NFS - Motor City Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
miért van elcseszve?
I.C.ram
kosz a topic elcseszeseert 😞 es amugy is olyan ocsmany kepek hogy az csak na
CSOCSO
elkúrtam a topicot ijáijá jóóóóó
😊)))
Mighty
Ehhh....jól elqrtad a topicot...Lekicsinyíthetnéd a képeket....
Irgum-burgum 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSOCSO
( két kép van egymás mellett)
CSOCSO
500 hp volt 2.5 mp alatt volt százon és 180 mph volt a vége...
CSOCSO
nah nekem most lett elegem mert akármit raktam az autoba attól csak nehezebb lett az autó ha könnyebb cucokat raktam a gépbe akkor meg semmi vikt az autom motorilag ha ugy csináltam hogy a közeoepes de a legjobb legyen akor is kevés voltam a többiekhez nemtom hogy csinálnak 800 loerős shelbyt..megnéztem semmit nem lehet kapni shelbyhez.. a farkam kivan itt van egy autóm egész jo pofa volt de a shelbyk kb 1 mp alatt ugornak százra .márminta legtöbb emberé az eminyé simán 2-3 mp...
CSOCSO
mighty ha kell a pénzem odaadom megnézem mennyi pénzem van!
Mighty
Nem....😞

Mighty
Most még szarab lett a játék, hogy naponta minden játékos (persona) kap 500k dollárt, ha nincs összesen 1 millája. Az árveréseken drasztikusan megnőttek az árak...(egy 3 csillagos Air Scooper 2 milló dollár!!!)

Azthiszem rájöttem a megoldásra!
Túl sok pénzt lehet nyerni! (én ma alig fél óra alatt nyertem 500k dollárt!)

Pénzt szerezni ugye a különböző versenyeken lehet.
Na én itt drasztikusan csökkenteném a pénzszerzési lehetőségeket!
pl: Open Trialon és Sponzored Trialon kvalifikálod magad- kapsz pénzt és pontokat.
Ha újra futsz, de már rosszabb időt, akkor csak pontot kaphatsz. Ha jobb időt futsz, akkor kaphatsz megint pénzt és pontot. (én maximálnám még a naponta egy pályán futható versenyeket is --> kevesebb pénzt lehet nyerni)
A többi verseny: ha sponzorált, akkor csak pontokat nyerhetsz. A pénzes futamoknál én a feltehető pénzt 10000 dollárban maximálnám (lehet, még ez is sok! Most 250000$)

A heti fizetést egy kicsit megnövelném.
A szintlépésekhez szükséges pontokat viszont kb 10%-al növelni kellene. (bár ez nem biztos...)

Gondolom lehet pénzt szerezni a club race-eken is, de erről lövésem sincs...😞

Szóval a lényeg: Túl sok pénzt lehet keresni, ezért vannak irreálisan magas árak az árveréseken.

Na? Mit szóltok az ötletemhez?

CSOCSO
nah jo csak 3 orát szünetel ez a szar.. májti adott nekem egy Nova kasznit a régi bel air-t eladtam de mivel nem volt valéami sok pénzem hirtelen kitaláltam hogy oda adom a májtinak a kocsit majd csinálok uj personát a régit törlöm igy egy csomo pénzem lesz meg uj aito majd ezek után vetem nitrot meg uj váltot.. bár eleinte a nova 500 librával könnyebb volt most igy nitroval meg extrákkal már csak 300 librával könyebb de ez is valami persze!! jah és az auto végét nemtom de a régi 5.2 helyett most 3.8-3.9 alatt érem el a 60 mpht tehát a 100 at ami nem is rosz az irányithatóságom pedig tight....
CSOCSO
heheh én irom be elsőnek nincs server😞((((((
I.C.ram
bazz akkor most vehetem meg.. 😊)
CSOCSO
ehh ehh cool aztutánmá rnem kell idegeskednem hogy a 500 loerős bel air-em mé ilyen nehéz!!király!
Hmuda
Van egy rossz hírem mindenkinek. A béta az utolsó hétbe került. Én már mondjuk a honap közepén feladtam. Mindenesetre már csak egy hét van hátra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Blower SUXX 😊)
Nem a Hátsó Spoiler-re gondoltam...

CSOCSO
nem arol volt szo hanem az alsó görgökről.. amugy meg most az auto 496 hp 38** lbs és a handling: tight... rohadtul csuszkál igy joy al majd ha kormányom lesz..mármint van csak nem müxik...az auto rohadt nehéz tudom de nemtok mit csinálni😊 külön motort hol a picsbe lehet venni?? mert csak mitirt azt nem találok
Mighty_
Az a dolog ott hatul (spoiler) nem csak a gyorsulasnal, hanem a kocsi uttartasanal is fontos szerepet jatszik!

CSOCSO
csak gyorsításnál hogy ne álljon fel a gépezet de olyan flessűl néz ki nem? amugy meg nem akarok festéket ez igy jo😊))))
Amúgy az a dolog a hátulján az csak a gyursulásnál fontos? (Vagy annál sem?)

Csocso: Mértnem raksz rá valami festéket? Nekem ez valahogy nem jön be...

CSOCSO

CSOCSO
van egy bal airem 488 loerő 3500 lbs és 5 mp alatt gyorsul 100 ra a végsebességet nem tudommert középen top speadnak az van irva hogy 150 aztán alulra hogy 209 mph szal nemtom mindjárt adok képet
Mighty_
Szerintem a legfontosabb a jo kormanyozhatosag.
Probalj meg minel jobb kerekeket, felfuggesztest, rugokat venni.

toMpEr
ma raktam fel a jatekot, vettem egy Nova-t de nemtudom,hogy mire koltsem a penzem...segitsetek mar,hogy mit erdemes fejleszteni kezdeskor

skorpio7
Mi van akkor , ha mazohisták vagyunk és szeretjük magunkat kínozni ?!?
Estleg egy kis névváltoztatás is rádférne .Mit szólsz a "suckboy"-hoz ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
Gyujtsunk alairasokat hogy itt jelenjen meg eloszor 😊) ja es hogy magyar emberhez viszonyitsak a havidijat
skorpio7
Ha valakit érdekel ??? , akkor most lett GOLD a játék és október vége felé már kapható is lesz .Persze először csak az USA-ban jó szokás szerint .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

CSOCSO
nemtom én ráduftam a gameportra bementem és már ott is volt!!
I.C.ram
I.C.ram
jaja emlexem jo nagy szivas volt 😊))
Mighty_
Ez mar csak igy van, ha lagos a server...😞

Multkor kiprobaltuk ICram-mal. @-en versenyeztunk es teljesen mast latott o, mint en...
pl. En mindig mondtam mikor ment el mellettem (A Spillwayen jatszottunk), olyankor o meg csak a kozelbe sem latott...😊

CSOCSO
hogy lehet venni mit hol hogyan?? hogy lehet uprgadelni?? milyen verseny fajták vannak stb!
CSOCSO
microfos FFW mit ghogy álítottam? menj be a deadend hez meg a másikhoz meg lehet álíatni milyen erős legyen a kormány..mit akarsz még álítani?? semit nem álítottam be alapbol berakta magának a kormányt!
Csocso,
Hogy állítottad kormányra az irányítást? Nekem sehogysem ment... Milyen kormányod van?

Mighty
Végre CSOCSO barátunk is megtapasztalta a mi kis "heroinunkat" (szépen el is aludtam ma miatta, csak 1,5 órát késtem le az ébresztést...)

Szóval bátran kérdezz, akár itt, vagy akár majd ma délután wilcon.
Tegnap sajnos csak a MercerIsle ment, igy kénytelen voltam új personát létrehozni. DE! 50000 dolcsi volt a kezdő mani! Egyből beruháztam egy Nova-ra. Feltupiroztam 396 HP-ra és tight handlingre. Sorozatosan nyertem vele a 400 HP-n maximált pénzes versenyeket (azért vesztettem is...)

CSOCSO
Igenitten vagyok és lehet vele kormányal nyomulni!!
Kiporszáltam bár nem rántota még le a karomat mint egy régi szervotlankocsi de azé igy is jo volt! majd beálitom olyanra😊)
amugy bementem a sale carba vagy hova ahol lehet venni kocsikat volt egy pár kocsika legalul egy 70's Chevrolet volt El cameno vagy mi és testeltem a legalsó pályán a Best lap időm 1.56
nemtudom hogy jo ez elöször mentem ezen a pályán kormánnyal amugy egész életemben kétszer láttam ezt a pályát ( el is ütöttem valamit hogy mi volt az még most sem tudom) szal nagy gyakorlamot azé még nem volt mere mi hán yóra a pályán de már sokkal jobbat mentem mint kéjbord-al!! ugy érzem ha vágopm majd a pályákat és lesz egy értelmes kocsim a kéjbordosokat csunyán verni fgogom ( sőt ugy érzem hogy a legjobb játékosok azok kormánnyal nyomulnak szal max a profi kéjbordosokkal fogunk versengeni mert -ahogy már mondtam- kormány nélkül vezetni olyan mint maszturbálni basz*s helyett!!!
na csá!!! nekem a kezelőfelület egy kicsit nehé!!!jo nem nagyon csak mondjuk ugy hogy pont nem merek semmire nyomni mert nemtudom mi az 😊 szal azt majd a májti elmagyarázza!! amugy jo johajnalt mindegykinek!! csáó!!!!!!!
Kormány rulez azon a nemtomm min kivűl amit elótöttem egyszer sem mentem falnak még egy kcisit sem és a gázról le sem léptem!!
I.C.ram
CSOCSO 😊))).... egyebkent tuti lehet vele nyomni kormannyal is van egy olyan opcio az options controlsban hogy feedback
CSOCSO
hát ha nemtok gamezni a kormányommal akkor sirva fakadok!! ez olyan mint maszturbálni basz*s helyett!
Mighty_
Erre sajnos nem tudok valaszolni, leven nincs semmilyen kormanyom...😞

Amúgy nagyon tetszik a játék... de én sajnos még csak 5-ös szintű vagyok.

Szia Mighty!

Lenne hozzád egy "nagy" kérdésem, mégpedig: Ebben a játékben (Mco) lehet, FFB-s (vagy sima) kormánnyal játszani? Mert nekem sajnos csak billentyűzettel sikerült. Ha lehet létszi jelezz vissza, és megpróbálom újra kormányt "beolvastatni".

Mighty
Egy-két megjegyzés a játékkal kapcsolatban:

Az első: Ez a licitálás dolog nekem nem nagyon tetszik. Teljesen irreális árak vannak. pl: egy motorblokk ára felkúszik nem is ritkán több tízezer dollárra. És akkor még nem beszéltem a jobb karburátorokról, seb.váltóról, stb...
Az már tiszta röhely, hogy egy minőségi kerék ára megegyezik egy boltban vehető autó árával és használhatod kb 1000 mérföldet...

A megoldás szerintem az lenne, ha:
1. több alkatrész lenne
2. nem csak naponta egyszer érkeznének új alkatrészek (ez vonatkozik az autókra is)
3. rangonként (5,10,15,stb) külön árverés lenne. (ez csak akkor működőképes, ha csak 1 personája lehet mindenkinek, a csalást elkerülendő😉
4. igaz nem ide tartozik, de jó lenne ha lehetne alkatrészeket is aukcióra bocsátani

A másik ami nem tetszik: A versenyek. Általában 2-3 pályán játszik a nagy tömeg (Spillway, Westbrook és a Bel Air pálya) A többin szinte nem is lehet játékossal találkozni...
A dijazást kicsit átreformálhatnák: minél hosszabb a pálya, annál több pénz/pont járjon a nyertesnek. Már 12-es szintű vagyok, de egyszerűen nem tudok versenyezni a 10. szinten játszható pályákon (mindenkinek túl hosszú)
Meg persze mindenki csak 1 körös versenyen akar részt venni (ha több körből áll egy-egy futam, legyen több a megnyerhető összeg)

A harmadik: Open Trials (és végül is az egész játék alapvető hibája, szerintem)
Ezt is lehetne rang szerint rendezni (vagy akár szint szerint, ha már ki lesz adva a teljes játék (több ezer játékos)
Teszem azt, egy 7-es szintű soha nem fog elérni jo helyezést, mert a 10+-os szintűek vannak mindig az élen...(tehát azok a nyerők ebben a játékban, akik legelsőként kezdik el a játékot. Ők kapják ugye a legtöbb pontot/pénzt, ebből következik, hogy ők tudják a legjobb alkatrészeket megvenni legelőször, ebből következik, hogy megint csak ők futják a legjobb időeredményeket, ebből következik, hogy ők vehetik meg a legfaszább autókat, stb)
Esetleg még lehetne a kormányosoknak/joystickosoknak/billentyűzeteseknek külön kategória 😊

Bocs, hogy hosszú voltam, de ez kikívánkozott belőlem 😊

CSOCSO
fent van a legujabb de ez a dl hiányzott.... a marci átküldte a dll-t most müxik is evileg de a jelszú amit regeltem az ea-com on a MCO hoz az rosz
CSOCSO
DINPUT8.DLL kéne😞
I.C.ram
milyen verdatok van? van mar 3* cuccotok marmint a tobbseg
CSOCSO
Kinek van meg a mco.zip????? az a 427 megás file??
I.C.ram
mikor indulnak mar be ma a szerverek mert nekem nem megy ma 😞(
Mikor jelenik meg a full?