need for Speed játékokban néha fel-fel bukkan egy-két muscle car, de ezek a játékok nem igazán a mi korosztályunknak készülnek.

A GT Legends c. szimulátort tudom ajánlani: a '60-70-es évek túraautóit lehet benne kipróbálni, van benne pár USA gép is. '65 Mustang, '65,'69,'74 Corvette, Shelby GT 350, Shelby Cobra, '65 Falcon. Igényesen megcsinált játék, fillérekért kapható, és mivel 3 éves, a mai gépeken röhögve elfut.

LordVenom
Hmmm...ez pech...pedig majd meghaltam,hogy nyomhassam vele az autók miatt. Esetleg valami hasonló mûködik még online? Autóverseny?
Egyébként köszi a válaszokat... 😉

Én toltam a bétát 2001-ben. Nem volt rossz, egész hangulatos volt, de voltak hibái, játékegyensúly terén. Az autók súlya túl nagy mértékben befolyásolta a sebességet, ezért a mezõny 80%-a az óriási választék ellenére kizárólag a Chevy Novával ment. Sok pálya is volt, de szinte mindenki az oválpályán nyomta, ott volt a legegyszerûbb gyorsan nyerni a zsetonokat. A sok jó kis road pálya meg kongott az ürességtõl.

Kár érte, mert egyébként jó kis játék volt. Bár néha lagzás is volt, pedig Kanadából toltam kábelnettel. EUból rémálom lehetett.

"A játék nem üzemel tovább! A szervereket lelõtték, nincs egyjátékos része, szóval ez a játék megszünt létezni minden formában! Ennek tudatában irogassatok üzeneteket"
LordVenom
Feltelepítettem,de nem indul el...valaki tudna tanácsot adni a témában?
Köszönöm. 😉

Váhhá, 7 év után re 😊

Sajnálom, hogy nem tudtam 2001 vége felé tesztelni az "NFS" MotorCity Online bétát, akkoriban még csak 16 voltam, 56k-ás modemem volt, és azt vártam, hogy suliból valakinek csak meglesz, és kölcsönadja majd. 😊
Csak vártam...vártam. Aztán 2002-ben kijött az NFS HotPursuit 2, és elfelejtettem, bár furcsálltam, hogy olvastam az újságban hogy jön, de senki se tudott róla semmit (addig minden évben meg tudtam valakitõl szerezni az aktuális NFS-eket). Jóval késõbb, 2003 körül lett meg a Motor City Online Beta, egy ismerõsöm letöltötte nekem, persze akkor már késõ volt játszani. Mondjuk még akkor se tudtam, hogy megadott idõpontokban ment a game, és azt se tudtam hogy létezik e teljesen kész verzió egyáltalán. Aztán rá megint kb 1-2 évre megtudtam, hogy rég kijött a teljes játék is, de nem lett NFS, csak sima Motor City Online, sõt, itthon nem volt kapható, de még ha lett is volna ekkor már a teljes játék szervereit lelõtték már 2003-ban, a játék halott volt már, én pedig sose próbálhattam már ki. Az egyetlen "NFS", ami megvan, fent van a polcon de sose játszottam. youtube-os videókon csorgattam a nyálam nemrégiben. 😞
Kb eggyi a sztorija a játéknak nálam. 😞

Mi van evvel a gamaval??
zippofcy
Akkor van elado Motor City vagy nincs? Ha nincs mernincs?? Ha van holvan???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Senkinek nem kell 5 rongy megunt Motor Cityert???
EMBEREK! Annyier' man bõr egerpadot is vehetsz! Amman' vmi, olyan nincs minden lamanak! CSben garantalt fejloves! A POFosok is ezt hasznaljak! Jobb mint az OGC! 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

I.C.ram
Persze, és majd más fogja helyetted fizetni, mi? 😄
oneal1
naaaaaaa

!Forza Ferrari!

I.C.ram
Hogy hogy ilyen nagy az árdeklõdés hirtelen? 😄
zippofcy
Megunt Motor Cityt veszek 5 ezerer. De csak ha nem lagosak a szerverek. Mondjuk ha azok se vallana be aki meg akar szabadulni tole 😊
Na mind1, ha vkinek van 1 irjon ide.

EMBEREK!
Ki tud valamit, a NFS6: High Stakes2-ről??????????

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

CSOCSO
*ST PLEASE TÖROLD KI AZOKAT A KÉPEKET A HOZZÁSZOLÁSOMBÓL!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
CSOCSO
onnan
Mighty
http://www.tar.hu/nwocsocso
Innen törölted?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSOCSO
ez jo a szerverről letöröltem a képeket és még mindig itten van
CSOCSO
kabbe ez nem lesz jo még jo ideig😊
CSOCSO
modnom jo legyél!!!